lyft och försvinn

Två dagar till uppsatsinlämning och jag tänker vara klar imorgon. Kommer nog kräva ca 30 minuter av min dag. Sen lite lugn innan ventileringsförberedningar hela torsdag em och fredag. Toppelitopp!
 
Utomhusfika med Challe idag. Croissant till lunch, så som man gör när man har semisommarlov! Kollade på Sirius - Degerfors hemma hos honom nyss. Hade varit ifrån varandra fem timmar, under vilka jag färgat håret från rödbrun/orange till svartbrunt. Jag sitter mitt emot honom när han frågar vad jag gjort under eftermiddagen. Han tittar rakt på mig, men tänker inte på det. Han har färgat håret once under tiden vi hängt och det var fan det första jag tänkte på! Och då är det jag som har svindålig syn... haha
 
ah well.
 
Frippe pratar telefon aaaslänge med sin kära vän Jonathan. Det festivaldröms tycker jag mig höra. Fint det. Sjukt att det blev sommar i år igen. Man är aldrig beredd, men oj vad det är välkommet! 
 
 
Adjö

before i get much older

Söndag. Igen. Kan inte komma över hur veckorna springer iväg. Tiden rinner mellan fingrarna och försvinner, helt utan att man uppfattar den. Jobbigt, men okej. 
 
Förmiddagen ägnades åt... boule! Kul och ungefär så mycket fysisk ansträngning en dagen efterkropp mäktar med. Eventuellt kan jag och Frida fått spö av Anton... Eventuellt var hela grejen hans idé... Eventuellt kan Frida ha suttit och ätit ballerinakex en stor del av tiden... det var hur som helst en bra grej.
 
 
 
Nu behöver jag kaffe och podcast.
 
Adjö

I'm borderline happy

Här sitter jag och funderar hur lång tid en fifa-turnering kan ta egentligen. Allt är mycket oklart, men än går ingen nöd på mig. Har börjat lära mig att ekvationen sport + tv-spel = sant, prio osv osv, är något man får stå ut med när man umgås över könsgränserna... hrm. Könsstereotypt nog har jag rosévin och nagellack, samt en spellista med känslosamma låtar som uppehåller mig i väntan på att någon ska vinna vm i virituell fotboll.
 
 
Blah 
 
Det är förbannat fint väder också. Precis helt fel kväll att sitta inne. Överväger att cykla bort till Jonte och umgås lite. Fritt är i Sthlm och allena en lördag är okul.
 
Nej. Nu ska jag gå från passivitet till aktivitet. 
 
Adieu
 
 
 

I deserve candles in my hair

Imorgon är det fredag! Grattis Uppsala! Dessa två komer ut i natten och gör DIN kväll:
 
 
 
Hehee
 
Skämt åsido. Har suttit och härjat med uppsatsen en stund nu. En halvtimme effektiv tid kanske. Frippe vilar bort sin förkylning. Vet inte hur det går med den saken, men hon är tyst i alla fall, så tänker att det går helt okej.
 
Är trött, vilket är helt orimligt och sjukt oförtjänt. Dagen idag har bestått av följande: Gått 700 meter till Ica och pantat med Frippe. Gått tillbaka hem. Cyklat ner på stan och lunchat med Fritt och Matilda. Suttit i en fåtölj på Ungdomens hus och dinglat med benen. Cyklat hem.
 
Det är hårt att ligga på topp.
 
Ikväll blir det fotboll med några av pojkarna. Heja Sirius!
 
 
Adieu
 
 
 

i'd like to teach the world to sing

Här sitter jag och inväntar en sambo som kommer hem från jobbet snart på grund av att hon svimmat pladask ner i backen. Igen. Denna gång fick hon iaf behålla alla tänder. Alltid något!
 
Inväntar feedback på uppsatsutkastet jag lämnade in i fredags, så just i nuläget är det inte mycket annat att göra än att ta det lugnt. Skönt som fan. Igår hade jag dessutom sett till att vara lite bakisseg. En tisdag. Jag vet, men det var ett vad. Ett vad som jag förlorade, men som nu när jag tänker efter resulterade i att vi bjöd varann på öl exakt lika många gånger var under kvällen. hmm.. Vadet gällde hur det sista avsnittet av mad men skulle sluta. Jag förlorade och Anton vann. Hans tes var dock rimligare från början, så jag hade inte oddsen på min sida. 
 
Nu kom hon hem. Kaffe ska intagas.
 
Adieu

allt har sin tid

Ny vecka, nya möjligheter. Efter en jättebra helg gjorde det liksom ingenting att det blev måndag. Inser att jag just nu lever i vad jag kommer se tillbaka som en av de bästa tiderna i mitt liv so far. Det enda som känns segt är att det nog kommer gå fort. Det brukar kunna göra det.
 
Jag och Frida var ute och sprang i eftermiddags. Samma runda, ungefär samtidigt, men inte tillsammans. Weird kan tyckas, men jag gillar att springa själv och jag tror att hon gör detsamma.
 
Oda skulle komma imorgon, men hon har blivit förkyld stackarn. Hatar när det händer och är evigt tacksam att åter vara tillbaks på banan efter min senaste drabbning med snoret. 
 
Hittade en bild i arkivet. Den föreställer min mor. Folk säger att vi är lika och trots att jag inte alltid ser det är jag benägen att hålla med.
 
 
 
Jag älskar hur ljust det är ute nu. Det lurar mig lite dock. När jag i fredags efter en spontan sväng till ög för "after school" med Anton och vänner rörde mig hemåt i niotiden på kvällen kändes det som att klockan fortfarande var eftermiddag. Snart är det sommar. Åh!
 
Adieu
 
 
 

om du ser min älskade, säg att hon vet var jag finns

Ännu en dag av uppsatsskrivande. Nu är det inte jättemycket kvar, vilket känns nästan surrealistiskt. Ska det gå så här smidigt verkligen? Jag är verkligen inte den som gnäller, men direkt när något känns lite för bra ser jag mig över axeln och undrar om det är något jag missat? Kanske, kanske inte.
 
Det blir mycket annat också. Är väl aldrig så uppdaterad på twitter och instagram som när jag pluggar hemifrån. Eller som när jag pluggar, punkt. 
 
 
 
Det är det här otrevligt stället jag skriver om förövrigt. Dessa bilder är gamla, från alldeles i början av september. Idag är alla träden nedsågade och bortkörda. Det är kusligt på ett sätt som jag inte upplevt någon annanstans. Ett väldigt nära exempel på naturens kraft. 
 
Om en stund ska jag möta upp carl och frida för en liten sväng på stan. Om en halvtimme början mit korpenlags första match för säsongen. Jga lider fortfarande sviter efter min förkylning, så tvingas stå över idag och imorgon för den goda hälsans skull. Här ska icke göras en Erika och vara sjuk 548572452 dagar bara för att man itne håller sig på mattan tillräckligt länge!
 
 
Nästa vecka kommer förhoppningsvis Oda hit en liten sväng. Det längtas det efter! Hurra!
 
 
Adjö

ingenting väntar på oss

Valborgshelgen är över. Ligger på soffan och är obeskrivligt trött efter några intensiva dagar. SKa bli ganska skönt att återvända till vardagen, med ännu några veckors uppsatsskrivande innan det blir lite frist innan sommarjobbet drar igång. 
 
Under valborgskvällen råkade en av lillsysters vänner ut för en bilolycka som hon inte överlevde. Det har tagit luften ur mig och en del av mina tankar är alltid på fina lilla lillasyster som förlorat en vän bara en månad innan studenten. Det gör oerhört ont i mig att tänka på hur ont alla runt den här tjejen nu har. På grund av något så otroligt onödigt som en fyllekörning. Världen är grym och livet är flyktigt. Något vi nog tenderar att glömma alltför ofta.
 
Ska göra klart det sista av min lägenhetsstädning nu och resten av den här dagen samla krafterna att imorgon åter vända stegen mot campus engelska parken. heja!
 
 
adjö vänner

RSS 2.0