If you're feeling like I, put your hands in the sky

Oj oj! Det här är nog det längsta uppehållet jag haft i bloggen sedan jag startade den där borta i ungdomen. Varför har det blivit så?, kan man fundera. Till detta har jag inget bra svar egentligen, mer än att jag nog inte haft särskilt mycket dötid de senaste månaderna.
 
Så vad är nytt sen senast?
Den tionde augusti, när jag senast skrev var en Köpenhamnsweekend med Erika i antågande. Den var jättelyckad, med fint väder, bra mat och en massa intryck från en ny stad. Ett stort antal europeiska storstäder står ännu på min bucket list men det känns bra att åtminstone ha börjat! Ser otroligt mycket fram emot nästa resa med kusingänget. Denna gång troligen även med Millis som resesällskap! 
 
Om dagarna har jag kombinerat extrajobb med en masterkurs i etnologi, som nu är avtentad med mer än förväntat bra resultat. Nu har jag gett mig in i retoriskens värld och läser och seminariediskuterar om media, retorik och sociala effekter av olika medier, vilket jag trivs bra med. När jag inte läser kurslitteratur som en idiot hänger jag med Anton och en hel del med Fritte, som efter ett dygns våndor nu helt klart kommer vara min sambo även i vår och sommar (tack studentstaden för det!). 
 
Snart är det jul. Det bästa på hela året. Att äntligen få släpa fram allt det röda igen och fylla lägenheten med grejer som man aldrig annars skulle välja att ha framme. Kitch is cool! Ska tvångsjula till det lite hos Anton också, då julpynt är något som krävs för att jag ska vistas i ett hem i december (och trivas alltså).
 
Ska ner med näsan i skoljobbet igen nu och tänker att det inte ska ta lika lång tid tills nästa gång jag trycker ner nåt här igen.
 
På återseende va!
 
 

RSS 2.0