EMD

haha söta grabbar, men musiken.. eh nej! men aja.. gårkvällen var väl trevlig. ingen hit, men trevligt sällskap :) Grejen är att sala stadshotell är skabbigare än det mesta. ser fram emot nästa utgång i västerås istället. blir väl fools gold 9 det då eller nå sånt.. fia sa visst att vargpakten hade spelning på sigurd där nån gång i oktober oxå.. måste kollas in! ;)

idag är det plugg som gäller för hela slanten. vet itne vart jags ak ta vägen just nu! har ingen som helst lust att gå till skolan. projektet går segt som bara den! har inge som helst idéer och det  har inte sara heller säger hon. inte skoj! skulle behöva nån som drog igång oss. lärarna försöker väl tappert, men är man inte in the mood så går fan ingenting bra! :(

längtar efter något, men vet inte vad. når som känns så långt borta, men ändå så nära. når fattas mig men jag kan itne sätta fingret på vad. pengar kanske, kaptitalistsvin som jag är.. eller bara en frisk fläkt i livet. hm. något jag vet är däremot att jag coh anna ska åka till värnamo om mindre än tre veckor nu :) wiho!

oh no! nu är jag riktigt ledsen! :((( kollade upp när vargpakten hade sin spelning, och det var samma dag som jag drar till värnamo. skjut mig! (eller kanske "ge mig en pistol" haha) ;) nu är jag riktigt depp fan! :'<

peace out

Frequency

var på frequency på täljstenen igår kväll.. riktigt trevligt faktiskt. berodde nog mer på sällskapet än på själva arrangemanget, men äh. lite väl litet ställe kan tyckas, men så var dte ju itne mer folk är det var heller.

bäst för kvällen var vargpakten, men de spelade bara typ fyra låtar pga av nå tekniskt typ.. lite synd, men med tanke på att alla var sämst och drog hem typ efter unconditionals så var det kansek lika bra.

såg till min stora skräck att jag gått upp i vikt en hel del nu på bara några månader. inte kul! mamma säger att jag nog borde börja tänka på vad jag äter och träna mer. ska bli! vill inte sluta som tjockis! har gjort 50 situps och 50 rygglyft samt gått en halvmil idag. borde räcka för dagen. har ätit lite choklad (skäms!) men det var så gott! men mamma påminde att man ju faktiskt blir glad av choklad och att jag kan behöva det. sant så sant.

blir hotellet ikväll med tjejerna. ska bli kul! är rätt taggad actually. har bestämt vad jag ska ha på mig, men itne hur jag sak ha håret. hatar håret! platt och trist och fult. men det blir nog bra. ska ha utsläppt hår, det är allt jag bestämt efter som jag har knut jämt jämt jämt annars och nog nästan är på gränsen till att vara tråkig..

men nu är det fika! en halv frukt för min del!

heipa!

Sunny Sunday

Skönt ju! var ute och gick en sväng emd erika och blev alldeles varm! antar att det var sista gånge för i år om det ska fortsätta vara sånt väder det varit den senaste måndaden.. inte kul, men vad kan man göra.

har varit ledig från skolan tre dagar i rad nu. jätteskönt! håller som bäst på att packa inför skolfoto imorrn.. har ju en del eh rekvisita att ha med. har tagit tid idag och med erikas hjälp tog det 3 minuter och 16 sekunder att göra mig klar. känns bra med tanke på att körlektionen slutar 15 minuter innan jag ska stå på plats och vara klar för fotografering. skoj.

nu ska jag ner och kika på gossip girl och därefter fixa mp3 och städa åt kaninerna. jag har att göra minsann. sen blir det ju hål i väggen oxå. fett kul program :D

bajj

Ledig

det bästa ordet som finns när man snackar om skola och arbetsliv (enligt mig). Ledig. Fri från arbete och dagar vigda åt vila och göra precis vad man vill. Nu är det väl inte riktigt så alltid. speciellt int enär man har en massa skolskit att göra på sin sk lediga tid. hm.

sitter just nu och ska svara på några frågor i boken om internationell ekonomi. det suger! vad svarar man till exempel på frågan: "Tänk dig ett svenskt företag som säljer sina produkter utomlands. Vad finns det för skillnader mellan att sälja sina produkter på hemmaplan jämfört med att sälja dem i andra länder. Finns det särskilda hänsyn man måste ta?"

Usch säger jag bara! och heter det förresten särskilda hänsyn? nej fy, sklan är ingen kul grej. funderar dessutom på att hoppa av idrott b. den är så jävla äcklig att jag bara vill dö! och eftersom jag redan läst 200 poäng utökad kurs så borde det ju inte vara några problem. skulle dessutom vara bättre för mitt medel än om jag står kvar på kursen, men får g eller kanske till och med ig.. tål att tänkas på! satt och hatade idrott igår på lektionen och tänkte på hur mkt lyckligare jag skulle bli i skolsjälen om idrotten inte fanns, och ja, jag skulle faktiskt bli lyckligare. jag meanr, idrotta kan man ju göra när som helst annars och skriva loggbok, planera och vara skitförbannad på äckliga lärare kan man göra och vara ändå!

nej, nu måste jag plugga igen (sucksucksuck) ser fram emot filmkväll imorron och hotellet och vargpakten nästa helg. wiho! :)

peace out

Night out..

.. i Västerås på sigurdsgatan. Helkul kväll på många sett, den som vill ha detaljer får fråga! ;)

Har verkligen inte gjort ett skit idag, förutom läst lite i wuthering heights. jag borde kanske göra lite mer plugg, men jag orkar inte! dagen har gått alldeles för fort och jag tänker inte slösa bort det sista av den på tråkigheter som plugg. så det så! Däremor måste jag ut och göra rent i kaninburarna. inte världskul direkt, men det rä kul att kunna göra nån levande varelse lite nöjdare med sin tillvaro..

peace out!

Hej här kommer segertåget..

..laddat med en fredag åt Johanna, vilket betyder sluta vid ett och få åka hem med mammi. nice! :) kvar att göra i skolan för denna vecka är lite arbete med PA, vilket alltså är ett styrelsemöte med uf.företaget. exiting..

imorron blir det klubbkväll i västerås.. fools gold. blir förhoppningsvis jätteskoj! hoppas på att saris kryar på sig bara, annars inget skoj :( blir till och ta bussen hem vid tio över två och bums i säng ;) har nästan bestämt vad jag ska ha på mig, eller rättare sagt, julia har gjort det. hm. men det blir nog bra.. om jag iten fryser till is vill säga, and I will. hah

lunch i 40 minuter till, har nyss vart nere i matsalen och käkat lite panerad fisk. nyttigt värre, hm. inte spec gott heller för den delen. men man ska itne gnälla, för gör vi det så stänger de väl ner matsalen. man lär vara försiktigt i dessa tider. heh.

nu ska jag fortsätta läsa lite i 05:ornas keep in touch-blogg..

Greetings from Greece

Sitter i skolans bibbla nu och filar lite på redovisningen om drama i antikens grekland. inte så värst intressant kan tyckas, och så tycker även jag. teater och drama har väl aldrig varit mitt största intresse, kanske på grund av min inte alls existerande skådespelartalang. aja, ska just nu snart ta och kopiera lite papper över till overheadplast. skojigt värre. kul att jag nog aldrig kommer lära mig hur man gör! hopplöst. det var väl senaast igår som en av bibliotekarierna visade mig, men likförbannat står jag där som ett frågetecken när det är dags nästa gång. suck¨

nu har anna bokat värnamoresan åt oss :) 408 kronor var vart det. lite trixande, men såå skönt för en sån som jag som inte sommarjobbat. sist jag åkte tåg ner gick bara hembiljetten på mer än hela resan denna gång. fantastic :D den 17 oktober bär det av neråt landet iaf. ska bli så kul!



Intresseklubben

johanna har snokat runt lite i cyberspace.. eller nä, men på msn:s hemsida.. där kunde man läsa smaskiga (?) artiklar bland annat om hur och med vem harry potter-skådisen förlorade sin oskuld!!! asså guuuuud! är sånt verkligen värt att veta undrar jag då? är det det? nej! men likförbannat fortsätter jag att läsa artikel på artikel om vilka han dejtat, att han tydligen röker rätt mkt och att han är rik som fan. hm, man undrar verkligen hur sånt kan sälja! varför vill folk läsa sånt crap om andra, struntsaker som ingen egentligen bryr sig om. bara för att han är känd och snorrik för att han har lyckats bära upp ett par runda brillor framför en kamera och viftat med en träpinne som sedan i datorn fått magisk effekt. bara därför scrollar jag ner sidan för att hitta nästa länk med oviktigt fakta om denne kille. sorgligt egentligen! och vart ville jag komma med detta? faktum är att jag inte ville komma någonstans alls, mer än att jag på dessa tre minuter åstadkommit något mkt mer läsvärt än dessa artiklar, men att när det kommer till antal läsre så segrar msns artiklar med säkert fyrsiffrigt antal läsare.

sitter och älskar en låt just nu. inte för att den är djup, inte för att den är bra, utan för att den är fett tuff! Maskinen, skaparna bakom hottan-hiten "Alla som inte dansar", har nu kommit med en ny. "Segertåget". jag gillart :D


Alomst one week later..

ahapp, så har det gått en vecka igen utan att jag har skrivit så mkt som en bokstav i bloggen. för de som kollar den sådär nästan varje dag ber jag om ursäkt för att ni fått vänta. grejen är att jag helt enkelt inte pallar skriva så ofta. et måste komma naturligt you see.. eller nä, jag är nog bara lat, haha! okej, så what's new.. färgade håret igår, så nu är jag röd igen. gillar det skarpt. älskar förändring, iaf ett tag. därför blev det intensivtoning ist för permanentfärgning. vill slippa utväxt och skit. var till västerås i fredags efter skolan och köpte ett par stövlar. inte unika på något sätt, men de var sköna och inte alltför vida i skaftet så jag gillade dem. inte spec dyra heller.. snarare skämsbilliga. 400. passade på och skaffa nya lila strumpbyxor eftersom jag blivit för fet för mina andra. gick hål längs en söm på dem när jag skulle ha dem i onsdags kväll. inte kul! så jag skaffade nya lite dyrare.. eller mkt dyrare. tänkte att frida nog inte skulle komma ihåg att skaffa nya åt mig när hon var i sthlm igår så jag fixade det själv :) har ätit en kul grej i helgen. chokladkaka som smakade tacos :O det är typ en såndär helt vanlig marabougrej, som är typ ny.. den heter amigo. den var rätt god faktiskt! testa! :) nu blir det duschen, äta och chilla i soffan. hoppas på nåt kul på tv (it's tragic).

Not so very superstar Monday...

måndagar är aldrig kul.. inte den här heller. men som tur är har jag nästan bara chill-lektioner på måndagar. ingen är aplång och ingen är bajstråkig. eller jo, svenskan, men det kan man väl klara..

lördagen var trevlig, ungefär tills vi skulle gå till hottan och under tiden vi var där. johanna åkte på en liten snefylla. så enkelt kan det förklaras. lite många shottar koskenkorva oxå. men aja. looking forward till nästa gång då jag ska sköta det hela way better. vad kan folk ha trott? fan va white trash! :( men aja, det händer väl de allra flesta nån gång I guess.

Idag har vi provat ut studentmössor. jej! det känns på nåt vis liite närmre nu är igår, vilket iofs är helt sant. min kommer gå på 669 kronor. heh, men pappa betalar, haha! närå, men mamma, pappa och jag tillsammans ska nog kunna klarat! ;)

kanoting med kläässen imorrn då. ser väl inte fram emto det sådär übermkt måste jag säga, men vafan. kul att vi ska till äckelmyggiga/knottiga runhällen oxå. döden dö! ska iaf ha varm sovsäck och hoppas på att överleva natten. när vi kommer hem väntar farfars 75årsfest oxå, som grädden på moset så att säga.

packing is now on the schedual (stavning?) :S

RSS 2.0