i change shapes just to hide

Tog just denna bild från köket. Var ute och gick för en stund sen, med vårjacka och utan mössa. så skönt!
 
 
gillar hur det blev rosa. är faktiskt inget filter på, utan den blev sådär. fick skugga lite med handen för att slutaren inte skulle ta in för mycket av ljuset bara.
 
okej överkurs. boring.
 
flippar ur lite av magpirr när jag tänker på att mash up international spelar på v-dala den 20e. tjatade lite på jule och hon skulle ev försöka fixa listplats. fina! vilket supermegakväll det har chans att bli! typ alla ingenjörer ska ut (det är deras tentafest), bra liveakt, jag har två dagar till påsklov (nåja, hemtentaperiod, SEN påsklov), det kommer vara lite mer vår..
 
åh
 
 
adjö

Född fel

 
Som om man inte fanns
Född fel
På gott och ont, fast mest på ont
Som  vem som helst, en olyckshändelse

Ledig dag. Skön, men seg. Har läst ikapp så gott jag kan, men ska göra mera. Bara för jag kan. Bara för att jag inte har någon annanstans att vara, något annat att göra.
 
Maja hörde av sig idag och vill styra utgång. Det blir!
 
Folk känner inte igen det här. "Det blir". De fattar inte vad som menas. Tove sa hon hört det från mig och då antagligen från Sala. haha. det är kul det där. hur man snappar upp och använder. minns när mitt och erikas "iddi" helt plötsligt dök upp på facebook och jag hörde det på hottan. klart att det kan skapas parallellt, men ibland tror jag mer på diffusion. alltså spridning.
 
lång promenad till kent idag. därefter har det blivit mattias alkberg, som dök upp på förfesten i lördags och såhär i efterdyningarna av en bra helg gjorde mig lyssningssugen. just nu martha. hon har bra texter och melodier som ligger bra i öronen.
 
 
I really like the makeup sex
It's the only kind I ever get
And when I'm  gazing longingly in your eyes
It's not for you but the self I left behind
 
I'm sharpening the chip on my shoulder
As I get angrier I get older
There  are fewer and fewer people to complain to
So I built a ship of sh*t and  direct it at you

I love you baby
I don't know why
It's the chemicals I see in your eyes
And when you touch me, I feel kind of numb
I need you like a baby needs to  suck his thumb

 
så bra. så sant.
 
 
adjö

tears on my pillow, blame in my heart

Idag har varit en shitty, shitty dag. Nu är den iaf uppordnad och jag är ledig ända tills på torsdag. fest!
 
för att göra en lång och dryg historia kort: imorse hade vårt elbolag stängt av all vår el. varför? för att vi inte betalat räkningen. varför? för att vi inte fått någon. ex antal telefonsamtal senare och ex antal tusen fattigare har vi nu el igen. enligt lucas kostar det nämligen 1600 enbart för själva påslagningen av strömmen. HUR kan det vara dyrt? trycka på en knapp liksom!
 
ah well. imorse fick vi mobil och datorladdningspanik samt ett för stort sug efter te, så vi gled ner till café linné och satt där en stund tills det vart skoldags.
 
kursstart. prisa Gud, det verkar bli en rolig kurs! religion är intressant. och nej, jag pluggar INTE religion i bemärkelsen "såhär gör judar, sådär gör muslimer", utan fenomenet religion. tillfredställandet av det universella (uppenbara) spirituella behov mänskligheten har. sökandet efter den existentiella frågan "varför?".
 
 
kunde för första gången på länge gå hem utan att ha vantar på mig och med solen förtfarande en bra bit över horisonten. fick vårkänslor när jag gick över ån och tänkte att snart, snart kan vi sitta där med solglajjor på bryggan och bara råmysa i värmen. längtaaaar!
 
 
jag vill ha en klocka så mycket att det gör ont. har tröttnat på testbilden och vill ha nåt mer.. diskret. jag har en in mind när jag skriver detta som jag älskar. när jag har lite cash som ligger och skräpar så blir det nog. har velat ha den i flera månader. fan att jag aldrig kan slå till bara. fan att jag värdesätter pengar så högt jämt. det är ju bara pengar? i denna del av världen kan man alltid skaffa det, bara man är lite kreativ. eller nej, man behöver inte ens vara det. man kan vara hur lat och lame som helst och ändå lyckas skrapa ihop till vatten och bröd. det har det röda folkhemmet sett till. på gott och ont.
 
 
adjö
 

lost in the modern haste

Trött efter en superfin helg i en superfin stad. När jag och Tove gick genom hela stan hem från rickard nu på seneftermiddan kröp vårkänslor sig på och jag blev mysigt varm i hela kroppen. det luktade stad, ljus och skönt.
 
Igår var det utgång och Nordpolenspelning på Vdala. Det var bra. diskuterade spelningen med rickard och kom överens om att det kunde varit bättre. ösigare. mindre piano och mer av de tyngre beatsen. men men. det var fint. 
 
Några bilder:
Stefan får en make over. rickard glasögon och hår (ja, rickard står bakom. rygg mot rygg.)
 
Jag tar kort på Pelle...
 
.. medan rickard tar kort på fioltjejen...
 
Idag följde jag och min gigantiska betongkepa med min kära sambo och joinade stefan och rickard på v-dalas brunch. god damn vad gott det var! vi var så mätta att vi inte orkade skratta till slut. nästan läskigt. nordpolen med band käkade vid bordet brevid oss. blev nästan lite starstruck.. ehrm..
 
 
efter brunchen blev det en sväng i domkyrkan och sen tillbaka hem till rickard för lite cardial burns (asroligt! se!), flight of the concords och eftermiddagsslummer.
 
nu ikväll har jag lyckats trycka i mig lite pad thai och en hög naturgodis. fakk i'm mätt.
 
imorgon är det måndag och kursstart. måste spendera en massa pengar på kurslitteratur, men vill egentligen bara köpa kläder. jeans, jacka, festkläder. åh.
 
ah well. ska lägga mig och fortsätta läsa simon och ekarna (smekarna som erika säger, haha) och glädjas över att imorgon när jag vaknar kommer jag förmodligen inte ha alls lika ont i huvet som imorse! gött!
 
adjö vänner!

sälj dig dyrt

vapen och ammunition är en av favoritplattorna. alla kategorier. i min mening kents bästa. möjligen är den liite för hitspeckad, men jag antar att låtarna blivit så stora just för att de är så bra. den håller rakt igenom på ett sätt som få album gör och när man är lite krasch så sitter den som handen i handsken.
 
apropå rubriken så känner jag hur det varit rea på mitt hjärta ett tag. det har getts iväg på öppet köp och returnerats med bortslitna knappar och foundationfläckar liksom.
 
jag rear ut min själ. allt ska bort.
 
 
nu är millis hemma och är sjuk.. igen. jag inser att jag inte kommer klara mig. måste försöka passa in febertoppen några dagar med inte så mkt skoljobb och inte så mkt fest och kul. fan. lutar hur som helst åt hottan nästa lördag. var längesen nu och jag kommer på mig själv med att längta. tror det kan bli kul!
 
snart kommer axel. har inte träffat honom på en månad, så det ska bli nice.
 
adjö
 
 
 
 

när allt du levt för räknats ut som ett skämt

samsas med erika och millis på de 27 kvadrat lägenheten på dammgatan har att erbjuda. millis diskar, erika pluggar och jag... fördriver tid.
 
imorgon är det fredag och jag ska komma ihåg att tillverka en skurkmask åt erika. har glömt det flera gånger nu, men imorgon lör det ske, för festen är på lördag. ehm
 
tentan är klar. tror jag. har inte ändrat så mycket i den sen i måndags och pallar inte tänka på den som ofärdig längre. så vafan. det får bära eller brista.
 
nu ett par avsnitt SATC innan det blir hemfärd.
 
adjöken

paint it black

Har hittat en ny brittisk klädsida.. eller ny.. ny för mig, and i love it. lite topshop som får ett kärleksbarn med forever21.. ungefär. blev för sugen och haffade en skater skirt med kors på (snyggare än det låter), en svart topp som så fort den kommer hem ska få falla offer för mina flinka fingrar och en sax.. och så ett par discotights. jag vet. tights är tvek, men gillar verkligen discopants, var dock osäker på storleken och pantsen var så pass mkt dyrare, så det blev utan gylf. blir det för white trash kan man alltid träna i dem liksom..
 
ah well. tack gud för att pundet står lågt iaf. fantastiska 340 spänn för tre plagg. läskigt nästan. säkert sydda av fastkedjade barn från bangladesh. fyfan.
 
mamma har köpt semlor. med tanke på ovan nämnda tights borde jag ut och springa istället. haha AS IF. det blir semla framför filip o fredrik ikväll och en promme med karin, som är min lunchdejt imorgon. fet, som maja hade sagt.
 
gry skäller. ska gå och trösta (som om det kommer hjälpa, vem försöker jag lura, den hunden hatar mig).
 
 
adjö

i put one foot in front of the other

Fruktsallad till dessert på tranellskas lunchrestaurang där ettorna (millis) hade hand om lunchen idag. 2013s första jordgubbe äten.
 
 
prickig spegel? i think so yes. förövrigt börjar vi kunna samarbeta ganska bra nu jag och kängorna.. så länge jag tejpar in hälarna med fotbollstejp :S
 
tove har köpt släppbiljetter tills lördag nu. erika är förkyld och har feber så nu står det till de hägre makterna om hon kmr hinna bli frisk, vilket jag hoppas! blir jag sjuk är risken stor att jag överväger att ta mig av daga..
 
 
adjö
 
 

every time i hear that melody, something breaks inside

En gammal bild på ett par favoriter, hösten 2011. Jag ser ut som att hatar hela världen. Kanske gjorde jag det den dagen, det minns jag inte..
 
 
Just nu lyssnar jag på martha wainwright och letar frisyrinspiration. har landat vid freja beha erichsen. hon är så snygg att jag önskar jag vore gay. funderar stark på att försöka rocka hennes uppklippta man med rejäl pannlugg till våren, men vi får se. är FÖR feg när det kommer till lugg. så praktiskt och skönt att ha allt i samma längd. bara att sätta upp i tofs så får man bort det från ansiktet liksom.. men lugg är ju så snyggt!
 
vilka problem.. skäms nästan att jag låter det ta plats i cyberspace.
 
imorgon ska jag och mamma, mormor och morfar åka till västerås och äta lunch i millis skolas restaurang. ska bli spännande!
 
Erika kom hem från Sala nyss. sjuk. FAN. är inte jättethrilled kan erkännas. måste, bara måste vara frisk på lördag. Nordpolen <3
 
 
adjö

fashionkiller

Hemma på landet. Tentaskrivande är inte så värst kul och faktum är att jag vill vara i uppsala ikväll. Hela helgen egentligen. Har skrivit klart fyra av sju frågor och börjat på den femte, så jag blir än bittrare när jag tänker på att jag hade kunnat vara i uppsala över helgen och ändå hunnit med tentan. damn.
 
ah well. inte mycket att göra åt det nu I guess. ska göra mozzarellapizza med mamma snart och gilla läget.
 
alltid lika kul att sitta vid familjens dator. Gamla bilder <3
jag flyttar till lägenhet för första gången. hösten 2010. håret är rött och med lugg. blev så sugen på lugg igår förmiddag att jag nästan tog till saxen. bangade (unintentional ordvits!).
 
Hittade även en bild från min 20-årsdag där man ser exakt hur f-ing rött håret var!:
 
diggar för övrigt frisyren på personen nere i vänstra hörnet..
 
millis har dragit på fest och mamma vill fira att vi slipper titta på mello. ingen är gladare än jag. har inte sett en sekund av skiten och tänker inte göra det heller. våga vägra tråkigt och obscent dyrt och resursslösande mediamonster!
 
adjö

Seven curses

Asså ja, bara ja. Nu är allt klart för tenta på denna dödens kurs.
 
Jag måste sluta använda varianter av ordet döden, död, dö.. man menar det ju inte! folk dör. oskyldiga dör. hela dagarna, varje dag. krig, svält och orättvisor. nej fan. one small step for man, one giant leap mot en mer PK johanna..
 
ehe
 
jaha. alla hjärtans dag. ska fira med en semla senare ikväll. tove och erika är ute och dricker vin, men skulle komma hem rätt skapligt. vore ju glorious om de kom samtidigt så att jag slipper springa ner och släppa in erika (som inte har nån egen nyckel) i bara morgonrocken, like yesterday night..
 
från och med idag har jag instagram. haha! jeez. utlovar inga spektaklära uppdateringar, men har insett att att lova att inte lägga upp bilder på sin egen fejja, samt vad man äter är ungefär som att lova en femåring att man inte ska släppa pakethållaren. man kommer att göra det, för det är FÖR frestande. kan dock LOVA att det inte kommer figurera pussmunnar (inte min egen iaf), tuttar (absolut inte mina egna.. de är svåra att få med på en bild som man inte kan zooma) eller annat whitetrashvider. så. med det sagt: följ seven_curses if ya feel like it. gärna samtidigt som ni lyssnar på låten ;)
 
mat nu. har längtat sen jag åt senast. sala imorgon, men vill egentligen stanna kvar. fuck tentan att ligga precis över fridahelgen.
 
ah well
 
 
adjöö
 
 

var bara lugn

Idag var en ineffektiv dag. Eller, den började bra, med lite skrivande på uppgiften, sen kom erika och kraschade allt.
 
skämt åsido, jag ligger bra till med pluggandet. jag är ikapp sånär som på tre artiklar som jag inte vet om det ens är värt att läsa.. kanske gör det bara för att jag kan och har tid (vilket känns sjukt att säga faktiskt). Uppgiften ska skrivas klart imorgon på skolan, så kan väl egentligen inte göra så mycket mer där heller. Usch. kommer behöva släpa en hel hög böcker, dator och skit hela vägen till skolan två dagar i rad nu. sjukt ocharmigt. en dator är tung, böcker är tunga, mina axlar är svaga.
 
Idag kom den och idag blev dagen jag blev med smartphone. än så länge är vi sams. kanske för han bara legat på laddning och jag bara gjort lite inställningar och pillat med kontaktlistan som är ACK så arm. typ bara en massa gamla nummer, så har fått använda hjärnan för att försöka komma ihåg de viktigaste, verifierat dem via hitta.se och sen lagt in dem. yeah. (nej jag sökte inte bara på personernas namn, ingen sport ju!). får lite ångest över att inte kunna ha telefonen i fickan längre. så stor ju :S lär ner på stan imorgon och haffa nån typ av case. no way josé att den ska få skramla runt löst i väskan.
 
funderar på att bada bara för att få tiden att gå. tove kollar serier (fastän hon uttryckt i omgångar hela eftermiddagen att hon borde plugga) och erika har dragit ner på VG för tentaöl.
 
läsa lite och bada lite. sen ev ett avsnitt greys. älskar att ligga efter med serier och slippa vänta på avsnitt!!
 
adjö
 
 
 

I'm just another sad guest on this dark earth

Har man jobb att göra smiter man allt som oftast undan. Så även jag och så även nu. Tittade igenom lite mappar på hårddisken och fann dessa godingar. 17 bast, lockigt hår och obefintliga ögonbryn. ser ut som nån som skulle få en roll i nån av de tidiga säsongerna av One tree hill typ.. ngh
 
gillar den lilla, lilla dubbelhakan på den här bilden. den är idag ett minne blott. nu finns där en STOR dubbelhaka som kikar fram så fort jag inte håller huvudet precis rakt fram.. charmigast i stan.
 
hej
 
 

i am that pretty mother f*cker

Tisdag. Fettisdag och man ska äta semlor. Erika gör det med sina studybuddies på ÖG, Tove ska görat med ingenjörerna hos lucas. jag ska inte görat alls. spar till torsdag då alla. blev dock tvärsugen på grädde nyss, så messade tove som ska köpa hem åt mig till kvällen. älskar att ha sambo, iaf nästan jämt ;)
 
Träffade Olle idag. Kaffehyllan på Ica luthagen är the place to be tydligen? haha. lite forcerat men gött mataffärshäng en stund. blev glad av att träffa honom. det är mycket nu och man känner hur man tinar upp av bekanta ansikten. man behöver inte säga så mycket under tiden man ses, batterierna laddas ändå lite liksom.
 
Annars då. Veckans uppgift påbörjad och vad det verkar under kontroll. Sjukt skönt. Bara att börja läsa lite inför tentan nu. Sista föreläsningen idag, vilket känns helt sjukt. skulle vilja ha minst två till på ämnet för att få ner det till åtminstone delvis greppbart, men icke. ah well. Efter den här tentan kommer jag vilja köra en törnrosa och sova i hundra år. vore unwise though..
 
drömde en mardröm imorse som inkluderade döden, vampyrer och b-uppsatsen. japp, ni läste rätt. min hjärna är en brunn med DJUP vänner! inte alla som är fit att ha min hjärna, det är därför jag har den. ehrmhrm.
 
 
adjö
 
 

longing from a distance

Tove har somnat inne på sitt rum. Jag kan höra henne andas och jag säger det, det är ingen vakenandning! Själv halvligger/sitter jag och kämpar hårt för att inte somna jag också. Nån måste ju hålla ställningarna liksom. eh.
 
drygt att gå till skolan idag. mycket snö och som vanligt inte ett enda litet spadtag taget någonstans. nghgn. men dit kom jag, hem kom jag, trött och blöt blev jag.
 
Den här veckan ska den skrivas. wikipediaartikeln. damn it. feministisk antropologi blev vårt ämne, så det är väl bara att ta ett par djupa och dyka ner i böckerna. Tentautlämning på fredag och hem till sala och isolera mig uppe i flickrummet en vecka. är tvärbitter över det eftersom frida bestämt sig för att bo här i uppsala över helgen och hänga och festa lite innan hon flyttar till london om ett par veckor. varför tenta just denna helg? skit. helgen därpå blir fet iaf, med Nordpolenspelning. kan dock hända att jag peppar ihjäl och dör i kön en kvart innan spelning.. fast jag dör alltid lite i köer. utanför kalmars i lördags var det lång kö. jag lyckades dock avancera lite genom att smöra mig framåt genom ett killgäng (som f ö bjöd på shots sen när vi kommit in, so no hard feelings där i guess), med lucas i fast grepp. "om nån gnäller så säger du att jag är din pojkvän", haha! as if... nejmen. in kom vi och kul var det!
 
nog om det. måndag idag. i övermorgon kommer erika. längtarrr!
 
något jag också längtar till är min nya telefon som borde anlända mot slutet av veckan. efter lite velande bestämde jag mig, så samsung galaxy s2, here i come! slut på osmarta telefoner för det här livet då.
 
 
nu mer plugg, sen mat.
 
 
adjöö

vad vet du om månljuset förrän du blivit sönderslagen av det

Sitter och lyssnar på Håkan med docsen på. i soffan, med tjocka blöta strumpor i och rejält åtsnörda. Dessa kängor, som får skinnet på mina fötter att falla av i omgångar ska tuktas tills vi en dag uppnår harmoni och kan verka i symbios. I nuläget utkämpar vi ett kallt krig som skulle få sovjets röda flagga att blekna. Tänker dock inte ge mig. Vattentortyr atm och sen tänkte jag erbjuda tove delad vårdnad och uppfostranshjälp. hon är snart i fred med sina docs och därför ska hon få agera supernanny åt mig och mina sopiga fötter.
 
Söndag. Har DJUP ångest över veckan som kommer. Den svåraste seminarieuppgiften hittills, och när den är inlämnad kommer tentan som ska plåga mig hela nästa helg och vecka. fyfan. nästa kurs måste bli bättre.
 
Tove är hos katta och pluggar. jag är hemma och pluggar.. eller ah. har läst två artiklar, tagit hand om monsterdisken, lyssnat på musik på vinylspelaren, kollat ikapp greys anatomy, städat på mitt rum.. så. jag vet inte riktigt om jag kan säga att jag pluggat så hårt egentligen. bakis har vi varit iaf, både tove och jag. Gårkvällen vart jättelyckad. Byggarspelet hemma hos Lucas (ett ölhävarspel med NO mercy) där jag vann mitt livs första flippcup (till mina lagkompisars stora förvåning. jag blev vald sist när det var team picking, haha!).vidare till Kalmars där det var trångt och varmt, men bra drag. träffade Ellen, erikas bästis från en svunnen tid. det var jättekul. älskar det med uppsala, att man rakt upp-o-ner bara träffar människor man känner. ute och på skolan. det är nytt, men ändå tryggt liksom.
 
Ikväll ska jag och tove se confession of a child of the century, med pete doherty och charlotte gainsbourg. jag har inte speciellt höga förväntningar med tanke på raten på imdb (3.3 typ, pinsamt fan), men vafan. han är snygg, hon är snygg. hur illa kan det va?
 
 
adjö vänner!
 
 
 
 

always looking down

Idag vakande min telefon upp död. (åh erika vad kmr det ifrån för film? "you can't wake up dead!"). Elelr kanske snarare, när jag vaknade hade telefonen somnat in. Skärmen dog. So sad. Bara ett par veckor (löning eh)  innan jag tänkt skaffa ny tele.. fasen. Tove kunde som genom ett mirakel gräva fram en gammal, gammal telefon åt mig. Den har levt ett hårt liv i barcelona, har sprucken skärm och en inkorg full av både tove och fridas gamla sms, men jag har åtminstone en väckarklocka och kan kontakta nära och kära om det kniper. PLUS att den har jewel quest, denna gudagåva till mobilspel.
 
pluggar på i vanligt ordning medan tove streamas serier. ska snart hoppa in i duschen tänkte jag, men liiite till hinner jag nog mosa in i huvudet.
 
igårkväll (natt) gömde jag tillslut naturgodispåsen under vardagsrumsbordet i hopp om att kunna låta bli den, att glömma vart den är och att det finns kvar i den. Kan säga att sånt INTE funkar när man gör det nykter (till skillnad från bananhistorien för ngt år sedan då jag gömde något while packad, remember? funkade lite väl bra..). Har inte kunnat tänka på annat hela dagen än att den ligger där och frestas. imorgon blir det. bakissöndag = godissöndag.
 
 
adjöö

Oh Oh

Fredag! Damn vad skönt. Eller asså. Det blir stenhårt plugg hela helgen, så jätteskönt är det väl inte men.. ah well.
 
kikar på på spåret medan tove sorterar tvätt. hon skulle ut på värmlands, men lät bli, så det blir skavlan och sen filmkväll. kom på nu att jag köpt ett par godisar med jordnötter i.. fan. äter jag dem brevid henne kan hon inte andas. måste rensa godispåsen.
 
haha.
 
Nordpolen har släppt en till låt fårn nya plattan. oh oh. jag gillar den och längtar som fan till hans V-dala spelning om två veckor. Tove, erika och jag än så länge, häng på för fan! (om du har nationskort alltså)
 
Imorgon kväll blir det electrodisco på kalmars med ingenjörsgrabbarna. förkör hos lucas i hans frä-hä-scha lägenhet. är redan taggad. ska vara snygg och dansa ihjäl mig. woop.
 
 
Hurt people hurt people.
 
 
 
adjö
 
 
 
 
 

girl, you'll be a woman soon

Girls. Jag älskar er!
 
Igår kväll såg jag Pulp Fiction, idag blir det jackie brown. Tarantino hjälper mig genom sega pluggdagar.
 
Mamma ringde och sa att sthlm i helgen är off. fan, känns segt. hade sett fram emot maten, haha! ah well. det verkar bli öl med ingenjörerna istället. inte illa det heller!
 
adjöö
 

i can't recall your face anymore

Seminarieuppgift 3 klar. JAAAA! Fortfarande inte tid för rast dock. Måste läsa det övriga för den här veckan samt kolla på nästa veckas texter eftersom vi måste ha bestämt topic för det senast måndag, helst tidigare. skjut mig.
 
Erika dissar släktchillet i sthlm på lördag. emilia också. bitchar. Jag vill äta gratis mat och träffa mamma och pappa, så jag tänker fan följa med fastän jag står upp till knäna i böcker och stress, så det så!
 
Asså. låtar som finns i flera versioner finns det ju gott om. Här kommer ett par tips från mig: Dylans Just like a woman: live from royal albert hall 1966 = bäst (plattan bootleg series vol4). Dylans Idiot wind = inspelningen från plattan (blood on the tracks). och så den senaste upptäckten Tom Waits Make it rain, där jag nog håller med jesper som upplyste mig om att den ens fanns haha, om att det är liveversionen som är bäst. den inspelade oxå bra, men inte lika.  Detta egentligen ganska ointressanta stycke (känner jag nu) är baserat på vad man hittar när man gräver på spotify, kan jag också upplysa om.
 
ah well.
 
Uppgiftens färdigställande sånär som på lite pet och några källor, firades i matikum på EP med en kaffe. Nu sitter jag efter en promenad hem  i snövädret (bild finns. kommer) och sjunker ner i koffeindaze. Funderar på att se en film ikväll. isabelle skulle se django ikväll. jag är lite avis på de som har den osedd. you're in for a treat.
 
 
adjö
 
 

I got nothing left inside of my chest, but it's all alright

My regrets and texts sent to taunt me.
I never claimed to be more than a one-night stand
I've given everyone I know
a good reason to go.
But I came back with the belief
that everyone I love is gonna leave me.
 
-Fun. All alright
 
 
Som vanligt stressad beyond my mind över skolan. Det är FÖR mycket nu. Verkligen. Tror dock att många kursare känner lite lika.
 
Asså vänner. Min klass har startat ett Korpenlag i fotboll! haha! soo excited! har inte spelat fotboll sen jag var 16, men nu jäklar. i vår händer det! Om någon har ett par fotbollsskor hon inte använder i strl 38, skrik till, för mina är nog 37or på sin höjd.
 
tove och jag åt middag när jag kom hem och nu skulle vi plugga. hon somnade på mindre än fem minuter, jag svär. jag kan snart inte förbereda mig mer inför morgonens grupparbete, så jag tänkte läsa lite mer, diska undan och ta en dusch (kul info). Sen lär jag nästan, sjukt nog, börja kolla liite på nästa veckans plugg, för innan helgen helst, ska det vara bestämt vad nästa veckas uppgift ska handla om.
 
som sagt. FÖR mycket nu! fattar inte hur man dessutom ska orka skriva en tenta?
 
uäk.
 
går en dokumentär på svt dox ikväll, ettan alltså. fem förstörda kameror. tror den kan vara både bra och jobbig. ska se.
 
 
adjö

i wait here for you, for i'm broken

Tvingade just tove och jonathan att byta kanal från ett naturprogram om vildhundar med rabies till simpsons. Pest eller kolera, men sånt är livet utan digitalteve. uäh. rabieshundarna törstade ihjäl, kunde inte äta, fick hallucinationer av smärta och hunger, hade sönder sina ansikten i taggiga snår och mådde så dåligt att jag ville grina. hade gjort det om jag inte varit så stressad över skolan att alla mina känslor, varma som kalla är avstängda på obestämd framtid (förmodlligen tills uppgiften är inlämnad, med troligen fram tills tentan är inne, den 22a).
 
FML
 
verkligen. fuck. my. life.
 
 
dags att lägga mig och läsa teorier. en timme, sen ska jag unna mig lite te.
 
 
adjö
 
 
 

i'm your destiny calling

Orkar inte läsa mer. Två kapitel kvar. ouah.
 
Helgen har varit pluggstressig, men samtidigt skön. Igår kväll åkte oda och jag ut till fastbo, där jesper var husvakt tsm med anton och ett par killar till. Vin, bastu (för vissa, eh), eldande i öppna spisen och skönt häng. Mys! Halvsmet lite från städningen och åkte in till stan igen i förmiddags. Hämtade upp lilla musi och åkte hem till vårat "landet". Promme i solen och nu några timmars plugg.
 
Känns oskönt att dyka ner i ännu en hård vecka. Har sån ångest inför tentan att jag vaknade och svettades inatt. Fyfaan. Att gå i skolan var okej på gymnasiet, nu suhuuger det.
 
nog med gnäll. Har inga bilder heller att höja detta riktigt mediokra inlägg till skyarna. så..
 
adjö vänner.

i'm born to trouble

Fredag mina vänner!
 
Veckan har gått fort. Skola, läsa, llite fest tisdag, mycket fest onsdag, mycket plugg torsdag.
 
Onsdagkvällen var galet kul. Landade inte på hela dagen igår. Att ha haft förbannat roligt hjälper upp bakiskänslorna a great deal. Startade hos mig med Michelle. Seminariediskussion blev snabbt bacardigroggar och öl. Gick till V-dala och träffade bandet. Hängde lite, kollade på spelningen, och drog sen vidare till göteborgs tillsammans med anton, kalle och jeppa. Sjukt bra musik (varför är man aldrig på göteborgs annars?), dans, kramar och ös. träffade lite ingenjörer och såg sjuhukt många potentiella haff, haha damn that! Igår var det huvudvärk. Väcktes av hard working oda och jesper började fiska reda på vart alla hade tagit vägen över natten. Vid första samtalet var kalle ensam och visste inte vart han var.. "men du är inomhus iaf?" hörde jag jeppa fråga. haha! Är det fest så är det liksom!
 
nya kärlekarna. eller ah. potentiellt iaf. just nu dödar de mina fötter. ska gå in dem snart.. när jag orkar leva i ständig smärta.
 
Michelles garderobslapp på göteborgs. rökning är... fett?..
 
Vägen ner på stan i regn med bakiskroppar var konstigt nog längre än vägen hem varma av alkohol..
 
 
Nu är det hårtvätt och lite mer plugg.  Hem till Sala efter skolan. Med lite tur lyckas jag synka med Oda och hennes familia, de fina :)
 
 
Adjöö
 
 
 

RSS 2.0