Nu händer det igen

Hm.. Listan över vad som skulle göras för dagen är näst intill klar. Återstår gör duscha och dricka kaffe.

Farmor idag i bilen (hon kör) : "Här kör jag alltid för fort. Jag menar 70, på den här vägen, så jäädra långsamt!"
Kan tilläggas att vägen var smal, krokig, backig och omgiven av skog. Mys

Jag vill ha en klänning från cheap monday. vill ha den på studentkryssningen.. hoppas på uppsala nästa tisdag!

Time to pretend

åå vad jag gillar mgmt:s time to pretend! Så härligt glad (även om texten kanske inte tillhör världens gladaste). Får vår i kroppen när jag hör härlig electropop!

Sitter hemma hos julia och är hungrig. Hon ska väl snart laga nåt, och jag ska inte hjälpa, för det bli sällan bra när jag engagerar mig i det där med mat.

Dagens lycka: Någon hade ristat Nordpolen på ett bord i cafeterian. Det ä alltså inte bara jag som älskar Nordpolen. Wiho! även fast jag vet att många tycker om lille Pelle i Västerås, så verkar jag vara en av två salamänniskor som gört. Lovely.

Electric Feel

Huvudet dunkar. Somnade då jag gjorde ett tappert försök att läsa lite ur engelskaboken (nr 2 av 3, fantastic). Klockan är  åtta och dagen har känts förvånansvärt lång.. Blir väl lätt så när man har en betongkeps från helvetet på huvet.. Men jag har bara mig själv att skylla. Hade ju trots allt en väldigt trevligt kväll!

MGMT- Electric feel

Nu ska jag duscha. Erika gör tydligen nån form av mat där nere och jag ska nog ta del av det lite senare. Ganska ny bond på tv ikväll.. gillar inte bond, men i brist på annat så kanske det blir en kik, we'll see.

Imorgon ska jag ha min nya tröja/klänning. Jag är glad.

Hög Luft

Inleder med att säga att jag lever! What a night!

Det känns som att huvet ska ramla av. Kollar på Let's dancereprisen hemma hos Julia och väntar på bättre tider.. alltså att karin ska kunna köra, hihi.

ttyl

Colin the copper

Ska snart hoppa in i duschen. Skönt att ha det gjort innan jag måste fixa nåt att äta. Karin plockar upp mig kvart i sju, sharp.. well, om jag käner henne rätt blir det väl runt tio i ;) Ska hem till anna en jättesnabbis för att göra affärer, plus att hon oxå ska åka bil med oss, trevligt! Lider stora kval för tillfället då jag inte hittar några bra strumpbyxor tills ikväll. Hade tänkt hudfärgade eftersom det passar bäst, men de enda som var hela var mammas, vilket är noo good. 1. De är sådär läbbigt shiny. 2. De är typ utlänningsbruna! Jag är svenneblek, om ens det! Önskar jag vore brunare, men så är icke fallet. Rotade iaf reda på ett antal av mina svarta, bara för att sniffa på den lilla fotdelen och snabbt konstatera att de nog redan var använda minst en gång var. Suck. Problem kvarstår.

Jag gillar inte radioversionen av Glasvegas Geraldine. Den är upptempo och för mkt trummor. Nej! Det ska vara den småsega, härliga versionen!

Hoppas att kvällen blir bra. Har alla förutsättningar. Hoppas bara att vissa personer är hemma så chanserna ökar att jag slipper bli arg.

Happytimes

Nu är det happytimes. Dels har jag hittat låten. MGMT (Management) med låten Kids var det. Glad och bekymmersfri. Lite somrig vill jag tycka. Är även happy över att Stina flyttar in i en TREA i Göterborg första juli :D Då vet man vart man ska hänga om sommaren blir för seg häruppe. Lovley! Way out west ngn? ;)

Stand

och så har en hel eftemriddag av ledighet gått, utan att jag gjort det minsta vettigt. På engelskan idag skrev jag i förtvivlan en "to do"-list. Den blev ganska lång, men jag tänkte att jag nog kunde göra klart ett par punkter på den nu när jag kommit hem. men icke.

Just nu försöker jag spåra en ryslig låt jag hörde på radio härom dagen. Med ryslig menar jag bra. Det går sådär, men skam den som ger sig! Den var sådär härligt syntig och gosig. Det är vad jag minns den som iaf, men jag kan ha bättrat på den lite i mitt huvud. Det händer mer än ofta med alla möjliga saker...


Closeup

Trött efter en torsdag som faktiskt känts som en väldigt lång dag. Vaknade på någorlunda rätt sida för första gången den här veckan och begav mig till skolan. En förmiddag av buddhism, en liten redovisning av engelska tidningsartiklar där jag och maja fick annemaries små ögon alldeles fuktiga och en eftermiddag på kommunakrivet. Tog en långfika med Saris, som muntrade upp bara av att vara. Gulledu <3

Mormor ringde nyss och sa att en väninna till henne skulle ha stor fest och ville ha mig och Erika där och hjälpa till. Inte förrän 13 juni, men känns ändå jätteskönt att veta att det åtminstone kommer nån liten slant innan midsommar.


Stopp

Det känns som att jag simmar motströms just nu. Dagarna är långa, nätterna längre, luften känns tung och ögonens glans har gått för en stund. Kan inte med ord beskriva hur mycket jag hoppas att det bara är för en stund.

Längtar till lördag, men har lärt mig att det inte är värt att hoppas för mycket på... väljer nog att inte avsluta den meningen.


What if

Erika och jag har varit ute och åkt bil, lyssnat på hög musik och rensat våra små huven. Skönt. Så fort musiken är borta och motorn stängs av kommer verkligheten ikapp igen. Nu har jag ont i magen och vill bara gå i ide.

Imorgon är en dag det med. Jag vill alltid ha dig med.


Hotel Yorba

Jag har pluggat geografi ikväll! Känner mig fortfarande förvånad över att jag verkligen för en gångs skull gjorde skolarbete en vardagkväll. Det brukar sparas på hög till söndag eftermiddag, då man alltför ofta är bakis och inte sugen alls. Därav resultatet: Inget gjort. Och nej, jag har inte jobbat med mitt och julias geografiarbete, utan ett alldeles sprillans pinfärskt som vi fick idag. Handlar om Afrika, big surprise.

Är ungefär lika uppåt som jag var igår kväll. Antar att frekvent lyssnande på Nordpolen sätter sina spår. Jag tar smällen. I'm strong, I'm fierce.. I'm pretty tired. Börjar inte förrän halv tolv imorgon, men oturligt nog är inte bilen hemma så jag måste som det ser ut nu gå upp klockan sex. Wunderbar!För att avrunda ett inlägg sprudlande av vårglädje som snöat över lägger jag upp bilden här ovan. Ibland kännsd et bara som att hela världen konspirerar mot en. Detta är tydligen ur en omfattande brittisk studie angående personligheten hos de som lyssnar på en viss musikstil. Rakt in i hjärtat. Nej, jag beundrar människor som ägarna av affären på vars dörr skylten nedan satt. Ingen tidspress, saker får liksom ta den tid det tar. Back to the middle age, I say!


Paper planes

Sitter och har ungefär så tråkigt en levande människa kan ha. Nej, det där var lögn, men inte har jag direkt kul. Julia är tydligen i uppsala och de andra har lektion. Kanske ska ta och leta reda på syster om hon har rast. Hon kanske har pengar, så jag kan öka på min skuld till henne som nu är upp ei hela trettio riksdaler. Det är mycket, om man räknar de i kioskpengar!

Drömde att jag accidently hade gjort av med alla mina pengar på skitsaker och att peaceandlove-biljetterna var slutsålda. Hemska dröm!

Looks that kill

Idag åkte jag och erika till västerås en sväng. Fixade fördelsedagspresent åt millis osm fyller år snart. Jag åkte dit i tron att jag skulle lyckas hålla mig i schack, men icke! Köpte en tröja och ett par leggings och gjorde av med drygt 300 kronor. Fett av mig.

Väl hemma gick vi och städade lokalen, vilket ju betyder lön. Vädret gör att det blir mer än smutsigt på golven och det tog en stund att få rent allt. Efter det var det hem och äta som gällde. Köpte godaste glassen igår som jag käkade av idag. Mandarin/grape, jättegott verkligen! Eat it!

Hinken jag hade vatten i när jag städade läckte.
Erikas kommentar: "Läckert!"

Miami ink nästa! Jag skulle verkligen vilja ha en riktigt snygg tatuering.


Lack of blood

Nu har energin tagit slut. Batterierna är urladdade. Allt som skulle göras är gjort, om inte inställt. Allt utom de hundra skolgrejer som ligger och väntar. De kan gott vänta, för som sagt. Jag har lagt av, åtminstone för stunden.

Stockholm var lyckat. Svenska helsingforskommittén verkar helt enormt! Stort plus att de tar in praktikanter! Forum för levande historia hade utställning om judeutrotningen i ukraina under andra världskriget. Lika fruktansvärt jobbigt varje gång. Kläder, gevärskulor och patronhylsor. Gigantiska massgravar där man sade att jorden rörde sig i flera dagar efter avrättningana. Massgravar, många gånger grävda av judarna själva och där de minsta barnen kastades ner levande.

Lojalitet


Polmont on my mind

Nyduschad. Sitter och väntar på att klockan ska gå. Måste iväg och städa inför imorgon då det är föreställningar igen. Dagens show slutade väl ganska nyss. Vill inget hellre än att krypa ner i soffan och kolla på medium med de andra, men plikten kallar. Det ser ruskigt kallt och mörkt ut ute.

Imorgon är destinationen Stockholm. Pressat schema, vilket känns mer än tråkigt. Shopping på söder hade varit top noch! Men nu blir det tydligen mcdonalds vid slussen och så bara på't igen. Svenska helsingforskommittén och en utställning om folkmord i ukraina under andra världskriget. Blir nog intressant till max, kul till hälften.

Nu ska det repas sånger, halleluja!

Plötsligt händer det inte

Har ont i magen. Värsta ångesten har lyckligtvis släppt nu när jag övat i tre timmar. Det går segt, som alltid när man har press på sig. Nu har mamma börjat tjata om jobb, att jag måste söka flera, anstränga mig hårdare, för hon tänker då inte försörja mig när jag är arbetslös. Jag skriver ännu ett HJÄLP idag.

Halsen är öm, men jag måste öva. Fattar inte hur det ska gå, men på något sett ska det!

Fredagens tajta schema gör det omöjligt för mig att lyckas jobba som jag ska och erika kommer få alla den här helgens pengar. fuck! jag behöver de så otroligt mycket! Känner bara hur jag inte räcker till för någonting just nu. Vill så gärna bara sikta framåt, men hindren är för tillfället för höga. På gott och ont, för jag ser verkligen fram emot lördag, även fast det verkar hopplöst i nuläget. Det ska bli jättekul. För att inte tala om fredag kväll. Trivs i ert sällskap ska ni veta!

Ge dom våld

Har fått i uppgift att skriva om hur resan till Tanzania har förändrat mitt liv. Hjälp! Som vanligt har jag ingen som helst aning om vad jag ska skriva. Upplever inte att den har förändrat mig över huvud taget. Jag menar resan var ju inte direkt en big deal när man väl var där. Mycket tankar svävade ju runt i skallen när man var där, men så fort man kom hem var de som bortblåsta. När någon ber mig berätta tappar jag alla ord, vet inte vad jag ska berätta. Jävligt jobbigt, eftersom man förväntas vara uppspelt över "den största händelsen i våra liv so far". Varför är jag inte det? Varför tycker jag bara att det är sjukt drygt att prata om det? Varför är jag inte intresserad av att förmedla det jag varit med om?


På lördag. Hjälp! (mkt hjälp idag) Måste öva mina stämmor som en tok nu varje kväll om det ska gå. Inatt kunde jag inte sova. Toner flög runt i huvet. Brukar vara trevligt, men icke! Stressigt!

Har så mkt som behöver göras at the moment. Har inte tid att titta upp ur alla papper ens för att dra en suck. Andas kan jag göra imorgon. Eller kanske nästa vecka...

Prästgatan

Jag vill att du ska förstå att jag gör nåt med all den tid då jag är själv
Du förstår nog att det blir ganska lång tid
För mig så finns det äckligt mycket tid

Ett tomt fodral, för ingen frågar nånsin mig om min gitarr, som är så tung.
Den ger mig blåsor och den plågar mig, påmminer mig om att jag aldrig har gjort rätt för mig,
att jag aldrig lärt mig spela på den.


Humöret är som det vanligtvis är en söndag kväll. Ser dock fram emot imorgon. Har bestämt mig för att älska varje sekund som är kvar av den här våren, för den tiden kommer sedan aldrig någonsin tillbaka..Kom säger domSaturday night och äntligen dags för sista melodifestivaltävlingen. jag menar hur lång tid kan det ta och vaska fram en vinnare? Ska kika film så fort tvn med alla kanalerna blir ledig. Ettan, tvåan, fyran känns ju lite lamt. Det enda som finns att tillgå på övervåningen dock.

Har plockat lite på mitt rum idag. Sorterat kläder och plockat nålar från golvet sen det senaste syprojektet. Gör lika ont varje gång man kliver på en knappnål, så idag tyckte jag att det fick vara nog! Har även konstaterat att jag behöver en hoper nya galgar om det ska gå att få nån ordning i garderoben. Yes.

Nu lyssnar jag på Vapnet och känner att jag nog behöver lite kaffe om det här ska gå. Vill festa, dock lite sent påkommet.

I wanna go foxhunting! Are you with me?
hahaha

I'm gonna get stabbed

"han svettas så mycket att han inte ens kan hålla i en brustablett förfan!"

det är inte lätt när det är svårt!

All I ever wanted

Depeche = :D

De andra kikar let's dance. Tråkigt! För mig väntas den andra lugna helgen i rad, vilket känns helt wierd! Rastlösheten kommer smygande. Kan hända att det blir nåt imorron iaf, who knows?

Harry Potter har fått en ny innebörd. Aldrig trodde jag väl att jag skulle börja fnissa så hysteriskt av att passera en bokhylla? Som många vet kommer dubbelgångare och look a likes som ett brev på posten för kändisar.. så även för mr potter. nog om det.

Kan hända att det är dags att städa lite här. Ser inte jättetrevligt ut. Skulle dessutom vilja rensa garderoben, men det ger bara ett sug av att skappa nytt. mer, mer och mer. Sthlm om en vecka. Tumme!

Update

I slutet av en hektisk vecka sitter jag och samlar tankarna och åtminstone försöker fundera lite på geografiarbetet som ska redovisas på måndag. Det går inte speciellt bra, så jag lägger ner och passar på att uppdatera lite här istället.


Gårdagen (onsdag) spenderades i uppsala där det var tänkt att det skulle bli en heldag på universitetet. Well.. effektiv tid ägnade vi kanske en och en halv timme till det. Käk och shopping och annat kul hanns med. Jag med vänner kikade på politices kandidatprogram, är galet sugen, men med tanke på att intagningspoängen nu i höstas var 19,3 kan jag lika gärna köpa en lott. Försöka går ju alltid, och man ska sikta högt!


Lite kul shopping inför våren/sommaren. Är kär i CM:s vårkollektion (as always).


Tisdag var den stora dagen för vårat lilla UF-företag. Då var det mässa i friidrottshallen i Västerås och dessutom vårat allra första säljtillfälle. Var dit i måndags kväll och förberedde. Pappa hjälpte med väggarna och vi inredde det mesta redan då för att slippa åka in så tidigt på morgonen på onsdagen.

Mässdagen var jättekul verkligen och vi sälde riktigt bra! Snudd på över förväntan. Ett antal kända ansikten kom och kikade in våra varor och snackade en stund. Gick runt endel bland de andra montrarna och såg hur sjukt innovativa vissa faktiskt är! Hur kul som helst!

Vid 6 stängde mässan och vi packade ihop och åkte hem. Snöblandat regn och vägen var verkligen snorhal! Sladdade oss igenom rondell efter rondell innan vi kom ut på stora vägen, bara för att upptäcka att den var precis lika hal som inne i stan. Lyckospark! Tog nästan trekvart att åka till Sala. Puss på svensk vinter.

    

Lovers are lonely

Det känns som om jag har feber. Flera hundra grader, men det har jag inte, jag har kollat.

Jag är så sjukt stressad att jag varken känner när jag är hungrig, trött, sjuk, glad eller ledsen. Allt är bara en dimma. Kan inte sitta still och när jag ligger och försöker sova känns det som om kroppen ligger en centimeter över madrassen hela tiden. Som vanligt bryr jag mig för mycket. Fattar inte varför jag aldrig kan lita på andra. Nu darrar jag. Kan vara blodsockret. Inatt rev jag sönder huden på flera ställen. Däribland ansiktet och hårbotten. Mitt undermedvetna är extremt självdestruktivt. Drömmer samma drömmar natt efter natt, känner mig jagad av elaka tankar och vaknar gråtande. Usch.

Ska ner och försöka äta något, men jag mår illa. Skakar och känner mig tom. Det är bara stress, jag vet det så jag blir inte rädd, men det är grymt obehagligt.

Ögonen är blodsprängda nu. Ska ta ur linserna och gå ifrån dataskärmen.

Gloria alone now forever
Gloria away in the air now
Gloria she's no longer your slave


Idag är det internationella kvinnodagen

The prettiest thing on saltcoast beach

Företaget har ätit upp min lördag. Skissa, mäta, rita, måla, stryka. Karin tog precis med sig bror sin och åkte hemåt och jag är helt sjukt trött! Imorgon måste jag städa lokalen och egentligen åka till kusinerna, men det kan hända att jag måste vara hemma och ordna företagssaker då med. Funderar på hur saker kommer sig... stannar där. Jag vill verkligen träffa Josse, var längesen, företaget får faktiskt ursäkta!

Melodifestivalen på tv. Jag vägrar. Ska nog ta en välbehövlig dusch för att få bort färgen på kroppen. Ser ut som att jag nog får gno endel. Lite masonit som ska målas en gång till också. Jag vill egentligen bara sova!


Homewrecker

Damn, Erika hann först på boken ikväll igen. Mamma ligger framför let's dance, pappa duschar och millis är hos en vän. Allt som återstår för mig är att lida och nalla av erikas godis.

Har burit in aptunga masonitskivor som ska målas imorgon. Kom på att jag måste ringa karin och fråga om hon fick med sin bildkanonen från tha school. Om inte så blir det mer jobb till mig.

Depeche Mode

Hade ju varit kul med en bild, men det får jag ta imorgon. känner på nåt konstigt sätt nån slags iver att komma härifrån just nu. Vet inte varför. Strålningen från skärmen kanske. Back off säger den. Jag lyder.

You got nothing on me

Har räknat lite åt företaget och kommit till insikt att vi är i stort sett panka. happyface (ironi).

Erika läser i Mötley crüe-boken nu vilket betyder att jag måste vänta tills hon sätter sig här och jag kan smyga ner och sno den. Tror dessutom att hon ligger före nu. Ödesdigert. Då kan hon tala om snaskigheter för mig och förstöra spänningen, hmm.

Kikade in på HMs hemsida idag. Det skulle jag inte ha gjort. En hel massa snyggt hade kommit in. Är på jakt efter en riktigt snygg klänning, gärna blommig, som ska passa med korallfärgade over-kneestrumpor och vita tygskor. Ska även skaffa ett par lila tygskor som blir jättesnygga med blå cheap mondays, en fräsch tisha och ray-bans i nån tuff färg (gärna gröna, lila, röda eller gula). Längtar nåt sjukt efter sommar nu!

Jag skulle öva stämmor. Det gick bra tills jag kom till sista låten. Äckelsång! Måste beklaga mig för mamma när hon kommer hem hur hon kunde fått en sån omusikalisk, tondöv, notblind unge. Hon kommer bara skratta och sen spela stämman en gång och sätta den. idiot.punkt

Jag får panik nu, nu, nu!

vill hemChampaigne Supernova

Betydligt piggare idag, vilket betydde skolan. Tog dock en sovmorgon och tog bilen in till halv tolv. Fixade lite företagsgrejer på stan och missade lunchen. Eftersom jag inte ätit ngt under dagen var jag skapligt hungrig vid halv fyra då jag åkte till ica och sen in till julia och micrade en panpizza och laddade batterierna för att åka ner och träffa pappa och köpa masonitskivor och målarfärg till mässmontern. Allt gick bra och nu är företaget drygt tusen kronor fattigare, my lord.

Julia, I'm deeply sorry att jag inte hann diska efter mig. I'll make it up to you some day!

Mamma har varit och skrivit på för jobb under sommaren. Fuck! Jag vill oxå ha jobb! Har visserligen bara sökt ett, men fler ska det förhoppningvis bli när jag hittar nåt jag kan tänka mig och då ska gudarna veta att jag kan tänka mig i princip allt utom telefonförsäljare och att jobba på typ äldreboende.

Imorgon har vi engelska vilket betyder att talet ska hållas. Annemarie verkar dock livrädd att bli smittad av mitt mysiga virus så att jag kanske slipper, vem vet?

Nu ska jag ner och bråka på millis så vi slipper sitta framför grey's anatomy ikväll igen. Så jävla dålig serie! måste bara få säga det trots att hela världen verka tycka att den är såå bra. Vill hellre läsa i Cias bok som erika har lånat. Den handlar om Mötley Crüe och är så jävla äcklig att man vill kräkas, men ändå kan jag inte sluta läsa. Oh, det kallar jag lockande läsning. Sex, drugs and rock n' roll!

Oh no

Det var längesen jag var såhär förkyld. Till och med feber. Har sovit hela dagen och nu har jag setat uppe en dryg timme och känner att jag nog måste sova mer. Huvet värker och ögonen med. Det här går ju inte! Jag har inte tid att vara sjuk!

Cure me

Come again

Kändes grymt bra att sjunga en stund idag. Så kul! Är riktigt pepp måste jag säga.

Nu är Julia på gymmet med Cissi. De är hälsosamma. Jag gillar inte sånt.. eller asså. Klart att man vill leva länge och vara frisk, men ibland tar latheten över. Men jag kan oxå vara nyttig. Åt faktiskt ett äpple nu i förra veckan. Jag kan!

Nu måste jag hitta mitt engelskatal som ska hållas imorron. Där är jag inte lika pepp måste erkännas. Kan även avslöja att det är en och en halv minut för kort. Dåligt.

Nu ska jag ta en quick shower och så ner och se csi.

Dropout

"lalala lala..." Laakso - Dropout. Bra!

Sitter hos Julia och hostar. Ska iväg och sjunga om ett tag. känns ju über med min röst, men det går nog fiint. Äta ska det göras nåt tag också. Jag ska kila ner till ica och köpa te innan min hals dör helt. Tycker egentligen inte om te. Eller det där var lögn, det gör jag visstde, men jag blir fett konstig i huvet av det! vet inte varför, men jag mår helt wierd. Läskigt, men idag får jag ta det onda med det goda.

later


Gloria

Nu är hela mandos senaste platta illegalt i min dator. Syndigt bra!

Igår var det alltså Västerås och fools gold på sigurdsgatan 25 som gällde. Sara, Sanna, Julle and I möttes upp på stationen och begav oss. Hej vilket drag och hej vilken bra musik. Träffade salafolk, vilket inte hör till vanligheterna där borta. Efterfest.. well ja, men en lam en. Missade alla bussar och sov hos Sannas Niklas. Skulle hem med halv elvatåget så att julia skulle hinna till fagersta och sjunga. missade tåget. strul. satt på stationen i hundra år. julia tog tåg till fagersta. jag ringde maja och tiggde skjuts. fick skjuts. maja är en ängel! kul att snacka skit i bilen på väg hem. två slitna brudar i gamla peggan i hundra knyck efter västeråsvägen. lovely! Gick helt fräckt hem till julias lägenhet och väntade en timme innan pappa kom och hämtade. en helg jag sent kommer att glömma. härligt!

imorgon är det skola igen. jag har galet ont i halsen, men är svårstoppad! jag ska gå dit! har såå mkt att planera och fixa... och prata om! får se hur det blir med sången sen då.. klart jag går, men inte säkert att det blir fullt ös medvetslös direkt. hade nog av det igår. haha.

livet är bra när det är som bäst

RSS 2.0