Hotel Yorba

Jag har pluggat geografi ikväll! Känner mig fortfarande förvånad över att jag verkligen för en gångs skull gjorde skolarbete en vardagkväll. Det brukar sparas på hög till söndag eftermiddag, då man alltför ofta är bakis och inte sugen alls. Därav resultatet: Inget gjort. Och nej, jag har inte jobbat med mitt och julias geografiarbete, utan ett alldeles sprillans pinfärskt som vi fick idag. Handlar om Afrika, big surprise.

Är ungefär lika uppåt som jag var igår kväll. Antar att frekvent lyssnande på Nordpolen sätter sina spår. Jag tar smällen. I'm strong, I'm fierce.. I'm pretty tired. Börjar inte förrän halv tolv imorgon, men oturligt nog är inte bilen hemma så jag måste som det ser ut nu gå upp klockan sex. Wunderbar!



För att avrunda ett inlägg sprudlande av vårglädje som snöat över lägger jag upp bilden här ovan. Ibland kännsd et bara som att hela världen konspirerar mot en. Detta är tydligen ur en omfattande brittisk studie angående personligheten hos de som lyssnar på en viss musikstil. Rakt in i hjärtat. Nej, jag beundrar människor som ägarna av affären på vars dörr skylten nedan satt. Ingen tidspress, saker får liksom ta den tid det tar. Back to the middle age, I say!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0