what good am ì

taggad!

ikväll blir en fet valborgskväll, om jag har min kropp på min sida.. magen gjorde lite ont efter maten, så jag är tiny worried att den kommer svika mig. men äh. det får gå på vilja om inte annat!

väntar på oda. ska snart iväg till axel o bill. grillchill står på agendan. verkar som att det blir lite hoppande mellan hemmafester och förhoppningsvis klarar vi oss undan hottan ikväll.

har jobbat idag för första gången på en hel vecka. det satt fint. vädret var kanon!

i övrigt är det en fet vecka vi har framför oss. valborg, imorgon ledigt, jobb onsdag o torsdag, filip o fredrik och öl i vässan på torsdag och ledig fredag som spenderas i mälarstaden med systeryster.

what's not to love?

känner mig cheesy i mina expressions. ovant att vara asglad en måndagkväll.


varannan vatten nu människor. själv tar jag vartredje ;)


adjö


oron stannar kvar

mår illa efter att ha druckit några klunkar cola.

orkar inte må sämst längre!

har missat tre jobbdagar, alltså flera tusen spänn. kommer dessutom inte kunna festa imorgon kväll. kanske inte ens vara med och fira morfars 75årsdag. 


ångesten.

att sova hela dagarna gör dessutom att man blir förvirrad i sinnet. man vet inte vilket tid på dygnet det är.



idag var erika hemma och vi tittade på dom kallar oss mods och ett anständigt liv. Är helt skakad av den misär som skildras i de filmerna. eller ja, framförallt den andra. har även svårt att ta in hur fort kroppen slits när man lever på gatan och knarkar. 25åringar ser ut och låter som 55åringar. helt stört! får panik och vill ännu hellre bli frisk så jag kan ut och tjäna pengar och inte riskera att sluta som stoffe och kenta. gud.


nu har jag varit uppe i en halvtimme. måste.ligga.ner!


uuuuh


adjö



hon vill ha puls

Är trött. Har ont i magen. Jätteont. Så fort man trycker lite på den gör det ont i alla organ samtidigt. vad fan är fel? Vill kunna vara uppe mer än tjugo minuter åt gången innan jag måste ligga ner igen.

måste jobba imorgon!! de ringde imorse. jag hade på ljudlös.


s.t.r.e.s.s.e.n


aaaaah.

ska hjälpa erika att deklarera. ska vänta på att mamma vaknar. ska åka hem till lägenheten och dra täcket över mig.



ajdö

känner ingen ånger

feberfri!

mår dock som en nedgrävd gympasko som fått sitt första maskbett.

riktigt dåligt alltså.

très mal.


det riktigt sega är svidanfallen magen ger ifrån sig. damn! viker mig dubbel! i övrigt är den normal, sånär som på att jag mår illa när det jag äter smakar salt. söta saker går hur bra som helst.

weird!

imorgon är sista dagen jag får må dumt. på fredag ska det knegas, på lördag festas, och ja, på den vägen är det!


over and out!

raise you glass

Efter ett bra samtal med Julia är hjärtat lätt trots sitt tunga feberdunkande. Hon kan.

Att hon kommer hem till valborg gör mig pirrig i magen. Att vädret äntligen ska bli varmare gör mig mjuk i själen.


det blir bra. nu ska jag bara bli frisk!

godnatt

sting of battle

min hjärna är en enda febrig mash up av tankar som jag egentligen inte orkar bearbeta. orkar inte ta in någonting atm, vilket gör mig till en liten hög av skinn, ben och fett. typ.

har tröttnat SÅ hårt på att vara sjuk och hoppas innerligt på att imorgon blir en bättre dag. funderar på att åka hem till landet ett tag. de är oxå sjuka, så vi kan ju riktigt gotta in oss i varandras bakterier.


i min feberdvala vaknade jag av ett litet ljud. den var lönespecen som trillade in genom brevinkastet. fick först ångest, eftersom jag tänkte på jobb, men blev sen glad. hasade mig upp och öppnade den. rätt dugligt ändå! kan hända att det blir nya skor innan london. yes!


usch. är så trött på dator och tv. har så tråkigt, men orkar inte ha kul. då är det fan svårt alltså!


kollade tillbaka i tiden på diverse communitys/forum nyss. bilddagboken, bloggar, fb.. ja gud. min blogg var roligare förr. min bilddagbok var alltid tråkig.

nu ska det scrutinajsas efter kläder och annat kul. inget ger sån satisfaction som en snygg outfit.


adjÖ

once upon a time

härliga tider.

sjuk.


ordentligt den här gången. feber, kräks, örvärk, huvudvärk.

klockan är snart hav två och jag har orkat flytta mig från sängen till soffan och gjort en kopp te. score! får panik över hur stökigt jag lyckats göra i lägenheten och hur mkt jag skulle behöva diska, men jag bara orkar inte.

önskar jag hade nå piller att ta ner febern med!


livet suger.


adjö

sometimes i wish you were a little more predictable

förkylningen slog till igen.

damn!

det är helt sjukt. kan hända att mamma har rätt i att jag borde gå till en läkare och att det inte är normalt att vara sjuk lite hela tiden.

nu är det väl även så att jag kan räkna mina läkarbesök på en hand. jag tar mig aldrig i kragen och går dit. med andra ord vet alla att jag inte alls kommer gå till doktorn och att jag förmodligen kommer snora till midsommar. typ.


idag har jag knölat i mig glass. jävlar vad gott det var! årets första BJ är snart uppäten efter vad som än så länge är fem sessions av smaskande. klarar inte så mkt åt gången you see. blir mätt på fem minuter. nu till veckans gossip girl-avsnitt ska den dock ta slut. åtminstone var det min plan.


imorgon börjar allvaret igen. eller asså. fasen. jag borde verkligen ha åkt och tvättat postbilen i fredags när jag hade tid. har dock aldrig tvättat en bil vid statoil förut, så jag fick ångest och bangade. hahah. får skylla mig själv att jag blir döskitig så fort jag behöver öppna bakdörrarna. vilket är ofta. life is unsweet.


hej

Så många gånger

ah well.

har svårt att distrahera min trötta, trötta hjärna. Erika står i duschen och sköljer av sig sin magsjuka. Jag vill inte bli smittad. Behöver jobba ihop så mkt londonpengar det bara går!

Kl 19 börjar en program om the ark på svt2. I love svt.

har varit ute och gått med hunden och gett henne mat. pappa slängde i ved för ett helt kompani i pannan och det är nästan 30 grader varmt inomhus. vill härifrån, men en vit lördag är ett måste nu. behöver vara lite långt borta en stund.

åh. glömde min ganska nyöppnade vinare. måste hämta den nån gång i veckan och slänga in den i kylen. ska spara riktigt hårt på slantarna nu, så jag hoppas att den går att dricka även nästa helg.


okej, hunden tuggade sönder min korsordspenna.

nu är det K.R.I.G


scrollar igenom lite flyktigt på nelly.com. man slutar aldrig förvånas över hur mkt fula kläder och skor det finns.

de här skorna är dock fina och de vill jag ha. sätter krydda på vilken dassig outfit som helst!




nu är det matduty. erika vill äta igen, vilket väl är ett good sign i guess. hon ska få... FISKBULLAR!

i'm such a good sister!



over and out

träffad av splitter mitt i en mening


vi har tinnitus i hjärtat
på grund av imorse
vi hör signaler vi inte förstår
som väcker känslor vi inte förmår


som av en slump dök den upp i telefonen. en av de bättre med bob hund.

ah well. liten sliten är man nog ändå, efter gårkvällen. det blev sent som vanligt. det blev weird som vanligt.

har skrapat ihop mitt slitna jag såpass att det blev fika på johanssons med sara och oda. därefter hem till landet med mor min.

ikväll blir det hundvaktning. tråkigt som faen, men bättre för kroppen än fylla och fest!


adjö


Dreamin 'bout the good old times

imorgon är det fredag! fan så skönt!

fast asså. veckorna springer verkligen förbi. blir lite rädd ibland. snart är vi gamla.

idag tröttnade jag lite på p3, så jag satt och lyssnade på rockklassiker nästan hela turen, dvs nästan 4 timmar. fasen, vad mkt bra gammal rock det finns som man inte tänker på när man prettolyssnar på trendig electromusik (okej, jag prettolyssnar sällan på musik, har alldeles för dåligt tålamod för att "lära mig" lyssna på nåt som inte klickar direkt). det finns mycket kass rock också. ny rock, som försöker vara som den gamla tex. uäck.

är lite (ganska mkt) ledsen över att det förmodligen inte blir något festivalande i år. det har ju varit en del av sommaren länge nu. åh. minns PL 2009. det var nog det fetaste året! camp med sara j, madde, juppe o sanna. steksol, kattis lägenhet med tillgång till DUSCH. mötley crüe, laakso, en magisk håkanspelning.. ja det var härligt. 2010 dock.. med julian casablancas, robyn och kent. eller -11: strokes, håkan igen. neeej fan vad deppigt det känns det här! vill festivaaaaaalaaaaa!


ska sluta vara pubertal i skrift. det är inte okej.


idag är livet sweet.

hoppas att det känns likadant imorgon. hoppas att oda inte har ont i halsen och hostar. hoppas det blir vänner och vin.


adjö

socker

Det här är gulligt!

har ena ögat på topshops hemsida och det andra på game of thrones på tvn. det går ju åt helvete där. orkar inte med motgångar när jag kollar på serier. 

åhnej vad de skär av halsen av hästar i den här serien! SÅ mkt blod! uäh

och där rök huvet på en dude oxå. fyfan.


neej. det blir sova istället.


adjö 

a kiss by the morning star

Put on your dancing shoes, put on your gratitude, if you want my love



sitter och rotar i systers överblivna thailåda. gillar inte thaimat nå vidare. detta var helt okej dock!


duschad, påklädd och redo att åka till emilia på födelsedagsfika. ska bli riktigt nice. att det är mitt i veckan suger ju lite dock, jag som inte vill ha sockerspree då. idag får helt enkelt bli ett undantag.


omg. äter jag en nudel till så dör jag! hur stor kan en sånhär låda vara? och då har jag börjat från hälften!

jeez louise.


adjö




i've been a miner for a heart of gold

Att jag inte är ens det minsta bakis efter gårkvällen är ett smärre mirakel.

Har mått som en prinsessa hela dagen och haft kul uppe vid gruvan med goa vänner. niklas kom och hade lite musikdag med de nya guiderna och jag, josse, minéa, limpan, andreas och erik hakade på. niklas närvaro är inget man bara missar. han är grym!

sitter just nu ute på landet. ska snart ut och byta däck på bilen, som den karlakarl jag är... hrmp. om jag känner mig själv rätt kommer jag efter första mötet med fälgkorset ge upp och ropa på pappa.


är nervös inför imorgon. jobbet alltså. nya linjen all by myself. ångest!


nej. på men handskarna och spotta i nävarna. sommardäck, here i come!


adjö

träffad av splitter mitt i en mening

Till Minéa: Oh, praise the Lord! Nu känner jag mig betydligt lugnare. varför i helvete kallade du det konsert? du vet att mina hjärtklaffar är tunnare än toapapper!

ah well.

nedanför mig på golvet ligger en stor londonkarta. kan inte riktigt greppa hur stor staden är. det ska dock bli otroligt kul att finally komma dit! 


som alltid på helgerna har mitt hjärta lite skavsår. jag är en idiot som lever på impuls när det med mina emotionella kapaciteter borde vara förbjudet. huvet går i spinn och jag får tinnitus i hjärtat.


vill förresten passa på att hylla caligolas debutplatts. den är jävla bra!


erika och millis är sveriges drygaste syskon som sitter och ser på vänner istället för att göra nåt mer produktivt och socialt. idioter.


aaadjö


go right ahead

Det är helg. Igen. Fan så bra!


ikväll blir det mys ute på landet. sitter vid seginternet och har precis gjort klart min ansökan till universitetet i höst. nu är det bara att hålla tummarna! (och spara pengar, jeez louise)

Mamma ringde strax före lunch idag att NU är Londonresan bokad och klar. FAB! Jag ska shoppa ihjäl mig och bara chilla järnet de dagarna. sista helgen i maj bär det av och jag längtar redan.


Faktum kvarstår att min röst är uppåt väggarna sämst. Minéa talar så snällt om för mig att det är konsert i gruvan på söndag och jag ska medverka. Just great. Hade tänkt att jag kunde vara med och slasksjunga lite bara med min skrapiga hals, meneee. dags att inleda tediet. älskar att juppe kommer. Det kommer bli en bedårande dag.


mina händer svider och brinner. ska mosa på sjuka mängder handkräm snart. ska bara ta ur linserna först, annars känner jag en som kommer ångra sig..


adjö

another mindless crime

Livet och världen är en orättvis plats. Jag har inte ord att beskriva hur förbannad jag blir på ödet.

en kollega och vän har fått cancer.

varför?

man ska dö när man är gammal, inte när man är dryga 30.

Nu är det klart att cancer inte behöver betyda döden. Man ska alltid vara positiv, men det känns ändå så sjukt jävla pissigt. Kan inte ens föreställa mig hur det känns att vara nära anhörig just nu.

Den klump som jag lade handen på och kände på på hans bröst var en elak jävla cancerknöl. hade jag vetat det hade jag fan slitit bort den med bara fingrarna. här har vi suttit och skämtat om den, petat på den, peppat och sagt att det är nog bara en typ muskelknut.

känner mig som en idiot som vill be honom om ledigt för en londonresa.

hoppas att filmen jag ska se på bio snart inte är sorglig, för då kommer floden!


adjö


you just grin and bare it

tillbaka i lägenheten. skönt. golvet är snyggt och möblerna står på plats igen. det var meningen att oda skulle komma och hjälpa, men jag blev lite otålig så när hon kom var det bara sängen kvar. det blev topmodelfinal och skitsnack istället för hard work, men det dög det med!

jag ska börja hårdspara pengar inför london! att vi åker bar aett par dagar innan lön gör ju inte saken bättre. ugh. ska inte köpa någonting ovärt nu de här veckorna. äta nudlar, ha gamla kläder, göra eget vin.. ah fast nej. haha. inte fulvin. jävlar vad bakis man blir på det! en gång, aldrig mer!

rösten är tillbaka, men fasen heller i sin forna kraft! fattar inte hur jag ska kunna sjunga på söndag! är även förkyld, fortfarande. snart två veckor av bultande ansikte. värdo.


skulle behöva diska lite. orkar inte.

ska vänta på game of thrones nu.


adjö

i'm gonna open up your gates

apropå din kommentar: du har så rätt, kära syster. du och gry får teama mot världen!


sitter vid mormors köksbord och har helt sonika fällt upp laptopen. osocialt 2.0.


idag var en seg dag på jobbet. alla skrattade åt min icke-existerande röst, som ironiskt nog känns bättre nu. kul. nu kan jag prata nästan hela meningar utan att den skär sig.

imorgon kan jag åter flytta hem till mig. ska bli skönt. hoppas att golvet blir fint.

idag är jag mästarinnan av kort och koncis information. med andra ord inget långt, utsvävande inlägg idag inte.


ska trycka en apelsin nu. allt för c-vitamin. har som mål att inte bli förkyld mer under 2012. HAH, vilket skämt. kommer ligga och snora igen runt valborg, you just wait!


adjö fellahs.


Dreaming 'bout the goold old times

sista dagen på "påslovet" och jag har rösten tillbaka. eller asså. det vore väl att ta i, men jag kan göra mig förstådd sånär som på hostattacker var och varannan minut.

inatt drömde jag mardrömmar om jobbet. har ångest och vill inte tillbaka imorgon. stressen av att inte ha kontroll och stressen av när okända människor blir förbannade på dig är inge kul alls. vill att de som kan bättre reder ut. håller tummarna.

nej usch.



klockan går för fort. tycker att helgen känts lång, men nu på slutet öser tiden på. fan.

stressen kommer tillbaka.


jag ska smöra in mig hos millis. pappa säger att om millis säger okej, så får jag följa med till london i maj. I'm gonna kiss ass like never before!!


wii


adjö



You need to forgive forget

Jag har ingen röst. alls. Jag har jätteont i halsen. börjar nästan gråta när jag måste hosta och försöka prata.

fan!

hoppas att den är bättre tills på tisdag, annars måste jag nog tyvärr sjukanmäla mig. svårt att ha kundkontakt och svara i telefonen när man ger ifrån sig väsanden och pip, förenat med ett besvärat ansiktsuttryck. bra reklam för posten!


Igår hade vi en fet kväll, me, myself and I. Lite förande hos kalle, följt av hotellet med massa dans, julia, susanna, cecilia, oda, som kom, gick och kom tillbaka. efterferre och i säng på tok för sent. är nu i ett dvalaliknande tillstånd och sitter med påskgodiset i hopp om att sockret ska hålla mig vaken.

ska tvätta bort den gula färgen från mina naglar.den gifter sig inte så bra med mina rödnariga händer. igår i dimman hällde jag väldigt varmt vatten från en vattenkokare och ner över min högra hand. det gjorde jätteont och hade jag inte varit lite lullig hade det nog varit förjävla smärtsamt! blev rädd och tänkte inte att man kanske borde ha på nåt kallt på det. lyckligtvis fick jag handen kyld åt mig och idag är det bara lite, lite ömt.


nu kommer vänner.

over and out

Det är vi som ser tragedin

sitter och fulsjunger hallelujah med axel. med betoning på fulsjunger och med inslag av en hel del annat kul. han bläddar i vapentidning och jag facebookar.

snart kommer göran (axels fader) över på fika och sen ska pappa, göran och axel ut och skjuta lerduvor. vi tjejer ska dra och kolla i klädaffärer. haha!

i vårt hus är det ingen som har mycket till övers för "hen". girls are girls and boys are boys. i like it that way.


himlen är blå och jag gillar läget.


glad påsk!


axel: är det inte coolt med en hagelpatronstermos?
jag: ööeeeh, ah jo.. visst?


adjö

plåtarna till himlen var slut när vi kom dit

lillasyster millis fyller år. 16 långa år sedan vi på påskafton fick en syster, erika och jag. ska inte skriva att det har gått fort, för det tycker jag inte. normalsnabbt har tiden runnit iväg.

här ute på landet lever vi just nu på varandra. sju pers samsas om en hörnsoffa, ett köksbord, EN DATOR. men det är mysigt!

ikväll kommer en massa människor och ska fira. tror att vi blir 15 pers typ. that's a lot! måste slita mig tidigare även denna helg. hatar när jag vill vara på två ställen samtidigt, men det får lov att gå helt enkelt.


snön kom och smälte bort. skönt fan. ska tydligen blir riktigt kallt ikväll. that sucks man. det blir vinterjacka ovanpå le partyclothes.


erika har köpt fetaste kent-boxen. snygg som fan är den, och bra såklart. ska köpa en likadan tror jag. känns onödigt på ett sätt, men jag finner värde i ägande. jag vill ha, kunna se och ta på en layout, en produkt, ett etui. ni fattar.

ska nu cruisa runt i cyperspace efter klädinspiration.


adjö


someone i used to know

Har lagt i överväxeln nu på kvällen. Slutade jobba halv sju, hem och byta om, hämtad av m o p för tur ut till saladamm och mormor o morfar. träffa de danska vännerna över en fika. hemma fem i tio, duscha, städa hela lägenheten och slänga in klyftpotatis till morgondagens lunch, samtidigt som jag med ett öga tittar på game of thrones. BAM, 40 minuter senare ligger jag här på soffan med blött hår och golv som luktar rent.

man kan när man vill.

kom på att detta var sista gången jag städade mitt fula golv, för i nästa vecka kommer mattläggaren och ger mig nytt golv. gotta love!

imorgon är det torsdag fast fredag. underbart!

en annan rätt fet grej var att jag träffade amalia idag. det liksom bara hände, helt utan förvarning. de mötena blir alltid bra. jag i postbilen och hon med josef och en cykel. fasen, nu längtar jag ännu mer till sommaren, när de kommer hem och joinar oss knegare, de där studenterna!

mår lite bättre i förkylningen. alltid något. hoppas på full recovery till helgen. vi håller tummarna!

jag läser som bekant en bok om angelina jolie (ja, fortfarande, orkar aldrig mer än typ tio sidor per kväll) och igår såg jag en film som nämns endel i boken. Gia från 1998 om modellen gia carangi, i filmen spelad av angie. den var bra. riktigt bra och sorglig. time well spent!


godnatt vänner och fiender!



once upon a time you dressed so fine

ååååå sjuk.

suger ju, lagom till långledigheten!


förhoppningsvis piggar jag på mig. lär jobba veckan ut iaf, det finns ingen återvändo. ska sova bort det inatt tänkte jag, för jag fattar inte hur jag ska kunna jobba imorgon med detta. feber typ. bajs.

har ångest över att millis fyller år på fredag och jag inte har hunnit köpa nån present. hittar inget som är kul enough. fan.


once upon a time hade jag inspiration att skriva lite roligare inlägg i min stackars blogg.

idag är inte en sån dag. i apologize. skyller på min onda hals och dunkadne öron (även på top model, chatkonversationen med oda, den obekväma ställningen jag intagit med laptopen i soffan etc)

äh

over and out.

det är först när man ger upp som det blir nåt nytt

jag är lite deprimerad atm. deprimerad för att mitt luder till granne absolut måste lyssna på hiphop med megabas kvart i elva en måndag. han gör det ofta. väldigt ofta. ibland till långt in på natten. alltid svinhögt.

ååååååååhhh


har ångest över att jag kände mig kass på jobbet idag. kass och övergiven. fan. återstår att se om det kommer få konsekvenser.

i sure hope not.


idag var en dag som gick i ett. ska lägga mig i sängen och gona med en bok nu. fick i helgen höra att jag är lite som en pensionär. well.. jag är nog det faktiskt. ibland så. snart börjar jag säkert tappa tänder...?


äej fyfan.


jag har hittat en jacka jag vill ha. sjukt gärna vill jag ha den. ska snåla som fan hela månaden och köpa den strax innan lön. 900 spänn ska man väl lyckas få över om man anstränger sig lite?

vilket år som helst ska jag ta mig i kragen och köpa ordentliga högtalare till datorn. all musik blir så mkt tråkigare när ljudet inte har några som helst dimensioner. tacka vet jag ljudet på mammas dator. det är fint det.

"det finns inga genvägar till det perfekta ljudet"

hehe.


godnatt

RSS 2.0