all about us

 
Att titta på Bob Gruens foton är fint. Sällan får man sån inspiration.
 
Det snöar. Ute skottar farfar snö, mamma och erika julpyntar. Jag försöker få ner nåt till tentan. Karin är på fb-chatten från Spanien. De har 15 grader och fryser.
 
Börjar bli förkyld och har en konstig känsla i kroppen. Är det millis feber som är på g blir jag ledsen. vill inte, hinner inte, får inte bli sjuk nu.
 
adjö

it's not that i'm a bad guy, i'm just not good enough

Jag vill inte gå ut idag!
 
Hade det inte varit för en nån jävla sopa hade krävt in en bok jag lånat (som vi inte ens behöver längre på kursen. varför man?) så hade jag inte behövt gå ut alls idag. tack vider. istället blir det över en halvmils traskande genom uppsala. åhhhhh.
 
planerar redan hur supergött det ska bli att komma hem igen, haha. bad och sen senaste gossip girl.
 
jag är sjukt opepp på tentan vi får ut imorgon. orkar bara inte. inte igen! sen är det bara ett par veckor och sen blir det uppsats över jul. jag orkar inte tänka mer än en vecka framåt i tiden just nu. får ett hugg i magen varje gång jag  gör det.
 
nu måste jag förbereda seminariet för imorgon. behöver nog egentligen inte göras speciellt noga. prata 1-2 min om något som intresserat oss från kursen. känns som att man borde kunna fånga nån liten tanke som flugit förbi i hjärnan..
 
hoppas att tågen går imorgon. jag menar, det kan ju ha kommit en hel centimeter snö (!!!). f*ck sj.
 
 
adjö

de hårda orden är enkla ord

nu är det för sent
 
Mamma och erika åkte just. två nya mattor till vardagsrummet har inhandlats. Fick en ljusstake och ett gäng blockljus av mamma. Ska snart upp med julgardiner på mitt rum. jag brukar vara emot att pynta tidigt, men i år blir det ju inte så mycket julfirande i uppsala, så måste passa på medan man är här.
 
mitt huvud är så otroligt rörigt just nu. vet inte riktigt varför, men är rädd att det snart går i strejk. det är mycket, fast ändå inte. jag borde lyckas ha koll, men jag är likförbannad splittrad och sämst.
 
 
hahaha. det finns mycket gamla bilder man glömt existerar. vi har keps och dricker folköl för sällan juppe <3
 
 
 
 
 
Vi har följt varann en stund
Du är min allra bästa kund
Jag brukar leka med ditt namn
Jag finns i din bok och du i min famn
 
Som man bäddar får man ligga
 
 
Dags att göra om, göra rätt, en gång till. Segt, men nödvändigt.
 
Adjö

do or die, got to choose

Behöver verkligen läsa två artiklar. jag är som vanligt riktigt dålig på att ta tag i mig själv, logga ut från facebookchatten och börja läsa. fan.
 
tillbaka hemma i uppsalat. millis följde med mig hit och gick på stan i jakt på julklappar medan jag var på föreläsning. därefter blev det lunch och lite mer spring i butiker. julklapp till mamma är inhandlat. skönt.
 
imorgon ska det regna som fan, så jag tänkte hoppa över föreläsningen. känns som en dålig grej att gå till och från skolan, tar en timme ungefär sammanlagt, i spöregn, eftersom jag varken har vattentäta skor eller jacka. kommer bli sjuk lagom till det blir sångjobb på löpande band. så inte värt det för en o en halv timma prat om grejer man har på papper ändå. istället kommer mamma och erika hit. ska gör alite julmysigt i lägenheten och passa på att köpa ett par mattor till vardagsrummet. spår en bra men dyr dag.
 
pengar ger mig ångest. efter att ha betalat räkningarna idag hade jag en dryg hunka kvar. tack för att du finns, kära sparkonto, även om jag svälter dig väl hårt nu kan jag tycka.
 
min dator luktar lite bränt. får sjuk ångest av det och det faktum att den lagt av på ett konstigt sätt två ggr under relativt kort tid. hur lång livslängd har en helt okej välskött pc laptop? usch. jag hatar verkligen teknik i alla dess former! bara problems.
 
 nu plugg.
 
adjö

hon känner inte igen mig

En vacker dag ska jag skaffa mig ro. Hur det ska gå till har jag ingen plan för just nu.
 
igår var det alltså utgång. vilket man nog kan uttyda av mitt tidigare inlägg. asså gud. flippade ur lite. blev för mycket vin och har idag minnesluckorna från helvetet. lovar mig själv att det inte ska ske igen på länge, som jag gör varje gång det hänt.
 
det här att inte veta riktigt vad man gjort och sagt. den ångesten vänjer jag mig aldrig vid och den ångesten är så fruktansvärd.
 
det gick segt att repa idag. för min del alltså. det gick bra och så, men mådde inte riktigt hundra.
 
men man mår väl som man förtjänar antar jag.
 
 
adjö

ta hand om henne bättre

jag signar ut.
 
här och nu.
 
det finns bra kvällar. sen finns det tråkiga kvällar.
 
sen finns det kvällar som ikväll.
 
 
fan.
 
godnatt

sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig

Idag var det begravning. Jag gillar inte begravningar. Det var bra och det var fint dock. Vi sjöng. Folk var nöjda med vår insats. Lite mat och tårta. Fick hänga lite med julia. Efteråt drog vi direkt till systemet. Tänkte försöka hitta ett nytt vin att dricka imorgon kväll. Jag är sämst. Efter lång stunds velade blev det det gamla vanliga.
 
Ifall nån ur Kent skulle läsa här (vilket jag betvivlar mycket starkt) så har jag och julia ett nytt uppslag för er nästa vinlansering: ett riktigt starkt, mustigt rödtjut som ska heta du och jag döden. hur bra är inte det?
 
jag menar pelase. kan ledins vin heta "en del av mitt hjärta" (assåååå) så kan ert heta så. perfekt för deppiga hemmakvällar när flaskan är ens enda vän...
 
jag kan eventuellt ha fått någon att tro att jag skulle på konsert ikväll. fan att jag är så jävla sämst när jag är lite igång och på väg nånstans att jag inte lyssnar på vad folk säger. sånt kan ju liksom bli genant ibland. ingen fara den här gången ju, men jag menar. nästa gång kanske jag påstår nåt jättekonstigt. rentav olagligt? måste.börja.lyssna.på.folk.
 
jeez.
 
ah well.
 
många är på swedish house mafia i helgen. lika glad som de är att de är det, lika glad är jag att jag INTE är det.
 
 
adjö

blöder

åh, det kryper under mitt skinn och jag får en känsla av obehag, äckel, asky och sorg.
 
det svänger fort, det där humöret, som det konstaterades igår med oda.
 
jag vet inte vad det är, men jag vet att det är och att jag inte vill att det ska vara. det var och det gick illa, det blev igen mot min vilja. jag borde klippa banden, men man biter inte i den hand som föder en.
 
 
 
 
en fundering jag haft är att jag nog egentligen borde fötts lesbisk. varför har jag annars så lätt att förstå och umgås med tjejer, men så svårt att lita på och ta killar på allvar? det borde ju vara lätt. en människa är en människa. vi talar samma språk och vi går på samma jord. ändå får jag det gång på gång slängt i mitt ansikte dessa stereotypbilder av män. man blir en sämre människa varje gång det händer. lite mer stängd och cynisk för varje gång. för varje gång dömer man dem hårdare och ger färre och färre chanser.
 
sorgligt men sant.
 
jag har en vän som är den mest förlåtande själ jag någonsin träffat. det är en konst att vara både förlåtande och stark. varje gång jag är the bigger person känns det som om jag förlorat snarare än vunnit. varför är det så? varför ses förlåtet som ett nederlag istället för en seger? det är ju en styrka? eller? en person som ber om förlåtelse och blir förlåten borde känna sig liten istället för stor. och en person som inte ens inser att den behöver be om förlåtelse är allra minst.
 
 
allt för mig just nu.
 
adjö
 
 
 
 
 

ett ögonblick då allt står still

 
så snygg.
 
 
Och dom små, små orden är svåra ord
Och dom hårda orden är enkla ord
Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent


inside the museums, infinity goes up on trial

"Männen är rädda för att kvinnor skall undergräva

deras styrka, till exempel genom att lägga bitar av

torkat mensblod i deras mat"...

 

Japp, just nu läser jag om genus inom olika kulturer. Måste säga att man ibland höjer på ögonbrynen en smula.

Kan även passa på att säga till alla osäkra män som kan tänkas läsa detta att jag ALDRIG skulle stoppa mens i eran mat, hur fittiga ni än är!

 

Annars inte mycket nytt under himlen. Lite pengar, stora visioner, som vanligt. Kylskåpet är lagat och det råder frid i hemmet.

 

Adjö

 

 


reach for me

sitter hemma hos syster på dammgatan. fryser. har färgat hennes hår och ville inte ha färg på kläderna, så jag har liksom inga kläder på mig. haha.  så kan det va!
 
bra fika med oda idag. tvärmysigt i deras kök, med torkade apelsinskivor, pepparkakor, julmust och te. apelsinskivorna var som dekoration då alltså. tror inte att de gör sig som käk riktigt, eh. men gott luktade dem! längtar till jul så otroligt mycket nu! ska göra fint i lägenheten i uppsala tidigt, så att man kan mysa runt långt innan jul. åh.
 
älskar det här med att börja tolv på dagarna. det gör att man kan ta elvatåget till uppsala när man varit i sala och slipper kvart över åtta-bussen.
 
funderar på att lyda min mammas råd och ta lite sparpengar och fixa lägenheten riktigt fin. några tusen bara..
 
ÅH förresten. Mamma har GIVIT mig sin vinylspelare. förstärkare, högtalare, ALLT. jag är glad som ett barn. måste bara in på hifiklubben och haffa en liten reservgrej. den är inte riktigt fit just nu, spelaren. toves bob marley, zappa, pink floyd.. grymt! är man snäll kanske man får låna hem pappas bruce, beatles och midnight oil.. kanske. han är lite noga med det där..
 
ah well
 
godnatt
 

She's an artist, she don't look back

 
hade inte haft nåt emot den där skjortan/jackan. inte tishan heller.
 
måste secondhandshoppa!!

two fingers up to yesterday

de har börjat spela jake bugg på p3. sweet. jag och tove taggar för debaser den 14e mars.
 
blev taggad i en bild på fb föreställande min och toves mat, hängande över balkongräcket. man måste ju bara älska trasiga vitvaror! känns som att åka hem till landet var rätt beslut ändå denna helg. jag och kök är en missmatch. i sala gick frysen sönder. i uppsala gör kylen det. hellre kyl än frys dock! fyfaan, då hade jag grinat. och anton hade fått besök... haha. och fått vara fosterfar åt mina och toves frysvaror.
 
lite ironiskt dock att den går sönder den varmaste perioden på hela hösten. det är fan karma.
 
ikväll hade det varit sweet med lite vin.
 
blir inge.
 
haha, lyssnar på en olle ljungströmlåt just nu som är lite dirty, vilket är pin när mamma susar runt i närheten. vet att hon jättelätt blir generad och typ mår dåligt av sånt. minns för ett par veckor sedan när hon hade ont i ryggen och säger utan att tänka på hur det låter till pappa: "kan inte du dunka på mig lite?" (hon menar hårdhänt ryggmassage) varpå han svarar smörigt "hehe joo DET kan jag göra!". de oskuldsfulla små barnaöronen trillade av och barnen hade aldrig önskat sig så långt borta några sekunder innan alla blev dödstysta och sen började skratta. sjukt ohärlig situation.
 
ah well. öva stämma kanske? eller köra rockringsrace med millis igen. erika och axel har åkt till sala. de är typ sjuka båda två, så det gör inget. okul att hänga med liksom. sjuk slipper jag gärna att bli nu när min konstiga känsla igår visade sig vara falskt alarm.
 
aja
 
hejdå

vi mot världen

Klar! Tror jag. Rätt så iaf. Nu väntar jag på att Tove ska komma hem och läsa och bedöma vad hon tror.
 
 
Det är inte förrän man är ensam, fattig och inte har någonting att göra som man inser hur lång en helg är. Och det är bara fredag förmiddag. assåååå. nästa vecka har jag inte så mycket att göra alls, så att plugga i helgen är vid närmare eftertanke bara dumt. måste ha nåt att sysselsätta mig med i veckan också.. ehrm.
 
vill åka heeeem. åh. fan att det ska kosta så mkt pengar.
 
men nej. screw it. jag åker fan till landet. axel är hemma från bosnien och fyller år. han ska få present. jag vill vara med.
 
 
adjö

the present now will later be past

Upp tidigt och skriva tenta. wee. Skulle egentligen behöva bli klar idag. eller asså. jag VILL bli klar idag. har plugg inför måndag som behöver göras!
 
Det är fredag igen. Det går så fort att jag blir rädd. För en vecka sedan satt jag i sala och väntade på att erika skulle komma hem från uppsala. hon kom. haha. bilresan hem var priceless.fick bevittna vääärldens längsta fyllekiss. asså, världens längsta! Och apropå förra fredagen, igår vart det drabbning igen. Åh. det kostar så mycket av min energi som jag inte har. Att bli osams och irriterad på någon så nära. någon man behöver. det är så drygt. det är lugnt nu i alla fall. tack och lov. jag antar att vi är för lika.
 
Nej, ikväll hade jag velat vara i sala. behöver träffa några av de bästa jag vet. fylla på lite energi. det blir inte så dock. en vecka till. det ska bli lite skönt dock. att inte behöva åka tåg och inte behöva packa. funderar på att köpa glass och fira när tentan är klar. känns långt dit nu dock. blä
 
 
adjö
 
 
 

dropout

Okej, jag checkar ut från livet.
 
Mitt knä gör nu så ont att jag inte kan gå ordentligt eftersom jag inte kan böja benet. Tentan är dryg och kräver tankeverksamhet. Som the cherry on the top kommer jag hem för att upptäcka att KYLSKÅPET gått sönder. Mamma går till råga på allt i skola, internat-style den här veckan, så man kan inte ringa henne. FML.
 
Döda mig. det spelar ingen roll hur, men helst ganska smärtfritt eftersom jag har smärta ändå liksom. Vill gråta lite, men det hjälper ju inte direkt. Vill bli apatisk i min säng, vilket inte heller är särskilt bra. en tenta skriver inte sig själv.
 
ibland är det svåraste som finns att bara bita ihop.
 
min mage gör ont som fan atm.
 
 
I'll be back
 
 

i might as well try t o catch the wind

kickar igång morgonen med soffhäng med tove och jonathan. te, prat och skratt. det är gött att ha sambo!
 
sthlmsrepet igår gick bra. tror jag. rätt så iaf. behöver öva min stämma som fan, så att den sitter tills nästa helg. har insett att jag kanske kommer behöva åka hem till sala i helgen också, eftersom jag är instrumentlös här i uppsala. segt. har ingen riktig lust faktiskt. vore skönt att bara vara för en gångs skull. slippa åka tåg. slippa betala för att åka tåg. men men. behöver inte bestämma mig förrän ikväll eller imorgon.
 
nu går tove och lämnar mig ensam att underhålla bf. ehhh. nej okej, de gick båda två.
 
en oro gnager i mig. i hate them boys!
 
okej, nej. men fan.
 
kul att åka lite t-bana med juppe igår. behöver träffa de oftare. de där som ser rakt in igenom ögonen på mig. rätt in i hjärnan så att man inte behöver förklara. jag är till och med lat när jag pratar. haha.
 
sjukt.
 
 
adjÖ

i'm a weirdo

Hej världen. Jag tror att jag håller på att bli sjuk. Alltså sjuk sjuk, feber och shit. fan. inte nuuuu!
 
Har varit och fått tillbaka tentan. Godkänd! skönt. man kunde inte få vg på den här, så jag är nöjd. Efter tentarapporten gled jag ner på stan i jakt på ansiktsspackel. Det blev. Smög sen in på HM. hade skuldkänslor gentemot min plånbok redan från början, men eftersom presentkortet låg och myste i väskan så kom jag ut med en outfit till juldagen. haha! just like that. skönt att slippa tänka på det mitt i allt.
 
den ha nu officially started: julklappsstressen. damn. erika och pappa är klara, men sen är det bara mörker. jag är så pass dålig på presenter att jag ofta inte ens ger några. OFÖRLÅTLIGT dålig med andra ord. bot och bättring kräves snarast om jag inte ska börja framstå som en riktigt jävla idiot. jag menar i framtiden: vem ger inte sina barn presenter? å andra sidan, barn ger dig teckningar. tror jag ska göra det i år. rita nåt till alla i familjen och släkten. blir bra. tack o hej.
 
 
nejmen. ska försöka bota huvudvärken med nåt så okonventionellt som vatten. inuti och utanpå. dricka vatten, sen ta ett bad. i think. att bada får mig dock att tänka att det känns som att ligga och marinera och luckra upp kroppen. man känner sig som en skållad gris när man kliver upp. varm och med löst skinn. blä. skönt är det dock!
 
 
Adjö
 
 
 

behind the curtain

Såg precis Black Swan. Var väl sist norr om berlin att se den, men bättre sent än aldrig i guess. Jag gillade den. Tove varnade att den skulle vara superhypad och inte alls så bra. Jag tyckte dock att den var bra. Haha, kom att tänka på en grej julia sa efter att hon sett den. att hon tänkte på mig när natalie portmans karaktär kliar och river sig hela tiden. Spot on my friend! dock tror jag att jag är aningen mindre labil än hon i filmen.. eh. Samma vän tycker att om någon ska spela mig och filmen om mitt liv så ska det vara kristen stewart. blek, brunhårig och småtjurig. axel blir ledsen när man påpekar det, eftersom att han tkr att kristen är jättesnygg..
 
hrmp.
 
Tove skulle ha gått ut och druckit tentaöl ikväll. de skulle ses på orvars nio, men hon ligger fortfarande och sover? antar att de får klara sig utan henne ikväll.
 
imorgon är det tentarapport. då får jag reda på hur andra tentan gick. om jag klarar mig utan kompletteringsarbete, vilket vi håller tummarna för. gud. just nu är det tentaångest 2.0 inför helgen. GUD.
 
ska sluta gnälla. lovar.
 
måste laga cykeln inför morgondagen. kmr komma tillbaka till usala från sthlm typ vid elva.. halvsugen på att traska hem från stationen då va. det ska dessutom regna. fml.
 
adjÖ

a fear of slowly dying

knappt 17 år, stora öron och inga ögonbryn. Lite har förändrats.
 
rubriken snodd från erikas senaste inlägg. Abba. Jag älskade det bandet när jag var nio. helt sjukt vad jag nördade! varje lördag tittade jag på dokumentären "abba 25 år". kan den fortfarande i stort sett utantill. mamma spelade över sina vinyler på kassettband, så att jag kunde lyssna på dem överallt. jag och karin uppträdde till waterloo på skolmusiken.
 
good times!
 
 
snart är det skorna på och mot skolan. tror att det blivit plusgrader nu i alla fall. skönt. måste ner till tvättstugan också. åhHHH. och foundationen tog tvärslut nyss. det är hårda tider.
 
haha,
 
adjö

you're riding high in april, shot down in may

Okej, nu har jag sett allt som rör this is england. filmen och serierna. bara att vänta på this is england '90, som tydligen ska var lite på g. håller tummarna för det! Jag älskar this is england. Det är svart så svart. Trasiga familjer, tragiska händelser, ångest, död, svek och desperation. Ändå är det så underbart. De som inte redan sett allt, se!
 
Själv längtar jag till jul like a crazyperson. som kontrast har tove fått jättemånga buketter tulpaner av sin mammas kompis, så vårt hem liknar mest påskharens hem för tillfället, hm. millis och erika har svinfint i sin lägenhet på dammgatan i sala! var där endel i fredags och myste. herregud vad mysigt det är, det är nästan obehagligt. Mamma har inrett den. Den där lägenheten är mammas fjärde barn. Varför inte mitt hem, hennes förstföddas, kan få lite moderlig kärlek har jag svårt att förstå. Här ser det ut som en knarkarkvart.. typ. spruckna tapeter och band-posters på väggarna. såklart inte i ram utan uppnålade. fkn classy.. har beklagat mig över det förut här vet jag.
 
ah well. lite skola imorgon, två timmar. lagom. ledig onsdag sånär som på en tentarapport. sen drar jag till sthlm en sväng och på torsdag är det seminarie. därefter hemtenta över helgen. VILL INTEEEE.
 
om jag inte var så förbannat lat hade jag tvättat och handlat mat idag. nu få rjag gå smutsig och hungrig en dag till. that's life.
 
adjö
 

ge kraft åt visdomsorden

Efter en dag som gått i musikens tecken sitter jag nu och lyssnar in mig på ännu ett projekt som ska repas in i sthlm i veckan. åh hjälp. Har aldrig hört låten förut, men det blir nog bra. Juppe och Limpan och jag. Gitarr, fiol, sopraner och alt. Blir förhoppningsvis fint.
 
Helgen har som vanligt varit alldeles för kort. Imorgon blir det hem och se om huset står kvar, som mamma sa när vi var små. Skolvecka och tentahelg väntar. Oskönt.
 
Annars inget nyss under himlen.
 
Adjö
 
 

som långa tåg av längtan

jag älskar alla vill till himlen med thåström. speciellt musiken. så dramatisk.
 
just nu läser jag en bok som alla idioter i sverige och världen borde läsa. veiled sentiments. jimmy åkesson borde läsa den. alla feta, korkade, outbildade, trångsynta människor som tycker att de har rätt att öppna sina fula munnar angående saker de inte vet ett skit om och inte heller tänker ta reda på. de borde läsa den. det borde alla andra också för den delen. alla borde läsa all min kurslitteratur, för folk är alldeles för egoistiska och trångsynta för att världen ska kunna existera i sin nuvarande form länge till.
 
 
en lycklig människa vet aldrig om på vem han slår
 
 
jag och erika skjutsade just lillasyster till en vän. hon satt i baksätet med en rykande färsk familjepizza i en kartong. ville stanna bilen, ta pizzan, rulla ihop den och röka den. SÅ gott luktade den. för god för att ätas nästan.
 
imorgon är det luciarep som hägrar. gött det! hoppas att det känns lite mera färdigt när vi är klara imorgon än vad det gör nu. har lite ångest måste jag säga.
 
adjö
 
 
 
 
 
 

it hit me like a beam of light

sitter i lägenheten. den i sala. har ena ögat på en skräckfilm på tv och andra på dataskärmen där jag försöker fundera ut hur jag ska göra med min jävla kurslitteratur. borde plugga, i brist på annat kul. erika kommer inte förrän efter midnatt. suger lite att vara alone, men det är skönt som fan också. i brist ¨på annat you might as well liksom.
 
var och såg call girl på bio. den var bra! och som olle uppmärksammade är simon berger väldigt lik en ung christopher walken. dock tkr jag ändå att han påminner om någon mitt emellan persbrandt och rupert grint. mest grint though.
 
ah nej. nu ligger energin på noll. fyfan. behöver höststäda i livet. fram med lövblåsen liksom. bort med jobbiga moment. är sämst på sånt. ibland är jag en push-over utan dess like.
 
neh. nu ska det läsas om beduinernas syn på sexualitet och könsroller. wiho...
 
jag älskar helger.
 
So let's go to bed
before you say something real
Let's go to bed  before
you say how you feel
 
 
gnatt

hello mum, i'm your cherrybomb

tove tittar på en dokumentär om ryska fängelsetatueringar (?). Hon har tidigare snöat in på colombianska gängtatueringar... eh. hon slutar aldrig att förvåna!


själv sitter jag med ena ögat på datorskärmen och andra på tvn. mitt i naturen går till botten med "älgdöden" på öland. såg en död älgkalv nyss. den var söt. pappa brukar retas att jag är känslig när jag tkr det är sorgligt när de styckar upp skjutna kalvar. känner dock att det inte är jättekul att skära i små kroppar av något som inte hunnit haft annat än ett väldigt kort litet liv.


kollade tillbaka här i bloggen. läste november 2010. tycker alltid att de gamla inläggen är roligare än de nya. antar att det går i vågor det där med skrivandets gåva..?tappar koncentrationen nu, så avslutar här.


borde verkligen förbereda mig inför morgondagens seminarie. pallar typ inte. blir nog chaite och breaking bad istället.adjö

what did you expect?

Hm.
 
Utgång igår. Är skönt nog inte bakis, men är rädd att en förkylning kan vara på väg. En som däremot är bakis och sjukt opigg är tove, som halvvägs till skolan vände om, gick en sväng på stan och köpte kläder och sen stog hemma i hallen igen lagom till att vara mitt frukostsällskap. vi tog en promme i solen och hade det bra, vilket gör att jag nu måste intensifiera min läsning en del.
 
Asså praise the Lord att Obama fick four more years!!! vågade knappt slå på tvn imorse ifall det skulle va så att det inte gått vägen. nu kan man andas ut lite igen.
 
jag har internet ungefär två timmar om dagen.. om ens det. jag har BRA internet ungefär en kvart. så sjukt irri att jag blir ledsen bara av att tänka på det.
 
 
just nu fick jag en våg av mys och glädje genom mig. fredagkväll i biomörkret. Call girl. finally. tror den kan vara bra. har hållt lite span på den. simon j berger är med. i want him. prostitution (f ö sjukt svårt att skriva fort på ett tangentbord), makt, män, verklighetsbaserat. what's not to love?
 
ikväll ska tove och jag kolla på trainspotting.
 
jag älskar film.
 
 
igår vart klassen min full och en person satte sig vid mig och sa att jag verkar mystisk, rockig och lite psykadelisk. hahah! tar det som en komplimang. då verkar man åtminstone vara en intressant person. att kallas grå är den värsta förolämpningen. usch.
 
för kissnödig nu. det jag skriver doesn't make sense.
 
måste pluggaaa.
 
adjö
 

sweet as sugar and everything nice

inställd föreläsning även idag. upptäckte det precis när jag tänkte gå till skolan. det blev ännu en hemmadag. att vandra runt i lägenheten sminkad får mig att känna mig lite som en real housewife of new jersey. inte helt kul. vägrar dock att ta av det i ren trots eftersom foundationen snart är slut..
 
eh.
 
har läst lite drygt ett kapitel i boken på tre timmar. fastnar med allt möjligt annat. svtplay, serieavsnitt, städning, disk.. jag är hopplös.
 
snart lär jag ta mig i kragen och tänka ut en outfit till kvällen. hatar att det är så jävla kallt ute. allt ser ut som skit med en vinterjacka över. verkligen. speciellt i mina vinterjackor. behöver en ny. har inte köpt nån sedan 2009. mycket har hänt sen dess.
 
tror inte att min pengaångest har varit såhär pass på flera år. försöker bita ihop, men det är fan svårt.
 
pengar suger.
 
de tänker göra om mitt schema i slutet av veckan. lite bajs. jag som tänkt städa och ta emot oda på fredag. det blir skola och sen oda. städa får bli torsdag kväll. vill att det ska vara fint när nya personer kommer hit. det är aldrig fint här.. än.. men det kan åtminstone få vara rent.
 
 
adjö
 
 
 
 
 
 

det dom aldrig nämner

hög på koffein. känner mig nästan full. haha! billigt måndagsnöje.
 
åkte hem till uppsala imorse och traskade till skolan bara för att se att föreläsningen är inställd. oskönt. gick och handlade mat istället. sitter nu och är svinsugen på allt i kylen. i've got munchies av allt kaffe jag suttit och druckit i hopp om att inte somna ifrån kurslitteraturen. tog en titt på schemat och inser snabbt att jag kommer ha näsan i böckerna en stor del av min vakna tid de kommande 10 dagarna..
 
tove har inte kommit hem efter skolan. har lärt mig att inte bli orolig, hon är antagligen kvar och pluggar med de andra. den dag hon cyklat ner i ån kmr jag inte reagera förrän dagen efter.
 
shit vad hemskt!
 
ser dock att hennes spotify används, så hon lever iaf!
 
 
vad lätt det är att fastna vid datan istället för att göra ngt produktivt. fan.
 
efter lördagnattens fysiska prövningar (missförstå mig rätt nu. dans, trädklättring (?) och släpande på kompis) känns det i benen att man inte springer trappuppgångar for a living längre. gud. får mjölksyra av att gå till köket och fylla på kaffekoppen ju förfan.
 
 
ååååååh vad jag inte orkar detta mörker. syftar nu på årstiden. o.m.g vad jag längtar till sommaren!!
 
 
adjöss

make it rain

har riktat en lampa mot kroppen för att försöka sluta frysa. blött hår kyler som satan!
 
borde packa ihop mig. Imorse kändes det helt sjukt segt att behöva åka till uppsala imorgon. känslan jag varit så rädd för har nu infunnit sig. fan! nu gäller det att kämpa.
 
kursstart imorgon. vardagslivets sociala organisation. hoppas på en kul kurs! ser mindre fram emot att det inte bara är en, utan TVÅ examinationsuppgifter. uäh.
 
Idag har vi firat pappa som fyller år. snart är han gubbe. har varit lite bakisseg hela dagen. Igår vart det en sväng på hottan bland alla utklädda människor. lite skönt häng hos olle och oda med robin, tina och bill innan, ut ganska tidigt vilket resulterade i mer eller mindre dödsångest över hur kvällen skulle sluta. något som löste sig i vanlig ordning och over all vart det en lyckad kväll.
 
när jag klädde på mig imorse upptäckte jag att jag såg ut som om jag gnott armarna på jackan i lera. drar mig till minnes att jag med lite hjälp från cissi klättrade upp i trädet utanför gamla apoteket där nångång på småtimmarna. åh, elin och cissi, vilka ljus i höstmörkret! sällan tråkigt i deras närhet.
 
 
ikväll har mamma valt rulle. hotel marigold. jag går in skeptisk. återstår att se hur jag kommer ut.
 
 
adjö

I've got to face the day

Vaknade hel och ren. Nu har inte mindre än tre röda prickar dykt upp i pannan. KUL. Tror att det hänt enbart för att jag var liite för glad att det blir utgång ikväll. Det så det funker. Life's a bitch. Hade jag varit bitter, sur och tråkig hade jag haft porslinshy.
 
Millis och emilia är på paintball med sina vänner. fy fan vad jag inte är avundsjuk. uäh. inte min grej såntdär. själv roar jag mig med kurslitteratur. läser just nu om olika syner på äktenskap och hur de praktiseras världen över. i vissa delar av indien och tibet är det till exempel vanligt att en brödraskara har samma fru. hon ligger med alla, föder deras barn och har sedan dessutom möjlighet att ha lovers vid sidan av. skulle jag mkt väl kunna tänka mig, mhehhe.
 
eller?
 
naglarna är nymålade och om en stund blir det nog en lång skön dusch. ÅH, lördagar. how I love you!
 
 
adjÖ

I ungdomen

Jahapp. Den där lätta känslan i sinnet som tentaresultatet gav mig höll inte i sig direkt fetlänge.. imorse vaknade jag med bakisångest. haha fan. dumma mig.
 
quiznight på tinget igår alltså. Lag Dundersmet/Banana sky (Norlings idé. Hellstrands hade inget med det att göra) glänste (hrmp nåja) och var (förmodligen) snubblande nära pallplacering. Temat var skräck, vilket int eär riktigt min genre känner jag.. kunde bidra med betydligt mer den gång jag var där och temat var storbritannien.. nåväl. KUL var det iaf!
 
jag funderar påa tt sluta ta med mig mobilen ut. det är ju jävligt osmart såklart, ifall något händer ute eller när man går hem, men vad mkt ångest jag skulle spara mig själv från. Det är klart att jag kan bjuda på mig själv. Det handlar inte om det. Det handlar om att jag sätter mig i positioner jag inte hör hemma i. Situationer där jag är obekväm och där jag känner mig missuppfattad och missförstådd. Plus att jag stavar fel en hel del, vilket bara i sig är jävligt pinsamt.
 
Idag har jag kört bil. Mycket. Hem från Sala, tillbaka till Sala, ut till Kumla och sen tillbaka hem. Mer lär det bli med tanke på att lillasyster och kusin emilia ska på fest i avesta ikväll. Skulle kunna dra en törnrosa nu och slagga i hundra år. Går inte dock. PW och plugg först!
 
Infruset, med Mando har släppts på spotify nu. Skönt för trötta öron.
 
 
adjö
 
 

nothing shocks me anymore

Aha okej.
 
VG på första tentan! GÖTT! En poäng från full pott.
 
Det firar vi med tåg mot sala och quiz på tinget ikväll med oda, olle och kanske erika.
 
Känns jävligt skönt faktiskt. Fast asså förra tentan kändes som att den gick bättre än den jag lämnade in igår. Den här kändes lite bajs faktiskt.
 
 
men aja.
 
 
ttyl

RSS 2.0