behind the curtain

Såg precis Black Swan. Var väl sist norr om berlin att se den, men bättre sent än aldrig i guess. Jag gillade den. Tove varnade att den skulle vara superhypad och inte alls så bra. Jag tyckte dock att den var bra. Haha, kom att tänka på en grej julia sa efter att hon sett den. att hon tänkte på mig när natalie portmans karaktär kliar och river sig hela tiden. Spot on my friend! dock tror jag att jag är aningen mindre labil än hon i filmen.. eh. Samma vän tycker att om någon ska spela mig och filmen om mitt liv så ska det vara kristen stewart. blek, brunhårig och småtjurig. axel blir ledsen när man påpekar det, eftersom att han tkr att kristen är jättesnygg..
 
hrmp.
 
Tove skulle ha gått ut och druckit tentaöl ikväll. de skulle ses på orvars nio, men hon ligger fortfarande och sover? antar att de får klara sig utan henne ikväll.
 
imorgon är det tentarapport. då får jag reda på hur andra tentan gick. om jag klarar mig utan kompletteringsarbete, vilket vi håller tummarna för. gud. just nu är det tentaångest 2.0 inför helgen. GUD.
 
ska sluta gnälla. lovar.
 
måste laga cykeln inför morgondagen. kmr komma tillbaka till usala från sthlm typ vid elva.. halvsugen på att traska hem från stationen då va. det ska dessutom regna. fml.
 
adjÖ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0