the best thing ever

Det är veckans bästa dag, det är för en gångs skull sol ute, Tove är på väg hit. Frida sover, jag kan inte sova. Planen var att vila lite innan det blir dusch och fix inför kvällens häng på vdala, då klockan ringde runt 05 imorse, men wow vad jag bara inte kunde slappna av. må hända ett litet försök till hinns med.
 
Annars inte mycket nytt. Jobbar mest hela tiden och stunderna däremellan försöker jag upphålla ett liv. Går sådär va, men jag klagar icke!
 
 

think of all their voices

Dagarna går. Jag gör inte mycket mer än jobbar, kommer hem och duschar, sätter mig i soffan och hänger med frida eller tittar på orange is the new black. sommaren passerar, men det är okej. Jag ser till att fylla den lilla fritid jag har med bra grejer och det enda som skaver är framtidsångesten. Den har blivit en ständig följeslagare, så som jag visste att den skulle bli. Vissa dagar går det bättre att skaka den av sig, andra betydligt sämre. 
 
I helgen lånade jag, Erika, Frida, Tove och Matilda mina pärons bil och begav oss ner till västkusten och Hunnebostrand. Matildas far bor där och var denna helg out of town, vilket gav oss tillfälle att besöka stället, samt passa katterna som var hemma ensamma. Det var en himla mysig helg, även fast vi nog alla gärna varit där längre. Men arbete och vardag kallade, så det blev till att snällt bila hem redan söndag lunch. Vi hann i alla fall med mysigt häng, sol, smögen, loppisar, god mat, vin och kattmys!
 
Fritte är inte hemma. Kom hem till en tom lägenhet med tvätt att vika och disk att diska. Nu är det gjort och jag ska lägga mig i sängen och läsa en av de böcker jag haffade i helgen. Läsa skönlitterärt är verkligen sånt man saknar när man pluggar! orken att fokusera blicken på något annat än kurslitteratur.
 
 
Godnatt
 
 

you've got time

Det här med sociala medier när man jobbar va... hmm. 
 
Ny månad, nya utmaningar, som för det mesta tycks bestå av regn. Blöta dagar för en brevbärare, vilket är så otroligt tråkigt, men inte mycket att göra åt. I nuläget är morgondagens matlåda preppad och jag sitter med ögonbrynsfärg på i soffan och inväntar läggdags.. mer eller mindre i alla fall. Imorgon är det torsdag, vilket betyder en dag närmare fredag och helg! Åh!
 
Nu ännu ett avsnitt av Orange is the new black. Bra grej!
 
Adieu

RSS 2.0