Happy New Year

31 december, nyårsafton, Marikas födelsedag. Grattis marika! :)

Nyårsfirandet för min del blir soffan med syster och en hel massa godis. Var och hyrde film uppe i Avesta på förmiddan. Har visserligen sett båda filmerna redan, men hon har det inte så jag ställer upp att se dem en gång till.

Kom just hem från farmor och farfar. Gick dit för att leta efter en hatt som mamma trodde att de hade, men icke. Fick som vanligt en lektion i historia av farfar. Hade jag inte varit ett dugg intresserad hade det nog blivit jobbigt, men det är ganska kul att höra ibland faktiskt. Fick veta att det på vinden tydligen finns kläder från 1800-talets början. Han sa även att jag nog kan ha dem. Fett kul! Måste upp och prova dem redan imorgon. Sneglar lite på vindsluckan this very moment, men jag orkar inte hala ner stegen och dessutom är det läskigt as hell däruppe! Tror kanske att det kan finnas nån användbar hatt däruppe om jag har tur. Jag vet att det finns slokhattar á la gruvdrängshattarna och gamla ridstövlar med minst hundra år på nacken, men de är väl inget för tanzania direkt..

Nu ska jag lägga make på lillasyster. Gott nytt år!


Pretty Vacant

Punknerven i min skalle har vaknat till liv såhär en tisdagkväll och jag stillar den med lite Sex pistols. Det var riktigt länge sen, även fast jag såg de i somras på festival. Kan väl knappast säga att jag lyssnade på dem där jag stod, packad i toakön, så det är ingen lögn att säga att det var länge sen sist. I nian skulle jag tro, då hela jag var en enda stor punknerv.

Det roliga med punk, och då syftar jag kanske speciellt på ramones musik är att i stort sett alla låtar är uppbyggda på exakt samma sätt. ofta på likadana riff och samma ackordslinga. Det är alltså ibland stört omöjligt att skilja låtarna åt i introt. Sånt får mig att le. Att musik kan vara något så enkelt och avskalat. Att man inte behöver krångla till det om man inte vill. Man behöver inte vara en gitarrkonstnär á la jimmy page eller jimi hendrix och alla de där för att lira i punkband, det hör till genren att vara lite smådålig.

Nu ska jag kika film! Godnatt Johnny Rotten med crew. Godnatt ni som läser detta. Och godnatt herbert som gosat ner sig i min tanzaniapackning.


For once in your life be a man

Ute börjar det skymma och här sitter jag med ett malariapiller i magen. Är lite rädd, men än så länge har det ju gått bra.

Kom hem från västerås för en dryg timme sedan. Erika köpte halva stan, medan jag tog det en aning lugnare. Det blev en tisha, en tröja och en kofta. Plus en sjal och ett hårband. Jag är vekrligen inte mkt för hårgrejer, men jag ska ha det i Tanzania tror jag. Aja, mest nöja är jag med tröjan. Turkos och vitrandig från indiska. Man ser söt ut i den, kanske för att jag är tre storlekar mindre än tröjan i don't know, men jag gillar det mkt mkt mkt. Den ser eco ut oxå. Det är den dock inte. Shame on me!

Imorgon är det nyårsafton. Kul för mig. Kul att jag ska vara ensam hemma. näe. I år blir mitt nyårsfirande minst sagt alternativt. Mer eller mindre frivilligt. Mindre! Undrar vad jag ska äta.. Hoppas det går nån bra film på tv. Fy fan för ensamheten! Nu kommer jag få känna på hur det känns att vara ensam. Det jag är sämst på av allt man kan vara dålig på. Jag slår vad om att jag somnar innan tolv.

Sen måste jag bikta mig. Jag har brutit mot trafikregler idag. Flera stycken vid upprepade tillfällen. Jag kunde ha dött. Plus att jag höll på att krocka med ett rådjur. herregud.

French dog blues

Klappa katten medhårs annars blir du biten, believe me on this one! Började dagen med ett prakthugg i höger överarm av herbert som inte var snäll idag heller. Han är aldrig snäll. 

Följde med till Avesta idag och kollade tapeter med erika och pappa. Erika ska ju som bekant få göra om sitt rum. Tre stora tapetkataloger fick följa med hem och favoriter finns. Nu är hon dock hos Ronja och kommer itne hem förrän imorron. Ska hämta henne där vid halv tio och åka vidare mot västerås. Hej mellandagsrea! Med fräsch lön från både gruvan och kilbolokalen så kommer detta bli riktigt kul! Konsumera mera! För samvetets skull blir det nog en sväng in på myrorna oxå.

Var även och hämtade ut mitt körkort idag. Malin från gp05 jobbar tydligen där på posten. Aja, nu är det hemma och ligger i plånboken och myser. Härligt! Nu känns det att man har körkort på riktigt. Hämtade ut stipendiepengarna oxå, samt malariatabletterna. Vix mådde tydligen sådär. Jag och maja är rädda! Jag vill då inte må psykiskt dåligt, drömma mardrömmar och hallucinera! Ska svälja giftet nu ikväll. Jag slår nog ett korstecken innan, haha. Eller varför inte två? :S


Pop my eye out

Nu har jag snokat mig alldeles trött. Men kul var det och oj vad jag har skrattat här för mig själv! Ett tag dog jag en smula. Det finns bilder jag väldigt gärna skulle vilja få tag på ska ni veta, hej och hå!

Nu skrev jag lagom kryptiskt utifall någon av en händelse skulle snoka på mig och komma hit. Men det gör inget, för det där var bara för de som förstår.. inte många alltså.

Är hungrig för hundrade gången idag! Jag vet inte riktigt varför, men det kanske är psyktiskt. Hjärnan vet att jag snart åker till Afrika, där jag måste vänja mig vid aningen mindre mat.. eller nåt, jag vet inte. Eller så blir jag hungrig av doften från min egyptiska essens jag fick av kusinerna på julafton. Den luktar jättegott, men nu när den stått brevid mig utan kork i drygt en timma så börjar det kännas i huvet. Korken på och jag går härifrån ett tag. Kan inte öppna fönstret, för det är redan öppet. Vinterkväll möter datorsurr. Mästerligt.

Go went gone

Sitter här och är trött. Har varit och repat barnteater sen elva, vilket såhär när det är lov är ganska tidigt för att vara jag. Jag tror att det kan bli riktigt bra det här. Kul är det om inte annat. Är inget stort fan av att spela teater, men ibland kan det faktiskt vara hur kul som helst!

Karin hade käkat en malariatablett och mådde tydligen inte dåligt av den. Känns bra. Jag ska till apoteket och hämta ut mina imorgon tror jag.. orkar inte köra nå bil idag, hm. Funderar på nyår. Alla verkar ha bestämt vad de ska göra och här står jag. Här kommer iaf huset vara tomt, för ingen ska vara hemma, om nu inte mamma tvingar erika att vara hemma för att hålla henne borta från stan. min mamma är värst, alla kategorier.

Per och Vickan kommer med emilia any minute now, undrar om de vill ha besked.. för isf kan jag inte ge dem något. skjutsa eller inte skjutsa.. fast vad har jag att förlora? en hemmakväll med mig själv? äh jag gör det. Pengar är underbart i detta sneda samhälle uppbyggt på siffror i datorer.

Let's kill ourselves a son

Dagarna börjar gå fort nu, osm alltid när det är lov. I början går det ganska sakta och allt är bara lugnt och skönt, sen är det som att nån vrider upp klockan så att den rusar. Läskigt det där med tid. Hur en timme kan kännas så otroligt olika lång beroende på vad man gör och med vem. Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Sant kan hända.

Nu är pusslet klart. Tre dagar tog det och kul var det. Erika la sista biten den råttan. Hon kom och snodde en bit långt innan det vart klart utan att jag märkte det och så när jag letar efter biten som fattas lägger hon dit den som hon haft i handen säkert en kvart. suck. Sen spealde vi uno. jag och erika mot kristina. eller ja, egentligen var det alla mot alla, men vi teamade lite. Musen blev sur.

Nu är musen sur igen. jag har tydligen snott datorn från henne. hm. det var tydligen nån osynlig kö där hon stod längst fram och jag trängde mig före. Lovely. så nu är det väl bara att lämna över spakarna till henne, men inte förrän mina nerladdningar är klara. timo räisänen är det som gäller just nu. han är tydligen med i det där körslaget oxå. kanske ska kolla lite ikväll.. we'll see.

Misty Mountains

Okej, sista dagen på julhelgen today. dagen tillbringades dels i sängen eftersom jag sov typ halva dan, och så dels hos mormor och morfar. God middag och mycket skratt. Är godissugen 24/7 vilket är extremt jobbigt. Någon har gått och blivit gravt sockerberoende och jag tror att det är jag, hrm.

Sitter och funderar på nyår. Jag får alltid nyårspanik. Planerar aldrig något i tid, för vips så har alla bestämt vad de ska göra och jag fattar ingenting. Om det nu skulle bli så att jag inte hittar på nåt roligare så har vickan paxat mig som deras fyllechaffis där på morgonsidan. Pengar är alltid lika trevligt, men det är väl klart att jag hellre hitta på nåt med vänner än att kör bil halva natten.

Är shoppingsugen som bara den! vill göra reafynd nu på lovet, det var nämligen ett tag sen jag köpte nåt kul. second hand är ju förstås alltid kuligast, men jag gör sällan fynd där. är väl för dålig på att leta antar jag. Josse skulle till v,ås imorgon. erika och jag drar nog nån gång next week skulle jag gissa. Bilen måste ju vara ledig så vi kan sno den. suck.

Jul

Jul, jul strålande jul glans över vita skogar..

Ja det blev snö tillslut! Igår när jag vaknade dalade flingorna till marken. Härligt! Hade en jättemysig julafton här hemma med släkt och vänner. Familjen Söderberg kom as usual, och mormor och morfar och farmor och farfar. När de åkte hem där runt halv elva åkte jag, anna och stina ner till kyrkan. Mamma och pappa kom oxå dit lite senare. Träffade eje, fia och en hög andra människor som kommit hem till jul. Vid ett åkte vi hem till stina och käkade godis och hade julmys. Kom i säng vid halv fyra och vaknade för en timme sen lite drygt. Det är så det ska va!

Ikväll ska typ alla ut, men jag har ingen som helst lust att göra av med pengar på sala stadshotell. blä! jag lämnar walk over gott folk. Nyår är fortfarande ett stort mysterium. Börjar dra ihop sig dock. jag blir rädd.

                                                

 Nu ska jag ner och börja bygga på pusslet jag fick igår. Barnsligt kul är det!         
                               

Party with my pain

Den 23 december. dagen som för några år sedan var fylld av spänning och förväntan. När jag frågade mamma om inte hon var pirrig inför julafton och hon alltid svarade "nej inte speciellt va" kunde jag verkligen inte fatta varför. Nu fattar jag. Det där magiska med julafton, det glittriga skimret som omsvepte denna förtrollade dag är ganska frånvarande just nu måste jag säga. I hate to admit it, men jag börjar nog bli "stor". Ja speciellt stor är jag väl kanske inte, inte fysiskt, men oavsett man vill erkänna det eller inte så är jag inte längre ett barn. Såhär på julen vill man inget hellre än att bli liten igen så man slapp bry sig så mycket om allt det som stressar folk så till den milda grad på årets mysigaste högtid. Denna materiella hysteri går mig på nerverna. En hel del faktiskt.

Men nog om det, för här ska nu julstädas. Mamma, pappa och millis är ute och hugger gran. Har inte engagerat mig i nånting sånt i år. Har inte haft tid, ork eller lust. Är inte klar med alla presenter än, men det löser sig alltid. I värsta fall blir det en eftermiddagstripp till avesta. Vill inte!

Och snön lyser med sin frånvaro


Gruvstege

Men tjena! jag överlevde stegklättringen och jag är fett stolt! Kul var det, lite kallt och slibbigt bara. Kändes coolt att gå där folk inte går mer nån gång vartannat år eller så. Vi hittade en gammal tidning från 1950 nånting. Det stod nåt om en polis som skadeskjutit en älg, haha. Fladdermössen som hängde och sov var helt sjukt söta! ville plocka ner dem och ta med hem! Nu är det facebook som gäller för att visa världen vad jag varit med om, hah. galet. Känns lite depp att man inte kommer vara där nere på ett bra tag nu. Den där speciella känslan man får när man är där nere i underjorden är svår att beskriva, men o så härlig att uppleva :)

Två dagar kvar till julafton och alla klappar är fan heller klara! stress stress! Fattar inte varför man utsätter sig för denna hysteri. varför inte bara sätta sig ner och ta det lugnt. Ta dagen som den kommer, även fast det råkar vara julafton?

Nu ska jag öppna lucka 22 i chokladkalendern. Fick biten ur en av julias luckor idag eftersom hon låg back tre stycken. generöst! :) Käka ska det göras oxå tror jag bestämt. var ett tag sen senast.

Take it or leave it

två dagar kvar till jul och jag har fortfarande ingen julklapp till morfar. Julklappar förstör mer än de gör gott. usch.

update sen jag skrev senast kanske vore på sin plats, nu minns jag inte när jag skrev sist men jag tar en vild gissning på att dte var lördag förmiddag.. eller kanske fredag kväll? aja. Lördag kväll spenderades i västerås på fool's gold. Lyckad partykväll måste jag väl säga att det var, roligaste på länge! Igår var det teaterrep inför julfesten för alla de små barnen här ute på landet, haha. Snövit ska det bli. riktigt kul faktiskt. Efter det åkte vi till josse och emilia för att fira vickans födelsedag. Josses alex var där. första gången jag träffade honom actually (på elva månader) han var nice! :)

Ska snart fundera ut vad jag ska ha på mig på dagens äventyr. gruvan it is och vi ska tydligen klättra på stegar. kan nog bli riktigt spännande! Kallt och jävligt är det ute! värdelöst! vill ha snö och mys, inte regn och blåst!

Take me to the candyshop

Imorse vaknade jag och trodde att klockan var åtta.. den var halv elva. Sånt är ju bara så ounderbart något kan vara. Att tro att man kan sova mycket längre än man kan. Var tvungen att gå upp och gå och städa lokalen, nån har hyrt den över julafton. Undrar vem!

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Blir väl nåt halvkul men bekvämt skulle jag tro. High-heels är ju bara att glömma. Den stora frågan är om jag ska ha svarta byxor, eller om jag ska ha svarta shorts, tights och knästrumpor.. hm. Det lutar åt byxor. Håret är oxå ett mysterium som alltid.. Är alltid så himla lat så fort det ska göras något med det. Idag är inget undantag, så något säger mig att det blir saltvattenspray och lite vanlig sray som stadga. well... det blir nog riktigt kul där borta i västerås tror (och hoppas) jag. var ett tag sen jag festade nu och jag ser verkligen fram emot det, utbränd som jag är.. heh

är helt vansinnigt godissugen at the moment. har redan tagit dagens i chokladkalendern. Får göra som erika gjorde igår. falla för frestelsen och äta upp alla i hela kalendern. är ju trots allt inte många dagar kvar nu. mys mys.

Cut and blow

Usch nu sitter jag verkligen fast. Här vid datorn alltså. Läskig pryl egentligen och jag skulle verkligen vilja testa på hur det var att leva när de inte fanns. Det måste ha varit skönt. Lungt och underbart, inga skärmar som står och lyser i varje hörn.
Erika håller på med pepparkakshuset där nere och jag funderar på att gå och hjälpa henne, men med tanke på hur hon lät när Millis ville hjälpa så är jag lite rädd. Det har helt plötsligt blivit erikas grej, bara för att hon har miljoner timmar över varje dag. Bara för att hon är effektiv med läxor och sällan stressar upp sig. Suck på henne!

Blev ett sådär halvonödigt inlägg nu känner jag, men de behövs de oxå. Just nu är jag bara glad. Glad för att jag har tre veckors ledighet från skolan, för att jag ska ut och festa med härliga vänner imorgon, för att jag har körkort, för att det snart är jul, för att jag är klar med alla julklappar, för att jag har fått en lila klänning av mamma, för att jag ska till gruvan på måndag istället för att bara sitta hemma och slutligen för att jag är jag.

Nu vill jag ha kaffe, basta!

Monster

Jullov, underbart skönt! Har haft grymt mycket att göra nu de senaste veckorna, både på gott och ont. Nu är allt klart och det är bara att luta sig tillbaka och vänta in julen, mysigt.

Igår var det alltså Avesta med gruvfolket. Kände mig lite som en outsider bland alla guider, men det gick ju bra ändå ;) Kul sällskap är de iaf. Helt galna och sjukt trevliga hela bunten! Det blev mycket prat och skratt. Vi blev visade runt inuti gamla järnverket som varit ledlagt ett antal år, typ sjuttio kanske. De hade fixat i ordning lite och hade lite konstutställningar, varav en var helt fantastisk. Jag och namn funkar inte, så jag minns inte vad han hette som hade gjort det, men det var iaf i glas. Vackert som bara den! Tack

Har varit i Avesta idag igen, men denna gång för att försöka fixa nån julklapp. Hatar att köpa julklappar och fick jag välja så skulle jag inte köpa några alls! Men nu gör ju resten av folket det, så man blir väl så illa tvungen. Fick en klänning av mamma. Den var helt okej snygg och satt jättebra. Hade nog egentligen velat ha en blå eller grön, men de fanns inte i 34 så det fick bli en lila. Bild kanske kommer, får se om jag orkar..


Bild från igår. Julia var mätt :)


Bort allt vad oro gör

Ja fy fan va nervös jag var imorse! Trodde seriöst att jag skulle ramla ihop i en liten hög så de fick sopa bort mig.

Men jag klarade det!! :D

Så nu har Johanna alltså körkort och det känns alldeless underbart bra! Är hemma hos Julia och färgar hennes hår nu innan det är dags att gå till gruvan för sista gången. Sorgligt men sant. Imorgon blir det julbord med gruvfolket uppe i Avesta. Blir nog trevligt. Pluto imorrn kväll siktas det på. Maskinen kommer ju, synd att missa. Blir nog helt knäppt mkt folk. Ska köra så det blir helnyktert för min del, tyvärr. Alltid kul att ta nånting när man är ute sådär, men icke icke! Här ska vi vara lagliga och duktiga!

Snart jullov, hur skönt som helst. Lär ta en tur till västerås på måndag och fixa de sista julklapparna. Eller ja, typ alla julklappar utom två. Gillar inte julklappar.

Long time no see

hej och hå. bloggen kommer i sista hand i mitt liv just nu. är nog så det både är och ska vara!

Helgen vigdes åt lucia, lucia och lite mer lucia i gruvan. Underbart roligt, med en hake. Feber! Över 39 grader dessutom. Mådde hur dåligt som helst, men klarade det. stolt. Nu är det över så när som på en sväng till på onsdag kväll, fast dte blir ovan jord och vad jag fått för mig ganska opretentiöst. Då ska kläderna lämnas till bka och allt är slut för denna gången. sjukt sorgligt, kan knappt fatta att alla stämmor man nötte och nötte nu inte ska sjungas mer. Det blir tomhål efter detta. dock inte i plånboken, haha.


Klarade körteorin igår. Känna hur skönt som helst. Imorgon är det dags för the final exam, uppkörningen. Helt galet nervös redan nu. Hade lektion nu på eftermiddagen och Andreas suckade lite. Glömde några basicgrejer såsom att blinka, kolla backspegeln och lite sånt. Värdelöst, men imorron, då jävlar!

Lagom darrig och nervig efter lektionen gled jag in på bokia för att vänta på att pappa skulle bli klar hos frissan. Kikade runt lite och greppade helt random tag i en bok och slår upp en sida. På den sidan ser jag ett mycket bekant aniskte, kan dock inte placera det förrän efter kanske två millisekunder. Det är ju gruvniklas! I gruvkläder! kollar genast vad det är för bok jag fått tag i och även författaren visar sig vara Niklas. Skapligt överraskad drar jag på en gång iväg ett sms till Julia. Det är inte varje dag man känner igen en författare! eller jo, Per, men ändå. Jisses vilken slump att jag gluttade i just den boken!

Nu bakas det delar till pepparkakshus här. Mamma har åkt på glöggprovning, eller nä, hon har cyklat eller gått (hoppas jag!) Opera är på inne vid pianot. Nåt italienskt som låter juligt. Är nog Millis som är skyldig till att stereon står och skriker och att katterna gör det samma.

Dags att packa gruvkläder och samla energi och kraft tills imorron. Kan alltid lyssna på erikas historier, mycket kul! Har nästan glömt vilka bekymmer man hade som sextonåring och ändå är det bara två år sedan. Pinsamt.


Snöyra

I skolan efter en minst sagt tröttsam dag. Vaknade runt fem av mobilalarmet. Hade bytt låt dagen till ära så jag vaknade typ på en gång. Luften ur madrassen hade pysit ut för länge sen och jag hade med tanke på hur kroppen kändes nog legat direkt på golvet ett bra tag. Lovely. Vet inte vad det är med mig och Julias golv. Vi har nåt speciellt.

Gick till körskolan vid sex och var där typ tjugo över. Segt. var tvungen att vänta ute jättelänge och mina öron frös till is. Jag fick börja köra, de andra vägrade. Älskar sånt. Mörker och halka, vilket mysväder!.. eller? Väl på halkbanan blev det åka av. Fett kul att slira runt lite! Blev en held el körning i västerås oxå. Gick bra, jag är nöjd.

Känenr mig så galet seg! Är bara så rädd att jag sak bli sjuk till helgen. Får inte hända! Ska ju bli så kul med Lucia och allt. Fan! Vore ju min vanliga tur att få feber till kvällen så att jag dessutom inte kan göra provet imorgon, så jag inte kan försöka fixa betyget i religion. hm. hoppas på det bästa!

Nu ska jag återgå till min söta lilla historieuppgift. Den handlar om filmen Orlando. Se den! Väldigt vacker, men kanske en aning tunn.. I don't know.

Joker and the thief

At Julias place just nu. Ska sova här så jag har lite försprång imorgon då jag ska befinna mig på körskolan 06.30, sharp. uh! det ska nog gå bra. Får man bara benen över kanten så.. eller eh, luftmadrassskanten. Luftmadrassen som dessutom läcker som Gud vet vad. skoj!

Var nere i underjorden och sjöng en trudilutt idag igen. Kul som vanligt. Kändes lite flummigt och kom fel på nån stämma, men de var nöjda. Några grät till och med en svätt. Gulligt.

Gjorde ett teoritest nyss. jag hatar att jag typ får ig på alla. Hata. Jag kommer aldrig klara det där äckliga teoriprovet! Jag var ganska hoppfull, men nu känns det verkligen skit. Hoppas halken går bra imorron, annars får jag kalla fötter à la frysbox. Nej, kallare! Ungefär så kallt osm det var när jag och julia gick hem hit nyss, iklädda våra 1700-talskläder i den mörka, snöiga decemberkvällen. Jag testguidade lite och hon var nog nöjd. En väldig inlevelse fick jag till oxå, till de som stod vid busskurens stora nöje, haha.

Kaffe och dirty, sexy money snart. mys!

Seashell

alright. Har egentligen slutat för dagen, men är kvar i skolan för att skriva ihop en ansökan om stipendium. Är dock inte jag som skriver, utan julia, vilket går i rasande fart. Ska kila ner på stan sen oxå och köpa papper på bokhandeln. Vi vill uppgradera våra ljusmansjetter (stavning?) som vi har i gruvan. De andra är lite skabbiga.

Ska lyckas smita ifrån swahilikursen ikväll. Funkar nog. Vi har en vattentät plan! Måste dessutom hem och packa inför imorgon då jag sover i stan, samt plugga körteori. en hel del körteori. ulla i receptionen verkar vara lite orolig för hur det kommer gå för mig, haha. sött att hon bryr sig, men samtidigt drygt som fan -.-

Nu är hon nästan klar. Kul att jag är snäll och hjälper.. eh. Snart kan vi alltså lämna detta ställe, yeah!


War is over

Nu var det ett litet tag sen sist. har inte suttit vid en dator på hela helgen. borde kanske ses som ett friskhetstecken? haha.

Helgen har bestått av sång och ännu mera sång. Har varit hur kul som helst! Vill inte att det ska ta slut! På fredag är det dags igen, och så på lördag. Then it's over. Ska dit nu på ett körrep till. Några av de låtarna sitter inte riktigt än.. shame.

Har inget annat att skriva nu, så jag lägger ner.

Det snöar ute.

hej

"Cause you're..

.. a loudmouth baby, you better shut it up. I'm gonna beat you up, cause you're a loudmouth babe".

Ramones. Bring back memories. När man gick i nian, var naiv, nördig och störd. Kommer ihåg hur mycket allt betydde, allt ytligt och fåfängt. Jag blir så trött när jag tänker på det, läser gamla anteckningar, ser ritade bilder, minns varenda tanke bakom varenda bokstav. Är så oändligt glad att det är över!

Ser nu att jag har slutat och måste skynda ner på stan. shit! bråttom! mamma har gått med på att hämta mig vid bussen, jag blir så glad! och jag har glömt att äta upp dagens choklad i kalendern. Jag blir ännu gladare. De adnra ska festa ikväll, det ska inte jag. Är fortfarande inte helt frisk och jag orkar verkligen inte festa just nu. är mkt som det är redan, med gruvan och alltihop. Spar mig till lovveckan. Då blir det maskinen i västerås, har för mig att det var på konrad, men jag minns inte.. och så studentfest och fools gold 10. underbart!

Loudmouth

Sitter på svenskalektion at the moment. I salen med de många datorerna, men skärmar som tv-apparater. Gillar dom skarpt! Uppgiften är att skriva en isländsk forntidssaga alternativt släktsaga. Lätt är det inte, men ganska kul. Har precis skapat en karaktär. Den starke och modige Fjonar Eldskägg, som ska rädda byn från de vildsinta männen från andra sidan havet. Detta ska bli minst sagt spännande. Låt fantasin flöda!

Ikväll ska våra kära päron komma till skolan för info möte angående resan. stackars lilla mamma kommer bli livrädd. Hon vill inte att jag ska åka. Är lika roligt varje gång hon ska försöka övertala mig att stanna hemma.

Snön vräker verkligen ner utanför fönstren. Maja har halkkörning idag och jag avundas henne inte! Om en vecka är det min tur. hjälp!

"Foten i huvet..

.. Gud vet vad som hade hänt om..."

Ja Gud vet vad som hade hänt om inte jag hade slutat tidigt idag och haft tid att börja plugga på matten vi har till imorgon. Men nu har jag hunnit göra nästan allt, så det får fan ta å räcka! Nu är det körteori som gäller fram tills jag lär fixa mat och Musen som ska träna fotboll. Mamma sprang runt med en handduk på huvet och var arg, sen åkte hon ut med sina vänner. En onsdag. Hm. Bio och mat tydligen. Jag vill oxå på bio. Låt den rätte komma in vill jag se. Tiden till alla tusen körprov tickar stadigt närmre. Hjälp! Jag kan ju inte än! det måste vara ett misstag att det är jag som ska fixa allt det där svåra! Ett förfärligt misstag!

Marigold

För jag är i skolan, hurra vad jag är bra!

Har haft dagens två lektioner och har nu ingenting att göra. Gå ner på stan i regnet och snålblåsten är uteslutet. Maja gick till Putte och här står jag (ja faktiskt. bibblan har nämligen datorer man står vid!) Obekvämt som f*n. Känner hur fötterna sväller :S

Har egentligen inget kul att skriva här just nu. Eller jo! Mamma har gett mig en chokladkalander! Och jag längtar till helgen, det gör jag verkligen. Ska bli sjukt kul att sjunga för folk. var så galet länge sen jag gjorde det sist. Vi ska få ut lönen i förskott oxå, så jag kommer ha råd med julklappar till hela familjen. yeah! Däremot tänker jag inte gå på studentfesten på fredag, förlåt alla, men jag pallar verkligen inte! Ni vet inte om det än, men jag ska säga det till er. Och bli fan inte arga, för då jävlar. min mage svider, aj!


Drop dead

Idag har jag varit sjuker. Inte kul, inte kul. Började redan igår med snor i drivor och feber på kvällen. Bestämde redan då att jag inte orkade upp och gå till skolan, så jag låg på soffan och kollade klart på wallander. Har varit galet trött idag och egenligen borde jag verkligen ha åkt in till stan nu ikväll och sjungit, men jag orkade verkligen inte. Ångest och samvetskval, gråt och tandagnisslan, men aja. Upptäckte även att jag tappat bort alla mina noter. Hoppas verkligen att de ligger hemma hos julia, annars blir det till att kopiera!

Börjar halv tolv imorron och karin har bil, så jag tror jag segar mig dit. Måste dock vara rädd om min hälsa och passa mig jälvigt noga så att jag itne smittar ner julia till helgen. Det vore inget annat än taskigt. Hoppas nu bara att min röst inte försvinner som saris gjorde förra veckan, för isf, I'm screwed!

Ångest inför teoriprov och uppkörning oxå! Och inför alla julklappar som ska införskaffas.. och inför tanzaniaresan. Nej, imorron är det dags för nystart. A fresh start of a brand new week! snoriga pussar till alla som känner sig sugna! ;)




RSS 2.0