Take me to the candyshop

Imorse vaknade jag och trodde att klockan var åtta.. den var halv elva. Sånt är ju bara så ounderbart något kan vara. Att tro att man kan sova mycket längre än man kan. Var tvungen att gå upp och gå och städa lokalen, nån har hyrt den över julafton. Undrar vem!

Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Blir väl nåt halvkul men bekvämt skulle jag tro. High-heels är ju bara att glömma. Den stora frågan är om jag ska ha svarta byxor, eller om jag ska ha svarta shorts, tights och knästrumpor.. hm. Det lutar åt byxor. Håret är oxå ett mysterium som alltid.. Är alltid så himla lat så fort det ska göras något med det. Idag är inget undantag, så något säger mig att det blir saltvattenspray och lite vanlig sray som stadga. well... det blir nog riktigt kul där borta i västerås tror (och hoppas) jag. var ett tag sen jag festade nu och jag ser verkligen fram emot det, utbränd som jag är.. heh

är helt vansinnigt godissugen at the moment. har redan tagit dagens i chokladkalendern. Får göra som erika gjorde igår. falla för frestelsen och äta upp alla i hela kalendern. är ju trots allt inte många dagar kvar nu. mys mys.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0