säg mig vad du tänker

Tentan är inskickad med 15 minuters marginal. Hade SUGIT att glömma bort att lämna in den i tid när man haft den klar i närmre en vecka...
 
Idag har varit en bra dag, vädret till trots. Har inte blivit någon träning, men det tar jag igen imorgon med en löptur. Tänkte köra lite längre den här gången, typ 7,5 km. Och jag vet, det är inte så långt, men kom igen, det är mig vi pratar om!
 
Kaffe och catch up med Oda idag. Imorgon flyttar hon ihop med sin Tobias nere i Kalmar. Jobb har hon också. Åh, vad konstigt det kändes att sitta där på Johanssons och fika, som så många gånger förr, men att ingen av oss liksom hade hela våra liv där längre. Inget "vad händer i helgen, ska vi styra nåt?", för i helgen kommer vi vara massor av mil ifrån varann, i våra nya hem. Ibland kommer det över en att man faktiskt är vuxen nu och det är dags att på riktigt börja bygga ett liv. woah.
 
Bara för att jag är borta känns det som att det händer mer än vanligt hemma i Uppis. Har ont i hjärtat över att det är typ vintagemarknad på ÖG imorgon eftermiddag. Var på myrorn ai Västerås igår och höll på att flippa ur, så mycket fint fanns det. Det blev bara tre plagg, men hade lätt kunnat fylla tre påsar med vackra klädesplagg och annat skoj. Varför jag itne gjorde det? för att mamma och millis ville åka hem -.-
 
Har varit över till farmor och farfar och blivit bjuda på nybakade kakor. Ujuj! Att vara nyttig går åt helvete titt som tätt (läs alltid) när man åker hem till familjen, that's for sure!
 
 
adjö

Säg nej till mig

Har just nu ångest över en sjukt töntig grej att ha ångest över: Jag vill gå på Vdala på fredag, men hade liksom bestämt i min hjärna att jag inte skulle åka tillbaka till Uppis förrän på lördag.
 
Japp, it's true, I'm THAT lame.
 
Väger nu fram och tillbaka fastän det bara är tisdag. Än så länge argumenten för att åka tillbaka: KUL. Argumenten emot: DU kmr vara bakis på lördagen när du ska ut på Uplands och se jens lekman (som du peppat jättelänge), du kmr göra av med pengar, du kmr bli spritfet, du måste hitta på nåt kul att ha på dig, du har inte varit hemma hos familjen en fredag på över en månad, de fina vänner du vill träffa kommer vara ute på lördagen också.
 
Egentligen vet jag inte varför jag velar..
 
 
Idag var jag och Millis och hälsade på mormor och morfar. God mat och kaffe & bulle i höstregnet. Mysigt!
 
Imorgon blir det Västerås. Jag ska rota efter second hand-fynd och mest driva runt. Håll amig långt bort ifrån mamma, som ska leta kläder. Hon kan vara den petigaste i hela världen när det kommer till kläder och jag oooorkar inte höra henne!
 
 
Adjö

jag kan inte hindra dig.

Regn alltså. Höststorm sägs det. Här blåser det inte än så länge, men värre verkar det vara i Halmstad enligt axels snapchat. shiet.
 
är just nu bored beyond my mind. Kvällen är verkligen den tråkigaste tiden på dygnet om man inte är upptagen med nåt speciellt. kan inte fatta att klockan bara är halv tio!!
 
det är skönt med lov dock. att inte känna att man egentligen borde plugga varje sakeund man lägger ifrån sig böckerna. Att jag borde fundera ut vad jag ska skriva i min b-uppsats försöker jag mig i skrivande stund mig på att förneka. går sådär uppenbarligen.. eh
 
 
annars då.
 
har en klump i magen som aldrig ger med sig. den knyter sig snarare hårdare och hårdare för varje varv hjärnan tar runt sin egen axel. det är en såndär klump som, för att använda sig av alltid så användbara BD, kommer hamna på the dump of broken dreams. det börjar bli en stor hög där nu.
 
 
 
adjö
 

the hurry and the harm

Har haft världens konstigaste natt och känslan håller i sig. Insomnia följt av korta studner av sömn. vakna, må illa, ha ont i magen och huvudet, somna, vakna och frysa så att man skakar, somna, vakna av att hela kroppen svettas, somna igen, vakna igen och så vidare. 
 
FAN. 
 
Jag som vill festa, dansa och ha kul ikväll! Får se hur det blir med den saken. 
 
VIll ha kaffe, men med en ond mage kanske det är spiken i sjukdomskistan? elleeer? lite? 
 
Tove är nere på stan för att köpa tentapresent till sig själv. Jag belönar mig själv med en hel veckas lov och en sväng hem till Sala. Ska bli SÅ skönt!
 
Jag fattar inte. Min hy i ansiktet har gått pubertal! Ser typ aidsig ut. Nej, men typ. Vind och kyla torkar ut en vit liten spökhud och gör den torr, arg och ojämn. Som för att matcha resten av min persona liksom. Torr, arg och ojämn, det är vad jag är!
 
men men
 
Ska försöka mig på lite kaffe. håller tummarna.
 
 
adjö
 
 
 
 

låt mig aldrig bli en sån som du

Nu är vi färdigtentade och glada här på väktargatan! Eller ja, Tove befinner sig nånstans mellan typ rackarberget och norrlands, men jag är hemma. Bakade och har ätit upp samtliga av de små underverken på bilden nedan. Freestylade ihop dem lite på en höft och det visade sig bli succé. Fan vad goda de var!
 
 
How to: Mixa cashew, pistagenötter och mandlar tills de bli små bitar. Mixa sedan ihop nötsmulorna med färska dadlar (skalade av dem för att slippa den stickiga känslan som skalen ger) och torkade tranbär. Slängde i lite fiberhavregryn oxå och så kakao. Körde ihop det till en deg med stavmixern och rullade bollar som jag sen doppade i smält vit choklad och toppade med rostade kokosflingor och lite kanel. 
 
GOTT!
 
Har blivit en jävel på att improvisera i köket. Oftast blir det överraskande bra. 
 
Tove bleknade nog något (inbillar jag mig, hon var inte inom mitt synfält när jag droppade det) när jag moget deklarerade att jag nog ville testa att föda upp en surdeg. Hennes respons var dock: åh herre, jag känner att jag borde göra något tonårsaktigt för att väga upp här i hushållet. 
 
hmm. 
 
men vafan, är man närmre 25 än 20 är det väl bara dags att man lär sig även det som klassas husmors-hardcore? eller?
 
 
usch. just nu känner jag mig ungefär såhär:
 
 
 
dags att sova.
 
 
godnatt!
 
 
 
 
 

you make me wanna shout

TENTAN ÄR KLAR!!
 
fyFAN så otroligt skönt! Dör lite.
 
Eller asså okej, kan väl sägas att jag inte direkt jobbat ihjäl mig idag, det mesta var klart igår redan, men efter att ha varit och lämnat tillbaka böcker på bibblan och avslutat det sista, redigerat lite, gjort klart seminarieuppgiften som ska med vid inlämningen och passat på att göra ett internet-test som hörde till tentan så är jag nu helt färdig och HELT LEDIG till måndagen den 4:e.
 
Detta ska firas med städning av lägenheten. Sexigt, jag vet.
 
Tove är iväg och skriver sista tentan. Träbyggnad. Om städning är osexigt är det INGENTING mot träbyggnad. Har varit med på en av deras föreläsningar. Det var psykiskt nedbrytande. Dock tycker jag att de är coola, ingenjörerna. I salute you guys. Mest för att jag är tacksam att ni utbildar er till det, för ingenjörer behövs och att ni gör det betyder att jag slipper. Hehe
 
Spotify är just nu segare än lösviktsgodiset på coop. Synd, för jag hade tänkt börja följa kusin Frida eftersom jag sett i facebookflödet att jag nog vill provsmaka hennes en spellista medan jag städar..
 
ngmngmdn
 
 
 
adjö vänner
 
 
 
 

halfway through

Tove sitter på golvet i hallen och väntar på bussen. Hon ska iväg och skriva tenta nummer 2 av 3. Jag har precis skrivit klart tentafråga 2 av 4, ska snart köra lite ass and abs-övningar (japp, jag har en app för sånt numera, heeeh) och därefter in i duschen. Efter duschen blir det mer tentapluggande. Längtar INTE.
 
Varför jag skrivit klart halva tentan när den inte ska vara inne förrän nästa torsdag? För att jag hatar att skriva tenta. Jag vill ha det gjort. Inget att dra ut på. Vill dessutom ha höstlov. Fucking fantastiskt med en heeel vecka bara superledigt!
 
Ska försöka att inte tänka på den fina, ljuva ledigheten riktigt än dock. Jag känner att jag då sjunker skrämande nära vad som nog skulle kunna benämnas vid mild depression.
 
Vädret är röva, vilket hjälper lite. Sitter med ett smerk och tittar ut på eländet. Jag behöver inte gå ut förrän ett tomt kylskåp tvingar mig, vilket efter en snabb överslagsräkning torde ske på fredag.
 
nej. nu ska jag få min mage att svida. av crunches (och visst mått pluggstress)
 
 
adjö
 

meet you on the other side

Och så var det dags för hemtenta igen. Efter knappt tre veckor. Orken ligger på noll, om inte under och jag sitter just nu och mentalt murar upp en vägg mellan kontrollen och det MAYHEM som just nu är i mitt huvud. Det är en jobbig tenta, tycker jag just nu i alla fall. Mycket tänka själv fast ändå inte, mycket hitta rätt i boken. Förklara dennes syn på det där och ta exempel från litteraturen. Låter ju inte så jobbigt, men de vill ha rätt långa svar den här gången och jag fattar inte hur jag ska få det lilla jag vet att räcka så långt. Nej blä. 
 
Min målsättning för detta är att skriva klart en fråga per dag. Borde alltså om allt går vägen vara ute på andra sidan redan på fredag kväll. Jag hoppas och längtar!!
 
Sista hemtentan för terminen är det dock, vilket känns spejsigt på ett dåligt sätt. Uppsats är ju inte direkt att föredra, eeehgmrhr.
 
Tove är inte hemma och nu när jag tänker på vad Felicia sa idag åker mungiporna upp till öronen och beyond. Åååh jag vill inte skriva tenta! Tentan gör att jag vill vara ensam för att kunna koncentrera mig, vore tove hemma skulle vi sannorlikt dricka kaffe och prata skit i detta nu (låter SÅ fantastiskt atm!), men ingen tenta skulle bli skriven. Så bara att bita ihop. She'll come around. Här finns ju mat, säng och hennes rena kläder. Förr eller senare, bara att vänta. Ska baxa ut henne skontorsstol i hallen och sitta och vänta på henne direkt innanför dörren (notera att min hjärna tänkte: "åh ja, bra idé, fast nej, datorn kommer dö, fast NEJ det finns eluttag brevid badrumsdörren, det är alltså genomförbart!"). Jag tror att min hjärna kommer implodera innan jag hinner genomföra denna om än något obehagliga så fortfarande: masterplan.
 
åå shit. tre minuter kvar av min lunch/internet/ickeplugg-tid. use it well johanna.
 
 
adjö

-

Medveten om att den är gammal.
 
Men det är jag.
 
 
 
Längtar till klockan blir tio. Då får jag dricka te och kolla på greys anatomy. Heja heja!

we don't make a fuzz 'bout who you are

Dagens andra kaffekopp i vänsterhanden och blicken stadigt fäst på seminarieuppgiften som flimrar framför mig på skärmen. Tackar mig själv för att jag förberett stora delar av den redan förra veckan, för det är sjukt vad jag inte vill plugga just nu. Hjärnan orkar liksom inte riktigt. Dålig tajming med tanke på att vi får ut tentan imorgon. Heja!
 
Inför seminariet imorgon ska jag ha analyserat mig själv. Vad i min kontext som påverkar mig i skapandet av min identitet. Typ. Maktrelationer, institutioner, samhällsprocesser.. all of it. Ganska lätt på ett sätt: Konsumtionssamhället, individualism, nyliberalism, vänskapsrelationer, föräldrar, lärare, arbetsgivare, musiker, journalister, politiker.. allt och alla. Samtidigt jättesvårt att få ihop en A4, asså bara EN A4(!!) om detta. Förstår ni hur konkret det måste vara? jävlar. funderar på att skriva: alla påverkar mig. jag är ingen utan alla andra.
 
klart!
 
eeeeh.
 
nej. godtages nog icke. bara att fortsätta fundera.
 
har än så länge inte fått en enda kommentar med förslag på B-uppsatsämne. skärpning! Vad intresserar er kring temat hem? någonsin funderat på varför vi lägger ner på mkt pengar på inredning? varför vi bråkar om städning? vem som bestämmer vad som ska gå att köpa på ikea och varför? varför älskar vi fredagsmys? varför får katten bajsa i en låda på golvet men inte barnet? varför diggar vi utländsk inredning men inte utländska grannar? (OBS gäller inte alla men med SDs framfart kan man ju iaf fundera?)
 
OCH så vidare
 
 
jahapp. tittar på berget av ren men ovikt tvätt brevid mig. Det är min belöning efter att jag pluggat klart. vilken lyx!
 
adieu
 
 

the second my mind starts drifting

 
 
 
 
 
 
Japp, här sitter jag och är seriös. Väntar på att gå ut till bussen som ska ta mig till en stor replokalsfest.. där jag kmr känna en person lite briefly. att tove och rickard pluggar hela kvällen känns inte som nån succé, men jag ska axla detta ok och ha kul åt oss alla tre! 
 
försöka i alla fall
 
adieu

Oklart

 
Vissa oklarheter uppstod när jag skulle kolla igenom dagens powerpoint från föreläsningen. Kan sägas också att INGEN påpekade detta. Tyckte det var kul. Postade bilden i klassens fb-grupp. hittills har ingen gillat. haha vafan. orka vara min stiffa klass. Type-O:s är i princip ALLTID kul in my opinion. Nån gladje ska väl it-samhället skänka oss?
 
Nu ska jag göra pestoomelett i min nya pyttelilla stekpanna (japp, den är liten som fan. och snorgrön. wiie).
 
ajö
 
 

that sound you hear ringing in your ear

Idag har jag spenderat pengar. Mycket. Så nu ha rjag ångest i hela kroppen. Det suger att vara född med skitkassa ögon. Hade gladerligen sprätt iväg ett par lakan på kläder, skor, frisörbesök, mat, VAD SOM HELST. men nej. det är nu lagt på små platsbitar som ska sitta mellan mina ögon och resten av världen. KUL!
 
En sak som dock var kul när jag satt hos optikern var att de ringde till min gamla optiker i Sala för att få lite uppgifter om exakt hur svinsopig min syn är. När hon la på sa hon att hon skulle hälsa från Sebastian. Åh gulle Basse! De andra kunderna kollade på mig, men det gjorde inget, för glad blev jag!
 
Bra föreläsning idag! Oscar Pripp kan sin grej. Gillar honom riktigt mycket! Något jag dock inte är jättesugen på är tentan som ska skrivas med start tisdag. Shit alltså. Känns verkligen som att det var nyss vi skre senast. Fyfan. Nåt som dessutom suger sönder är att det är löning/csn OCH teknologerna kmr va nytentade nästa helg (mitt under mitt brinnande tentakrig) så ALLA kommer vilja festa och göra roliga saker och jag kmr vara stressad. Not fair. Nu när jag har tid och lust att göra saker är alla upptagna med plugg. Fakk that.
 
 
fan. har en crush. såg honom idag. fick ett pirr i magen som sen utvecklades till blodsmak i munnen. typ. så drygt är det att det är som det är.
 
Köpte ett par vackra byxor idag. Sammetsjeans. Svarta med hög midja och tighta ben. Ska användas flitigt!
 
Nåt som ska användas mindre flitigt nu ett tag är mitt bankkort. God damn it.
 
 
Adieu
 
 

not looking for a new england

OKEJ, det bästa tentaresultatet so far. 17,5 av 18, en halv poängpinne away from having ACED that shit! Oh jeez. Blev så till mig i trasorna att jag nu ätit naturgodis OCH minimunkar. Så nu mår jag inte lika bra längre. Vad gör man inte för att se till att hålla sig på botten.. eeeeh.
 
Idag verkar det bli rätt pluggfritt. Har läst allt jag lyckats lägga vantarna på. Väntar på adlibris. helvetesadlibris som alltid är så vansinnigt äckligt långsamma. åååå. 
 
Om en vecka är det tenta igen vilket känns helt sjukt. Orkar inte! Har inte hunnit fatta detta ens lite. suck. ah well.
 
Har blivit kär i ett par jeans. Och ett par brallor. Funderar på att svälja hårt och köpa båda. Behöver byxor och har nog egentligen utan problem de 750 spänn det blir om jag haffar de båda. Hatar dock att lägga pengar på kläder, de försvinner så fort då..
 
Ämnet för B-uppsatsen är ute nu också. Ämnet är: HEM och allt vad det innebär. Alltså, vi snackar etnologi nu, så jag menar verkligen ALLT vad det innebär. Själva hemmet som i den fysiska platsen, inredning, stil, smak etc. Även familj, relationer mellan människor som räknar sig bo ihop, trädgården, hobbyaktiviteter, husdjur. Med andra ord vadFAN som helst. Har myror i huvudet kan jag säga! det ska intervjuas personer, det kan vara historiska jämförelser, det kan vara en kartläggning, det kan vara bara nåt som vore kul att veta..
 
Så hörrni. Tipsa mig på vad jag kan skriva om! Vad skulle ni vilja veta om svensken och dess kära hem? Allt från regnbågsfamiljer till sjögrästapeter till barnvagnsshopping till köksveckan i studentkorridoren. Ge mig förslag vettja! 
 
Snart kommer Erika hem. Ska sätta hennes hjärna i brand också en stund tänkte jag.
 
Hoppla!
 
 
 
 

when you stumble in the dark

Har just skickat in det mest bajsnödiga jag någonsin levererat i skolsammanhang. Fy fan. Skola suger. Iaf när man måste prestera något, eh eh. Aja, nu är det lugnt fram tills imorgon. Eller ja, ska läsa ut en bok bara. Trettio sidor. Känns för tillfället inte som någon större bedrift.
 
Jag längtar till juni!! 
 
helvete. kom på att det måste sökas vårtermin också. helst nyss. gör det nu. har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad det blir och nu finns ingen tid att fundera så mycket på det. det blir blunda och trycka. det finns viktigare beslut än vad man ska bli när man blir stor. 
 
vad man ska äta till middag nu snart till exempel.
 
råkade se nu att kursen jag läser nu kostar 39 000 kronor om man inte är med i EU. tänk på det en stund.
 
 
tjo
 
adjö
 

dance my tears away

Ännu en dag som enbart gått åt till plugg. Fyfan. Sitter just nu ocih sliter mitt hår över en uppgift som nog är meningen ska vara enkel, men som verkligen inte är det. Orkar inte. Min hjärna känns som en svamp efter endast en pluggpaus på hela dagen då det intogs en bananpannkaka och kollades på sista avsnittet ever av breaking bad. 
 
Imorse (nåja, halv elva typ) var jag ut och sprang en sväng. Det var jobbigt som fan, men lika skönt efteråt som det var drygt just då. Heja heja!
 
Behöver läsa mera. Mera och mera. Behöver framförallt förstå mera. Jag kan inte ta till mig. Mitt huvud vill inte lära sig. Helvete.
 
 
Spotify är ena fenor på att rekommendera musik! En sjunken själ tackar och tar emot
 
om jag flydde nu skulle jag fly till dig
- Fjäril

the way i am made

Spenderar lördagkvällen på slående samma sätt som den förra. Ensam hemma i soffan med datorn i knäet framför en romcom. Har till och med ätit samma mat. Och en MYCKET stor bit äppelkaka/paj. Det enda som känns bra med det är att jag gjort den själv och att den inte innehåller mer än 0,5 dl stevia och 50 g fett, samt fiberhavregryn. Så vafan. Kunde varit onyttigare I guess. Just nu är jag dock farligt mätt.
 
Mycket, mycket plugg just nu. För mycket tkr jag nog nästan. Hinner inte med, och då läser jag allt som oftast tio-tolv timmar per dag. även helger. fyfan. ögonen blöder. bokstavligen. de är röda.
 
 
I torsdags hamnade jag och tove på Gotlands. Spontant och bra. var hem till matilda (längst till vänster) på dagen och hämtade felicias sjal som hon glömde där på förra helgens förfest. Hon sa då att det var speldags på kvällen, och sånt tackar man ju inte nej till! Ett par öl och trevligt häng förgyllde en regnig och grå torsdagkväll.
 
Igår var det utgång på Uplands, där Nordpolen var kvällens DJ. Felicia, Tove och jag dansade fötterna av oss till riktigt bra musik. Älskade att det kördes soundtracks från tarantinofilmer på dansgolvet nere!! När vi kommit ut därifrån träffade vi på Nordpolen och några av hans friendz. Så nu har jag träffat min knight in shining armour. Nästan så att jag blev lite starstruck. Jag vet, jag är en tönt.
 
Idag var det för omväxlings skull tove som var pissbakis. jag har inte känt av att jag festade igår över huvudtaget. Skööönt! 
 
Min telefon är fortsatt dum i huvudet. Man hör mig inte. Så vill man vara säker på att få kontakt så är det sms som gäller! 
 
Adjö
 

Cheap and cheerful

Det är en väl upptrampad stig jag nu vandrar. Jag vet vart den leder, jag vill inte dit, men jag kan inte få mina ben att sluta gå.
 
Hösten håller rasande tempo mot vinter och även timmarna går fort. Känslan av att inte hinna vara i nuet trycker på lungorna så att luften nästan gör ont att dra in. Det är en lång och trång tunnel på ingång. Från novembers start till junis början. Sju månader av något jag inte kan kontrollera.
 
Jag skulle behöva den upptampade stigen att leda mot ett annat mål för en gångs skull. En källa till energi som inte stavas sömn eller gråt. Det går så mycket snabbare när man kan le.
 
 
Jag är så full av oförstående. Jag har så många frågor utan svar, men även svar utan frågor. 
 
 
För varje sekund jag läser min kurslitteratur fattar jag ännu lite mindre. 
 
 
Viljan är något komplext, har jag fått lära mig den hårda vägen. 
 
Jag vill så att det värker. Jag värker för att jag vill.
 
 
 

ta det lugnt, jag bara blöder

Har suttit i samma soffhörn HELA dagen och bara läst pluggbok. Sida upp och sida ner. Kul? Nja. Intressant? mjarå. Jag tycker dock inte att jag förstår vad jag ska få ut av det. Hur jag ska fatta vad föreläsaren menar att jag ska ta till mig det jag läser. Det handlar ju om teori och analysmetod, inte faktiskt innehåll. Jag är bättre på att ta till mig innehåll än mening, Sveriges sämsta universitetsstudent. Nej, men nästan.
 
Jaha. annars då..
 
Idag har jag testat 5:2-dieten, haha. har petat i mig två ägg, en dadel och två varma koppen och en liten morot än så länge. en kopp kaffe och en kopp te också. Bara för att testa. 500 kcal. Mår förvånansvärt bra för att ha varit vaken sedan kl 9 med bara knappt 400 calle i kroppen. Har ju dock som sagt bara suttit stilla. Skulle nog inte kunna göra det här en aktiv dag. Näe, dieter är inget för mig. tack världen att jag är någorlunda smal ändå.
 
Erika och fyra av hennes kursare sitte ri köket och pluggar hydraulik inför ett prov de har på fredag. jag är inte avundsjuk. Min avhandling om transexualitet, transpersoner och deras möte med vården under sin könsbytesprocess är betydligt intressantare läsning än motorer och maskiner I must admit!
 
På fredag vill jag gå på Uplands klubb Zebra. Nordpolen är DJ. Jag gillar honom!
 
 
Jag vill skriva. Jag vill skapa, men jag vet inte hur. Jag kan inte förmedla känslor annat än genom ord, men just nu vill jag inte prata. Det sitter som ett stopp i min hals. Jag vill sjunga, men när jag tar upp gitarren så vet jag inte vad. Jag vill bli pratad med, för det känns som att det finns osagda ord under golvet jag går på. Jag vill höra dem, no matter the cost.
 
adjö

keep your head up

Några dagar sedan sist. Vad har hänt? Ny dekurs som verkar bli intressant. Ångestframkallande mycket prat om C-kurs och kandidatuppsats (skjut mig. nu). Premiär för V-dalas nya klubb.
 
En bra vecka med andra ord. Gårkvällen var super. Erika och Felicia följde med mig och Tove hem till Matilda och hennes mysiga lägenhet dit folk trillade in vartefter kvällen gick. Träffade en hel hög trevligt avestafolk (!), drack vin och hade det bra. Därefter blev det dans. Tror att det kan bli en riktigt bra klubb det där. Härligt!
 
 
Tankarna flyger runt i huvuvdet. Både snälla och dumma tankar slåss om min uppmärksamhet och jag börjar bli trött. Jag är trött på att inte veta, inte förstå, inte våga lita på, att misstro, nedvärdera, minimera, ignorera. Ni förstår. 
 
Tove är hos Hanna och äter lasagne och spelar spel. Själv har jag varit bakfullare än på länge och legat på soffan och läst avhandlingar hela dagen (pluggat med andra ord). 
 
asså helvete. såg nu att i ruset igår har någon lajkat en profilbild på en gammal erövring på min facebook. TACK as. tove trodde sig veta vem som gjort det. minns vilka som kollade när telen gick runt och jag är inte förvånad över hennes vittnesmål. suck.
 
jaha nähe. lite lonely här. ska nog ringa musen.
 
adjö
 

RSS 2.0