kärlekens tunga

Imorgon har jag sovmorgon till tjugo över sex! LYX!

sitter i detta nu med ångest upp till öronen. jag måste ringa ett samtal angående lägenhetsvisning. till en kille som jag kollat upp på jobbet (heh) och som tydligen är lika gammal som mig. kollade upp honom på facebook och kände genast igen. död och pina. lutar åt att det blir ett zmz.

näsan mår efter omständigheterna bra. lunchen var även den bra. kul att träffa mormor och kul som bara den att slippa laga mat.

jag slipper köra postbil imorgon. det blir en vanlig arbetsdag. skönt på ett sätt. högerstyrt och automat. upplagt för trafikskada, det hörs ju...

nu måste jag koncentrera mig. är trött som ett as, men jag ska fan hålla mig vaken och glo på dubbelavsnitt av  top model.


adjö

mayday

vill passa på att varna känsliga läsare, då följande inlägg förmodligen är det äckligaste jag hittills skrivit.

som ingen kunnat missa är johanna en aning stressad just nu. mycket jobb och ett oroligt inre. idag gjorde kranen min som syster erikas så ofta gör: brister. totalt.

läckan upptäcktes sittandes i soffan:


därefter in i badrummet för att leta nåt att köra upp i den rinnande borren:


....

och i brist på annat:

!!!!!


nu ska jag ta min mensnäsa och äta lunch på månsan.


adjö

the book of love is long and boring

söndagsångesten är påtaglig. mycket påtaglig. ingen bakfylla, som jag kan tänka mig att så många andra dras med en dag som denna, utan ångest inför det faktum att det är dags att fejsa ännu en ny vecka. medan man fortfarande gick i skolan brukade ett lov komma och bryta av den här känslan, men nu har det gått upp för mig hur oändlig tiden ter sig utan skolan och dess ledigheter. ingen semester har jag. kommer vad det verkar inte ens ha tid för ett par dagars festivalande. ingen ledighet så lång ögat kan nå, bara vecka ut och vecka in av slit.

ont i magen, klump i halsen. vill inte, vill inte, vill inte. vill vara kvar här hemma hos de andra. klamra mig fast där jag vill vara.

jag kommer aldrig bli vuxen.


får ta en dag i taget, något som jag är fruktansvärt dålig på. men de tmåste funka. det bara måste. det finns inget annat sätt. borde egentligen vara enkelt.

bara tanken på hur många söndagar som väntar mig blir för mycket.


tänker gå och lägga mig tidigt idag. om tolv timmar har ju trots allt väckarklockan ringt för över en halvtimma sedan.

i won't let the sun go down

om ni undrar vad det är som låter är det bara jag som lutar mig tillbaka och säger: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh fyfan vad skönt med en hel kväll ledigt, och sen en hel söndag innan nästa veckas kneg är igång igen. Sexdagars borde förbjudas. Vore det inte för minéa och andreas vore jag en liten blöt fläck ny now. de gjorde min dag.

har streassad på mig en magkatarr och den är oskön. orkar inte lyfta ett finger och ska snart dra i parkeringsbormsen framför tv:n och låta millis göra mat i väntan på att karin och fredrik ska komma. vi ska kolla på.... MELLO!.. och prata. blir nog mer av det senare om jag känner oss rätt.

jag älskade mig själv när jag öppnade lönespecen från posten igår. det gick snart över, när jag öppnade den från gruvan och insåg att där stod 0 och att jag glömt skriva upp mina arbetade timmar där. KUL!

men jaja. tydligen sägs det att pengar inte gör en lyckligare. jag kommer aldrig tro på det. någonsin.

pappa tycker att jag ska köpa ett par doc martens för min feta lön. maybe he's right.

nu hör jag fredriks trimmade bil. sällskap has arrived!


adjÖ

I've got you to let me down

nej, det är inte reptilia jag tänker på you guys, det är nåt annat. får myror i huvet när jag tänker på det. måste ta hjälp av erika. och lyssna på sjuka mängder musik.


julian assange och sten tolgfors är så lika att jag rycker till när jag ser nån av dem.


karin är min prinsessa ikväll (också) och har skickat en voddler-invite till mig!


känner mig just nu som en sten i kroppen. var så trött runt halv sex att jag hade svårt att fokusera ögonen. läskigt. orsaken till detta var att jag inte sovit nåt på förmiddan efter jobbet. anledning till det: bokrea!

hittade en del, men köpte bara denna:


erika du kan få läsa om du är snäll.

poschera är bara ett finare ord för koka. dvs försöka få nåt alldagligt att låta fancy. och ja, jag tittar på halv åtta hos mig. staffan tjatar om det hela tiden på jobbet, så jag tänkte att jag kan ta och titta så jag för en gångs skull kan hänga med i snacket imorgon.


hejpa


Jag kommer

Okej, nu blir jag galen på riktigt! Måste göra en musikalisk efterlysning och hoppas på att någon av er kan hjälpa till att stilla min vånda.

Nedan finns låten jag kommer med veronica maggio. introt/riffet är så SJUKT lika en låt som jag bara inte kommer på vilket det är. typ strokes, tänkte jag först och har nu lyssnat på alla strokeslåtar, men fick inte den där riktiga aha-upplevelsen.

snälla hjälp!


idag kommer jag ha jobbat nio timmar. huvva. men najs med cashhh!


vi kommer höras igen ikväll om jag känner mig själv rätt. och lyssna på låten och känn efter i rocktarmen, visst är detta nästan en ripp?adjö så länge då

one two three

ghaaa! vill ta tillfället i akt och sända värmande kyssar till de som kommer till jobbet trots att de varit magsjuka hela natten!! sen sitter med ögon som små springor och blek hy, tryckt till elementet i lunchrummet för att den fryser och är sjuk. VAD FAN GÖR DU HÄR, ÅK HEEEEEEM!! skrek jag inte, men jag hade stor lust! ber nu till de högre makterna att jag ska klara mig även denna gång.


i övrigt har det inte hänt särskilt mycket idag. jobbade en timme extra nu på förmiddagen och däckade direkt när jag kom hem. nu ska det kokas potatis, ätas och släpas iväg mot ett nytt pass. halva veckan gjord nu!

yeah


adjÖ 
they're buildning walls around us

.. och kräkis fortsätter florera på jobbet. idag var micke krasslig och satt på en lådvagn på vad han tyckte var "ett bra avstånd" från mig. han var iaf gullig nog att inte ta i något jag skulle ta i (som kompensation efter att ha slickat på fingrarna när jag pillade med avierna. as). han var dock inte hundra på att han var sjuk, men han gled hem lite tidigare, just in case. bra tycker jag.

just nu önskade jag att jag hade nåt ordentligt att äta. lite youghurt, men ingen liksom fast. drömmen vore en kanelbulle. en riktigt stor med mycket kryddor. och varm choklad. aaah!

sova tidigt som fan idag så jag slipper må illa av trötthet på morgonen. 21 blir bra.

godnatt


det här är bara början

jag har tröttnat på att gå upp fem på morgnarna. och det är bara tisdag. vecka 1. goda utsikter!

man blir trött och det känns som kväll när klockan är mitt på dagen och man har ett arbetspass kvar. har just nu 0.0 lust att gå till jobbet för ytterliggare ett gäng timmar. antar att alla vill dö på vardagen ibland, men det är hårt när det drabbar en själv. hoppas åtminstone på mycket folk så man har att göra hela tiden. att bara sitta och titta på klockan är en pina.

längtar efter fredag! den kommer dock långsammare om man väntar. skulle jag tro.

dååålig på vardag!


nu ska jag sluta hata denna molniga tisdag, titta klart på sista avsnittet av vänner, dra på mig uniformen och kila mot jobbet.


adjöken

I hear you're one in a million, but there's a million of you

ååh, har just nu sånt djup ångest att man borde kunna fiska efter mig nånstans nere i gruvan. det är tydligen bestämt att jag ska ha öppning på jobbet. ENSAM! det är måndag det gäller. jag ska lära mig allt på typ tre dagar. josse, fatta att jag ska ha postcenter ensam en hel förmiddag. från kvart över sex till typ.. tio-halv elva!! 

jag tror knappt att någon kan förstå hur svårt detta är. fuck körteoriprov, fuck gruvguidning på en miljon språk, fuck servera och bära fem tallrikar på ett finger, fuck rasta 24 hundar samtidigt. detta är fan too much! bara en sån grej som att vart fasen sitter alla lysknappar? och vad är koden till larmet?!

ursäkta svordomarna. det kommer som ett brev på posten (blev nu en oavsikttlig vits här. fniss är tillåtet) med ångesten.


hur som helst hoppas jag att det går bra. samt att jag ska överleva och inte göra alltför många, fatala misstag.


ikväll blir det top model och sen sova. det tär att glida ut sängen 05.00.


adjö önskar du fortfarande att vi aldrig mötts?

har djup söndagsångest. betydligt mer än jag haft på mycket, mycket länge. det största anledningen är att jag måste gå upp klockan fem hela veckan och sen dessutom jobba halva nästa helg. Jag är dålig på vardag, dålig på måsten, dålig på det mesta ibland faktiskt.

försöker tänka positivt. Sista veckan i februari, lön på fredag, mycket jobb = mycket pengar, gå upp tidigt= inga svårigheter att somna på kvällen.

det blir bra. det vet jag. det är bara det att innan man tar ett djupt andetag och pallrar sig till jobbet en måndag så känns muren så oändligt hög. men innan man vet ordet av är det onsdag, och sen helg igen. just like that!


nu ska jag fråga millis en sak coh gå och fika med de andra.

yeah

adjö

Light up and cast your fears away

Okej, jag lovade bildbevis på neonsnoret. och här kommer det. jag är föga stolt att ladda upp en bild med så pass hög äckelfaktor på en annars så trevlig plats som min blogg.

man bör även veta innan man tittar på den här bilden att jag aldrig under några som helst omständigheter låter snor i normal färg rinna ner så här pass långt!! Detta var enbart för konsten.there you go.

medan jag håller på måste jag kasta upp en freaky bild på saris. med både stängda och öppna ögon på samma gång! när jag har fest är allt möjligt!


någon ser ut att vara i behov av exorcism...


Fick igår den strålande nyheten att jag med start måndag ska börja jobba kl 6 på morgonen. fan vad GLAD jag blev..? eh. jag måste med andra ord gå upp at cinco varje vardag. sen jobbar jag ett kvällspass också. fabulous! att jag sen ska jobba lördag också på annan plats gär ju inte saltet skönare att ha ligga och mysa i såret. men you know what? jag är inte bitter, för jag kommer få gale' me cash!


fnizz


adjö


hardened heart

jag har nu ytnyttjat min sovmorgon så länge jag vågar. har trots allt lite skit att hinna med innan jobbet.

ska nu glida till coop i all min nyvakna härlighet för att handla lunchmat. orkar inte piffa till mig ens det minsta, så detta blir en syn, om ni råkar möta mig (tänker gå östra tulegatan och sen kungsängsgatan och därefter kålgårds.. om någon känner att den vill vara ute med kameran..).

jesuses loves me that I know, for the bible tells me so, sjunger två dödssöta barn på en serie som råkar vara på tv. undrar vilket örhundrade jag ska sluta vara fascinerad av ord som rimmar.. jag hoppas på snart.


nej, no time for hesitation, nu går vi och handlar!


adjö


reptilia

jag fick sovmorgon imorgon. mindre pengar, men guuud så skönt! micke är bra ibland han. idag kritiserade jag dock hans hår, som står rakt upp som en elektrisk igelkott varenda dag. tipsade om en klippning, men han ville bara raka av det. upplyste honom om att han kommer se ut som en kiwifrukt med tanke på att han alltid går runt med skäggstubb. en stubbig skalle därpå skulle förvandla honom till en brun, småluden frukt.

å andra sidan är jag inte rätt person att ge hårtips. mitt eget ser ut som skit. ska klippa det så fort nästa månads alla räkningar och grejer är betalda. har dessutom fått hyreshöjning denna månad.. snor.


ska äta kokosyoghurt nu. fan vad gott det ska bli! finns inte i literförpackning längre och det suger.

kom dessutom på nu att jag ska kolla upp recept från halv åtta hos mig. husmorsaktigt av mig, eller hur? det enda som intresserar mig är dock desserterna... heh.

ser fram emot nästa lördag, då jag, minéa och andreas ska ha hand om gruvan all by ourselves. vilken awesome dag!hej jag heter johanna och har lägenhetspanik.


adjÖ

He flies a jet

Ska snart ut och gå med Gry i kylan. Det flyger lite snö och är -10 grader. ber till de högre makterna att det ska gå vägen någorlunda smärtfritt.

Millis är hemma och är sjuk. Hon är förkyld som ett as och jag känner lite skrap i halsen as we speak. vill inte! tanken på att immunförsvaret ska sabbas av en sketen förkylning så att det sen bara är för magsjukebakterierna (viruset?) att bara åka the highway to hell (ur mitt perspektiv då) ner i min mage och slå ut min mag/tarmkanal är sjukt osexig.

Är trots detta hittills ganska glad idag. sov på rosa fluffiga moln och vaknade ur en dröm jag helst ville sova vidare med. suck.


onsdag, mitten på veckan. snart är det freeedag!


adjö

don't you want somebody to love

kan lugna alla att bildbevis på det neongula kakainsnoret kommer så fort jag pluggat in mobilen i datorn.. senast i helgen.

meanwhile tänkte jag dela med mig av min nya kärlek. Xavier Dolan. Som vanligt när jag får en crush så är objektet i fråga homosexuell. jag börjar ärligt talat tröttna på det nu! Fags = mission impossible. är det så vi ska ha det va? singel för evig tid.

He is fine God damn it! Nu lite snabba fakta: Ålder - 22, Nationalitet: Fransktalande från Kanada, Yrke: Regissör o skådespelare.

Ska nu glo på hans filmer och bara ta in hans ljuva utseende. ja!


Folk är magsjuka på jobbet. kan hända att jag åker dit så det smäller om det inom några dagar eftersom en person i fråga jobbar nära inpå mig. vill inte! men så kan det bli. hatar dock att bara gå och vänta och känna efter... inte bra för psyket.


ska nu göra te och ladda för house och sen sängen.


adjöken

Under cover of darkness

Lyssnar för första gången på första singeln på strokes nya album. Under cover of darkness heter den och ÅÅH det känns som att vara sexton igen! vandra runt i de då hela conversen, ha ramoneströja och palestinasjal och svart kavaj. vara musikaliskt trångsynt, politiskt ännu mer trångsynt och emotionellt naiv.


fast jag måste bara säga att what ever happened nog är min favoritlåt med strokes. jag tror det. jag är itne mycket för hela den här favoritgrejen. jag byter favoriter minst lika ofta som jag byter underkläder eller kliar på mina eksem..


för att byta ämne så kan jag tala om för alla intresserade att jag hade neongult snor idag!! helt galet, jag tog faktiskt kort (?!?!) på det.

känner att det där kan behöva vidare förklaring: jag var hos optikern och när han kollar om ögonen tagit skada av linserna så har han i nån gul vätska som man efter ett tag har blinkat bort.. eller ja, tydligen verkar vätskan ta vägen genom närhålan, för när jag kom hem efter att ha vandrat i 18 minusgrader och snålblåst och tittade mig i spegel såg jag till min STORA förvåning hur den annars genomskinliga kokainsnuvan blivit samma färg som en överstrykningspenna. spejsigt!


imorgon ska jag jobba både morgon och kväll. yeahhh


idag är det alla hjärtans dag. har inte märkt av det annat än att det fanns choklad på jobbet och att mormor skickade en kram i ett sms.adjÖ

allt på ett kort

för en gångs skull är det riktigt varmt i lägenheten. för varmt nästan. ligger man inte helt stilla känner man hur varmt det är. drygt. har vridit ner elementet lite och hoppas på att det ger med sig lite under dagen, annars blir det segt att försöka sova ikväll..

det är blod i min soffa. jättekonstigt, för jag kan inte komma på att jag har blödit nånstans. har inga sår på kroppen och inte har det varit "fel vecka" på ett tag heller, så nåt blod har jag inte gett ifrån mig. det ser skabbigt ut, framförallt om det är nån annan som blödit på mina möbler! 


förresten.. igår hittade jag ju som bekant en tröja med kattkiss på in my room. fattade inte var det kom ifrån och hittade inga fläckar någon annanstans... tills jag skulle sova.. det visar sig då att de jävlarna kissat i sängen och att jag sovit på det hela förra natten.. blir mer än förbannat och har aldrig kännt en sån dragning till att skada ett djur. men det är inte slut än: jag tar på mig en tröja att sova i, när jag känner att det luktar weird på axlen. efter tio sekunders efterforskningar med näsan min visar det sig att det finns rejält med kiss även i klädskåpet. fab!

kändes jävligt bra att lämna kattoaletten och åka tillbaka till stan nu imorse I can tell. är just nu så trött på djur. hundar och katter ger mig rysningar. imorgon måste jag dock hänga med dem igen, för att itne tala om på onsdag. uhf

well well.

har bränt 1800 på linser and stuff. mina synfel gör mig olycklig.

nu ska jag chilla fram tills det är dags att head off to work.


adjö 

if tomorrow never comes

Sitter just nu och är lite pissed över (haah, oavsiktligt vitsig som alltid) att en katt kissat på en av mina tröjor. dödsäckligt!

erika står brevid mig och stryker en skjorta. hon kan inte. det är lite kul.


eftersom jag av någon underlig anledning tackat ja till en optikertid imorgon klockan 10 (jag menar, vansinne att gå upp så tidigt om man itne behöver!) måste jag gå upp tidigt imorgon, vilket grämer mig. något som också suger är att jag missade viktor norén på nyhetsmorgon imorse. fan dåå.

i övrigt då: dissade mello igår, men hörde av säkra källor att det var sämre än någonsin. själv kollade jag på "det är vi som är hemvisten", vilket var jävligt bra. alltid ett bra val att inte titta på mello. nästa lördag jobbar jag, vilket jag tycker suger. jobba på helgen suger alltid hundra gånger mer än att jobba på en vardag. blä


sen behöver man ju inte döma mig i mitt val a rubrik. ja, låten är kass. mamma gillar den, vilket brukar vara ett tecken på att den är kass. men det var vad som dök upp i mitt huvud nyss, konstigt nog, och då fick det blir så.

ikväll är det sherlock. yes sir!


adjÖ

vart du vill så fort du kan

Så, nu är erikas vernissage överstökad. en riktigt trevlig grej med många besökare och framförallt, mkt sålda tavlor och nya kontakter för tjejerna. himla bra! coolast tyckte jag var att ksk köpte en av erikas tavlor för att de sa att det återspeglade något mycket viktigt.. charlie tittade även han förbi och köpte sig ett verk. mor har lite svårt att ta till sig konst och gick mest och undrade var allt betydde och varför verken hette som de gjorde.. hm.

snart ska vi dissa mello hårdare än nådonsin här hemma och kolla på klungan eller ett avsnitt av sherlock. återstår att se vad. sen kan det även hända att jag och axel slaktar erikas ananas som hon fick av täljstenen för att de var de första utställarna sen travershallen gjordes om.

har myst lite med bebis idag. hon var söt och jag längtade nästan lite till en egen. men bara nästan. dör en smula vid tanken på att man ska ta hand om den varje dag, varje minut, i en lång tid. inget för mig som tröttnar på saker (framförallt barn!) efter typ en kvart. dock känns det som att det ploppar upp bebisar lite vartstans i vår ålder just nu. igår såg jag ännu en gammal "skolkamrat" med bula på magen. den biologiska klockan tickar..!


jaja.


adjö då
fuck off and die va

är just nu så sjukt förbannad, arg, irriterad, frustrerad och mest av allt: stressad! tänkte ta bilen hem efter jobbet, vara hemma senast halv åtta för att i god tid hinna duscha och gör alite snittar till erikas vernissage innan på spåret och skavlan. bilen och jag har varit bästa vänner genom två vintrar och två somrar och allt däremellan, men tredje vintern har det slagti tvärslint. jag överdriver inte ens lite när jag säger att jag HATAR min bakhjulsdrivna äckelviderbil. had ejag en yxa skulle jag hugga den rakt i dess rostiga kaross och gå därifrån med lättat hjärta.

nu kommer jag om jag har tur (dvs att pappa får loss bilfan ur snödrivan) hinna hem till halva på spåret, duscha efter skavlan och göra snittar i natt. underbart när man jobbat två pass och däremellan ägnat såg åt nåt så tråkigt som att laga mat.

jag måste verkligen försöka lugna ner mig om inte jag ska få en stroke snart...


nu borde far min vara här any minute. bäst att åtminstone gå ner och skrapa rutor,


hejpa

Paris Blue

imorgon jobbar jag två pass. morgon och eftermiddag/kväll. kul för plånkan! segt att glida upp ur sängen kvart över 6..


har ganska nyligen skutat må illa efter en incident på jobbet som involverade lukt. vidrigt lukt. och nej, inte bajs. dock erbjöd sig en kollega att "lägga av en rökare" (för att citera honom) för att liksom täcka den andra lukten och döva mitt illamående. tackade dock nej vänligen men bestämt. tillslut försvann den, men aldrig helt.

mår lite illa igen nu när jag tänker på det. fyfaan. kommer förmodligen få tillbaka aptiten nån gång runt midsommar. fan vad smal jag kommer bli!nu väntar csi, en film och sen sova. imorgon är det fredag. veckans bästa dag.


adjöss

oh you can hang with me

Hej, här kommer en hälsning från den otroligt miljömedvetna tjejen som lämnar ett fönster öppet i över ett dygn mitt i smällkalla vintern. förlåt elbolaget och min egen plånbok. jag menar det, förlåt.

som om det inte vore nog gör jag nu micromat att kasta i mig innan jag hastar till jobbet. måste öven hinna med ett ärende till jakobsberg. snacka om icke-genväg. de tligger verkligen långt bort åt helvete.

nog med svordomar. nu ska det ätas.

btw. videon till robyns indestructible är det sjuhuuukt snygga killar med. mmmhmm.


adjÖken

I'm already cursed

för att svara på frågan om det blev skolöst på jobbet igår så kan jag säga att till min räddning kom de gamla trasiga conversen anno 2005 som jag hittade i ett hörn hemma. efter en stunds tvättade var de fit for fight. inte det varmaste direkt, men det funkade.


skulle kunna skriva en roman om hur mycket jag hatar snön just nu. klibbig äcklig plusgraderssnö som väger tusen kilo och gör dig blöt och kall. vider.

har kilat runt på stan. synsam, hm, mat.. överallt denna snö som dessutom gör det överjordiskt ljust ute. hjärnan blir ett russin och ögonen svider.

nog med jämmer och klagan. ser fram emot lördag!


adjö


train in vain

jag blir galen på att pussla ihop jobbtimmar hit och dit! dock blir jag hellre klämt mellan två jobb än klämd av arbetslöshet... eh. det inte hur det där blev rent språktekniskt, men ni fattar.


oj herregud! det är en tant på tv som har en sjutk jobbig röst! tänk han i polisskolan 3(?) som låter som om han grinar hela tiden. så låter hon, fast gällare. tack min skapare för att jag har en relativt normal, om än lite mörk, röst.


det är väl ingen större idé att jag skriver att jag är hungrig. det kan man från och med nu ta för givet, för så är fallet i 97% av alla mina blogginlägg.

ikväll är det dom kallar oss artister and i lo-lo-lo-loove svts musikprogram. ikväll är det oskar linnros. är inget större fan av honom, men alltid kan man lära sig något. det bästa de kan göra någonsin är att INTE ha ett program om robyn. ingen orkar.

en vacker dag ska jag sega mig till en större stad och utnyttja den julklapp som innebär att mamma ska betala ett par jeans åt mig.


käk nu. har inte varit och handlat för denna vecka än, så jag ber till den store att filen inte har gått ut.


adjö

Your eyes turn black when you try to speak

erika har tagit mina skor på sig till skolan. det var det enda par 38or som finns i detta hus. det var ju bara för jävla underbart när jag ska gå ut med hunden och därefter åka och jobba. kan hända att det blir barfotaspår på postens golv idag...


efter den missen behövs ett glädjeämne av grov kaliber för att vända denna dag. hittills inget i sikte.


på lördag mellan 12 o 16 ska alla släpa sig till täljstenen och gå på erika, klara och elviras vernissage. det kommer bli awesome. 

nu ska det borstas tänder och promeneras hund i bara strumplästen. det enda alternativ som finns är antingen sjukt små, eller sjukt stroa skor. och med sjukt stora menar jag 45or. oh no. blir arg när jag tänker på det, men det tjänar inget till när inte den skyldiga är hemma. om det ändå vore första gången det hände, men icke!


fyfan


adjö

 she ain't no human being

varför sätter jag mig alltid och skriver här i ett tillstånd av svält? Är även idag så hungrig att bröstkorgen vänds ut och in och huvet ramlar av. kul då.


har varit i stan en sväng. hämtat en tv och sen en scartkabel i lägenheten. en fjortis höll på att flytta in i huset och jag fick kväva en impuls att knuffa ner henne för trappan. ibland undrar jag var all min förakt för andra människor kommer ifrån...

hrm


min jakt på ny lägenhet har nu officiellt inletts. en klen intresseanmälan hos salabostäder seanre känns det aningen pissigare än innan jag började. jag vill inte bo på jakobssberg!!!


imorogn är det back on track som gäller. jobbas ska det göras och det blir tredje veckan i postcenter. när måste man sluta med rookiemistakes? när måste man göra allt hundra procent skitbra för att itne alla kollegor ska tappa tilltron till en (och till livet i stort eventuellt)? Jag vet att jag dör en smula varje gång jag rotar mig ett snäpp djupare i staden sala. snart sitter jag fast rejält och då måste rötterna huggas av med yxa om jag ska komma nånvart innan det är försent.

aaaaah


adjö

make the sweat drip out of every pore

dessvärre inte emilia, å andra sidan såg jag nog ingen personal alls förutom hon i kassan när jag tänker efter..


i vanlig ordning har lördagen flugit förbi. gått med naffe, hängt med erika, axel o musen och bävat för att det ikväll kickas igång ännu en hemsk årgång av melodifestivalen. allas vårt musikaliska lågvattenmärke. har funderat på hur jag ska ta mig ur detta hela dagen. kan hända att det blir datorhäng, eller om man har tur, lite brädspel med vem som helst som ställer upp.

karin var här nästan hela kvällen igår. vi drack kaffe och åt limepaj (jag så tilld en milda grad att jag hade ont i magen i natt och känner av sviterna även idag. sjukt). sneglade på let's dance och sen dukes of hazzard, vilket kan vara den sämsta film som någonsin skapats. möjligen att den konkurrerar om platsen med ett gäng p-rullar och nån splatterskräckis. huvva!

jag sitter i en knipa. jag måste lyckas krångla mig ur att jag sagt att jag kan jobba nästa lördag på gruvan. det kan jag ju inte alls det! erika har vernissage på täljstenen, något jag bara itne får missa! har lovat att vara där. arbetspasset ligger så illa till att jag missar HELA vernissagen. det som t o m kommer friends and family från huvudstaden. åååå det borde vara förbjudet att ringa mig på jobbet, då vet jag ju varken ut eller in vad som händer i resten av mitt liv. då är det enda jag kan portokostnader och paketvikt.


de andra kollar på satc. kan hända att jag seglar dit typ nu..


white stripes ska lägga av. i ärlighetens namn trodde jag redan att de gjort det..adjöthe answer to a never ending story

snö. fan då.


kilade till coop och köpte onyttiga saker. bland annat till erika som skulle komma hit. nu orkar hon inte gå från ksk, så hon sitter hellre där till fyra istället för att kolla på film med mig. kuuuul unge.

idag var jag dessutom en god samhällsmedborgare genom att snällt lämna in en femhundring jag hittade i kassakön på coop. om den nakna, elaka sanningen ska fram hade jag nog inte gjort det om det itne var fullt med folk omkring som skulle kunnat vittna om att det inte var jag som tappat den... alla är vi onda innerst inne. framförallt jag.

ikväll ska jag hänga med karin. det blir bra. men först ska det jobbas. hoppas verkligen att jag inte lider av samma intelligens-härdsmälta som igår. då får nog stackars staffan psykbryt.

usch. när jag gick gatorna upp och ner idag insåg jag att jag nog är den mest icke-kreativa konstnärssjäl som finns. det måste finnas ett annat namn för det än så, men fortfarande. rastlösheten, ångesten, humöret. den dagen jag lyckas skapa mig stadga, blir glad av den och lyckas hålla den kvar. då ska jag bli stolt över mig själv.ah well. snart mat.

adjÖtrying your luck

okej, idag var det segt på jobbet. nån gång efter fem började jag gäspa och det höll i sig. inte mycket gick bra, jag var kass och säkert världens jobbigaste. som pricken över i råkade jag dessutom styra ett skämt så att det blev sexuellt, vilket sög. (josse, du vet personen på M som man helst inte vill prata sånt med...) efter den missen blev plötsligt allt till sånt. kul då. nåt som däremot är kul är att jag nu slipper springa runt med rosa klorinfläckar på magen, för idag hade min nya tröja kommit. fest!


imorgon är det fredag, denna veckan har verkligen flugit förbi! ska bli skönt att komma hem till de andra. hänga med naffe (grys senaste smeknamn) och äta onyttigt. det är livet det.  iaf ett tag. nån timme.. max ett par dagar..


ah well. dags att sno ihop lite bukfylla. är för lat och för skabbigt klädd för att kila till coop och köpa underbara ting såsom donuts, risifrutti, drickyoughurt... ah ni fattar. istället blir det knäckebröd med fetaost, tomat och creme fraiche. jävligt platt när man tänker på allt det där andra.

snyft.


adjöken

never seen the light of day

en kvinna på nyheterna refererade just till knarksmuggling som ett "fasansfullt brott". fasansfullt, really?

oh lordie, bombbrev på posten i borlänge. damn! om någon försöker spränga mig i luften kan de väl snälla låta bli att göra det på jobbet? det blir så mycket blod på allas brev då.

just nu är jag så galet sugen på pizza att jag smäller av, snart mycket snart. har inte ätit det på år och dar och känner att jävlar vad det snart är dags!


den här veckan har gått så fort! de timmar jag är på jobbet går så sjukt fort! andreas tyckte att mitt jobb verkade tråkigt. jag tycker att det är kul! imorogn kommer dessutom min egna, fräsha tröja, så jag slipper glida runt med klorin på magen. jag har slutat räkna antalet kollegor som frågar vad jag har på magen...


om jag fick välja vilka skor jag ville i hela världen skulle jag just nu välja jeffrey campbells Lita.. eller kanske Foxy, i brunt då, Lita vill jag helst ha i senapsgult, men har inte sett såna i sverige yet.


ah well. ingen pizza, så det får väl bli fil.


adjöss

I know a guy who's tough but sweet

Jag tycker om mitt jobb. vad skönt det är att kunna säga det, hundra procent ärligt!


Idag träffade jag andreas på stan. vi stog och pratade ett bra tag, mitt emot en gatumusikant. det är inte ofta det händer i sala. gatumusiker alltså. idag var det dock två inom två kvarter. spännande!

det känns som att jag den här veckan driver sveriges minst roliga blogg. a pity. dock händer det inte särskilt mycket spännande om dagarna nu. vardagen är väldigt vardaglig faktiskt.

snart ska det kollas på kören, och på house.


i övrigt är jag så sjukt icke-rik just nu, men samtidigt så sjukt inspirerad att spendera pengar på mitt utseende!

blah


adjö

RSS 2.0