sist när jag pratade med dig hade du luften kvar

"Hemstudier" i två veckor. Fantastiska kursmoment, jag älskar dig! Detta betyder alltså ostört mördarplugg varje dag, med paus för gymbesök varannan dag. Idag blev det en lunch och en catch up med michelle, vilket var trevligt och välbehövligt. 
 
Frippe är i Västerås och ska till helgen till Göteborg, så gräsänka som jag är känner jag mig lite socialt tappad. Kommer dock att träffa andra varje dag så ska nog överleva. Imorgon väntar improfestival (teater) med Carl, Martin, Filip och Anna (vad jag vet iaf). Bjuden på middag av Carl blir jag också. Lyxonsdag!
 
Livspaniken, ni vet den där existentiella ångesten, har börjat hålla mig vaken om nätterna och när jag somnar, äntligen, även störa mitt drömliv. Det är just exakt den här typen av stress som är livsförkortande. Såndär djup, molande oro, som man inte kan få kontroll över på samma sätt som till exempel stress pga för mycket att göra, rörigt privatliv och liknande. Nej fy fan. Snart måste jag ta tag i det här innan hjärnan och själen går i bitar på riktigt.
 
På fredag (eller lördag fm) tänker jag smita till landet en vecka och hänga med föräldrar och syster E. Eller hänga och hänga, begrava mig i mitt bokberg och förbereda mitt fältarbete där ute. Ser fram emot det som bara den gör jag i alla fall!
 
 
Adjö

yeah I'm gonna show you

Längesedan det skrevs. Mitt inne i en period av kaos där det lär ordnas upp inför kommande uppsatsskrivande. Ska man fånga min uppmärksamhet för tillfället lär man finnas sökbar i universitetsbibliotekets databas är jag rädd.. åtminstone till sutet av denna vecka.
 
I helgen ska jag ta tag i ett annat orosmoment: söka jobb. JAPP. Skriva ihop lite ansökningsgrejer och lämna till diverse ställen. Vill jobba i Uppsala denna sommar. Heja mig. Tagga livet. 
 
Eeh.
 
Jaha nehej. Plugga lite, sedan Mad men.
 
 
Adjö

live a life you will remember

Jag ger er Johannas camface - samlade verk 2014:
 
 
 
 
Asså näsan. Hahah orkar inte!
 
Det blev ett par öl med rasmus och filip igår trots vardag. skäms på mig. Inget som känns idag dock, iaf inte än så länge. Det enda jag känner är mensvärk och träningsvärk. Optimal skitkombo! Ont både på insidan och utsidan. Try it, you'll def not like it!
 
Annars då, imorgon kommer Tove och Erika. Peppen är TOTAL! Längtar så mycket efter min syster E att det nästan krampar och hålet efter Tovelito i denna lägenhet ska äntligen på täppas till om än bara tillfälligt.
 
Idag ska tentan skrivas klar och det på ep tillsammans med Challe, som även han knappar på en hemtanta i etnologi, om än B-kursen. Han skulle köpa semlor sa han. Får se hur det gå rman min nyttiga vecka. Haha vilket jävla skämt. Jaja, ordning och redo, imorn är det freda'! Eller nåt.
 
Adjö
 
 

she's on a mean streak

Fritte har vaknat ur sin bakisdvala efter en kopp kaffe och flyger nu runt och inreder i vardagsrummet. Jag laddade vinylsvarven med deep purple, allt för att supporta hennes iver. Det ser bra ut än så länge, trots att jag lär styra upp mitt eget rum lite efter detta ser jag då mina böcker helt magiskt bytt location. Jag lutar mig tillbaka här i soffan och beskådar. Mina tips mottages inte så väl då hon mer ser ut att vilja skjuta prick på mina inredningsdetaljer.. hrm.
 
Jaha. Annars då. Skriver hemtenta från och med igår och till och med nästa måndag. Än så länge är läget under kontroll så jag klagar inte mer än när jag behöver ägna mig åt den, vilket jag idag gjort från ca 07,30 till 13,00, med en frukostpaus och ett powernap. Nu är det helg fram till måndag morgon!
 
Ikväll väntar fest hos Felicia och Madde. Ser fram emot det! Fina, fina tjejer!Så glad att en av mina bästa vänner med lite hjälp på traven funnit en av fridas bästa vänner och att de nu bor tillsammans ynka fem minuters promenad från oss. Livslyx!
 
Igår hade fritte jobbfest, varpå hennes segstartade tillstånd idag. jag var hemma med plugg och planer på lugn hemmakväll. Challe ringde och kom över och joinade den. Kanelbullar, På spåret, Skavlan, musiklyssnande och varsin öl utgjorde vår fredagkväll. Så nice. Mjukisbyxor och långsamma hjärnor, som sig bör när det är riktigt, riktigt slappt. 
 
SOLEN ÄR FRAMME HÖRRNI! en promenad lär styras upp snarast. Ska försöka få med mig fröken kirchsteiger.
 
 
Adieu
 
 

i f*ck them in the hood, yeah I'm that good

Jag har hamnat knee deep i nåt sockerberoende jag inte visste att jag hade. Ett par timmar efter mat ungefär, börjar jag sitta och skruva på mig och snegla mot skafferiet/kylskåpet med sug i blicken. Inte vilket sug som helst. Sug efter något som helst har ett kaloriinnehåll på 500 och uppåt. Gärna räknat per smula då. Fyfan. Beklagade mig för challe igår, som tyckte att det väl bara är att låta bli. Äta mat och bara ge fan i att stoppa i sig annat. mhrmhm visst. aslätt. 
 
Jaja. Imorgon drar första hemtentan för året igång. Ser fram emot det ungefär lika minimalt som ett rejält nageltrång. men vad hjälps det. Här ska arbetas för brinnand elivet och min belöning i slutänden blir ett besök av systrarna våra. Jag menar vem vill inte besöka dessa två så fort man får en stund över?:
 
 
En spellista har skapats för får stundande helg i Prag. Det ska bli så otroligt fantastiskt och jag längtar lite mer för varje andetag. Heja våren, heja resor, heja oss!
 
Fritte jobbar i Västerås idag, vilket gör att jag förmodligen blir all alone ända till sent ikväll. Ska passa på att göra fint här till hon kommer hem. Städning, diskning och annat skoj.
 
Adjö
 

RSS 2.0