You can scratch all over but that won't stop your itching

Idag är en depeche mode-dag för min del.

Ska snart sätta igång med tentaplugget på riktigt, dock är det lik asvårt som alltid med motivationen. fint väder ute, sista dagen i maj. fyfan för att plugga!


anyway.

hur många låtar finns det som heter dream on? typ.. hur många som helst!
av de vi har i vår dator (och ja, utan spotify) så tkr erika bäst om aerosmiths. I vote for depeche mode!


As your bony fingers close around me
Long and spindly
Death becomes me
Heaven can you see what I see

Hey you pale and sickly child
You're death and living reconciled
Been walking home a crooked mile

Paying debt to karma
You party for a living
What you take won't kill you
But careful what you're giving


ja!


Israel har gått över gränsen nu. fy fan rent ut sagt. blir så arg!

plugga var det.


adjö


Oh you left some stars in my belly

Skit att jag glömde det igår. dagen så johanna bär svart (den dagen också...)

skämt åsido. igår var det tretton år sen jeff buckley dog. fina fina. som tur är finns musiken kvar. tröttnar aldrig.



så många bra låtar. (och svinbra covers). därav cohens hallelujah och dylans I shall be released.


puss


adjö


The thought of you going away makes me feel like I'm dying

Trött. känns som att jag skriver det var och varannan dag här. trist av mig. får lägga av med ärligheterna för att undvika uttråkning.

förresten. det verkar en del människor köra på som ett vinnande koncept... but i don't know about that in the long run alltså..

Igårkväll firades charlies fördelsedag med en förfest och därefter hotellet. väl där träffade jag väldigt överraskande på niklas och jonis som satt och tittade roat på när sala roade sig. haha! blev erbjuden efterfest i en kolonistuga, men jag kände att kvällen var way too young när det kastade in handduken och lämnade stället.

bilder från förkrök hos charlie:

jag och fia busade med en påse ahlgrens bilar


design.


birthday boy med slips i illerskinn. smakfullt.


anna: "charlie har du en sony ericsson-laddare?" C:"aa det ska ligga en där nånstans"




danni.

har skjutit luftgevär med systrarna och axel. jag sög. fick en träff men sen.. som vanligt segrade manligheten trots 3 mot 1. skadal!

nu vila ögonen. gossip girl om en knapp timme. ja!

What clowns are we

Here's a thought:

Varför är det många gånger så att i pop/rockband är sångaren (som ju enligt normen frontar bandet, förutom i mötley crue då sixx stal allas thunder) helt utflippad och liksom den som är weird åt alla i bandet? Den som bär upp hela imagen och sätter hela bandet på kartan? Jag har här två äckligt lika exempel:

Robert Smith, The Cure (bildkälla)


Henrik Berggren, Broder Daniel (bildkälla)


jag menar.. en (på synintrycket) helpsyko kille omringad av till synes helt vanliga random guys! Väldigt random när man kollar.. snudd på tråkiga ser de ut! (och jag vet inte vad som hänt med teodor jensen på bd-bilden!)

men aja 

Det är sånt jag sitter och tänker på när jag inte har nåt att göra....


In another part of town

"Västerbron I hate walking on you" som han sjunger, Markus. Gick dit kanske främst bara för att se hur där ser ut. För att känna vinden, titta ut över stockholm, titta ner i vattnet. försöka förstå varför vissa väljer att hoppa.. Och ja, jag fick extra av allt. Jätteblåsigt, sjukt högt och ganska otäckt var mina intryck från upplevelsen. Som jag sa till Julia igårkväll: Hoppar man därifrån måste man må dåligt. Jävligt dåligt!

Men utsikten var helt underbar!






statshuset och lite kungsholmen.


söder.


(det ser ut som att jag har ett senilsnöre i glajjorna. det är inte sant.)


adjö



Feeling like a tourist lost in the suburbs

tack sara för att du kommenterar min blogg. det blir så mycket roligare att skriva då!

ut ehänger åskan i luften och i vanlig ordning är jag ensam just när det händer. skit! uppehåller mig vid facebookchatten och linda som det börjar bli väldigt längesen jag träffade.

ska snart gör mat. ska koka ris. sån fantasi har jag. but I'll survive.

Imorgon blir det hemresa för sista gången med tåg! Väl i sala har jag lovat millis att följa med henne till synsam. poor thing har även hon fått kass syn.. tror vi. hon squintar hela tiden, har ont i huvet och har på sig mina gamla glajjor när hon tittar på tv med text... nåt mystiskt är det. stämmer överens om hur min syn långsamt försvann när jag som hon gick i sjuan. jag sörjer det almost every day kan jag säga. hade det inte varit för mitt äckliga brytningsfel hade jag gjort laser a long time ago..

Nu mat, därefter bilder från gårdagen tror jag bestämt..


dagens favoritlåt är tourist med julian casablancas. är helt kär i melodin i refrängen!

adjö


Cosmic Egg

Min fråga till allmänheten (grundar sig i ett nyhetsreportage om S förslag på skatteökning på fastigheter, där ägarna till de dyraste husen ska betala mer i skatt): varför "får" man inte vara rik i Sverige? Varför verkar somliga politiker vilja få det till att man ska straffas för hårt arbete genom att som höginkomsttagare behöva skatta bort hälften av vad man tjänat ihop? Ska den beryktade få jantelagen sänka hela landet?

aaah.


på tal om. På vår skola verkar vänsterradikalerna verkligen ha kämpat med att försöka hitta ett forum fär studenterna är mer lättpåverkade. och vem vet? kanske de lyckas. hahah. tyckte dock att denna var ganska fyndig, om än idiotisk. var bara tvungen att ta kort på den. noteras bör även att den sitter inne på handtorken på en av toaletterna i källaren....




är klar med all läsning inför imorgon (sug på den sara). det firas med att hoppa tidigt i säng och jag längtar redan.


glasögonbilder. lägg för all del märke till hur snett de sitter. måste gå till nån som fixar till dem, man ser ju lätt lite konstig ut med glajjorna på trekvarten!


Nu ska jag lyssna på delar av wolfmothers nya som jag tycker är helt sjukt bra. california queen och cosmic egg är ju underbara tunnelbaneåkar-låtar. känns som att man kommer fram tre gånger så fort!


adjö och godnatt



Who are you

en student gör allt som står i dennes makt att skjuta upp det tråkiga pluggandet. så även jag, så även idag. har gjort allt jag skulle kunna tänkas göra, till och med fotat dagens inköp. här kommer bilder.


 
shortsen är så pass höga i midjan att man måste stoppa ner magtröjan. like! hade dock velat ha dem lite mindre över rumpan och vid benen, men mindre storlek finns inte.

här är dem. haremsbyxorna. tänker dock never bära dem såhär. det blir högre midja, flätat skärp och svarta snörkängor till.. tror det kan bli awesome! har dock varken kängor eller skärp här i sthlm så det får bli update på det när jag kommer till sala.


sen kan man ju ignorera skiten bakom om man vill...

smal mage beror på att middag inte intagits än. jag fungerar nämligen fortfarande av oklar anledning som en bebis: ingen mat=ingen mage, mat=bollmage.. ibland önskar jag mig som den svensk jag är en lagom mittemellanmage som var lika hela tiden, men man kan inte få allt.

regn och viderväder gör att min och saras tur till grönan skjuts upp till längre fram i sommar.



lyssnar på the who och har bläddrat igenom senaste hm-magazine. ser fram emot festival.


adjö


Get your rocks off

"Stureplan är bara en vägkorsning"

bästa citatet ur gårdagens metro. kunde inte sagt det bättre själv.


har varit ute på shoppingspree (nåja) nu på förmiddagen. var återhållsam och köpte inte den beiga koftan jag ville ha, fan. får prata lite med pappa så ska det nog läsa sig med den... anyway. shorts från fashion aganst aids-kampanjen och till dem en magtröja från monki. hittade ett par byxor på hm som jag tänkte att man nog skulle kunna göra nåt coolt av. hittade dem inte i xs eller s någonstans, inte ens på söder. flängde runt vad som kändes osm överallt och hittade dem till slut på fältöversten. det är ett par ...... haremsbyxor! trodde aldrig att jag skulle köpa ett par såna, men nu är det gjort. usch. men som sagt, de ska bli coola.

idag påväg till karlaplan var tunnelbanan ganska crowded. jag går genom vagnen och plötsligt reser sig en kvinna i övre medelåldern upp och ger mig sin plats (!?!!). ser jag verkligen så svag ut när jag kommer gående att jag inte ens skulle klara att stå på tunnelbanan? herreguuuud jag måste börja använda mer rouge. att jag ser sur ut vet jag, för det har folk kommenterat, men bara allmänt "hej kom och hjälp mig" visste jag då inte. usch.

ska snart börja läsa lite inför imorgon. får se hur det går med tanke på att min hjärna fortfarande känns helt upplöst efter att ha vandrat nere i tunnelbanan vid slussen där de tydligen målar om med en färg som no way in hell var vattenbaserad.. 

wish me luck

åhjust! jag klarade tentan i komparativ politik! inget släp och ingen omtenta den åttonde. I'm happy!


adjö
 


Out of the blue

jag älskar den här låten!



Somewhere along the way, my hopefulness turned to sadness
Somewhere along the way , my sadness turned to bitterness
Somewhere along the way, my bitterness turned to anger
Somewhere along the way, my anger turned to vengeance


...

And the ones that I made pay were never the ones who deserved it
And the ones who deserved it, they'll never understand it.

...

And all that I can do is sing a song of faded glory
And all you got to do is sit there, look great, and make 'em horny
Together we'll sing
songs and tell exaggerated stories
About the way we feel today and tonight and in the morning...
 
 

Jag vet att det är förbannat drygt att läsa låttexter som folk printar ut till höger och vänster, men..


Jag kan knappt vänta till PL för att se honom. som jag skrivit förut säkert tio gånger: Han kan han, Julian.



godnatt

This ship has taken me far away

Tillbaka till ett somrigt med alltid lika blåsigt stockholm. här blommar syrenerna till skillnad från i sala och det luktar ju bara underbart här utanför!

är trött och hungrig efter en heldag på universitetet. imorgon är jag tydligen ledig och csn kommer in på kontot, vilket måste firas med en dag på stan. all by myself though för sara skulle plugga. töntigt... hehrm.

när jag satt på seminariet hadae jag en hel del kul jag tänkt skriva här. så blir det jämt. världens bästa bloggare utom när jag bloggar.. eller vänta! någon som sett piretpartiets affischer inför valet? asså hahaha. känner för att ta kort på en bara för att det säkert ska finnas kvar till efterlevande.

i metro fanns idag den sämsta tråkigaste artikeln genom tiderna. den handlade om suzanne reuter som kärt för fort...... mm hur kul? läste man sen vidare hade hon kört 56 på 50väg. vilket scoop..

för att hotta upp kommer här en bild på en av mina egenhändigt gjorda drinkar förra lördagen. den var skitäcklig och jag påminner om någon sorts insekt på bilden, men alltid kan man glädja någon genom att se ut som nåt som fastnar på vindrutan en solig sommardag.


här kommer close-up utan insekt (som jag tvingade erika att ta efter att jag sett föregångaren)

och ja, annoarmen är min... som sagt, den ser god ut men låt dig inte luras. drinking this is pure anxiety!


vad jag är shoppingsugen! vad jag är ytlig i min blogg! hoppas att de som läser här bara är människor jag känner, annars kan man nog få lite fel intryck av mig. hoppas att det framgår åtminstone ibland att jag har fler nivåer. hoppas jag kan göra mig förstådd som åtminstone relativt seriös trots att jag inte besitter förmågan att skriva dikter och milslånga djupa inlägg med tusen underförstådda meningar. 


nu ska jag läsa bloggar och så småningom göra nåt att äta.


adjö 




Livet är så. Man undrar när det ska bli och så blev det nyss

nu har regnet bytts ut mot solsken.

jag och erika har varit och städat. med maskiner.. mina armar har precis slutat darra. imorgon kommer jag ha träningsvärk vilket rimmar illa med det faktum att jag ska släpa en väska i tunnelbanan imorgon på morgonen. d-a-m-n vad jag kommer vara lättirriterad! sara kommer få klappa medhårs om hon vill bli mött vid pendeltågen!


nu måste jag käka

adjö

I won't get full of myself, cause I can't afford to be

vaknade upp till ösregn, åska och blåst. plötsligt känns gårdagen med solbrillor och t-shirt långt borta. det blåste nyss omkull ett träd över grannens tak. kul. är glad att det inte välte åt andra hållet, på oss.

har börjat packa för sista veckan i huvudstaden. längtar ihjäl mig tills på fredag då det är klart. visst har jag haft det bra, om än stressigt. visst har det varit bra att lära känna sara och visst har jag lärt mig åtminstone något även fast jag inte kan komma på något konkret just nu. för visst har jag mest kännt mig förståndshandikappad, stressad, mått skit både här och där, längtat hem, längtat bort, längtat efter något annat. tappat suget, tappat lusten, tappat orken och humöret. hoppas innerligt att en svensk sommar kan råda bot på mitt stora inre kaos.


mamma hittade nyss en hundralapp som tydligen är min. den ska spenderas! har även lyckats övertala mamma och pappa om att de nog vill hänga med mig i stan dagen efter min sista tenta.

nu är klockan redan kvart över två och jag måste läsa inför morgondagens föreläsning. försökte förbereda mig inför seminariet också men som så många gånger tidigare och som jag gett uttryck för ovan så känner jag mig återigen som om jag har någon form av inlärningsdiagnos.


...
adjö

Killing me softly

Kort inlägg av trötta mig.

har varit vid gruvan hela dagen med minéa. gick en 155a, chillade, solade och bara hängde.

hämtade sen upp erika och axel som varit till uppsala. erika köpte ett linne av nakkna for weekday. skitsnyggt!

kollar just nu på om en pojke för hundrade gången men ska snart gå och sova. sista sovmorgonen på över en vecka.. uh.


godnatt


Every me and every you


promenad runt Lasjö.

älskar grönskan. älskar värmen. älskar att vara hemma.

Protege moi

Sitter vid den stationära datorn på mitt rum för första gången på ages. Att kolla igenom en massa bilder och bläddra bland musikmapparna är som att öppna en dörr till förra våren/sommaren, framförallt att lyssna på vapnet och bob hund. känns som att man inte gjorde annat än att lyssna på vapnet. vilket man ju såklart gjorde.. ibland undrar jag vad det är som bestämmer vad man ska minnas. önskade ibland att min hjärna kunde sålla lite bättre..

grävde reda på lite bilder, bland annat denna stekare. lägg märke till att hon har en tuborg 4,2 (!) i näven. glassigt..


har man ingen vinöppnare tar man en gaffel....


peace and love i mina jeans. (som jag förövrigt har på mig just nu för den intresserade). och förlåt anna (och alex) för denna, haha. är det festival så är det!


och till sist en ljushårig moi på en solig terass på östermalm.



väntar på att erika och axel ska komma hem. måste förhandla huruvida jag följer med till uppsala imorgon eller inte. minéa har erbjudit en förmiddag i gruvan som kommer vara svårt att tacka nej till. behöver verkligen verkligen dit! får se hur jag gör. mitt samvete klyvs i två delar åh hjälp. varför händer allt braigt samtidigt?

laddar ner lite placebo at the moment. hahah


quizet igår var kind of svårt och jäävligt varmt. norrmanska måste skaffa bättre ventilation.. eller jag vene, kanske är det ett trick för att alla ska bli törstiga? cissi var tröttis så jag och petra hängde kvar så länge vi orkade, det vill säga till kvart i tolv.. hrm.. party like a rockstar liksom!

nu ska jag leta på millis som är sur för att hon inte kan spela gitarr pga att hon stuckit sig själv med en död geting (!?!?!) och därför har ett stort bandage på fingertoppen.. alltid finns det väl nånting jag kan göra to cheer her up.

amalia (kaninen, inte rosengren) avlivades igår. känns bra. hon mådde dåligt. känns dock alltid lika tomt att städa ur en bur där kaninen inte finns mer..

anyway.

adjö

Like a rolling stone

Cissi hörde av sig. norrmanska ikväll! kind of saved my day som annars bara bestått av ångest och soffhäng..

såg en film baserad på janis joplins liv och död. den var okej. inte direkt bra.

nu väntar mat. åskan har slutat, so I'm no longer afraid.



adjö

Natt efter natt efter natt..

.. efter natt väcks jag av gamla skratt


faaaaaan.

Come with me to Italy

jag är ensam. åskan hänger i luften. jag är rädd.

hade skrivit ett långt inlägg och skulle bara publicera. borta. helvetes....

det handlade bland anant om kläder och pengar. eventuellt en inte alltför stor förlust. det handlade även om dagens fläskiga rubrik i lokaltidningen.. tydligen har de hittat killen som försvann uppe i skogen här i krokarna i höstas. så tragiskt och otäckt att sådant inte bara händer i beckfilmer utan även här, in the very verklighet! en kvinna var ute och gick med hunden och hittade hans kropp. är bara så otroligt tacksam att det itne var jag som sprang på det fyndet! hade eventuellt lagt mig och dött jag med. nej skämt åsido, det är förjävligt det som hänt.

usch

jag känner en liten stress. en ganska stor stress som ibland tar sig uttryck i ångest (var vänlig se listan som jag gjorde för nån vecka sen). jag är uppsatt på scehma för sommaren vilket betyder att jag har en deadline. jag måste lära mig så mkt. måste öva, fundera, träna. jag kan inte själv, jag har dåligt med tid och motivation just för tillfället. är nervös. betvivlar min förmåga. hur gudomligt skönt vore det inte att ha en mentor. en väns om redan kan och som kan hjälpa mig. visa mig. tyvärr är mina inom detta område kunniga vänner alltid väldigt upptagna och har en miljon bollar i luften samtidigt. fan.

nu ska jag kolla om dagens tyra show är något värt att se. ska tydligen handla om en brud vars ben inte slutar växa...

adjö

I don't mind if you don't mind


jag och herbert hälsar sommaren varmt välkommen


erika tar stekig bild på johanna som varit ute större delen av dagen iklädd kostymbyxor (note to self: gör aldrig det igen!)


haaaalleljuaaah! idag var jag hos naprapaten. hjälp vad det knakade, men nu är ryggen rak och icke-öm igen. skönt!

åkte till sala under stor stress imorse. erika hade tagit mina tygskor och det var varmare än helvetet självt utomhus. fick ett hysteriskt sammanbrott men fick sedan ett tips om vart mina ballerinaskor som varit borta så länge befann sig... under erikas säng..... av alla ställen. fyfan. hann iaf in i tid, blev knäckt i ryggen och åkte sen hem till mormor. vi satte oss i solen på terassen, vilket jag får sota för nu. röd. kliar gör det också damn it. efter lite mat åkte jag tillbaka till stan och träffade erika och axel. köpte smink (hatart') och käkade glass i skuggan på johanssons.

imorgon blir det pluggdag och senare i veckan måste jag tänka hur jag ska göra med gruvan.

millis håller på och försöker lära sig spela gitarr. wonder why.......

adjö

I want to exorcise the demons from your past

dagens irritationsmoment: Sitter på tåget från sthlm. förbi mig kommer två tjejer, korta lite större (känns lite artighetsmässigt inkorrekt att skriva tjocka.. men det var väl det de var..). de kommer liksom bakifrån och går framåt så att jag bara ser deras ryggar. tjejen som går längst bak har på sig en stor svart munktröja med texten GRAB IT! och en pil ner mot röven. eeeeeh ursäkta? blev min reaktion. snälla snälla någon säg att hon inte vet vad som står bakpå tröjan! säg inte att hon självmant vill ha en sådan text på sin rygg för alla att se och vad vet jag, kanske känna sig inspirerade att ta ett rejält assgrab. oh Lord. ibland undrar jag hur människor i detta land är funtade..


mötte erika och axel på stationen och åkte hem. sitter nu och tittar ut på det mysiga vädret och har inte tid att gå ut. eller jo, jag har, men att gå ut är tråkigt så jag väntar på när de andra har tid.


You trick your lovers
that you're wicked and divine
You may be a sinner
but your innocence is mine



jag gillar Muse.

adjö

all good things come to and end

Det knackade på dörren. jag vägrade öppna (som vanligt) så erika sprang och gjorde det. det var ett jehovas vittne.. har jag dåligt samvete? svar ja. hon har iaf brutit sig lös nu och friden har åter lagt sig över vårt hem.

kvällen hos sara var trevlig. jag tyckte dock inte om nån av drinkarna vi gjorde. möjligtvis cosmo efter en egen liten modifiering av innehållet... tyckte att allt smakade för mkt alkohol. I'm a wuzz

jag har brutal ångest över sommaren, sådär mkt att det känns som att min själ är för stor för min kropp och vill klyva den mitt itu och att jag inte kan fokusera på nånting mer än hur hysteriskt fort jag andas. aaah

jag vill ha pengar.


jag vill inte till sthlm imorgon! dock är det bara några timmar, så jag ska nog överleva.

ibland undrar jag vad det är jag vill egentligen, om ens någonting alls. vad jobbigt det är att inte ha lust med någonting, inte kunna komma på en enda utbildning som verkar kul, inte komma på en enda grej man vill jobba med, inte ha något att brinna för, inte ha någon att brinna för. Jag behöver planer, entusiasm, a spark, anything!

adjö

Looking like a tramp, like a video vamp

Snart är det duschen som gäller. Ikväll är det cocktailparty hos Sara, vilket betyder klänning och cosmopolitan!

mamma: ni ska alltså sitta i hennes lilla lägenhet och dricka er fulla på snobbdrinkar och sen ut på hotellet?

well.. ja. eller asså hotellet väljer man väl själv, men snobbdrinkar ska det bli!


har lyssnat på rockklassiker och gjort våfflor med erika, eller ja, hon gjorde våfflor och jag målade naglarna. Har nu pour some sugar on me på hjärnan. passar sig ju verkligen på ett cocktailparty...


adjö

Always up for more

Sitter och tittar ner på mina små beniga fingrar med lite avskaft nagellack på ändarna. en fredag som regnat bort och gjort det nästan omöjligt att gå ut trots att det ju faktiskt är riktigt varmt. eller nej, nu överdrev jag, omöjligt är det då rakt inte. inte som för många av de som bor i bankok i detta nu. på randen till inbördeskrig försöker de flesta leva ett nomalt liv men kan inte ta sig hemifrån pga skottlossningar. fyfan.

well.

gårkvällen spenderades hemma hos cissi och på norrmanska. quizen gick väl sådär... men vi hade kul ändå, hon jag och elin. mot slutet blev cissi ganska slirig, vilket var kul!

bilder:

jag och bob åkte och busade i sala


cissi pratar drömskt i telefon... med vem kan man tänka?


på väg hem genom mordor (dimma vilket vi liknade med sagan om ringen)


adjö

Om jag hade lite hjärta att dela med mig av

Mamma stämmer en galet ostämd gitarr. tar hjälp av pianot:

M: Assååå (knäpper på en sträng och jämför med pianot) ska det verkligen finnas en C-sträng?
Jag: HAHA men neeej det ska det inte! EBGDAE, men inte C!!
M: nej det var det jag tyckte...

ganska out of tune kan man säga.. lite senare:

M (ska fixa lite finlir) : "men jag hör ju inte om den ska upp eller ner, det blir ju förfan ingen skillnad när jag vrider!"
-varav hon skruvar lite mer än hon tyckte var rimligt-
"neej vad är det för fel, det händer ju inget!"
Jag: men vrider du på rätt skruv då iddi?
M: nej det gjorde jag ju inte, heh.. (kollar den sträng vars skruv hon nu vridit säkert trekvarts varv och börjar smågrina av vad hon hör) neeej faaaan jävla skitintrument!

hrm ja. allt för att millis skulle få spela shoreline för 7647725454646 gången, vilket förövrigt går sådär med hennes små små händer till den stora gitarren.


har jättetråkigt. mailade nyss min förra lärare för att gnälla på att jag inte fått tillbaka hemtentan, har målat naglarna, duschat, sjungit, lyssnat på in full regalia och ätit mat. klockan sniglar och nu är jag dessutom ensam hemma och här är det svinkallt. 

men annars är det bara bra

adjö


I want you, especially today

Tror att jag varit in på min skolmail säkert femtio gånger sen i torsdags. Väntar på svar på hemtentan som skulle komma efter tre veckor. ha-ha min butt att den har gjort! börjar bli otålig. ser illa ut när man kollar på listan över mina högskolepoäng. 7,5 fattiga små poäng, fastän jag gjort tentor för 22,5. eller ja, hur den sista gick ska jag låta vara osagt tills jag får resultatet..

kom hem från sthlm ganska tidigt idag. var svintrött och gled ner i soffan och fastnade framför tyra banks show. det handlade om manshoror.. eller ja.. eskorter som det så fint heter. det var ganska kul hur han försökte snacka sig ur att han visst brukade ligga med sina klienter. kunderna var tydligen mestadels mittemellangamla buisinesswomen som hade svinmkt pengar och jobbade 24-7 och som var ute efter "the boyfriend experience" eftersom de inte hade tid att dejta.

jag dör.

om jag en dag blir sån. som köper mina män för en helg med no strings attached. döda mig.

jag menar allvar.


nu är jag nästan 1700kr fattigare och en festivalbiljett rikare. heja!

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig

Efterson svikerika inte var hemma så fick jag sätta kameran i händerna på millis. gick som det alltid gör när jag ska vara med på kort. det man ska titta på är iaf klänningen. den jag köpte igår. lägg märke till hur låååång den är och märk väl att det som liksom sticker ut nere till höger inte är en strumpbeklädd fot, utan även det klänning. får lite ångest. vill inte känna mig kort! fan. vid är den också. eller slapp kansek vore rätt ord, men det är bara skönt. nu får det bli sommar!



nu ska jag köpa peace&lovebiljett. riktigt viderdyrt är det i år. men det ääär ju så bekvämt att bara behöva glida upp till borlänge, så man tjänar väl på det i längden. sen är det ju en killer-line up i år också. yes!

adjö

Trouble in paradise

Lillasyster, 14, har fått en crush på sin vikarie, 20..

"han både röker och snusar OCH spelar gitarr, asså jag smälter!"

eeeeeh. bara jag som börjar ana oråd?

Take me down to the paradise city

Var bara hemifrån i drygt två timmar, men med för varma kläder i denna värme som tycks ha kommit från ingenstans över natten, så kändes det som en hel arbetsdag. Hittade iaf skorna åt kakan. känner mig som världens bästa nu ett tag, och det kan jag få göra tycker jag. åkte först till stan och gled in på hm och köpte en svart långklänning. och ja, lång var ordet! trots att det är 34 måste jag stå på tå och inte ens då lättar fållen från golvet. och jag är ju inte ens kort? eller? hjälp. anyway. skulle sedan leta skor. gick in på nilsons och hittade dem ganska på en gång. 38an var slut, men fanns enligt expediten i solna (ooooooorkaaaa) och täby c. wiho! plockade med mig dem på vägen hem.

jag är glad.

dock längtar jag sönder mig tills nästa tisdag då jag har tid hos naprapaten som ska göra folk av min rygg igen. ska bli grymt skönt.

nu lunch. sen ska jag hoppa bungyjump med icke-elastiskt rep från balkongen för att se om jag blir lite längre. annars blir det till att lägga upp klänningen...



If I have to go, I'll be thinking of your love

I love listor! både att läsa och att fylla i. vet att man kanske borde vara cool och säga nåt i stil med "ööö jag vet, skittöntigt, men jag hade så jääävla tråkigt" som alla skrev på bdb runt 2007, but that won't happen! Håll till godo med info om moi, för ikväll kommer det inget djupare än såhär.


FAKTA

Smeknamn:
Jojjo, Jozjoz, couscous, bingo (erikas påhitt)
Födelsedag: en gång om året den 27e augusti
Bor: i en väska. nejmen. hälften på gränsen täby/danderyd, hälften utanför sala
Arbete: studerar statsvetenskap och är så snart som möjligt färdigutbildad guide vid sala silvergruva


FAVORIT…

Färg:
att bara titta på rött eller lila. när det kommer till kläder så svart, no doubt.
Plats: en solig uteservering, en svettig klubb med bra musik, hemma i soffhörnet.
Drog: vänskap, ömsesidigt beroende
Fordon: tåg
Film: arizona dream (äälskar dragspelsmelodin, kan komma på mig själv att nynna på den titt som tätt), high fidelity, walk the line, american history x, m fl...
Djur: kaniner (barnsligt förtjust i dessa luddiga små djur) och katter
Affär: Weekday! och välsorterade HM och Monki.
Serie: vänner
Café: johanssons i sala. hahaha
Skor: kängor, converse eller kinaskor.


BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln:
ofta. och har jag ingen spegel kollar jag mig i tunnelbanefönstret.
Gnälla: om jag inte mår bra
Skrika: När humöret sviker
Sova: På gränsen till för mkt
Drömma mardrömmar: mycket sällan
Drömma sexdrömmar: Oftare än mardrömmar, men inte heller det så ofta att jag blir oroad
Försöka vara annorlunda: Unik kanske, men inte direkt annorlunda. kan inte se poängen i att försöka vara det om man inte är det av naturen.
Klä dig i svart: Oja!
Ha sex: ..shit happens..
Hata folk: Inte till höger och vänster, men det finns personer som man undrar om nog inte min lilla värld vore en bättre plats utan...
Lita på folk: Tyvärr för ofta

NÄR…

Åt du senast:
två timmar sen ungefär
Läste du en bok senast: annat en kurslitteratur? isf kanske en dryg månad sen
Var du på konsert senast: drygt två månader sen. min beloved krunis
Köpte du något senast: idag
Kysste du någon senast: över tre månader sen
Svor du senast: svär hela tiden.
Sjöng du senast: sjunger hela tiden
Klagade du senast: när jag kollade på nyheterna..
Är det sommar: så fort det blir juni!

VEM…

Saknar du:
nån som inte finns
Rörde dig sist: asså bara en touch så var det kanske millis. kram.. julia eller sanna
Kysste dig sist: en som kanske inte borde gjort det
Gjorde dig riktigt glad senast: Julia
Fick du sms från senast: Emma

HAR DU…

För många vänner:
Nej
Tvångstankar: Jag är en tvångsperson hela jag
Någon annan psykisk sjukdom: Jag är en ångestperson hela jag
Färgat håret: Ja, men inte på länge nu
Brutit några ben: Nej
Några piercings: Nej
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: a word one or two too many efter alldeles för mkt vin nån gång har väl alla sagt..
Bra självförtroende: inte så det stör
Kysst någon: är väl inte så att jag kastar mig på folk, men om nån försöker besvarar jag väl den..
Haft sex: Ja
Köpt kondomer: nej
Sagt jag älskar dig till någon idag: till julia, efter alkohol.. är nog alldeles för sparsam med det egentligen. (att säga att jag älskar de jag älskar alltså. inte alkohol for Gods sake)
Varit kär: inte "på riktigt"
Blivit kär i någon på nätet: Nej!
Dumpat någon: har aldrig haft ett förhållande av den typen
Blivit dumpad: se föregående
Velat vara otrogen: vem skulle jag isf varit otrogen mot? haha

HUR….

Går du:
med tårna något innåt och ofta satans fort
Fördriver du tiden: läser bloggar, plockar undan saker, pratar med systrar.. beror på var jag är
Mycket pengar har du: tillräckligt, men vem vill inte ha mer?
Tjänar du pengar: genom att krampaktigt hålla mig kvar i den akademiska världen
Ofta diskar du: sällan eller aldrig
Ofta städar du: huset? i stort sett aldrig.. på mina domäner: oftare
Ofta träffar du din familj: på helgerna
Mycket äter du: normalt. eventuellt lite under normalt pga slarv


ÄR DU..

Förstående:
Ja
Öppensinnad: mot vänner, mot andra inte
Arrogant: mot de som jag anser förtjänar det där och då
Osäker: tyvärr alltför ofta
Blyg: ja
Smart: kan jag nog faktiskt säga att jag är, ja
Sentimental: hahaha jaa, som en gammal tant
Pratglad: återigen, mot de jag redan känner så ja, men mot omvärlden nej.



god kväll/natt/tidig morgondag på er snorungar.


Svarta linjer

Lider av hunger och muskelryckningar. det andra värre än det ena. jobbigt när det twitchar i låren. en riktigt annorlunda känsla.

inga spännande nyheter idag. har åkt 10.59tåget från sala till stockholm. mött upp sara vid pendeltågen, gått på föreläsning om kalla kriget och dess följder och sitter nu här och väntar på mat. ja jag vet, jag är bortskämd som väntar på att någon annan ska laga min mat. men ibland pallar man ju bara inte.

ska snart lägga upp en plan för hur jag på kortast möjliga tid ska lyckas fixa skorna åt karin. är ledig imorgon och ska försöka få tag på ett par nike-sneakers med nåt mörklila på (har en massa plugg som även det måste göras, därav tidspressen). tror jag kommer ihåg hur de ska se ut. förövrigt fyller hon (karin) 20 år idag. wiho! på lördag ska det firas ordentligt. har i vanligt ordning inte funderat ut nån bra present. har tagit hjälp av mamma, men hon somnade medan jag pratade. gillar när folk lyssnar...

imorgon ska det bli soligt. längtar! vad som helst förutom grått och blåsigt duger för mig, tack.

adjö


Look at us but do not touch

Igårkväll kom karin förbi en stund. trevlig överraskning! hon hade med sig en hårspindel vilket förgyllt min helg. det är verkligen det skönaste som finns. och då menar jag det skönaste som finns! mamma tyckte dock att det var helvidrigt och pappa sa efter en stund "fan va ballt, det killar ju liksom i hela huvet samtidigt". just det. det är det som är så amazing!

anyway.

imorgon blir det sthlmståget igen. på tisdag är jag ledig, men ska ner på stan och jaga skor åt karin, som den sanna vän jag är. har väl endel att bjuda igen efter vår barndom... Imorgon fyller hon dessutom år. hade ju varit kul att fira med ett bildcollage, men har inga bilder på henne på datorn jag har i sthlm. synd.

nån kväll måste det bli riktigt jävla varmt och soligt så jag kan släpa med mig sara till grönan!

nu börjar snart gossip girl, som den sucker jag är för allt som är glassigt... hehhrmmhrmhm. nej. men jag är amazed över hur mkt snygga människor som kan vara med i en och samma serie.. dock är det väl något av konceptet, för storyn är fan bra tunn.

adjö

Faller som ett regn på sommarens första dagar


flyga drake.

som bilder skvallrar om har jag flygit drake med axel och erika. jag var sämst, delvis pga att jag är så dålig på höger och vänster..

tog ut och hoppade joppe för första gången på flera år. han hade det fortfarande i sig. såå söt och hjälp vad kul det är, hade helt glömt bort! tiffany fick även hon komma ut en stund.

nu är fingrarna kalla. choklad och kanske lite vänner vore på sin plats.

adjö


When she wakes up in the morning she writes down all her dreams

Idag var lokföraren på tåget till sala crazy. anlände till uppsala sex minuter för tidigt (!!!) har väl aldrig hänt i sj:s historia.. fort gick det iaf där ett tag.

Det var annars en ganska intressant tågresa. någonstans mellan sthlm och arlanda kändes det som (jag svär!) att jag andats in nån typ av syra. kände att jag nog snart skulle behöva brutalnysa, men bestämde mig för att kväva den, vilket jag kom på halvt igenom nysningen nog inte var nån bra idé när jag satt inknölad längst in mot fönstret i ett packat tåg, eftersom risken för massiv näsblödning då vore skapligt hög. resultatet blev ett läte liknande när man dödar ett djur genom en halvt misslyckad kvävning.. typ. pinsamt. Lyckades även mitt i allt trycka på mp3:ns högtalarfunktion, bara för att liksom lite klämkäckt göra mina medresenärer medvetna om att jag fortfarande lyssnar på libertines what a waster.. hehrm.

väl i sala möttes jag av karin och gick och fikade. bestämde oss trots skugga och snålblåst att det var dags att inviga johanssons uteservering. sagt och gjort. var sen och kollade på sneakers som hon spanat in och jag köpte en mascara. rolig info.

nu sitter jag och äter polkagrischoklad och har precis kollat på sebastian karlsson och ana maria espinosa i så ska det låta. Har även kollat igenom dn på stan och önskar så sjukt hårt att julia kunde komma till sthlm nästa torsdag och gå på johnossi med mig!! aaaah

adjö/gonatt/what ever

puss



I think you're pretty, I think you know that

Jag sa att det skulle bli bilder. trots att jag är så trött att man skulle kunna lura i mig vad som helst utan att jag skulle ifrågasätta så laddar jag upp ett par stycken.

here we go:








Toppenkväll verkligen!

nu är allt packat och klart för hemförd imorgon.

och nu är jag så trött att jag kräks och ögonen blöder. men det är mysigt det med!

godnatt


Don't leave me stranded

på blogg.se:s startsida låg den här länken med tillhörande bild uppe. Det är bland det sötaste jag sett!! vet inte var jag ska göra av mig själv!

Gårkvällen var lite av amazing och hade jag inte haft så mkt plugg hade jag lagt upp bilder redan nu, men det får bli ikväll istället. stay tuned!

nötte sveavägen idag. slank in på myrorna för att kika efter tröjan jag såg i tisdags. den var inte kvar så jag gick till t-centralen, köpte choklad och åkte hem.

men haha, asså hemköp under åhléns city tar verkligen steget mot bättre folkhälsa! gick genom med riktning godiset. precis när jag har de färgglada hyllorna i sikte andas jag in och känner att eeeeeuuuuww, fisk! fiskdisken precis på vägen mot snasket= godissug abrupt försvunnet. smart där! tror inte jag vill ha godis på länge nu. eller jo.. smakade nyss av chokladen jag köpte. nån limited edition med kokos. den var godare är godast!

snart slår ögena ihop av utmattning. alarmet ringde way to early imorse!

adjö





-

16årig tjej hittats mördad i vässan. måste smsa fröken söderberg och se om hon lever!

fyfan så hemskt!


update: Frida lever. Här har det nu börjat regan och åska. vider! jag som ska gå utomhus om en timme. hoppas det hinner sluta så att jag slipper se ut osm en blöt sork när jag kommer dit jag ska.

here's a thought: what if det åskar och blir strömavbrott.. slutar tunnelbanan gå då?

svar på min egen fråga: de måste ju ha nån sorts reservgrejs, annars vore det ju lögn att ta sig nånstans på sommarhalvåret.

eller?

I rather die than watch you go

Magkatarr och ont i ryggen. mmm what a feeling! men idag dödar ingen mitt humör, för ikväll blir det klubbkväll och navetspelning. ska man stoppa mig måste man skjuta ner mig! (vilket det kommer kännas som om någon har gjort på föreläsningen imorgon)

Har gjort upp med sanna att ses vid telefonplan halv/kvart i tio. förstå hur länge jag måste sitta på t-banan! 25 minuter ska det ta enligt sl.se -.-

nu hakar min tumme upp sig rejält igen. jävlar den är alldeles kall! nu är jag rädd. kan hända att jag måste konsultera läkaren i huset..

sitter och borde läsa. har ett kapitel kvar så snart så! undrar även om jag ska ha nagellack.. röda naglar eller röda läppar? det ena, det andra, båda eller inget alls?

blir nog inget alls..

har ingen bild att bjuda på today. tar dock med mig kameran ikväll.

sommarprojektet måste fortskrida!


adjö

Wash that smile off your face

Det går an att må lite sisådär ibland när somliga dagar är som idag! Kommer somna med ett leende. Julia är en av de bästa jag vet och att gå kilometer upp och kilometer ner på sthlms gator tillsammans i solen var bara så bra!

Glömde bild på nya ringen:



och ja, jag har fått nån weird obsession kring ringar. bättre det är typ.. hästar (dyrare, jobbigare och bara allmänt sämre).

Och just det! Vi mötte robert gustavsson idag.. eller julia gjorde, jag märkte inget. Där har vi alltså fnurran på tråden och varför jag säger att jag aldrig ser några kändisar. jag SER dem ju inte! what the faaaaace (för att använda en internis från idag). undrar hur många jag egentligen faktiskt hade sett som jag bara kollat någon annanstans än rakt fram eller på mina tår när jag går på stan. damn!

tjugo i nio. tre kapitel litteratur ligger och glor på mig. (god)natt


Some velvet morning

TRÖTT.

Har varit på stan med Julia i vad som känns som en vecka i sträck. Om någon frågar var vi var, vänder jag snarare på frågan och säger var var vi inte? Here we go: Möttes upp på drottninggatan, gick till hötorget och åkte till slussen. gick i solen till medis, in på donken, till mariatorget för att solskensnjuta, tillbaka till götgatan tänkte vi, men eftersom jag är världens sämsta blev det en liten omväg. götgatan igen där jag köpte en ring (och julia en tygpåse eftersom jag tvingade henne lite). åkte till gamla stan och fikade vid järntorget, åkte till statsbiblioteket, gick sveavägen ner till hötorget, chillade på trappan till konserthuset och diskuterade politik, snoppstorlek och annat livsviktigt och gick sen till centralen och skildes åt.

Nu kommer bilder.








Sjukt skönt väder tills molnen och blåsten kom.

Har dessutom startat mitt sommarprojekt. kommer bli awesome!

Har inte så mkt mer för tillfället, så detta får bli min sorti. adjö


Cry when you get older

Har helt snöat in på robyns nya album (som iofs inte släpps förrän i juni, hrhm)


Och det var värst vad jag nöter här idag känner jag nu, vilket kommer resultera i att julia blir bakom och ouppdaterad och inte fattar vad jag pratar om när jag tar upp saker som jag antar att hon redan vet med tanke på att de ligger uppe till allmän beskådan.. hon fuskläser.

ibland anser jag den kvinnan ha dålig karaktär.
därför lägger jag upp en bild på mig i detta nu, allt för att få det att kännas lite mer som ett personligt hot att nog just hon borde läsa lite bättre.



DU ska läsa. (och ja, jag har spökögon och döskalleansikte utan smink)

anyway. 22.00 och jag tänker gå och sova.

godnatt


Dancing on my own

I'm in the corner, watching you kiss her
I'm right over here, why can't you see me
I'm givin' it my all, but I'm not the girl you're takin' home
I keep dancin' on my own

So far away, but still so near
The lights go on, the music dies
But you don't see me, standing here
I just came to say goodbye




Ännu en från Robyns nya. Så sann, så bra.

Love

Into something deeper

Det är sol, blommor, grönt gräs och löv på träden här i sthlm! sååå härligt!
Har suttit ute och käkat lunch och var tvungen att ha solglajjor och linne för att inte typ dö. verkar som att det blir sommar i år med trots det vidriga vintern.

Min vrist vill inte vara med längre. Fick en stödstrumpa av mamma imorse vilken tydligen skulle hjälpa lite mot smärtan. hade säkert funkat.. om det suttit tajt... jag har istället gått runt med känslan av att något glider på underbenet hela dagen. gotta love it.

har kollat på klockan 37 minuter över fyra av det här dygnets timmar. snart är jag övertygad om att något läskigt ska hända.

introduktionsföreläsningen för nya (och sista!!) kursen på förmiddan. jag var seg och satte mig och skulle gnälla lite för karro. det visade sig att hon kom direkt från arlanda och hade flygit från umeå imorse. heeeh.. och vi hade gått upp samma tid. talk about att flygning är effektivt! concorde mellan sala och sthlm skulle ju typ ta tre minuter.. nej mindre, eftersom det tar 33 minuter att flyga över atlanten. oh my vad ickedrygt det skulle bli att pendla!

miljöpartiet skulle nog inte gilla den idén dock. dom vill ju inte ens ha förbifart stockholm. spån. no offence, jag tycker att miljön är jätteviktig, men ibland måste man ju herregud tänka någorlunda rimligt. kan dessutom inte för mitt liv se det miljövänliga i att alla ska sitta och åka bil rakt genom det redan trånga sthlm city när man kan bygga en väg runt för de som ska genom stan.

hörde dessutom ett förslag från samma parti som gjorde mig rent mörkrädd! ska inte skriva om det här, för jag måste börja plugga nu och kan inte hålla på och bli arg. ska ösa över det på julia imorgon tror jag, om det fortfarande stör mig lika mkt som nu.

axel sa att det inte ör olagligt att muta folk att rösta som en själv. jag funderar allvarligt.


adjö




Looking rough and living strange

undrar bara när jag ska få min matlust tillbaka...

och förbannar sj att det inte går ett åttatåg direkt till sthlm!!

Eternal sunshine

Vill bara varna för att detta är ett forced inlägg. Känner att jag inte vill vara en sån som aldrig uppdaterar och därför gör jag det trots att jag inte har något egentligt att skriva.

Jag har fått förtroende att låna pappas stickade tröja från Nani-Bon. Den är fin och ska användas istället för jacka en del den här veckan eftersom det tydligen ska bli soligt.

På tisdag kommer julia till stan vilket ska firas med en tur inkluderande weekday (för henne). jag har shoppingstopp at the moment. jag måste in på glitter och kolla efter en ring bara. och om det är soligt måste vi ta en öl på medis (vilket väl inte kan räknas som shopping, heh). tänkte även försöka smita in på myrorna på götgatan.. kanske.. vi får se.

såg nu att jag har två inställda föreläsningar i mitten av den här månaden. det betyder att det bara är TVÅ femdagarsveckor kvar i sthlm! dansade just en liten glädjedans med överkroppen (eftersom jag sitter ner).

tydligen är det stört omöjligt att få tag i en lägenhet i sala till sommaren. förbannar staten som inte byggt tillräckligt med bostäder på hur länge som helst. hörde på nån debatt att sverige varit sämst i europa på det, eller nåt sånt.. lyssnade bara med ett öra..

anyway. gossip girl om fem minuter. yes yes yes. chuck är snygg....

adjö


No time for us

Oh hjälp. har nu sett broder daniel forever för andra gången. inte hjälpte det att man visste när det skulle bli sorgligt, klumpen i halsen infann sig på precis samma ställen som förra gången.

värst/jobbigast/finast tycker jag iaf är när henrik berättar om drömmen han haft om anders. "du, min bäste vän". kan inte ens försöka förstå hur jobbigt det måste vara när en av ens närmsta tar livet av sig. bara fruktansvärt.

take a shine to me

You've been singin' along
For a while to the same ol' song
Babe, you gotta change your reel
Honey, take a shine to me

Kan knappt vänta till jag får se the ark live på peace and love. tänker förövrigt köpa biljett idag eller imorgon. uppmanar härmed ett gäng av vännerna mina att göra det samma.


down and out.

hade en trevlig valborg med sara och karin, plus surprise of the day: julia och cissi! Some serious barjumping (eller ja, så gott det går i sala) med norrmanska, sventas, norrmanska igen och lindströms. hann även med att träffa erika, axel och cia i parken.

Ikväll klockan 18 på svt2 går Broder Daniel forever. har visserligen redan sett den, men det är lovely. räknar typ ner redan. och jag vet, jag blir lätt obsessed av och kring saker jag tycker om...

adjö

RSS 2.0