This ship has taken me far away

Tillbaka till ett somrigt med alltid lika blåsigt stockholm. här blommar syrenerna till skillnad från i sala och det luktar ju bara underbart här utanför!

är trött och hungrig efter en heldag på universitetet. imorgon är jag tydligen ledig och csn kommer in på kontot, vilket måste firas med en dag på stan. all by myself though för sara skulle plugga. töntigt... hehrm.

när jag satt på seminariet hadae jag en hel del kul jag tänkt skriva här. så blir det jämt. världens bästa bloggare utom när jag bloggar.. eller vänta! någon som sett piretpartiets affischer inför valet? asså hahaha. känner för att ta kort på en bara för att det säkert ska finnas kvar till efterlevande.

i metro fanns idag den sämsta tråkigaste artikeln genom tiderna. den handlade om suzanne reuter som kärt för fort...... mm hur kul? läste man sen vidare hade hon kört 56 på 50väg. vilket scoop..

för att hotta upp kommer här en bild på en av mina egenhändigt gjorda drinkar förra lördagen. den var skitäcklig och jag påminner om någon sorts insekt på bilden, men alltid kan man glädja någon genom att se ut som nåt som fastnar på vindrutan en solig sommardag.


här kommer close-up utan insekt (som jag tvingade erika att ta efter att jag sett föregångaren)

och ja, annoarmen är min... som sagt, den ser god ut men låt dig inte luras. drinking this is pure anxiety!


vad jag är shoppingsugen! vad jag är ytlig i min blogg! hoppas att de som läser här bara är människor jag känner, annars kan man nog få lite fel intryck av mig. hoppas att det framgår åtminstone ibland att jag har fler nivåer. hoppas jag kan göra mig förstådd som åtminstone relativt seriös trots att jag inte besitter förmågan att skriva dikter och milslånga djupa inlägg med tusen underförstådda meningar. 


nu ska jag läsa bloggar och så småningom göra nåt att äta.


adjö 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0