They way we live

 
Världens sämsta bilder från en av världens skruttigaste mobiltelefonkamera. MEN! Här bor vi, Toven och jag. Inga bilder på köket, för där var det för mkt disk nu när jag gled runt med kameran. heh.
 
hej
 

åren har nog slitit hårdare på mig

Idag hade jag ett FML-moment.
 
Kommer till Uppsala. Försenad såklart eftersom jag tog tåget istället för bussen. Gick till skolan och lämnade in tentan och lånade ett par böcker. Hade skavsår efter att ha tagit en pw i erikas nå gamla skitskor igår, så kände att jäklar vad skönt att jag skulle ha cykel när jag skulle till ica luthagen och sen vidare hem. ah tja. visade sig att jag glömt nycklarna i sala. FEST! Istället för att cykla i nedförsbacke blev det till att gå i uppförsbacke. bort mot ingenjörerna på pollack. det tog ett bra jävla tag och nu vet jag inte när jag någonsin ska kunna använda några skor alls igen. usch.
 
har gått en mil idag. missade att äta lunch, får då var jag ute och promenerade.. hrmp. ska nu göra nån sorts middag. jag har tonfisk och ägg. spännande.
 
våntar på svar från odan om huruvida hennes bror är quizsugen imorgon. är han det så blir det sala redan imorgon. annars blir det på fredag.
 
vi har nya tapeter här hemma. i sovrummen. jag önskade dock att de kunde smällt upp nåt snyggare i vardagsrummet istället för att byta den i mitt rum, som inte var särskilt ful alls? ah well. har ägnat seneftermiddagen åt att ställa tillbaka alla möbler och satt upp affischer. vi behöver nya tavlor i vardagsrummet. känns lite för mkt college att typ bara ha bandaffischer på väggarna. utan ram också, för den rätta känslan.
 
urk.
 
nej, tonfisk vare här!
 
imorgon ska jag möta upp syster på ekonomikum och få tillbaka mina nycklar, samt få reda på hur första tentan gick. väntar med spänning på att idag ska bli imorgon.
 
 
adjö

Sånt som bara händer

Har tänkt på en grej. Fenomenet attraktion. Jag har grävt i mitt inre lite på kul och kollat om där finns ett mönster för vad jag fastnar för hos det andra könet.
 
Kom fram till att det gör det.
 
jag finner inget intresse i personer utan estetiskt sinne. jag finner inget intresse i personer som inte tänker till både en och två gånger innan de går utanför dörren på morgonen utseendewise. jag tittar inte två gånger på en kille/man med det minsta högt bmi.
 
jag är en generaliserande människa verkar det som. jag väljer därför att inte rota mer i det där. jag ser ner på ytliga människor, men förmodligen är jag det själv. man kommer inte undan. man kan skylla på "dagens samhälle". jag skyller på mitt medfött dåliga tålamod. jag har helt enkelt inte tålamod att se in i varje människas själ för att bedömma om jag "vill ha" den eller inte. min stressade själ har ritat upp hårda riktlinjer helt enkelt.
 
sen finns det de där som helt klart faller utanför, men som jag kan ligga sömnlös och tänka på ändå.
 
they shatter my universe. rubbar mina cirklar.
 
världen är ett jävla ställe.
 
 

i know them all

jag och millis hade rockringsrace. jag gjorde spellista på spotify och så öste vi. fan vad jobbigt det är. och nej, ingen rockring á la dagisgympa här. en såndär tung jävel är det! man måste kämpa för att hålla den uppe. man får en röd, värkande ring runt hela magen och ryggen efter ett tag. känns och ser ut ungefär som att ha blivit överkörd av en cykel. Inte för att jag har blivit det, men rent hypotetiskt tänker jag mig att det ger liknande lämningar på kroppen.
 
millis sitter nu och tittar på nåt om hiv på tv. jag kom just hem från uppsala. fyra timmar var vi borta, far och jag. en timme var vi på plats hemma hos mig och tove. nya vinterdäck = max 70 km/h med bilen. trodde jag skulle få stroke. radio sände inget bättre än musikguiden om och med lorentz och zakarias. återigen: stroke.
 
på onsdag är det fest. döda/mördade kändisar är temat om jag uppfattat det rätt. jag rippar erikas outfit från förra halloween och kör på che guevara. det är lätt. är halvsugen på att måla skägg though. när man väl nått festen är det ju skitsamma, men man ska ta sig dit... eh.
 
 
adjö
 
 
 
 
 

I've seen it all

Aha okej. Vaknade upp till vinter och är helt otroligt tacksam över att jag inte har kvar mitt gamla jobb! Jesuses.
 
 
Jag och millis har en crush på samma kille. känns lite awkward med tanke på att jag är fyra år äldre än objektet i fråga. okej, för att avdramatisera detta så kan jag outa vem han är. jake bugg heter han. jesper tipsade mig om hans musik.. dock inte om hans utseende (?).. det kom som en glad överraskning. söt som socker är han. gose. och fin musik gör han! ujuj.
 
i övrigt intet nytt. har varit latast i sverige idag och inte gjort någonting förutom lite referenslista på tentan, som jag bestämt är klar nu. i brist på annat kollade jag på så mycket bättre. älskar att olle ljungström är med!! Ser fram emot som fan när de andra artisterna ska göra hans låtar i nästa avsnitt. mamma säger typ i varannan mening hon yttrar hur fin röst han har. haha! det är mycket musikerkärlek i det här hemmet idag.
 
för att fortsätta på temat musik så kan jag passa på att uttrycka min frustration över mig själv att jag aldrig sätter mig och över stämmor till lucia. jag har sveriges sämsta självdisciplin.
 
:(

mitt hjärta, vart tog jag vägen?

min hjärna, vart tog jag vägen? kan man även fråga sig.
 
gårdagen bjöd på det roligaste utgången på sjuuukt länge! ÅH vad kul jag hade och vad bra det var! Känns som att jag träffade precis alla. tinget och hottan, vin och öl. efterfest och svinkall promenad hem lyssnandes på håkan.
 
brottas just nu med det faktum att vardagen är på ingång. alltid svårt. kommer jag aldrig att kunna bara settle down och börja gilla läget?
 
jag är verkligen aldrig nöjd.
 
 
 
I keep running around
Trying to find the ground
But my head is in the stars
And my feet are in the sky
Well I'm nobody's baby
I'm everybody's girl
I'm the queen of nothing
I'm the king of the world

 

pale blue eyes

huset ska städas. imorgon ska erika firas. jag hjälper till. bäst så, för husefriden.
 
födelsedagsbarnet och hennes man är ute och motionerar hunden. det gör de bra. jag hade morgonvakten. blev väckt kl 7 av pappa som smög ut med geväret i högsta hugg och lämnade en galet avundsjuk hund som oxå ville med ut och jaga älg. fyfan. att stå ute i frosten barfota i tofflor och försöka dra in en skällande och skrikade hund för att hindra henne från att väcka alla grannar var inte kul alls. jag gillar inte hundar. de är idioter.
 
 
är lämnad ensam med städningen atm. på med velvet underground och fram med dammtrasan! har hört att intensiv städning är motion.
 
 
adjö
 
 
 
 

so what are you waiting for

Okej, jag brukar tycka att såna här grejer är lame och därför aldrig haka på dem på facebook. den här var dock lite rolig. eftersom jag är en pretto människa sänker jag mig inte till kedje-statusarnas nivå, men eftersom jag även är en liten tönt så gör jag den ändå, lite mer i skymundan.
 
Pass på:
 
Det är snart HALLOWEEN... Du är med i en skräckfilm (Använd de 10 första som är på din FB-chatt.)

1. Säger att det läskiga huset är säkert: Gustav Enarsson
2. Skriker högst av rädsla: Jesper Söderberg
3. Skrämmer alla på skämt: Julia Ögren
4. Den första som försvinner: Kristina Hellstrand 
5. Den första som blir galen: Malin Johansson
7. Står vid din sida vad som än händer: Oda Norling
8. Överlever genom att spela död: Olle Norling
9. Har en jättebra överlevnadsplan som ingen lyssnar på: Tove Söderberg
10. Är mördaren på riktigt: Viktoria Olsson
 
hahah! Egentligen bara kul när man känner alla personerna som blev med, men kan verkligen se detta hända i en sån typ av situation!
 
Sånt man roar sig med i tentaförhalningens ädla konst..
 
Mamma läste utkastet och tyckte det var okej. Har nu en hel del redigering att göra.. uh.
 
adjö

För varje snöflinga som faller finns en ny väg att gå

Det finns mycket man kan tänka sig göra för att slippa sitta och skriva tenta. Diska, städa, titta på emmerdale... (fan vad jag hatar emmerdale. tråkigaste programmet i världshistorien.. förutom sesame street och nalle har ett stort blått hus som borde förbjudas pga de paniska känslor av uttråkning de skänker sina tittare).
 
anyway.
 
har nu skrivit ut ett första utkast, en demo liksom, och väntar på att mamma ska komma hem och läsa. Det är dåligt. Har suttit med samma fråga hela dagen och slitit mitt hår. Har sån ångest. Vill bara få G. Eller asså. just nu känns det nästan som att jag skiter i vilket, bara jag inte får U. Kan ta en kompletteringsvända vafan, bara det försvinner ur min åsyn detta djävulens påfund någon döpt till hemtenta.
 
jag har sex rader kvar innan jag nått maxlängd på tentan. Det är dåligt språk, det är ostrukturerat, det prickar förmodligen inte ens det de är ute efter att få svar på. Man skulle nog faktiskt kunna använda min tenta som ett typexempel på underkänt. alltid bidrar man med nåt liksom.
 
näe fyfan. imorgon är det fredag. dagen då jag ska bli sams med min tenta och sluta vilja krafsa ur insidan av min skalle med en tesked.
 
 
adjö

-

Var uppe tidigt och sitter nu och reder ut begrepp. Det är knivigt det där med att bara få två A4-sidor till sitt förfogande när man ska beskriva så mycket och väva in så många svåra ord och begrepp. Två sidor är inte mycket när man kommer igång. Man vill ju liksom gärna undvika att behöva skriva skiten i punktform pga platsbrist!
 
ååh. jag hatar den här intensivt gnagande känslan av att man MÅSTE prestera. Den är jobbig och gnager upp mig in till benen.
 
ttyl

du och jag döden

Aldrig blir man så sugen på knegarlivet som när det är tentaperiod. Fy fan.
 
Okej, denna gång är det inte riktigt samma dödslängtan som förra vändan. Den här kan jag nog brotta ner och bearbeta relativt snabbt och utan alltför mkt blodspillan. Har high hopes on tomorrow! Vill vara så pass klar i helgen att jag kan ha kul och bara gilla läget. Utgång lördag och firande av erikas födelsedag på söndag. Längtar och har redan köpt vin, haha! i värsta fall kommer vinet åka ner i mig redan innan helgen i rent sorgedrönkande syfte. huvva!
 
Imorgon är det den 25e, vilket förhoppningsvis betyder klirr i kassan. Sätta över halva lönen för sjungandet till olle kommer jag behöva tvinga mig själv att göra, haha, men han är otroligt mkt värd det, så det får väl bli så då!
 
nu blir det sova. men först läsa om analyser av i forskningssyfte insamlat etnografiskt material! Här ska utrönas vad som är viktigast att tänka på när man sätter sig och ska analysera sina observationer, intervjuer och andra typer av fältarbete. normativitet, reflexivitet, professionella subjekt.. vill kräkas lite, men det fräter så jävligt på tänderna, så tror jag låter bli.
 
Godnatt!

it gets better

Tror att jag tråkar till döds. Man ska inte gnälla, men shit vad segt det är när man inte har nåt att göra hemma, inte pallar dra nånstans och det är många timmar kvar tills man kmr kunna sova, eftersom man råkat sova halva förmiddan..
 
MEN jag ska inte gnälla. imorgon så här dags kommer jag ha att göra upp över öronen. då har vi fått ut tentan. omg. tänkte vara lite ekonomiskt smidig och boka tågbiljett tills imorgon. kom sen på att jag inte vet om det är grupparbete eller inte.. en kurs man inte kan få mer än g på kan ju faktiskt vara en grupptenta..? och isf kan jag ju inte smita till sala än på en massa dagar.
 
usch och blä.
 
en vacker dag ska jag sluta gnälla i detta forum. gnälliga människor är tråkiga.
 
imorgon har tove mattetenta. har inte sett till henne på hela dagen. hon är i skolan och pluggar.. i guess..
 
 
snart är det presidentval i USA. One can only hope att rätt man vinner. säger som man gjorde i bush:s ett tal (även om det känns direkt äckligt att använda hans ord om obama, men): FOUR MORE YEARS!
 
det vill vi fan ha!
 
adjö
 
 
 
 
 
 
 

kick and scream and shout and say thing that are so unkind

Sitter och är trött på plugglivet en stund. Har ett par kapitel kvar att läsa i en bok, sen är jag väl så redo man kan vara för en hemtenta. Ber till han däruppe att den ska vara okej och att jag ska slippa stressa med den. drömmen vore att vara i princip färdig på lördag förmiddag. one can always dream.
 
har letat lite efter kurslitteratur till nästa kurs. hatar att vi har en massa artiklar. förra kursen kunde vi köpa ett kompendie. vore ju sjukt fett om det kommer vara så den här gången också, men sånt vet man ju inte förrän kursen drar igång. ååhh. fan vad jag vill JOBBA istället för den här skiten. kanske inte med det jag gjorde förut, men nånting bara! usch.
 
tove har flytt hemmet och sitter på ångström och pluggar matte. jag är inte avundsjuk. jag har det sjukt soft jämfört med henne. jag kan aldrig ha det för soft dock. aldrig. jag är en tappad själ. skäms nästan.
 
det är kanske sent att inse att man vill jobba med nåt kreativt och konkret när man sitter en halv termin in i en analytisk linje. fan. vad gör man då liksom?
 
näe blä.
 
 
adjö
 
 

han har bränt alla tänkbara broar

Gruva och sång, sång sång. Det är vad min helg har bestått av. Det har varit fint. Grymma, kära vänner.
 
 
Det är skillnad på ha en kuk å va en kuk
Och jag är beredd och gå i döden för din rätt
Och döda mig om jag inte har rätt

Lite maskinen såhär på söndagskvällen. Ibland kommer jag ihåg att vi ska se dem i november, oda och jag. fan så fint! (mindre fint att jag fortfarande är skyldig henne pengar för biljetten, heeeh).
 
Imorgon går ett tåg. 08,59. Det ska jag sitta på var tanken. Mot vardagen och hemmet. Jag lämnar sambon mest hela tiden. Jag stressas och slits. Det är ju kul, att vara del av projekt. jag älskar ju sånt! Det är bara så nytt, det här med att pendla och flänga runt som en crazyperson. jag är ingen turnerande själ. Jag känner i sånahär situationer just hur stationär jag är.
 
 
adjö

vill att du ska hålla fast vid mig

Giget är över.
 
Det gick fantastiskt bra. Jag är nöjd och fortfarande hög på upplevelsen. Jag sjöng rätt, Olle spelade rätt. Det var ett överraskningsbröllop, så när de anhöriga förstod vad som skulle hända började de gråta. Det gjorde vi typ allihopa, haha, det var så fint! ( och brudgummen var SÅ snygg. blev skakis)
 
Efter giget åkte vi och köpte glass som nu ska avnjutas. Dock inte på samma ställe. Har åkt hem till la familia och ska snart se Sherlock. ja, den med jude law. han är oh so fine.
 
just nu är allt oh så fine. återstår att se hur länge det håller i sig. hah.
 
imorgon är det bara att börja repa inför nästa grej. lucia. bara att rise and shine och åka ner i mörkret igen.
 
 
adjö vänner

han beter sig som han hyr stället

Idag händer det. The weddingsingers intar gruvan. woooaah.
 
Jag är dödsnervös. Olle är lugn. Det är både provocerande och superskönt.
 
Jobbade på med måndagens inlämningsuppgifter igår. Känns okej. Hatar när man inte är riktigt säker på vad de vill ha. Känns som att famla i mörker. Hoppas på G.
 
Den här helgen kommer gå jättesnabbt. Kommer inte vara hemma typ alls. Sjukt oledig helg helt enkelt! Så kan det vara ibland. Förra helgen var ju sjukt ledig å andra sidan, så nån gång ska det väl vägas upp i guess. Nästa helg är det hemtenta och erikas födelsedagsfirande på agendan. Ska klämma in en utgång där någonstans också. Blir nice. Ser fram emot det.
 
vill repa låttexter, men känner att jag måste spara på rösten. Måste vara super tills ikväll.
 
åhfyfan. denna prestationsångest. önskar att olles lugna själ kunde smitta av sig på min stressade. han tycker vi matchar bra. jag vill jämna ut.
 
erika och axel är ute och springer i regnet. jag känner en till som skulle behöva ut och springa.. hrmhrm. nu kan jag åtminstone skyll amin slapphet på att erika tog mina gympaskor.
 
mamma och pappa styckar kött i hela köket. det luktar död. sött och ofräscht liksom. blä.
 
 
adjö

rock n' roll är död

Det blev ingen skola idag. Gjorde ett tappert försök att äta frukost, men det enda jag fick i mig var knäckebröd. Armarna darrade och jag trodde jag skulle kräkas ungefär varannan sekund.
 
Nu har jag alltså missat första föreläsningen på nya kursen. bra jobbat! obligatorisk var den tydligen också, så det blir väl nån jävla restuppgift, som om jag kommer hinna med den. Har nu två skriftliga uppgifter som måste göras i helgen. har lite, lite tid imorgon kväll, sen är det väl söndag som gäller. Hemtenta från och med torsdag nästa vecka. DÖR. Har idag gått runt i stan som ett skälvande paket, redo att hoppa i ån när som helst.
 
jag hatar att plugga.
 
hatar det.
 
 
som tur är är det ju bara nästan tre år kvar...
 
äej fy fan. det blir inte bättre av att vara negativ, även om that's how i roll from time to time.
 
 
usch.
 
 
adjö

-

Varje gång det händer lovar jag mig själv att det kommer bli den sista.
 
festa mitt i veckan är SÅ inte min grej!
likförbannat sitter jag nu här med X antar öl i blodet och kan inte fokusera blicken. FAN
 
ringde tove och frågade vart jag parkerat cykeln. hon fick med hjälp av sin uppsalakännedom och googlemaps förklara hur jag skulle gå för att hitta den..
 
jag är en tappad själ
 
...som inte ser fram emot kursstart imorgon.
 
(god)natt
 
 

sadness is my boyfriend

tentan är inlämnad. skönt, fast nervigt. det är tentaöl från 15. kommer inte palla dra dit tills dess. har dessutom råkat klicka i att jag ska attenda ett event på fb som jag inte har nån lust alls att vara med på. en filmvisning ikväll. orkar inteeee!
 
jag och min veka kropp och själ. att strukturera upp hjärnan känns just nu som ett mission impossible.
 
min mage gör jätteont. det kommer och går liksom. fan.
 
imorgon har jag en kul grej att göra. prova ut nya glasögonbågar! såå jävla på tiden att jag bara dör. ska bli kul, om än skiitsvårt att göra själv! känner att beslutsångesten kommer nafsa på mig rätt så badly.
 
veckorna skenar. skönt det, så det blir jul och sen vår nån gång! hösten är vidrig. har jag alltid tyckt. som att följa med hela naturen in i döden liksom. nej fy. våren däremot. ujuj, how sweet.
 
 
 
nu ska jag rycka upp mig, testa att äta mat i hopp om att bli av magvärken och sen cykla ner till ÖG i regnet. ska försöka pricka kl16. en timme sen gör väl inget? eh.
 
 
adjö

jag ser domen i dina ögon

Har ångest.
 
Kom hem till en ostädad lägenhet, med en massa prylar som skulle hitta nya platser. Läser klassens feed på facebook och inser att jag måste tagit för lätt på detta. de andra sitter och svettas fortfarande och jag har varit klar nästan en vecka. vill ju så gärna bli godkänd!!
 
Nu har vi iaf en tv-bänk. det ser bättre ut sånär som på ett sladdnystan i hörnet som nu blev ännu tydligare. fan. väggarna är fortfarande tomma. så även min plånbok. lugnade mig med tanken på att det ganska snart är lön. kom på att jag inte får nån lön. åhhh.
 
har målat läpparna röda i ett desperat försök att få upp humöret och ser nu ut som om jag ska på fest. den som ändå. imorgon är det tentafestande. får se om jag har tid att joina. beror ju på. kom på nu att jag inte hört av mig till olle om rep. han har å andra sidan inte hört av sig till mig. så det är ju bara 50% mitt fel. eller? hur som helst kanske morgondagen får vigas åt repande. fast äh, man hinner kanske med båda?
 
 
än har jag inte gjort slut med håkan. han gör mig sällskap en trött kväll i ett stökigt hem. känner dock att jag måste göra slut med sala lite snart och vara trogen uppsala en period. packa, packa upp och resa tär mer än det ger många gånger..
 
jag orkar inte med vädret det bjuds på dessa dagar. regn. orkar bara inte!! bli blöt, kall och ful så fort man måste ta sig nånstans. fy faan vad det suger! helt sjukt.
 
har impulsköpt saker idag. sånt känns aldrig bra. lite förvaringsgrejer dock, så det var ju välbehövligt. och örngott. och en fläskfilé...
 
jaja. man behöver inte kunna motivera allt.
 
imorgon ska tentan lämnas in. håller tummarna nu!
 
 
adjö
 
 
 
 

jag går inte isär när jag går med dig

är inne i en håkan hellströmperiod. den är fram och tillbaka, relationen mellan mig och hans musik. just nu är vi tillsammans. imorgon kanske jag gör slut. ingen vet.
 
jag har reflekterat över mig själv idag. det är mycket så i mitt liv. jag är en jävel på att göra slut med saker och ting och sedan gå och tänka att jag blivit lämnad. idioti egentligen. är jag så dålig på att se saker i andra perspektiv? sen har jag ju alldeles för bra vänner, ibland lite för bra. jag får sällan kritik för detta, utan när jag ger båda sidor av en av mina "sad storys" of my life så slätas de snabbt över av "ah men han är en idiot ändå" och "nej men det där tog han inte på allvar, du drev ju", eller "nej du är inte dum som hoppade av det där, det var säkert inte din grej bara".. jag får ingen luft, för att jag får för mycket. jag är dålig på att bita ihop. har alltid varit. vill inte alltid vara.
 
 
 
 
Jag hörde nån ropa ditt namn
Eller var det inbillning?
Och jag undrar vad du tycker om mig nu
Har du förändrats?
Jag dricker ur vad som helst nu
Och alla har nåt att bekänna
Och alla vill att jag ska lyssna
Men inget här är heligt mer, inte som när
jag försökte få dig att le

Jag tänker aldrig på dig
Det är bara ikväll...
 
 
 
vi går ofta magasinsgatan hem. du och jag.
 
 
livet är bäst. jag önskar bara att jag kunde tycka om andra svåra saker lika mycket som jag tycker om att finnas till. what does that make me?
 
 
adjö
 

vi som krossas

igår praktiserade jag och oda vit lördag för första gången på lääänge. hennes mor och bror förvisades till alfapet i köket medan vi gottade ner oss i soffan framför skräckis. the cabin in the woods blev det. assååå. äcklig? ja. bra? njaääeeh. extra allt. zombies, monster, blod, pain och en och annan mindfuck.
 
idag bakade jag en äppelpaj. töntigt god. har lätt ångest och har nu rotat fram mammas gåstavar som står brevid dörren och myser i väntan på att användas imorgon. det ska spöregna hela dagen, men det ger jag fan i.. i nuläget iaf. heh.
 
mamma lovade att hon skulle läsa igenom min tenta idag. har hon gjort det? nej. iddi.
 
 
ah well. ny vecka, ny delkurs. kickar inte igång förrän på torsdag dock, så än är inte helgen över på länge! bär av hemmåt uppsala på tisdag förmiddag. mamma skjutsar. lyx!
 
 
Någon nyser like crazy i rummet bredvid. Kristina: "Det är bara jag som plockar ögonbrynen!"
 
haha!
 
 
adjö

they say we have no use

Lyssnar på låtarna till bröllopet. Är nervös och rädd. har ångest. vill göra bra. solist på okända människors bröllop. en stor dag i deras liv. jag har aldrig varit solist förut, om man inte räknar med när jag var liten. alltså mellan 3 och 6 års ålder. hade några years of glory där när mamma puffade fram mig vid olika happenings. minns hur hon övade med mig. kompade, sjöng först och så fort hon la lite stämma tappade jag bort mig och blev sur. första repen slutade alltid med att jag blev arg och slog fast att det var en dum sång och att jag aldrig ville lära mig den.. hm. divan i mig har sedan länge vissnat.
 
har dagen till ära gjort mig osams med min gitarrkompare här hemma. dålig tajming. kan väl iofs göra det själv, men det är skönt när man slipper tänka på ackord. igår hade jag ont i halsen och vågade inte chansa. kunde bara slasksjunga och repet med olle blev inte seriöst alls. tack och lov gör vi bara en höjning på bajsfuläckelschlagerlåten. tack snällarara!
 
åh, nu byttes smörsångerna till lite BD. fan så grymt att överraskas med lite härlig pessimism och värkade hjärtan. back to reality där man känner sig hemma.
 
How come no one sees
We’re just categories
We live and die
By rank
 
Dump for broken dreams.
 
 
 
adjö
 

Maybe tomorrow you will make a change

Hej världen. The bitch is back!
 
Igår kväll gjorde jag klart och skrev ut tentan. Jag vet. Onsdag kväll. En vecka innan inlämning. I'm cool.
 
Okej, det var bara ett utkast. Mamma läste igenom och nu ska jag ändra lite. Lägga till lite, förtydliga lite och omformulera lite, men i grunden är det klart.
 
Olle hörde av sig och ville repa imorgon. Fan vilken fet fredag det kommer bli! Tentan klar och häng med syskonen Norling all day long! Nejmen. Väntar på svar från honom nu. Han fick välja tid. jag har all tid i världen. ont i halsen har jag dock. lite. kan hända att det kommer få sjungas försiktigt och inte låta så bra imorgon, men det gör inget. ska ju mest komma ihop oss liksom. en vecka på lördag. sjukt nervös!
 
var till biblioteket imorse när jag körde erika till bussen. lånade kurslitteratur till nästa delmoment. BAM i'm effective! känns surrealistiskt att ligga så här långt före.. återstår att se hur länge det håller i sig!
 
 
usch. smöraig schlager och kärlekslåtar.. me don't like. måste in till pianot och öva dock. vill fixa tentan helt klar först, men orkar typ inte. får göra det efter middagen sen när man fått i sig lite energi.
 
 
ah well.
 
undrar hur karin har det. hon borde vara på plats i alicante vid det här laget..
 
 
adjö
 
 

how can i explain, it's so hard to get on

1353 ord är nere på papper. 
 
det är inte kul. man svettas fast man sitter still och blir trött som om man sprungit ett marathon.
 
jag.hatar.att.plugga!
 
försöker intala mig att ju mer jag kämpar, desto fortare är det över.
 
ååå snälla.
 
 
 
 

the botten is nådd

vi har fått hemtentan.
 
jag slits mellan förtvivlan och mer förtvivlan. det är så svårt. det är så tråkigt. det är så jobbigt.
 
jag vill inte det här.
 
 
checkar ut från livet ett tag nu. tills jag är klar med eländet. vilket det känns som att jag aldrig kommer bli just nu, men det blir jag ju. senast nästa onsdag.
 
usch.
 
ibland önskade jag att jag bara kunde gilla läget nån jävla gång. när jag pluggar vill jag jobba och tvärtom. nä rjag är i uppsala vill jag till sala och tvärtom. när jag var liten ville jag bli stor och tvärtom.
 
suger ju.
 
fyfan.
 
adjö

alla vill se dig dala nu

Har en riktigt inproduktiv och jobbig bakisdag. Usch vad drygt det är! Har inte gjort någonting annat än legat på soffan, med undantag för de gånge rjag gått upp och käkat något. onyttigt då, såklart.
 
ååååååååh
 
är väl ungefär lika laddad på tenta som jag är för att simma med hajar just nu. imorgon händer det dock. inte hajarna, men tentan. fy faa-aaan. tycker inte om att behöva prestera på beställning.
 
igår var en bra dag dock. repade med olle nere i gruvan. lät bra. eller asså. jag är otroligt självkritisk när det kommer till min sång, så jag har ångest inför dagen D. blir lite lugnare av att olle tyckte det lät bra iaf .alltid något liksom. på kvällen vart det vin på dammgatan med oda, maja, karin, erika och axel. därefter lite hottan. asså. sista hottansvängen på ett tag va! helt okej med folk, men jag vet itne vad som händer. kände typ inga förutom de jag gick ut med. strange feeling i lilla sala! uh. på tisdag försvinner karin till alicante. det känns konstigt. inte för att hon brukar vara närvarande i mitt vardagliga liv längre, eftersom hon bor i linköping, men att inte ha henne i samma land känns underligt.
 
det regnar och jag har inte varit ute och gått än idag. känner på mig att det inte kommer bli. fan. inget blir idag.
 
är irriterad, frustrerad, allmänt pissed och ångestladdad idag. inget kul häng med andra ord.
 
adieu

not getting there

Sitter här emd en to-do-list. Precis så som man inte ska göra när man vill undvika stress. hrmp.
 
Är irriterad över att jag itne hittar kurslitteratur till nästa delmoment. Ingenstans! Idioter.
 
Har inte hunnit långt med min dag so far, men det får vara. gick upp nio och pw:ade en halvmil. in och frukosta lite i soffan till malou och så nu lite bokletning. har iaf lånat om erikas böcker, som hon smsade om vid åtta imorse..
 
tvätta, öva bröllopslåtar, läsa ut kurslitteraturen och rafsa ihop nåt att ha på mig som är finare än millis konfalägerströja och gamla grå mjukisar med hål i, ska göras innan kl tre då det är johanssons med oda som står på agendan. fett!
 
jag älskar fredagar. alltid. always and forever.
 
 
adjö
 
 
 

a hard rain is gonna fall

tittar man inte på uppdrag granskning nu, så borde man göra det på svt play sen.
 
jag mår illa.
 
illa!

pictures of you, pictures of me

Det har blivit dags för lite bilder. kollade igenom vad som fanns på mobilen och hittade lite allt möjligt krafs. enjoy!
 
minimalistisk söndagsbakisfika med julia.
 
ingenjörerna bygger ihop vår soffa <3
 
att bo ihop med en ingenjörsstudent...
 
var till sthlm och hälsade på juliAA
 
Olles manliga systemetkorg.. notera hur vi åtminstone står vid ölen..
 
toves male friends lämnar kvar roliga saker för mig att leka med
 
busköra postmoppe med Jonas
 
anka fulposar (med liiite för mkt vin i kroppen tycks det)
 
twofaced.
 
 
har varit nere på stan idag. höstkängor, tights, tröja, linne och strumpbxr. färdigshoppad för den här månaden tror jag bestämt.. fyfan. ångest.
 
imorgon glider jag hemmåt salala igen. gud, folk måste tro att jag ljugit när jag sagt att jag bor i uppsala eftersom jag syns i sala like all the time. pin.
 
haha.
 
nejmen.
 
har varit i tvättstugan. drygt 2.0. nu är det mesta rent iaf. skönt det.
 
kollade på en dokumentär igår. tabloid. kan tänka mig att folk tycker synd om joyce mckinney, men seriöst, jag tyckte bara hon verkade weird. tove somnade, som vanligt när man ska titta på film. kul tjej.
 
nu blir det diska.
 
adjö

ghost town

skrev ett inlägg igår. när jag postade det försvann det. hate when that happens. det handlade iaf om min, tove och antons temyskväll framför tv4-nyheterna. det var roligare än det låter.
 
idag har jag varit "ledig". inget på schemat, men en jävla hunddag pluggwise ändå. grupparbetade hemma hos anna hela dagen. kilade bort till gränby, vilket tar fem minuter, och parkerade i köket med datorer, kaffe och äppelkaka. där rök min överenskommelse med mig själv att itne äta socker i veckorna. eeh. men så.jävla.gott. var det!! hon gjorde botten på smör, havregryn, socker och kanel, därefter äpplen, mer kanel, socker och smör och sen rev hon mandelmassa över. DOG.
 
just nu sitter tove och jag med varin laptop i soffan och lyssnar på ska. vi har städat hela lägenheten och jag har hunnit smälla upp en stor resväska som kräkts ut kläder över hela vardagsrumsgolvet. bra jobbat.
 
imorgon är planen att traska till gränby centrum. kika efter kängor. vill ha dr martens soo badly, men det får vänta till våren när jag kmr ha liite mer cashflow. nu får det bli billiga skitskor, bara de är snygga och mindre slitna än mina nuvarande.. hehrm. därefter blir det stan i jakt på ett par tights jag kollat ut. Gud. man har för mkt tid när man redan i förväg kollar upp vad man ska leta efter under shoppingturerna.. blä.
 
råkade sova till 11 idag. good luck chuck att komma i säng i schysst tid ikväll liksom. funderar på att kika på last days. har velat se den ett tag och fick ett ryck häromdan och laddade ner den. heh. annars blir det breaking bad. har två osedda avsnitt på hårddisken. skööön känsla.
 
 
hej

RSS 2.0