För varje snöflinga som faller finns en ny väg att gå

Det finns mycket man kan tänka sig göra för att slippa sitta och skriva tenta. Diska, städa, titta på emmerdale... (fan vad jag hatar emmerdale. tråkigaste programmet i världshistorien.. förutom sesame street och nalle har ett stort blått hus som borde förbjudas pga de paniska känslor av uttråkning de skänker sina tittare).
 
anyway.
 
har nu skrivit ut ett första utkast, en demo liksom, och väntar på att mamma ska komma hem och läsa. Det är dåligt. Har suttit med samma fråga hela dagen och slitit mitt hår. Har sån ångest. Vill bara få G. Eller asså. just nu känns det nästan som att jag skiter i vilket, bara jag inte får U. Kan ta en kompletteringsvända vafan, bara det försvinner ur min åsyn detta djävulens påfund någon döpt till hemtenta.
 
jag har sex rader kvar innan jag nått maxlängd på tentan. Det är dåligt språk, det är ostrukturerat, det prickar förmodligen inte ens det de är ute efter att få svar på. Man skulle nog faktiskt kunna använda min tenta som ett typexempel på underkänt. alltid bidrar man med nåt liksom.
 
näe fyfan. imorgon är det fredag. dagen då jag ska bli sams med min tenta och sluta vilja krafsa ur insidan av min skalle med en tesked.
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0