she speaks like silence

Nyårsafton! Är trött och seg. har nog en förkylning på g som inte riktigt vill bryta ut, utan istället ligger och myser i mitt inre och gör mina öron svullna och kroppen frysen.
 
I lördags körde vi en liten nyårs-kvalborg.. typ. hade en superkul kväll! vaknade bakis, men det gick över rätt snart. det är sömnbristen som dödar mig, these partynights.
 
kvällen ter sig än så länge oklar. det enda som är klart är väl det närmsta sällskapet. location och övrigt crew är än så länge inte bestämt. det ska regna och blåsa och tanken på att förflytta sig ikväll känns ju sådär måste jag säga. lär leta reda på ett paraply!
 
igår hade vi ännu ett nyårsfirande, med karins familj. jag var zombietrött, men mammas mat var god som fan, så det liksom vägde upp. just nu är pia här på fika. det pratas jakt, hundar, varg, stockholm.. varierande fast ändå inte liksom.
 
imorgon börjar nedräkningen till sommaren.
 
 
adjö

tell me what's her name

vem har sagt att julen är lugn?
 
idag har jag lite tid att göra ingenting. ska läsa DN, ta en promenad och dricka en massa kaffe. låter kanske tråkigt, men i'll tell you, it's not.
 
jag har ingen ork. jag är stressad över tentan som jag inte rört på en vecka nu. har ångest över pengar, har ångest över tid. har ångest över min hud, som jag tänkte hjälpa lite igår genom att bada med olja. brukar funka fint hemma i uppsala. nog för att jag vet att vattnet här är hårt och värdelöst, men såhär pass? har bubblor av torrhet överallt, så fort jag rör mig sticks och kliar det. när jag sitter stilla sticks och kliar det. eksemen har blossat upp. tack världen. förstår inte hur jag ska lyckas hinna bli redo att umgås med människor ikväll, när jag nu mest känner för att krypa ur mitt så kallade skinn.
 
om vi ska fortsätta på det negativa spåret en sväng så är jag förkyld, har huvudvärk och ny inflammation i knäet efter bara två dagars jobb. fab. tror att kotan i ryggen som lätt åker fel har gjort det igen.. eller så är det bara musklerna på ena sidan som bestämt sig för att inte sammarbeta. ingen vet.
 
ah well. känns som att dagen kommer gå åt åt att försöka bli människa igen. wish me luck.
 
 
adjö

beware of lightning that might strike

Jul ju!
 
Har inte skrivit på några dagar, vilket kanske får ses som ett sundhetstecken. Julen är gemenskap och mys. Lördagkvällen hos viktoria var perfekt, söndag tröttis och bakis var mysig den med. igår julades det med söderbergs och mor och farföräldrar som vi brukar. mat, fika, vinterpromenad, kalle anka, julklappar. pappa hade köpt en vinylspelare till mig. hade inte ens önskat mig en, men han visste nog att jag gärna ville ha en ändå..
 
nu är det paus i julmat och julmusik med lite dator och dylan. haha.
 
laddar för ikväll då jag får vina och kramas med odan och en hel massa andra människor jag tycker om. erika hade inte sagt något, men hon ska tydligen också ut med sin axel. axel, som fått fira sin jul med mina bröst på näthinnan... fan. var lite bakis och trött i söndags och råkade dra upp tröjan och flasha allt jag äger och har, varpå han undrar vad jag håller på med och jag då i panik drar ner tröjan igen.. så pass att jag flashar dem genom halshålet på tröjan istället.. eh. man kan inte lyckas jämt. igår fick jag en mobilbild på honom med uppknäppt skjorta och nipples showing. sjukt kul. känne rpå mig att ikväll kan detta tas till oanade höjder :S
 
 
bilder på allt kan hända att det kommer så fort tid och ork infinner sig samtidigt.
 
 
Idiot wind blowing through the dust upon our shelves
We're idiots babe
It's a wonder we can even feed ourselves.
 
 
adjö

Just like a woman

I just can't fit
Yes, I believe it's time for us to quit
When we meet again
Introduced as friends
Please don't let on that you knew me when
I was hungry and it was your world
 
 
Jag subscribar fyra spellistor på spotify. Odas, Erikas jullista, samt Fredrik Wikingssons 40-topp med Tom Waits och 50-topp med Dylan. Dylanlistan är just nu mitt knark och speciellt Just like a woman. obscent många gånger om dagen når den mina öron.
 
Idag är en bra dag och kommer så att förbli. Erika kommer hem, Millis kommer hem, det ska göras pepparkakshus och godis. Ikväll häng med gymnasieklassen hos viktoria. Är orolig över att inte ha fått tag på karin, hon flög hem från alicante igår, men tänker mig att hon inte har svenska simkortet igång på mobilen.. men jag vene. kanske dags att ringa hennes mamma..?
 
Ah well. Mamma har bestämt att jag ska ha jullov nu och inte skriva på tentan utan hjälpa henne istället. gngnfmgn. ungefär, lite knappt halva är dock skriven, så med tanke på att det inte är deadline förrän 15e januari så kan jag väl lyda. just this time.
 
 
 

Ah, you fake just like a woman, yes you do
You make love just like a woman, yes you do
Then you ache just like a woman
But you break just like a little girl.
 
 
so true.
 
adjö

the truth is i'm ruthless, I can't be contained

tentan ja. detta eviga mörker, haha. har påbörjat tre av sex frågor. har inte skrivit klart någon. darn.
 
träffade viktoria idag och passade på att peppa lördag lite extra. blir ju gött!
 
är deprimerad över att det ska bli plusgrader och slask och skit i mellandagarna. vem vill bli pissblöt om hår och smink och skor på juldagen? inte jag iaf. fan!
 
 
men äh. allt löser sig.
 
morgondagen tänkte jag skriva tenta. mamma har skrivit en lista på saker jag ska ha gjort medan hon jobbar. vem sa att jul är fridfullt?
 
längtar lite efter syskonen. millis får jag inte se förrän på lördag, men erika tänker jag hämta hem så fort hon slutat jobba imorgon
 
tjo!
 
 
adjö
 

it all works somehow in the end

Tove och jag startade morgonen som sig bör: Med lejonkungenlåtar. Den här gången från andra filmen. både svenska och engelska lyrics. de engelska kickar ju svenskans ass i alla bemärkelser, utom kanske just ur nostalgisynpunkt. blod har flytit och ropen har skallat, himelsk symbolik högt över simbas lik.. hade aldrig fått säljas i dagens överkänsliga PKsverige. barnen kan ju herregud tro att man någon dag ska dö? och att man kommer till himlen då?
 
fasa!
 
 
ah well. sista föreläsningen för året är genomsutten och nu har jag tentan i min hand. bara att sätta tänderna i. så sjukt, otroligt jävla opepp är jag!
 
julskivan nr 1 för mig och erika, Lalehs första, är på i stereon. ska snart kolla över tentan. lite rast först bara meheh. packas ska det göras också, men väntar med det till kvällen. måste skriva lite tenta först. för mycket ångest att ha den ligga och bara vänta. känner varenda sekund i kroppen så fort jag inte jobbar. fyfan.
 
 
kombinationen trött och stressad är ingen bra grej. man har så mkt mindre energi till sånt man alltid tycker är drygt, men som man vanligtvis har tålamod att ignorera och hantera.
 
 
 
The things we did, the things you hide
For the record it's between you and I
 
 
 
 
 

när vodkan gjort oss vackra

Borde skriva recension. Vill inte göra det. Jag blir som ett envist litet barn när jag känner mig orkeslös och trött. När jag inte vill. 
 
Gjorde stan med michelle idag igen. fixade en julklapp till. nu är det eventuellt bara lite lite kvar. det tänker jag skaffa i sala dock, för jag orkar knappt lyfta min väska som det är.. just nu har jag mest ångest över att jag failade min ekonomiska plan och köpte nya lösfrallor. damn. men ah, skit samma. inte ens en hunka, så jag står väl ut i guess.
 
lite käk kanske. ikväll kommer tydligen anton över på fika. måste passa på och fråga honom på vilken nation man hittar flest snygga killar per kvadratmeter. han om nån borde ju veta det lix..
 
känns lame att sitta ensam i mjukisbyxor och jättelånga lösögonfransar och lyssna på julmusik på spotify, haha.
 
 
 
 
 
när vodkan gjort oss vackra så lovar jag
att tro på dina lögner om du lovar  att
tro på mina lögner i tusen och en natt

 

I shed no tears for broken me

Måste jobba hårt för att pressa bort stressen just nu. Borde göra mera, göra bättre. Har snart läst klart. Lämnar en halvläst avhandling. Tänker att jag kan läsa in den lite sen om den dyker upp på någon tentafråga. Borde nog börja med avhandlingsrecensionerna, men så fort jag tänker att jag nog borde så går det tungt att andas. Jag orkar bara inte! Har pluggat som en idiot i en dryg vecka nu och vill egentligen bara ha lov. det är ett piss att lov inte existerar på universitetet. Den lilla julledighet jag nu kommer ha, vid sidan av jobb (som jag fick mer idag btw) och plugg, är fylld av sociala måsten. Roliga såklart, men jag undrar när jag ska få bara.. existera.. inte göra någonting. hatar att flänga runt. ska bli skönt att bara vara ute på landet så mkt det verkligen bara går. regain some strength. tove känner likadant just nu. vi sitter som två destruktiva varelser i varsitt soffhörn och vill bara hem. hon har det dock värre än jag.
 
Nej. Jag vill inte plugga egentligen. Det känner jag ju. Det märker jag om inte annat i mötet med mina studiekompisar. Jag passar inte in. Jag är inte driven. Jag gör det jag måste, annars skiter jag i det rätt så jävla hårt faktiskt. Jag vill inte gå master, jag vill inte forska eller doktorera. jag har inga ambitioner direkt, vilket skrämmer mig.
 
Jag vill ha pengar, ett väl fungerande socialt liv, en sysselsättning som åtminstone varannan dag hjälper mig ur sängen om morgonen. allt det andra är jag trött på. utled faktiskt.
 
en vecka till julafton nu. fortfarande inte klar med vare sig packning eller julklappar. kuuuk.
 
idag har jag haft körkort i fyra år. det är alltså fyra år sedan jag gick på gymnasiet. kräks lite vid tanken.
 
Why amuse yourself in such way
No don’t insist I’m already hurt
 
adjö
 
 
 

nightmares by the sea

Har läst artiklar om sexköpare och synen på våldtäkt och otrohet i det antika Aten. Nu väntar jag på julkalandern. Snabba kast.
 
Tove och jonathan ligger och kollar i toves art history-bok. den väger typ fem kilo och jag får näsblod bara av att lyfta den. fattar inte hur hon orkade släpa på den när hon pendlade till sthlms uni förra året!
 
Tredje advent har fikats in med te, lussebullar och pepparkakor. Ska bli så sköönt med några dagars jul. Mindre skönt med hemtenta. Ska bli lite kul att komma tillbaka till jobbet oxå, även om det bara är ett par dagar.
 
kollade igenom min spotifylista. ibland undrar man. jag har t ex i ett svagt ögonblick lagt till en låt med ryan adams. desire. assåå smörigare låt får man leta efter. bara det att EP:n heter Extra cheese och har en hjärtformad pizza som cover.. dör.
 
imorgon är det måndag och jag är opepp på att gå till skolan. fan. men bara tre dagar kvar, sen lite julledigt. eller ah. tentaperiod, med lite helgdagar inklämda..
 
 
adjö

little boy lost

Såhär fint är det nere vid ån utanför norrlands. Uppsala är jättevackert på vintern. Synd att det är så förbannat kallt bara!
 
 
Nu är den segaste avhandlingen färdigläst. vilken fest! Nu väntar te, naturgodis och sen de knappt femtio sidor jag har kvar i nästa avhandling. Imorgon sätter jag tänderna i den sista, som hittills är orörd. woah.
 
loggade in på banken och hade som vanligt jäävligt mkt mindre pengar än jag trodde. tresiffrigt bara. herregud. depressionen kom nu som ett brev på posten.
 
 
godnatt!

det är sand emellan fingrarna

när man pluggar smälter dagarna ihop. det finns ingen helgstämning, det märks ingen skillnad vilken dag det är. hade det inte varit för at tman inte behöver gå till skolan på två dagar hade man aldrig märkt något, eftersom man är ledig i veckorna också allt som oftast.
 
idag har det varit bakisdag. har inte varit särskilt bakis alls, vilket nästan är konstigt efter gårkvällen, men jag tackar och tar emot! Utgång på norrlands med Maja och Michelle blev en all nighter. drog inte från nationen förrän typ halv fyra-fyra. kom i säng fem. vaknade nio. vet inte vart morgonen tog vägen riktigt, men var ner och handlade med tove runt tolv. lussebullefika framför enemy at the gates och sen plugg.
 
ungeför så kul har jag det idag.
 
snart är det jul på riktigt. gud vad det ska bli härligt!
 
det här kan vara inlägget som tar hem pokalen för halvårets tråkigaste.
 
 
att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet
 
adjö

Cruel Moon

Igår skrev jag ett långt inlägg som stannade i utkast-mappen. Konstigt egentligen att jag inte postade det. Nu blir det ett glapp i min nedtecknade livshistoria.
 
ah well. det jag skrev var väl vanligt "hej dagboken"-tjafs. Hur jag gått på stan med michelle och köpt lite julklappar. Att jag köpt te med choklad och saffran (eh gotttt), samt det vanliga gnället om skolan.
 
 
Ny dag, nya tag.
 
LUCIA. gick upp sju imorse för att kola på svts luciasändning. insåg snabbt att den took place bara 1,5 kilometer iffrån mig. i domkyrkan här i uppsala. jag och tove kom överens om att DAMN vad mysfaktor det hade varit att vara på plats! nu var vi inte det utan betraktade det hela genom cyberspace. läskigt hur pk de valt att vara i år genom att ha en lucia med (uppskattningsvis) indisk härkomst. Hon var fin och jag såg att hon sjäng altstämma. dubbelplus! känns alltid som att det är de blonda sopranerna som får stå i the limelight (förlåt Julia, Karin och Sandra jag älskar er, ni är bäst!)
 
Igår såg jag en kille i skolan. Han tittade upp på mig och jag fick genast känslan att jag kände igen honom. Att jag träffat honom förut liksom. Jag kan för allt i världen inte komma på var, när och varför. går och tänker på det hela tiden och det går bara inte! Sjukt irri!
 
Gled in på myrorna idag. Det bra myrorna, på sysslomansgatan. Hittade en tröja/topp som jag planerar bära på nyårsafton. vad som händer då är fortfarande jäävligt oklart, men känns iaf bra att man om man ska hitta på nåt kul åtminstone vet vad man ska ha på sig.
 
 
Glasvegas på musikhjälpen nyss. I like.
 
Coz at some points I think this ain't real
Some nights I say this shouldn't be me
 
 
Dags att sjunka in i pluggdimman igen.
 
Adieu
 
 
 
 
 
 
 

the sinner in me

Stressen ligger över mig som en tung filt. Läser så fort jag kan och så mycket jag bara orkar, men tycks inte komma någonstans. fan. vill bara bli klar, men det är ju bara att inse att det aldrig kommer att hända. När den här avhandlingen är utläst väntar artikeln till morgondagens seminarie. Därefter två påbärjade avhandlingar och efter dem ännu en artikel och ÄNNU en avhandling. Därefter tenta och TVÅ recensioner av avhandlingar. Nånstans mitt i allt ska det firas jul, juldag, annandag och nyår.
 
Det ska packas kläder, köpas julklappar, sammanställa resor för reseersättningar från gruvan..
 
Jag har ont i hela kroppen.
 
kände att det var bilddags. jag är inget fan av att ta bild på mig själv. inte heller personer som typ inte gör annat än tar bilder på sig själv. vi diskuterade det här med instagram i helgen, jag och julia. kul ändå för folk. att få utlopp för sitt bekräftelsebehov. vardagsnarcissism liksom.. ah well. jag är såklart inte bättre än någon annan, så i torsdags hände det. med min usla mobilkamera dessutom. syftet var egentligen att dokumentera nya hårfärgen, men jag vet inte hur det blev riktigt.. well, enjoy!
 
 
 
nu ska jag avnjuta lite svingammal julkalander (greveholm 1) tillsammans med kaffe. oklart vad det svarta guldet (eller vänta, är det olja kanske?)  kmr göra med min kropp dock, som enbart intagit en klick ytterst klibbig gröt idag. detta samtidigt som min restaurangelev till syster skriftligen delar med sig av sin trerätters lunch på skolan. innan jag stängde ner chattrutan hann jag se orden entrecôte, skagentoast och saffransglass. skitunge.
 
 
adjö
 

alla de han älskat, och de han bara sög av

Chilleftermiddag med Frida. Kaffe, te, pepparkakor och nu varsin dator i knät i soffan. Skönt att catch up. Har inte träffat lillasyster Söderberg på hur länge som helst. Mycket hinner hända på några månader inser man snabbt! Tove är borta och pluggar. Lägenheten är i gott skick och jag väntar på att Mysteriet på greveholm 1 ska ladda klart. Imorgon är jag ledig. eller asså nej. men jag behöver inte skolan. Lär läsa sjuka mängder text dock. Kommer fan aldrig att hinna på bara en vecka. sinnessjukt! Ah well. Imorgon är en ny dag, som ska fyllas med etnologiska avhandlingar. Kunde varit värre dock. Kunde ha jobbat kvar i Sala.. Så fort jag ser en brevbärare vill jag springa fram och krama denne och viska att det blir bättre. vintern kommer passera, reklamen kommer bli utdelad, du kommer få semester. jag och frida pratar erfarenheter. just nu rabarbersvaj, haha! Moget, jag vet, but that's how we roll. internet är schitzo. trist. hej

var din blott enstaka nätter

Luciahelgen är nu done and done. Allt gick bra, det var kul, jag är nöjd. Så härligt att hänga runt med fina tjejerna och mysa, sjunga och göra folk nöjda. Drygt 500 pers var och såg oss, en gammal kvinna sa till mig att nu skulle hon inte gå på lucia mer. Nu hade hon sett det bästa hon någonsin skulle få se. Det värmer så mycket!
 
imorgon blir det 8.15-bussen hem till Uppsala. Föreläsning och därefter hem och se om lägenheten står kvar efter Toves fest igårkväll. Önskar att jag kunde ha varit med, men ibland vill man mer än man kan.
 
Känner mig lätt som en fjäder. Julia kan knepen hon. Ska nu sova gott och drömma om lilla sällskapet, haha!
 
Det är så mycket bra som väntar nu. Snart jul ju! Ska skriva tenta och jävlas, men hoppas på några dagars ledigt. Längtar till den 22a. Glögg, vin, catch up och häng like old times med bästa brudarna. Blir ju grymt!
 
 
hej
 

i en värld av idioter står han först i kön

imorse somnade jag på soffan och drömde en lång rad jättejättekonstiga saker. jag kommer som vanligt inte ihåg det nu, men har gått och varit förvirrad och osäker på vad som varit dröm och vad som varit verklighet hela dagen. segt som fan.
 
snart kommer mamma. vi ska laga wraps med kycklingfilé och fetaostcreme. det ska bli gott. pappa var hemma och åt en sväng för en dryg timme sen. jag svepte en kopp kaffe och en apelsin för att hålla honom sällskap. mina inälvor hatar mig just nu.
 
ikväll är det genrep. jag är fan nervös. känner mig oförberedd och inser att det kommer få gå rutin.
 
 
När Kent blir ett knark, när man upptäcker ett sug att öppna spotify och nästan med darr på handen trycker på play, då vet man att det är dags att börja gräva fram happy thoughts. höja blicken lite och sluta tycka att man själv är viktigast i världen. sluta känna igen sig som ett offer i alla låtar. mamma hatar personer som ser sig själva som offer. där är vi lika hon och jag. ändå är det så lätt att göra det ibland. det är synd om barnen i afrika, men inte lika synd som om mig, liksom. stupid white kids.
 
adjö
 
 

we should all just be glad

Jahapp. Ikväll lär man väl sätta texten på upp gläd er alla. Herregud vad jag måste öva. faaaaan.
 
Jobb hela helgen. Ska bli skönt att liksom inte KUNNA plugga. ögonen gör ont och klockan är bara kvart över tolv.
 
Jag har varit så nöjd med mig själv, att jag fixat kläder till julafton och juldagen att jag helt glömt bort nyår. damn! Eftersom jag kmr åka till sala den 19e typ och inte komma tillbaka förrän efter nyår, så kommer jag behöva ha packning till alla eventuella fester, häng, jobbdagar och annat spejsigt. Skitsvårt och tråkigt! jag gillar det där med att gå in i garderoben (ja vi har walk-in jag och tove) i underkläder och dra på mig det jag känner för just för kvällen. blir ju omöjligt nu. trist.
 
ah well.
 
vet ju inte ens vad som händer på nyår än, så det är väl ett problem som får läggas på framtiden (om än den snara) så länge.
 
klockan springer. jag gör det inte. pratade träning med mamma igår och insåg att jag knappt minns när jag svettades senast. känner mig tjock och stilla på insidan, men kylan gör ju att man inte gärna kan ut och springa. då kmr jag få näsblod. får köra en dance off med millis sen. på med en bra platta i pappas stereo och bara ösa och vara hur ful som helst. superhärligt ju!
 
 

all the boys together

Jag är insnöad och strandad i uppsala. jag som tänkte åka till sala idag. faaeen.
 
istället ska jag äta nåt onyttigt, funderar på att göra nån form av kakdeg, och titta på wristcutters. har inte sett den än och tove älskar den och tror jag kommer göra detsamma. shannyn sossamon är iaf snygg. alltid något.
 
 
om det är något jag önskar att jag hade, så är det ögonbryn. har som bekant mammas mörka mörka hår, men pappas nästan blonda ögonfransar och bryn. en kombo som gör att man ser otroligt naken ut i ansiktet när man inte har något smink.
 
ah well. naket är väl bra det också ibland antar jag!
 
förövrigt bara MÅSTE jag se confession d'un enfant du siècle (Confession of a Child of the Century). charlotte gainsbourge och peter doherty. den har fått lousy betyg på imdb, vilket gör att jag typ ännu hellre vill se den, haha.
 
ah well.
 
chaite, något sockrigt och wristcutters.
 
adjö
 
 

härligt men farligt

 
Något man inte kan anklaga mig för är att aldrig ändra mitt hår..
 
annars då. sambo är hos en kompis här i närheten. hon messade för att deklarera att 1, hennes mobil kmr dö och 2, hon komer ha med sig sovsällskap. happ. nu känner jag mig som hennes morsa igen, som sitter hemma nyduschad, med nystädat badrum och väntar på henne och undrar när vi ska dricka te. hej johanna 62 år, det börjar bli dags att sluta vara så duktig i skolan och i hemmet och börja leva on the edge!
 
jag älskar att vara ensam hemma dock. hade varit even more sweet om kolikbarnet under oss kunde sluta skrika. vilket det typ aldrig tycks göra. påminn mig om att börja knapra p-piller..
 
jag har hittat ett nytt quilty-pleasure, som får mig att må lika bra som dåligt. woaha! (och nej, det är ingen kemisk substans)
 
oda ringde och gjorde mig happyhappy. bilresa hem imorgon med henne, olle o bissen. såå mkt mysigare och roligare än ett skabbigt sj-regional.
 
 

tills drömmen blev sann

Kollar med ett öga på Ellie Parker, med Naomi Watts. Den är rätt så jävla seg faktiskt.
 
Drömde att jag i en facebook-kommentar skrivit "jävlar" jättemånga gånger. Pinsamt och weird att göra. kom på den drömmen nu och börjar genast tänka om det verkligen var en dröm. Jag menar tänk om jag gjort det någonstans? shit.
 
Minéa hade två av avhandlingarna jag behöver till den nya kursen. fick mms med bild på dem runt kl 02 inatt. Mindes inte ens att jag svarat på det, men shit vad gott jag sov efter att fått veta att jag kmr slippa köpa dem!
 
Apropå köpa. Jag vill köpa en massa nya kläder och skor. Jag vill så det värker, men det går ju liksom inte. fan. behöver köpa julklappar, något jag får ta tag i nästa vecka eller helg.
 
 
asså den här filmen är sjuhuuukt weird och jobbig och dålig.
 
vill se en bra. har en osedd donnie darko på datorn, så kan hända att det får bli den. först måste det pluggas dock. SÅ.mycket.att.läsa. ögonen blöder fan snart. det senaste jag läste var en artikel som jag bara inte kunde fatta vad den handlade om! asså nu nä rjag tittar på en sida minns jag inte att jag läst den. den var så otroligt jobbigt skriven, helt utan flyt och skönt språk att jag på hela dess sjutton sidor inte kunde förstå vad den handlade om egentligen. kändes bara som en massa lösryckta ord man skrivit ned efter varandra. fyfaan om den ska användas till ngt i tentan!
 
och inte har jag hunnit städa badrummet heller.
 
vart tar en ledig dag vägen?
 
förövrigt är jag trött på snön nu. eller nej, men att det ska hålla på och komma mer så att inte ett jävla tåg kmr vilja gå i tid imorgon. sjukt irriterande. att jag dessutom inte har ngn bil i sala gör ju inte saken bättre. as if någonting kommer fungera imorgon. när jag känner efter är det nog arg jag är. har haft en konstig känsla hela eftermiddagen. typ sen när jag smsade med mamma. hennes ovilja att hjälpa går mig alltid på nerverna likt inget annat.
 
adjö

allting kan gå itu

Gick ner till tvättstugan i syfte att boka tid tills imorgon när jag är ledig hela dagen. Gick därifrån med två bokade maskiner.. om två timmar. vafan. så nu har jag ingenting att göra imorgon, vilket kommer resultera i att jag aldrig kmr ur morgonrocken på hela dagen. inte soffan helelr för del delen. bra jobbat tjockis.
 
absolut inget kul att skriva for now. suger ju.
 
Ska man tro de där orden hade jag förmodligen inte varit dickens favoritperson.. ehm.
 
 
adjö
 
 

stuck in the middle with you

Tentan färdig och in skickad. skönt!
 
Kom hem till Uppsala några timmar innan tove. hon är på väg hit atm, men jag måste sova. Upp och kila till skolan i mörkret och kylan. shit vad kallt det var nu när jag gick från tåget. ångest.
 
Tittade ikapp julkalandern nyss tillsammans med chaite, en vaniljmunk och en donut doppad i vit choklad. plötsligt händer det! gott som fan var det. nu är det tända ljus och mys innan det blir sängen.
 
 
har inte så mycket mer att komma med för tillfället. i veckan är det kursstart och dags att börja ladda för helgens luciakonserter.
 
adjö
 
 
 

RSS 2.0