Jag skyndar för att hinna ifrån min rygg

Olle Ljungström i högtalarna denna otroligt gråa dag.
 
Tåget till uppsala med erika imorse. Vi somnade fram o tillbaka hela tiden båda två. Gick genom en regning stad till våra respektive upprop. Hon till juridiken och jag till kulturantropologin. Mitt i engelska parken träffade jag en tjej som hette Klara. Hon frågade om vägen och det visade sig att vi ska gå i samma klass i tre år framöver. Hon var nice. 23 år från Nacka. Hade gått upp 5 imorse och åkt över upplands väsby till uppsala. buss, t-bana, pendel och tåg. Fyfaan så segt!
 
Nollningen börjar nästa vecka. Mitt lag ska vara utklädda till nåt asocierat med basket. hmm. jag tänker gå all in med stort linne, adidasshorts, converse och hårband. wii! Ber till gud att de andra ska klä ut sig mkt de också, annars blir jag lite opepp!
 
Nästa fredag är det klassresa (har jag börjat högskola eller högstadiet?) till Sthlm. Fettttt.
 
 
asså. jag gillar inte McD. Eller asså. egentligen är de tnog hatkärlek. Att äta där är mitt guiltypleasure nr1, men jag gillar inte hela grejen med megaföretag.. ah men anyway. jag och syster var snåla och köpte kaffe där idag. DAMN good! blir fler gånger. Tove kan få betala hyran i stulna kaffebiljetter (att jobba på McD har sina benefits)..
 
Förövrigt har jag en föreläsare som blandar in engelska ord när han pratar, hela tiden. LOVE IT! Han gör det nästan lika mkt som jag och oda!
 
 
Nu ska det förberdas för morgondagens bröllop vid fina högalid på söder i sthlm. synd att vädret ser ut att bli ungefär som idag dock, men vi håller tummarna för en kul fest ändå.
 
 
adjö
 

vad du döljer för mig

Framför Breaking news med filip o fredrik, som alltid om kvällarna.
 
Imorgon kickar det igång. huvva! Har inte hunnit fatta det än. Inte har jag kurslitteratur, inte har jag flyttat än, inte har jag flyttpackat klart. har inte ens ett anteckningsblock. Dör. Det här är inte jag! Brukar vara förberedd, inte alltid mentalt, men fan alltid materiellt!
 
näe usch. känns inge kul alls det här. är riktigt, riktigt stressad. orkar inte fokusera på skolan, inte på helgens bröllop, ingenting. vill bara få iväg all skit till nya lägenheten och packa upp. gud.
 
ah well... det löser sig.
 
 
imorgon ringer alarmet kvart i 6. ser inte fram emot det ens det minsta. har packat ner ALLA mina kläder, utom en tröja och ett par jeans. antar att det är vad jag har på mig imorgon? har inte pallat tänka till för fem öre. hoppas det blir okej. Det ska ju ändå regna som fan hela dagen.
 
Kul ju!
 
 
 
äeh
 
 
godnatt

through the looking glass

dödens hunger har hoppat på mig. Svimmar lite när jag tänker på middag. Vad nice det ska bli.
 
 
Det drar ihop sig till skolstart och jag är inte i närheten av flyttpackad och klar. Imorgon måste jag bli färdig sånär som på de grejer jag behöver för att kunna sova i gamla lägenheten tills tisdag. Är heller inte ens lite klar med kurslitteraturen. Får lätt panik. HJÄLP vad tråkigt det är att jaga böcker!!
 
Idag fixade jag klart min bröllopsoutfit. Kommer ta hem tråkpriset. Får skylta med min bländande personlighet istället.. hrmp. Passade på att glida in på hela människan med sara och erika och haffade inte en ny svart jacka, utan två. blAm! Det är så man gör när man är sämst och tappar bort favoriter. Tio kronor styck och i hur fint skick som helst är de. Kändes som att jag stal dem.. nästan. Ett rött, flätat läderskärp och en svart denimväst fick oxå följa med hem och jag blev ynka 45 kr fattigare. Börjar jag redan vänja mig med liten plånbok tro?
 
 
 
Jag vill bli addicted till en ny serie! Är snart ikapp med breaking bad, så jag kan känna att ett massivt tomrum är to come. Greys, Friends, Scrubs, how i met your mother, SATC, Twin peaks, Little britain, house, breaking bad, gossip girl, Girls, CSI.. Måste. ha. en. ny. Lutar åt Californication faktiskt. Andra tips? Gillar inte the office (gjorde iaf inte när jag försökte sist), glee, eller the big bang theory..
 
 
En sak som suger med min playlist på spotify är att de låtar jag helst vill höra ju är de nyaste på listan, alltså längst ner. Sen stannar ju listan när de är slut, alltså efter typ fyra låtar. total tystnad. segt. istta och köa låtar är ju drygt, och ha på shuffle kan man inte ha, då vet man ju aldrig vad som kan dyka upp..
 
svårt det där.
 
 
 
adjö
 
 
 
 
 
 
 

jag är dina drömmar, jag är den som aldrig säger nej

Det är mycket nu.
 
Flyttpacka, leta studielitteratur, fixa bröllopsoutfit.. det går i ett!
 
Igår fyllde undertecknad 22 år. Börjar få liiite åldersnojja faktiskt. det närmar sig de skälvande 25 med stormsteg! Firade med familj o kusiner, mor- o farföräldrar i söndags kväll ute i irsta. Faster Eva bjöd på fika och jag och frida fick paket. Igår lagade mamma middag och hennes kompis Tamara kom med sina barn och fikade på kvällen. Mys!
 
Idag ska Oda bjuda mig på mat och dessert. Även det ska bli jättemysigt. Blir ordentligt firad här känner jag! Fest fredag o lördag, fika och mysmat söndag, måndag, tisdag. Har nog aldrig varit såhär o-synd om mig..
 
hehrm.
 
Väntar på svar på ett mail. Jag är otroligt dålig på att vänta. Får krypningar hela kroppen. 24 timmar har nu gått och jag börjar tänka ut alla möjliga hemska öden denna kvinna kan ha drabbats av som gör att hon inte kunnat svara mig. Kanske bäst att ringa tove och höra om hon fått nåt livstecken från personen i fråga.. man vet ju aldrig liksom..
 
 
later
 
 
adieu
 

everytime you wisper my name

 
"Har någon sagt till dig att du ser ut som winona ryder?"
 
- Nej, för det gör jag inte, men TACK!
 
 
Har haft en jättebra kväll! Vin, god mat, kul folk och en jäkla massa härj. Som det ska va!
 
Ligger och kollar på ett program som heter Tusen sätt att dö. haha! så sjukt! I'm gonna go out with a bang, säger jag bara!
 
 
usch. imorgon ska jag flyttpacka lite. börjar få ångest. på riktigt. först ska jag dock sova, länge, länge.
 
jag älskar ledighet!
 
kul att en kvinna som var på festen visade sig vara indiens nya ambassadör i sverige.... och där sitter vi och öser som aldrig förr. åååh vad pinigt. hennes chaufför satt i lyxbilen utanför och chillade till hon ville åka. kul jobb. men damn! nån kunde sagt att hon var en rather important person? jesuses.
 
 
godnatt!
 

que sera mi vida

6 kilometer vandring med erika nyss. Jag blir alltid så sjukt passiv när jag är ledig. När jag jobbar tänker jag ut hundra viktiga och mindre viktiga saker jag ska göra när jag blir ledig, men sen bara - nothing. sämst.
 
Måste komma ihåg att mosa in flyttkartongerna i bilen. Ska börja packa ihop mig imorgon. Känns weird, men bra. Har bara ångest över hur stort vi kommer få ¨det i uppsala och hur kalt och fult det kommer se ut innan vi får råd att komma iordning. Hatar att bo fult!!
 
Ikväll blir det kräftskiva med gruvgänget! Tänker inte gå ut fullt så hårt om förra året, då jag mådde illa säkert fyra dagar efteråt. Det får bli lite smålugnt. Tänkte försöka slippa dra till systemet, men känner att om jag skrapar ihop det som finns att tillgå, vin, cider och öl, så kommer jag INTE vara fit for tvådagars imorgon! brukar alltid bli lite zombie-aktig av att blanda en massa olika shit. vettefan varför jag ens köpte cider.. gott, visst, men ovärt som fan. blir nog vin idag också om jag känner mig själv rätt.
 
ah well.
 
idag är det LÖN och den har väl knappt aldrig varit så välkommen in på kontot! damn! trodde att jag skulle stranda riktigt där ett tag. vet inte vad som hände denna månad, men det har blitt mkt alkohol, fikor, ute-ätningar (?) och annat krafs som när man lägger ihop det blir en skaplig summa ändå. de är värst. pengarna som flyger iväg utan att man liksom märker det..
 
ska sluta vara wise-ass och gå upp på vinden och hämta resväskor. Här ska flyttpackas!
 
 
mamma fick btw en låtönskning när jag satt vid spotify. det blev que sera mi vida med gibson brothers. det syns nu på min facebook. antar att jag får lov att bjuda på den...?  -.-
 
adios
 

streets of fire

Idag är hela jag snetänd. Inte humörmässigt, utan liksom.. koffeinhög och blodsockerlåg. orkar inte göra nånting. Inte ens lyssna på hassan.. fasteeeh. det orkar jag nog inte vanligtvis heller. får p-a-n-i-k när de ringer upp folk och är dryga! kallsvettas och vill gråta. vissa sketcher är jäävligt kul dock. Erika skrattar hela tiden. Mamma nervösskrattar och jag håller för öronen.
 
Ikväll går the dark knight på tv, ropar erika. det blir! ååh. jag crejvar film, som alltid när jag är ledig och inte har nåt bättre för mig. såg dom kallar oss mods idag igen.. heh. gillar när de åker förbi sala: "vart e vi nu? ful stad.. SALA var vi visst!"
 
well.
 
idag har gått fort. jättefort. måste verkligen skärpa mig och börja flyttpacka snart! om en vecka imorgon är det upprop. damn that! det är nya tider nu!
 
 
 
 
adjö
 
 
 

live those days tonight

Skulle aldrig ha knappat in popaganda.se. nu har jag ångest och vill se thåström på fredag istället för att sitta och bli full och galen på tinget. eller vad som nu händer på fredag..?
 
ääeeeh.
 
fb-chatt med jullan medan jag tittar på molnen som glider förbi utanför. så sjuuukt mörka! det var ju halvkul att man hade endel kvar av turen idag när åskan kom.. RÄTT blött blev det! då suger det att man dessutom ska dela ut ikea-katalogen. förlåt för att ni fick skrynkelblöta kataloger kära kunder, men there was nothin to do! himlen öppnade sig fan!
 
 
oh damn.
 
sitter och funderar på om jag ska åka till landet nu ikväll eller imorgon. lutar åt imorgon. klockan går och ingen syster är hemma ikväll, så det blir nog ensammys hemma i lägenheten.
 
asså. nu ser det ut att vara natt ute. känns som att det kmr bli lite skitväder inom en snar framtid. över denna sommar ska jag rita en stor vagina i kalendern (vill inte använda ordet fitta i min annars så korrekta, hrmpgjrgrj, blogg)
 
 
jag vill höra ny musik. sån musik som jag fastnar för och typ får flipp av välmående så fort jag hör de första tonerna av. tips mottages med öppna armar och öron!
 
 
vill man förövrigt ha en liten kik på hur erika och millis lägenhet ser ut så kan man kolla erikas blogg. länkas på sidan!
 
 
adjö
 
 
 

don't fool yourself

Breaking News med filip o fredrik är tillbaka, and I'm lovin it!
 
I övrigt då. Har jobbat, varit över till Erika och millis som numera samsas på 27 kvadrat på dammgatan. Skitmysigt har de! avis. Var ute och gick en promme som vart ganska lång till det var klart. jätteskönt väder!
 
Är irri. Har fått upp ett spår på min jacka som ju som bekant är försvunnen efter helgens bravader. Enda kruxet är att jag måste ha hjälp av en person som visar nya talanger vad gäller att vara jobbig att ha att göra med. jag ska aldrig mer försätta mig en situation där jag behöver dennes hjälp!!
 
aaaaahhhh
 
 
 
just nu längtar jag till avesta. japp det är sant. ica i avesta. där fins nämligen ett flervånings-donutberg. Står och bara glor av skräckblandad förtjusning varje gång jag är där. lovar att ta kort när jag är där nästa gång. är så sugen på vad som helst som är sött och fett att hade jag haft en sambo hade jag börjat gnaga på denne (förutsatt att den var söt och lite fet då).
 
hehe
 
 
godnatt
 
 
 

There's no home for you here girl, go away

Jag och Karin var ner på klassträffen och framstod säkerligen som de fittigaste bitcharna norr om berlin. Jaja, så kan det va. Jag var bakis och trött och Karin drar till linköping idag, så all in var inte att tänka på.
 
Min kropp har blivit en jävel på att läka myggbett! helt sjukt" fick ett igår, det syns inte idag. i övrigt är det svinmycket mygg i år. jag ser dem, jag klagar, jag hör andra klaga, men jag får aldrig några bett? Jag anses väl äcklig i insektskretsar. Gör inget. Jag anser insektskretsarna vara äckliga.
 
 
Lyssnar lite på White stripes och blir nostalgisk. högstadiemusik. tidiga gymnasiet också kanske. Det känns som igår.. eller nej, men det känns som förra veckan. Tiden går så fort att jag blir rädd.
 
 
imorgon börjar minsta syster på gymnasiet. Jag minns när man puffade på mammas mage och ville att hon skulle komma ut. Nu puffar man på hennes lägenhetsdörr när man vill att hon ska komma ut. SJUKT!
 
I'm old.
 
 
HeJ

blame it on a simple twist of fate

ohkej. det blev inge chill igår. skippade batman med erika och axel och drog in till sala och oda istället. det blev vin, tinget, efterfest och en däck på det. nu sitter betongkepan stadigt på plats och man är väl sådär halvsugen på klassfest ikväll. jag och karin har kommit överens om att dra ner en snabbis bara. känns bra.
 
min rygg är messed up. axel har försökt fixa den. det knakade som bara den, men jag tror att det är musklerna snarare än kotorna som levt hårt.
 
jag glömde min svarta favoritkavaj/jacka på tinget igår och idag när jag gick dit och frågade efter den hittade de den inte! jag gråter blod. den är ju second hand och dessutom hemsydd av någon, så den är verkligen one of a kind. har den till allt, allt, allt och jag vet inte vad jag ska ta mig till utan den. och ja, jag är en material girl! men asså. jag fattar inte. om någon tagit den måste den varit snabb som fan, för vi gick typ tjugo min innan stängning och det var knappt en käft på uteserveringen. de hade börjat plocka in den till o med.
 
nej, sjukt sorgligt är det och jag är SÅ arg på mitt fulla jag. varför?
 
har bara några hundra på kontot dessutom, så att köpa en ny, liknande finns inte på kartan.
 
har sjuk ångest.
 
SJUK
 
 
åååååå
 
 
 

du gör mig rädd för höjd och fart

Har tittat på unga mödrar och får alltis samma ångest. Hur man kan vara av samma ålder men tänka så olika? En tjej har ett barn sen tidigare och har nu träffat en kille som hon känt och varit tillsammans med i knappt två månader. Nu är hon gravid igen och säger att "han är den rätte" och "vi kommer bli gamla tillsammans".
 
really?
 
nej usch. Killar på 24 är osäkrare än en handgranat med urdragen sprint...
 
 
Om två veckor har jag skolstart. Snart drar jag upp mig med rötterna och planterar mig i en annan stad. Har redan skrivit mig i uppsala. tur att det inte är som på jesu tid.. då hade jag behövt ta mitt pick o pack på ryggen och till uppsala för inskrivning.. nu behöver jag bara sätta mig vid datorn. skönt det.
 
ser helst att erika och axel kommer farande snart. de har ingredienser till middagen med sig. förhoppningsvis.
 
senare bär det av in till sala för vin med oda och frida. var kvällen slutar vet man aldrig.
 
 
hur jag kände mig så stark men skygg , ska jag komma ihåg.
 
 
 
hej
 
 
 

you've been on my mind

 
 
 
Even though my eyes are hazy and my thoughts they might be narrow,
Where you been don't bother me or bring me down in sorrow.
I don't even mind who you'll be waking with tomorrow,
But mama, you're just on my mind.
 
 
Börjar smyga ut ur min förkylningsgrotta. Tack och lov för det!
 
Helg igen.
 
Lediga veckor går minst dubbelt så snabbt som jobbveckor. Totalt värdo!
 
 
Har inte mkt att säga. Väntar på mamma. Ska göra kaffe.
 
adjö
 

marken ligger uppskrapad

Det är tydligt att min hjärna arbetat hårdare än mina fingrar när man läser det tidigare inlägget. Jag googlade alltså inkubationstid för hiv. För att göra en liten överslagsräkning. Framgick nog inte riktigt där.
 
ehrm.
 
 
Säg det där du alltid ville ha sagt till mig
Våra barn ska svepa filtarna
över våra huvuden
Ridån går ner och ljusen släcks
och kvar finns bara sägner


Usch. Man blir känslig när man är sjuk. Jag blir än mer emotionell.

Det suger. Du suger. Jag suger.

 

adjö


petroleum

Mina grannar har ormar. Fyfan. Dör lite. Här har man levat ovetandes i över ett år om att äckliga reptiler ligger och frustar på andra sidan väggen. Okej, de frustar kanske inte nämnvärt, men jag gör när jag tänker på dess blotta närvaro!
 
I övrigt då. Golvad av en förkylning i vanlig ordning och jag försöker att sitta upprätt större delen av dagen iaf. Det har gått bra sånär som på en timmes sovande där runt tre. det var längesen det var såhär pass. Hatar att min kropp inte klarar ett enda jävla virus. Borde kanske göra ett hiv-test? Blir nervös när jag tänker på att en viss person som finns i mitt liv lite ibland har varit och åkt interrail nu i sommar. Har hört för mkt skräckhistorier om folk som legat på kontinenten och kommit hem med hiv. Tänk om det faktiskt är så? åh gud. bör man fråga om det faktiskt finns anledning till oro?
 
nu blir jag stel och kall inombords. måste googla.
 
google säger olika. 1-2 veckor säger nån, 1-2 månader säger en annan. jag väljer att tro månader.
 
 
Jesus. Jag drömmer mardrömmar om hösten om nätterna och svävar i ett snortöcken liknande en mardröm på dagarna. Livet är fett. Som om det inte vore nog ringde jobbet imorse. VARFÖR?! Varför ska inte jag få ha fem dagar ledigt när alla de andra hade 4-5 veckor?! Äej fyfan vad jag tappar sugen att vara hjälpsam mot dem när de behandlar mig så respektlöst. uäk.
 
här hemma tänker de andra åka till sätra på pubkväll. jag lär passa. det suger.
 
 
 
hej
 
 
 

jag vill inte lida för något du inte vet

Idag nötte vi Uppsalas gator, jag, Södran och Anton. Det var kul, vi blev trötta. Fikade, åt, chillade i solen. Mysdag!
 
Mitt i allt var vi in en sväng på weekday, där jag reahaffade dessa godingar för ynka hunkan. lätt värt!
 
 
 
 
 
Jag är förkyld. IGEN. helt sjukt! Oda är också risig, så där satt vi, vid hennes köksbord med varsin tekopp och lite jordnötter och snorade. Men det var mysigt ändå! Hon har dessutom varit snäll och lånat ut en klänning till mig som jag nog ska ha på bröllopet om inte borlänge slår mig med häpnad på torsdag.
 
nu blir det filmtittande tror jag. underbart att inte behöva gå upp tidigt och hasa sig till jobbet!!
 
 
adjö

fuck forever

Trött men glad.
 
Helgen var lugn och bra. Vin och chill med maja och lite julia i fredags och pizza och filmhäng med karin, erika, axel och millis i lördags. Idag var det stockholm med mormor. Hittade ingen klänning till bröllopet. bajs. såg jättemkt snyggt i övrigt, men damn, jag är ingen klänningsmänniska. inte festklänningar iaf. färgglada klänningar som ska pleasa övre medelklassen. uäk. känner mig utklädd snarare än uppklädd.
 
Idag har jag bara ätit ute. Vill inte tänka på hur många kalorier jag kört i mig, men imorgon är en ny dag. Supergod thaimat på norrmalm, grym sallad på månsan. i love att vara ledig!!
 
Imorgon blir det Uppsala med blivande sambon. niotåget och jag blir kompisar nu i veckan tror jag bestämt. Hon ska komma från vässan och byta tåg i sala. har gått med på perronghäng från tio i, när hennes tåg kommer. ska stå och vänta på henne med en stor handskriven skylt. vore askul. måste kolla om jag har nån kartong!
 
 
 
 
jag hatar zalandoreklamen. så. otroligt. mycket.
 
bra snack med juppe nu ikväll. finns ingen som jag har så roltigt i skrift med som henne. det allra mest eländiga blir med ens mycket mindre mörkt när hon är på andra sidan skärmen.
 
rubriken är tillägnad mig och mina vänner. en uppmaning och en påminnelse.
 
 
godkväll

heartattack and wine

LEDIG!
 
planer under ledgiheten so far: skönt häng med julia o maja ikväll, stockholm med mormor (hon mutade mig med gratis tågbiljetter och häng på en mysig restaurang) på måndag, uppsala med tove (dag ej bestämt). annars är det parkeringsbromsen i ute på landet. Millis har en vecka sommarlov kvar och erika är ledig hela nästa vecka. åååh. sovmorgnar, långpromenader, tystnad, lugn. ja jag låter fan som en pensionär. haha!
 
 
okej, väderlekrapporten säger att det inte ska vara några moln. nog för att jag har riktigt, riktigt dålig syn, men jag ser att det är inte bara ett moln på himlen? assåååå. kommer det regn hoppar jag ner i ett gruvschakt. låter långsökt som fan, men jag och julia (och maja om hon hinner hem från le work) tänkte dra upp en sväng till gruvpuben. lär reda ut diverse sångmysterier med kinga och tänkte passa på att lyssna på lite musik och chilla lite med gamla kollegor. wii.
 
har lånat mammas högtalare igen. har skrivit lovord om dem tidigare, men jag förbluffas varje gång. de är så bra! får knottror på armarna när jag lyssnar!
 
 
åhkej. mat kanske?
 
 
adieu
 
 
 

the beat

There's only one thing wrong with you befriending me
Take it  easy, I think you're bending me
 
En dag. EN dag. sen får jag välja själv hur jag ska spendera mina dagar. Eller ja, en vecka åtminstone. Det känns osm en ofattbar lyx att få sova till jag vaknar en vardag, att inte behöva göra matlådor, inte behöva passa någon tid. ÅH så skönt det ska bli!
 
Det börjar dra ihop sig till säsongsfinal nu i breaking bad (är på säsong 4 i mitt tittande). Så fruktansvärt spännande att jag stundtals bara måste köra på dubbel hastighet för att inte sprängas i bitar! uäh.
 
nu är det dags för ännu ett avsnitt.
 
toodles!

får jag veta vad du tänker

sitter och sneglar på regnet. mysigt när man är inne och slipper gå ut mer idag.
 
var ner på stan med erika för lite systerhäng. lite butiker och en fika. ungefär vad man pallar efter varsina jobbdagar och med paraplyerna i högsta hugg. träffade oda en snabbis. hon och olle åker till way out west imorgon bitti. tåg. första klass. det smärtar ju att behöva springa runt åkra medan de glider på ett tåg och sen steker runt i götet hela helgen. gött det!
 
min så kallade ledighet blir mer och mer violated. höll på att bli jobb nästan hela nästa vecka, men då satte jag mig på tvären. vet att jag inte kommer må bra om jag inte slår mig fri för lite ledighet. mycket ska hända nu på kort tid, och jag behöver verkligen, verkligen en liten paus för att ladda batterierna. både fysiskt och mentalt.
 
kollade in mitt schema för hösten. HAH vilket skämt, att jag trott att jag kommer kunna jobba lite i sala samtidigt. no way josé. lär ju campa out i skolan every day! så går det med den planen. hej superfattigdom! ett litet, litet plus med det är ju dock att det inte kommer finnas så mkt tid åt att gå i affärer och göra av med pengar... heh.
 
är seg. var uppe och kollad epå film igår. chéri. har velat se den ett tag, så passade på när den gick på tv. den var platt. rupert friend var dock så fin att jag fick ångest. do want. so bad. keira knightley hade honom. jag skulle aldrig släppa taget. aldrig!
 
ah okej, got carried away lite där. han är nice. punkt.
 
 
dags för fixande av lunchlåda. när ska jag börja gilla att laga mat?
 
 
adjö
 
 

ain't fooling no one

Det regnar. Har lite ångest över att behöva jobba i vätan imorgon, men det får väl lov att gå antar jag.
 
har varit hos Oda och fått god sallad och kolla tpå film lite sådär halvengagerat. livade upp måndagkvällen.
 
Idag fick man andra och slutgiltiga antagningsbeskedet tills i höst. Jag blev antagen till programmet jag ville gå, men inte vågat hoppas på att komma in på. vilken FEST! Nu är det alltså klart. lägenheten, att jag får en klass, det blir nollning och nationer, det blir samboskap med tove, det blir ny stad och ny syssselsättning. jag har tagit tag och styrt i mitt liv. känns så otroligt bra! det enda som känns mindre bra är väl min kommande ekonomiska situation, heh. får idka byteshandel mellan garderoberna våra, jag och sambon.
 
har kollat på ännu ett jävligt tätt avsnitt av breaking bad. ibland måste jag dubbla speeden för att det blir för spännande. jag är dålig på det där med spänning. framkallar ångest som få andra saker!
 
läsa lite bok nu tror jag. gäller att ta vara på den lilla tid som är kvar innan jag inte kommer vilja titta åt en bok när plugg-hours är över för dagen..
 
 
guten nacht
 
 

i beg you, can i follow

är oförskämt pigg efter en tvådagars. gött det! sovsällskapet mitt frågade uppgivet om jag aldrig blir bakis, om jag alltid är så provocerande svinpigg på morgonen. svar ja! eller asså.. vardagmorgnar räknas fan inte. då är jag död och redo för begravning oavsett hur många timmar jag sovit.
 
drömde inatt.
- att jag körde bil.. topless. och blev stoppad av polisen. hade en stor sängkudde mellan ratten och boobsen och tänkte att fan, hur ska det här gå? hur ska jag hinna få på mig en tröja? varpå jag släppte ratten och hade armarna och huvet inne i tröjan när polisen kollade in i bilen. awkward 2.0
 
- att jesper aldrig kunde sluta dammsuga mitt i natten. hela tiden. överallt i hela lägenheten, flera gånger om. irriterande 2.0
 
vaknade sen med ett ryck när tidningen kom. fick the freaks och trodde att nån låste upp och kom in, så låg sen under täcket med ont i hjärtat i säkert tio min.
 
 
kul natt.
 
 
imorgon börjar sista arbetsveckan. galet! känns dock sjukt bra och jag längtar ihjäl mig till fredag eftermiddag. att det ska bli regn typ hela veckan hjälper ju inte upp direkt mycket, men här ska bitas ihop tills käkarna krossas.
 
det finfina vädret har nu blivit moln och oroväckande blåsigt. rain is to come, tror jag bestämt.
 
 
adjö for now
 

can't start a fire without a spark

som vanligt när det ska göras iordning för utgång har jag flera timmars dötid innan jag helt plötsligt ska göra ALLT på en gång. väntar nu på att tiden ska gå så att jag kan börja göra lite mat. är dålig på att fördriva tid, så jus tnu går spotify för fullt och jag funderar på om det är läge att blåsa håret torrt kanske?
 
 
 
 
okej, tid har passerat sedan det senaste skrevs. 6 låtar. varav två var tom waits, så alltså.. ganska länge.
 
maten på spisen, håret i flätor (?!!) i hopp om lite vågor och kläderna ligger framme. blir bra som fan.
 
det har slutat regna, men moln fortsätter rulla in, vilket är weird. de syns inte på någon väderprognos. regnar det ikväll/natt blir jag sur. vitt, halvtransperent linne förvandlas snabbt till en wet-tshirt-contest när himlen grinar, vilket vore otroligt uncool.
 
ska satsa på att vara hos oda med vinaren i hand om en dryg timme. lite musik, vin och chill innan det blir tinget, lite bira och endel mer chill. hoppas på en kul kväll ikväll!
 
 
ahmen nejmen. dags att peta ur flätorna kanske? vill inte riskera att se ut som man gjorde när man sovit med flätor som liten. luckily skulle man då bara till dagmamman. ingen dömde en fyraåring på samma sätt som de dömer en soon to be tjugotvååring. damn.
 
 
adjö

jag spelar utan insats här

att våga hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet
 
 
Oda var här. Det var skönt. lite slapphäng. Hon ledig och fysiskt trött. Jag nyjobbad och fysiskt trött. vi var liksom på samma nivå, fast ändå inte..
 
imorgon är det fredag! näst sista fredagen!! Eller asså. det har redan börjat tas dagar av min ledgihet, damn those bosses! men än så länge bara två. jag viker mig inte! vill ha åtminstone en sammahängande vecka! inte mer än rätt när man jobbar non stop våren och sommaren. fick inte ens ledigt för att åka på festival, trots att jag begärt det. ngngnmng..
 
helg ska iaf bli riktigt gött. veckan har gått fort! thank god. imorgon kväl blir det vin och tinget med odAn. blir förhoppningsvis greatness! lekte med elden och köpte en tetra vin ist för en flaska. bad move, men tanken va ratt den skulle räcka ifall att det skulle bli nåt på lördag också, vilket man ju aldrig vet när det är sommar och allt sitter löst.
 
hehe.
 
 
ahkej. nu måste jag engagera mig lite i min mat är på spisen och i ugnen. kommer hata mig själv imorgon vid lunchen annars...
 
 
adios

RSS 2.0