fuck forever

Trött men glad.
 
Helgen var lugn och bra. Vin och chill med maja och lite julia i fredags och pizza och filmhäng med karin, erika, axel och millis i lördags. Idag var det stockholm med mormor. Hittade ingen klänning till bröllopet. bajs. såg jättemkt snyggt i övrigt, men damn, jag är ingen klänningsmänniska. inte festklänningar iaf. färgglada klänningar som ska pleasa övre medelklassen. uäk. känner mig utklädd snarare än uppklädd.
 
Idag har jag bara ätit ute. Vill inte tänka på hur många kalorier jag kört i mig, men imorgon är en ny dag. Supergod thaimat på norrmalm, grym sallad på månsan. i love att vara ledig!!
 
Imorgon blir det Uppsala med blivande sambon. niotåget och jag blir kompisar nu i veckan tror jag bestämt. Hon ska komma från vässan och byta tåg i sala. har gått med på perronghäng från tio i, när hennes tåg kommer. ska stå och vänta på henne med en stor handskriven skylt. vore askul. måste kolla om jag har nån kartong!
 
 
 
 
jag hatar zalandoreklamen. så. otroligt. mycket.
 
bra snack med juppe nu ikväll. finns ingen som jag har så roltigt i skrift med som henne. det allra mest eländiga blir med ens mycket mindre mörkt när hon är på andra sidan skärmen.
 
rubriken är tillägnad mig och mina vänner. en uppmaning och en påminnelse.
 
 
godkväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0