She can shake it just like J-Lo when the bedroom lights go down

stal rubrik från erika.

ser fram emot sonisphere! många skulle nog kalla mig popsnöre, jag med i många avseenden, men ibland gör grymt hårdrock mig svag i knäna.

wolfmother till peace and love. jag är sååå kluven. babyshambles till arvika och wolfmother till pl. it's not fair and I think you're really mean, för att låna från lily allen.

orkar jag ta 848 till uppsala 06,30 imorgon för att hinna med ett bra tåg till sthlm? svar nej. orkar jag komma försent till föreläsningen? svar nej. dilemma.

nu ska jag grina inombords en stund och sända hat till vintern och tankar av oförstående och förakt till dom som förtjänar det. efter gårdagen har det gått upp för mig att det faktiskt är en hel hög som borde kliva ner från sina höga hästar och sluta trampa på oss som är på jorden. idioter.


No time for us

sitter återigen hos sara. vinet och ölen har försvunnit ur mitt blod. åtminstone så pass att jag inte längre känner av det i huvet. skönt. ingen betongkepa imorgon. alltid något!

här är det mörkt. lägenhetsinnehaverskan släckte just ljuset i protest mot mitt late night-dataknappande. sminket är borta, linserna uttagna, tänderna borstade. ett märke i pannan där flätan satt. tröjan som oturligt nog fick en massa öl på sig från oväntat håll. jag luktar någon annans parfym. nåt sött, sliskigt som inte är jag. en annan tjej som tydligen inte har någon smak.

äckligt.

har aldrig känt mig så ovälkommen på hotellet. vet inte om det var avsaknaden av alkohol eller vad som gjorde att paranoian tog överhanden. bara ett argt utbrott. ett handslag senare var det okej. tänk om alla fungerade så..

en vacker dag ska jag inte låta saker "get to me" lika lätt som de gör nu.

idag var ingen vacker dag.

imorgon blir förhoppningsvis vackrare. startar med en fika med Julia.

godnatt


I see kings and queens at night, in a world of neon light

sitter hos sara och vinar. förundras över hur jag fortfarande inte tycker om vin sedan min vidriga natt i början av december... som att vara tillbaka på ruta ett liksom. johanna 16 år som bara dricker gin o tonic och öl. mahah

kollar på en film om en tjej som blivit gravid av ett one night stand. känner mgi så tacksam att lingonveckan finally startade för nån dag sen. inte roliga dagar att vänta på en sen en!

oaaaha detta vin är inte gott! minns att jag gillade det förut. whats up with me?

lär ta varannan vatten för att få ur smaken. känns ju lite fjortis, men nu är det som det är. inget mer vin på ett tag and that's for sure!

karin är hemma och mår inte bra. stackarn.

longing for julia och bra musik. lär väl bara få det ena på hotellet, men man kan inte få allt.

adjö

I thank no one and no one thanks me

denna blogg har gjort ett djupdyk när det gäller antalet besökare. jävla svikare! börjar naturligtvis genast undra: för lite "dagens outfit"?, för lite utvik? för lite snaskiga sexdetaljer?

okej fine.

but you will never get more of that, bara så ni vet.

mahaha

eller vem vet. kanske jag en dag börjar fylleblogga. Gos help me if that's true.

anyway

erika är här och gör mig sällskap. ingen är hemma. bara sjuka mamma. magsjuka är inte okej, alltså blir man övergiven.

utgång imorgon. julia är hemma. upplagt för en trevlig kväll!

adjö

Killing time

Efter som mamma gjort det dumma valet att jobba inom sjukvården och eftersom sjukvården nu drabbas av vinterkräksjuka tänker jag fly och bo i saladamm hela helgen.

jävlaskit.

lämnade dessutom datorn kvar i sthlm eftersom det är så jävla tung att släpa på.

alltså.

ingen dator på fem dagar.

mobil is the shit.

adjö


Dystra utsikter

Känner magsyran komma krypande. barnen är här nu. efter en middag av gälla skrik, krypande under bordet och "johanna, johanna kolla mitt lasersvärd" har jag lyckats komma undan och stängt dörren. tydligen tkr de dock att det är våldsamt kul att knacka på den... aaah

erika är aldrig inne på msn, vilket suger. skulle behöva få ut lite aggresioner just nu. och då menar jag inte barnen. de är ännu små och oförstörda. på kvällen kan man väl dock önska att de hade lite mindre lust att springa omkring och lite mera lust att göra sånt som vi (läs jag och erika) gjorde när vi var små. ritade, tittade på tv, nattade dockor.. att de är killar? det spelar väl ingen roll i dagens samhälle...?


ibland förstår jag mig inte på mig själv. just nu är en sådan gång.
det kryper under skinnet på mig. ett såntdär elakt "hits you when you're down" som inte tar fram mina bästa sidor. en dag ska jag sluta bry mig.

ett av barnen står här brevid. han har änglahår. verkligen! långt, mjukt och ljusblondt. han är söt. hade det inte varit för min bristade ork hade jag tagit mig tid att vara med honom.

men inte ikväll.

när han blir stor kommer han att förstå.

jag längtar hem!


Splittrat glas på golvet, helvete
Vad hände här egentligen?
Gud, gud om du finns hjälp till!
Jag vill, jag vill, jag vill
jag vill mycket mer än det här
Mycket mer än allt det här

You only call me when you need something from me..

ont i huvet. men det gör inget! anledningen till huvudvärken är att solen skiner för fullt ute och att det tillsammans med snön blir helvetiskt ljust. mina ljuskänsliga ögon kniper ihop sig och tåras så att jag ser ut som om jag går runt och smågråter hela tiden. men som sagt, ingen fara! solen värmer och för första gången på hur länge som helst frös jag varken imorse eller nu när jag gick hem från ica.

har bara lite plugg idag, vilket jag firar med att köpa cosmo. ahah. ska tydligen vara nåt test om vilken sextyp man är... vild, varm eller romantisk... ska bli spännande, för jag känner mig nog inte riktigt som nåt av de alternativen..

idag kommer ett av barnbarnen hit. han är sex år och i trotsåldern. jag stålsätter mig för allt jag har just nu.

johanna+barn= osant!

vi behöver dock bara dela hus tills imorgon, för då åker jag till sala över helgen. ska bli skönt. hoppas på lite mer fest denna helg. och på fredag ska jag umgås med anna och sara. det ser vi fram emot!

nu lite svensk politisk historia!

adjö


Long legs and burgundy lips

linda påstår att det inte går att hitta en riktig karl på söder. hon är dum. det kan man visst!

imorgon ska vi ha en dansk föreläsare. ser fram emot det med spänning! dessutom ska hon föreläsa om feminismens historia. jag får gåshud (negativ gåshud), men det blir nog jättebra.

är lycklig över att ha fått igång den tidigare stendöda mp3n (dags att skaffa i-pod? never ever så länge denna fortfarande fungerar baby). det tog en stund, men när jag såg den lilla reset-knappen gick det upp ett ljus. pressade in ett örhänge och voilá!

KTH nästa liksooom.

tänkte att jag skulle sova tidigt idag. mjo. slocknade redan fyra. kewl. kommer ju verkligen kunna sova igen innan midnatt....

pubkväll imorgon. känns som att ja why not! we'll see.

nu säger hon (linda) att hon skulle vilja se mig med en brat (som om det var det mest otroliga in the world?:O )

nej detta duger inte, rött nagellack ska på! därefter änglar och demoner.

godnatt


I was a whirlwind and she, she was a superstar

you make me sad. kanske är det som mamma sa...
och i så fall är du stundtals världens skickligaste lögnare. vilket äcklar mig mer än något annat.


nog om ilska.

har varit och köpt nya shorts. ironiskt kan tänkas, men som bekant är jag begåvad med framförhållning. fanns två par kvar, 34 och 42. hrrrm. snabb uträkning i huvet att risken är stor att många normalviktiga tjejer nog kommer gå runt i likadana shorts så fort vidervintern ger med sig. tänkte en sekund till och bestämde mig för att skita i det. presentkortet är nu ett minne blott och jag längtar till våren ännu lite till.

var trött på bussen och skulle lyssna på musik... men ahahdetgårjuinteeftersombatterietdöttavKYLAN! aaaah.


varken sara eller linda på föreläsningen idag. iddis. om två dagar åker jag hem.

We look so good together

vaknar och slår på tv:n. "pga av snökaoset meddelar sl att pendeltåg samt tunnelbana ställs idag, måndag" whaaaaaaaat?! kan det bli bättre, en måndagmorgon med -30 utanför fönstret?

det visade sig sedan på plats i sthlm att det bara är ovanjordslinjerna som är inställda, vilket inte berör mig. tack och lov! dock var det glest med regionaltågen så pappa skjutsade mig till universitetet. hur skönt som helst! dock var det stopp på E18 så det tog 30 minuter att åka från danderyds sjukhus till universitetet. brukar väl ta 5 annars.. haha.

anyway. eftersom prettyboy nu tydligen är homosexuell (jag menar hallå) så fortsätter jakten på mr right. jag var ju convinced att det var han, men ack så fel man kan ha. ska gå genom humanisternas korridor imorgon. där finns det nog ett och annat..

aja.


måste även säga att om ni gör ett test som heter "partikollen" eller nåt såntdär inför valet i höst så är det min föreläsare som gjort det. blev tillfrågad att vara försökskanin. visst, tänkte jag. sen sa han att man var tvungen och ha starka partipreferenser. mahaha, blev mitt svar. alltså inget test för min del.


nu måste jag köra näsan i böckerna.

goodbye

speaking words of wisdom, let it be

frustrationen har inga gränser. snart lägger jag av.

skulle behöva ta mig till sthlm helst ikväll. vaknar och slår på tvn, där se säger att satans järnvägar har ställt in all tågtrafik idag. ALL jävla tågtrafik!!! kul att jag kommer hinna till föreläsningen imorron.

har börjat läsa böckerna till den nya kursen, svensk politik. behöver nog inte ens skriva vad jag tkr om ämnet so far. besparar er det.

efter vad som kan bedömas som en av mitt livs jävligaste veckor sk ajag nu försöka sopa ihop spillrorna och orka iväg för ännu en vecka av stress, magont och ångest.

måste verkligen försöka hitta nåt annat att plugga, för såhär ska det inte behöva vara! man ska inte behöva längta tillbaka till arbetslösheten. man ska inte behöva längta tillbaka till sala när man bor i sthlm.

adjöOld in just one day

stannar hemma ikväll igen. inget partymood och en vidrig snöstorm.

plötsligt känns det så sjukt jobbigt onödigt att jag målade naglarna. kommer hela tiden påminnas om att jag är världens tråkigaste.

faan

ett tak rasade in över en kaninutställning. 800 kaniner befaras döda. fyfan.

hat är inte starkt nog för att beskriva den här vintern just nu.

har hittat ännu ett svart pop/rockband från eskilstuna.. jag är såklart sist i sverige, eftersom de la ner typ 2002, men anyway. lite som bd, vilket ju är grymt. yvonne!


ändrade planer för kvällen med andra ord. resten av familjen kommer väl sitta framför äckelmello. jag nöjer mig med en dator och en bit choklad i min ensamhet.

hoppas ni får kul ändå sara, karin och emma!


What clowns are we

And who counts the years
That disappear
Who counts the tears
Who knows your fears
Where do years go
We waste them so
Where do tears go
When they don't show

BD

godnatt


Dump for broken dreams

How many times can a man turn his head and pretend that he just doesn't see?


fryser bara jag tittar ut. sugen på att gå ut ikväll? asså ne. men bara man tar sig in nånstans så är det ju lugnt. tycker dock att det kan ge fan i att blåsa. snöa kan det göra om det vill, men blåsa...

åker tillbaks till sthlm redan imorgon. känns för första gången tungt som fan. vill bara springa och gömma mig och missa alla tåg, men vet att det inte går. måste klara alla resterande kurser nu, annars får jag inga pengar.


vill bara att nån ska komma hem. det är kallt och tomt här! börjar dessutom bli hungrig och jag kan som bekant inte laga mat..

ska måla naglarna nu. inte det nya blåa, det får vänta en vecka. det blir svart. sen ska jag krypa upp i soffan och titta på vänner.


uh, jag tkr inte om munspel.


Like a pen

just nu är min dator sjukt seg. funderar på vad som kan vara fel. ska stänga av den och förflytta mig till soffan tror jag bestämt.

hörde av mig till karin och ställde in norrmanska ikväll. mår inte alls bra och jag hade inte varit nåt roligt sällskap. ska försöka fixa det tills imorgon.

lyssnar på like a pen med the knife. ohlala. läser dn, om sthlms it-girls. ser precis vad jag ska ha för färg på håret så småningom. det blir orange, fast med mer rött i än i somras.

måste tillägga att jag inte alls tycker om deras videor. the knifes alltså. blä

har diskuterat med pappa om att vi mycket gärna vill se shutter island. verkar riktigt bra!

kan mitt hår växa fortare tack? just nu har det ganska bra längd men är så slitet. gillar iofs att ha slitet hår, men förr eller senare måste jag ju erkänna för mig själv att det bara måste klippas. och eftersom jag då sparat i ett år (ibland mer) så måste de klippa så satans mycket. men om jag nu ska bleka både en och två och tre gånger så småningom så måste jag ju klippa innan, annars ramlar det nog av. allvarligt alltså.

mhmm grhgun (ångestläte) läste som sagt dn:s på stan-bilaga. kikade ut en grym krog/klubbrunda för kvällen. men är jag i rätt stad? svar nej. önskar dessutom att nån i den där stan (läs sara och linda) hade gillat samma slags ställen och musik som jag gör. det är hårt.

det blir en video till idag, dock är det bara en stillbild så lyssna på låten istället. bra skit. om jag var dj är detta vad jags kulle spela. så det så!trevlig fredagkväll. jag och pappa är ensamma hemma. om jag har tur blir det lite snakes on a plane (så länge jag kan hålla ormfobin i schack vill säga, vill till att jag håller upp fötterna från golvet. dock kallar pappa den för en ö-rulle och ibland kalkon-rulle. alltså kan det krävas lite övertalning). hrm

adjö

Your faith has got to be greater than your fear
"So whens it coming? This life's a great movement that I can join?"att jag inte var på honom i sthlm i december ger mig fortfarande ångerkänslor.

New love grows on trees

Hoppade på erika direkt när hon kom hem. det var kul, det blev rätt bra. jag är nöjd.

I promised you pictures. här är några:


såg på fejs att cissi fyller år idag. hade jag helt missat. hm

nu ska jag försöka få mamma att sluta tjata om slutuppgiften. sen ska jag dricka te.

imorgon ska jag sova länge, länge. sen ta fram symaskinen. vad jag pysslar med vet bara julia, men jag ska dela med mig när det är klart. fan. det är ju det jag tycker är kul! varför pluggar jag då statsvetenskap? god knows. men man blir allmänbildad. och det är klart jag är intresserad av samhället. dock sträcker det sig nog som sagt bara till det planet där det bara är relativt ytligt. jag vill vara en killer på tp, inte en riksdagspolitiker.

adjö

bakgator, jag mötte dig på bakgator

Kom på en idé nu och har big plans för när erika kommer hem. hoppas att hon är på någorlunda bra humör... om allt går som jag planerat kommer det komma upp ett resultat här ikväll.

ska snart hoppa in i duschen.


än har det inte gått upp nåt ljus och det är väl bara att inse att jag kommer få det twice as hard några dagar längre fram när denna förbannade videräckelkurs ska tentas av.

börjar snabbt göra upp planer för nästa fas i mitt liv. den som universitetsavhoppare. råna någon och åka utomlands ett tag? hoppa på en annan utbildning/kurs? söka jobb? (fyfan jag ryser vid tanken) och om jag nu bestämmer mig för att söka jobb, vilken stad? dra iväg långt bort? göteborg? vore ju underbart.

den som har en aning om vad den vill göra med sin framtid är en lycklig människa.


adjö

How many ears must one man have, before he can hear people cry?

erika har köpt det blåa nagellacket till mig!

har bestämt mig för att låta bli att göra klart delkursen. efter en dag av ångest, tårar och hyperventilation lägger jag av. som så många gånger förut. I guess I'm just a quitter.

ska samla ork att göra klart den senare när tillfälle ges.

kommer kanske ångra mig senare, men just nu måste jag leva för stunden.


gjorde ett quiz på facebook idag. "vad döljer sig inom dig?" med resultatet ondskans mörker. hahaha. vem hade kunnat ana?

imorgon ska jag nog försöka lite till. vända och vrida på det en gång till för sakens skull. för tänk om det skulle gå?

nu te.
but I wish wish wish that I was dead

gårdagens ångest fortsatte. har fortfarande ingen idé vad jag ska skriva om. helvetesfjrsfgijrgjrg. har nog iaf bestämt mig att hoppa av i sommar.. får se. jag brukar ju vara ombytlig, men nu har jag resonerat med så många och kommit fram till samma sak. vill dock stanna i sthlm, så vi får se huruvida jag kommer på nåt bra att hoppa på i stället..

usch.

måste verkligen börja skriva nu. 1/3 av tiden borta till ingen nytta. fan!

justde. julia kommer hem i helgen. och vid det laget är jag klar med detta vider. ååå fredag eftermiddag kom! inlämning kl 13,00 tydligen (73 timmar, woho!). därefter är jag åter en fri kvinna tills måndag kommer. det ska vi fira!

You can't handle me

Den här dagen kommer gå till historien som en av de mest viderfittiga dagarna i mitt liv.

börjar med att försova mig, inte en kvart, inte tjugo minuter, utan 45 äckliga minuter! en svintung sportbag och en överfull buss och en knökad tunnelbana senare är jag på plats i skolan (i tid!). efter skolan hade jag 55 minuter på mig att ta mig till centralen, vilket brukar ta 10 minuter.. max! idag har dock detta skett: tunnelbanans röda linje är avstäng pga av rökutveckling. kastar mig på 70ans buss mot centralen och ber en bön. nånstans i vasastan för den motorfel (jag menar vad är oddsen, seriöst!!?) och alla måste gå av. där nånstans missar jag mitt tåg och ser till min panik att mobilen snart har slut på batteri, jag som nu måste ringa ungefär 5823758359285 samtal. kuuul. hoppar av bussen och försöker så fort det går ta mig till s:t eriksplans tunnelbana. räddad. väl på centralen ser jag att det är snorlångt till nästa avgång. sätter mig snällt och väntar. efter 40 minuter ropas det ut att tåget är 35 minuter sent. om det inte hade varit för att alla tågfanskap varit sena hade jag hoppas framför första bästa.

nu är jag dock hemma. och äckligt glad för det.

fick hemtentan idag. fyfan va svåra grejer. jag vill inte.


If you obey your nature, you'll be sent to a shady prison cell

hemma efter en tur på stan med sara. jakten på det blåa nagellacket fortsatte. utan resultat. fanns inte ens kvar på hm på götgatan, där det fanns asmånga kvar bara förra veckan. jag blir så lack.. haah va rolig jag var. dock oavsiktligt!

var in på zara. jag blev kär i ett par skor som var helt amazing. maybe not min stil, men assååå. när jag får typ 900 spänn över så jävlar.. alltså kommer det aldrig att hända. var dessutom in på weekday. sara sa att hon aldrig hittar nåt snyggt där. jag väste mellan tänderna och så gick vi dit. köpte en tygkasse (unikt, en tygkasse från weekday, hrm).. dock perfekt för kollegiblock!

mötte en fetstor rottweiler i trappan på t-centralen idag. julia du hade kräkts av skräck med tanke på din reaktion på den lilla rottweilern vid slussen.. hehe. den var större än en liten häst, I swear! hörde lång välg hur den morrade och frustade..

blev rädd nu i efterhand  när jag skrev det där. it all comes back to me.

imorgon åker jag hem till sala och är där resten av veckan, inkl. helgen. kommer bli grymt! dock kan jag inte ha för kul, med tanke på att jag har en hemtenta att skriva. men efter fredag kl 12 så är jag yours to entertain!

jag och sara lyxade till det med mcD för cirka två timmar sen. alltså är jag hungrig som ett as nu. kul

adjö


I'm on the edge now

följde en länk på fejjan och lyssnar just nu på de nya låtarna med local loco ati.. ska kolla vad låten jag lyssnar på nu heter.. gypsy love var det. om det skulle vara så att nån av de killarna läser det här så måste jag ge cred till er. sjukt härlig musik!

har precis käkat en riktig långkörare till middag. efterätten var fem sorters glassar. sjukt gott. åt tills sorbeten rann ur öronen på mig.. typ

med risk för överdrift, but you know me...

imorgon tänker jag sova så länge det bara går, käka god frukost och dra mig mot universitetet. linda ska få en liten smäll för fredagssveket och sara kommer garanterat tala om hur hennes katter skötte sig på bilresan till och från linköping! om inte prettyboy kommer ska jag gråta ut på tjejtoaletten i pausen..

hrm

karin ska ha en liten smäll för att hon inte tycker att james mcavoy är söt. wtf

även min mobil ska få en smäll.. dock inte en liten, utan ett stort kok stryk för att ljudet har pajat igen. damn!

ska nu ta och dela ut alla mina välriktade slag, duscha och gå och lägga mig.

cheerios!
(kom på att det finns flingor som heter det. sånadär ringar.. inte goda!)


I'll move to Paris, shoot some heroin and fuck with the stars

listen up! idag har jag gjort följande sedan kl 11: åkt in till täby centrum, sprungit i affärer, åkt hem, ätit lunch, åkt till östermalm, sett en vidersnygg kille på valhallavägen och en på birger jarlsgatan. förstnämnde gjorde nåt så exklusivt som slängde sopor, I'm in love.... anyway. därefter blev jag utkastad (frivilligt) ur bilen vid rösjön och gick därifrån och hem. långpromme alltså. och allt detta innan klockan 2. I'm freakin' amazing!

hade ingen mössa, vilket fått som resultat att mina öron just nu går att likna med chips, så krispiga är dem av kylan. vågar inte peta på dem i rädsla att de ska falla av. vad ska jag då sätta örhängena i?

I admit it, jag tittade inte på pianisten igår heller.. dock såg jag million dollar baby. usch. sen blev det mello (vider) och därefter becoming jane (en ung jane austen). efter två minuter blev jag kär i han lefroy, och sen var min kväll förstörd. fick brutalt ont i hjärtegropen och funderade desperat på hur jag skulle lyckas ta mig in och filmen och hoppa på honom..

det är samma kille som i försoning. fucking otur att han aldrig ska lyckas göra nån film med bra slut!!

nu är jag arg, olyckligt kär och i behov av att plugga. kan det blir värre?

här är han btw. söthuvet. är säkert skittråkig och otrevlig privat. vi säger så. bäst för pluggfriden.adjö

I´m not your baby no more, cause I let you go with none, let you go with no score

har smak av salladslök och avokado i munnen. har kännt bättre smaker i mitt liv.. oj, kom på nu hur grymt skönt det är att inte ha tandställning och tvingas vänja sig vid smaken av blod titt som tätt!

mmm ja.

ute snöar det fortfarande. skulle egentligen kanske behöva ta mig nånstans och köpa nya hörlurar, men jag tar det imorgon.

funderar på att kolla på en film. tänkte se pianisten igår, men fastnade framför på spåret och skavlan istället, haha.

apropå på spåret.. såg denna grymt roliga serie i svd igår:


hoppas texten syns, annars finns den på hemsidan . läs! så jävla värd. du och jag i sommar jullan när vi som fattiga stundenter inte haft råd med festivalpass ;)

men som sagt, pianisten var det. säger som jag sa till julia igår: "funderar på att kolla på pianisten ikväll. jag menar efter en eftermiddags lyssnande på broder daniel måste man ju se till att släcka livsgnistan helt!"

hehrm.I didn't mind, I wasn't a money man anyway

Modebloggsvarning på mig just nu. Kollade weekdays lookbook och blev (med risk att låta materialistisk, bortskämt och allmänt fjollig) helt tagen! har nog aldrig crejvat klädesplagg såhär mycket i hela mitt liv!

Here we go:Satte mig därför och plockade ihop lite från weekdays hemsida och även från monkis. Nu vet jag vad mina pengar kommer gå till..
weekday:Monki:Hur fan ska jag ha råd med allt detta? Någon som är sugen på att dela garderob med mig och köpa hälften var? Julle kom igen nu! I know you wanna ;)

och förresten vadå? inte färgglatt?

svarar som erika när jag sa att jag inte hade nån färg på min hy: "hah, vadå, du har ju massor av färger! vit hud som nästan är genomskinlig, blått under ögonen, röda prickar i pannan och röda eksem, lila blodådror och kanske lite gult på nåt gammalt blåmärke!"

hon kan få en att låta så fräsch


It's hip to be a square, so hip to be a square

dagens toppnyhet: prettyboy har klippt sig och ser numera ut som en nynazist.

kul fredag.

sara kommenterar kallt: "asså, han har ju verkligen förstört sig själv!"

men han är fin ändå. så det så!


hungrig som fan. av någon anledning svarade jag att jag redan hade ätit när n frågade. är jag störd i huvet? aja, hon ska snart iväg på VIP-vernissage inne i stan. då ska jag tassa ner och äta mitt goda ciabatabröd och dricka latte. 

önskade att jag hade en kamera. har kört på countrygirl-look idag med fläta (!!) och snelugg. blev faktiskt snyggt! luggen är numera så lång att den inte går att ha ligga över hela pannan. har bestämt nu att den ska få växa ut. kan hända att jag ångrar mig halvvägs, men det är ju bara att ta fram saxen. har även tagit fasta på det julia sa att ljusa upp och gå mot rött till våren. har redan en mind picture hur det komemr se ut. blir grymt!

i eftermiddag ska jag även installera dvd:n till tv:n uppe så jag ikväll ostört kan kolla på vilken film jag vill. har dessutom köpt nåt så exklusivt som.... chips! haha. nu jävlar är det helg och jag ska inte röra en fena.

det märks att gp07 har kommit hem från tanzania nu.. ser deras små skallar pluppa upp på facebook en efter en.


laterOh brother don't wake me up. I'll sleep all day

dödsbud.

alltid lika obehagligt. sitter och känner mig konstig till mods. vet inte riktigt hur jag ska reagera.

en sak vet jag och det är att flera närståendes liv kommer att bli annorlunda.

känns så onödigt på nåt sätt.

Driven to distraction, it's all part of the plan

Tror att jag köldskadad mina lår. kul. för gud va fint det är! hrmp.. sitter dessutom och skriver med pekfingrarna eftersom fingrarna är så kalla att de inte vill röra på sig.

Jag har varit ute på långpromenad i vinterkylan. en och en halv timma tog det. har nu lite ångest för att jag egentligen inte hade tid, men nu är det som det är. får läsa snabbt ikväll.

har hur som helst varit sjukt skönt med en ledig dag! första sovmorgonen på flera veckor. ohyeahbaby!

och nu lite coldplay tillsammans med texten: Att utrota världens fattigdom; plädering för en utdelning av globala resurser.

hehe, sjukt intressant... njehYou and me are floating on a tidal wave, together
You and me are drifting into outer space


Palace of bone

Whats that they're telling you,
that's your future?
I'm telling you,
they're gonna pick your pocket too


Ibland är det sämsta man kan göra just att inte hålla sig sysselsatt.

jag tänker denna gång inte smyga med mina tankar överhuvudtaget.

varför bor det så mycket ilska i mig? hur kan jag låta saker/människor som inte är värda min uppmärksamhet för en sekund, ta så mycket av mitt andrum? varför låter jag äckliga människor och deras åsikter trycka ner mig?

hur svårt är det att bara inte bry sig ett skit?

svårt uppenbarligen.

där går mina tankegångar ikväll. inspirerad av dagen? nej. min dag har varit bra. jag tycker om den här staden och än så länge tycker jag om personerna runt mig.

denna vecka av föreläsningar och diskussioner med avstamp hos feminismen har fått mig att fnysa på ytan, men tänka djupare in. att kvinnan genom sociala normer är underlägsen mannen. att mannen bara väntar på tillfälle att visa sig överlägsen henne. sexualiteten. att kvinnan är där för att tillfredställa mannen. att släcka hans sexuella törst. att mannen ger kärlek för att få sex, att kvinnan ger sex för att få kärlek och ömhet.

vi vill så gärna att det inte ska vara sant.

självrannsakan.

vill inte känna mig lättlurad och utnyttjad. betyder det att jag i grunden är det?

känner mig svag.

fan

Hey could anybody take me home, I feel leftover and alone

Är för tillfället all alone i huset. känns skönt med lite tystnad. Har i princip  ingenting att göra. även det är skönt.

Idag kom Linda på att vi nog går i samma klass som hon som spelar Lotta i lotta på bråkmakargatan. Hon åker hem och kollar upp och jo, visst var det så!

nu kommer jag bli starstruck på nästa föreläsning... not.


imorgon är jag ledig. inte heller då har jag nåt kul för mig. åka in till stan? orka. gör ändå bara av med massa pengar. att "bara titta" är inget för mig. får bara ångest. tänker på sin höjd gå till ica och köpa godis..

fast kom på att näe. för jag tycker för mkt om mina nya jeans, vilka är så tajta att om jag går upp minsta lilla kommer jag behöva ge dem till erika som kan ha dem som baggybyxor... fan, det är hårt!

nu ska jag läsa liftarens guide till galaxen, som förövrigt här helt jävla störd. ska även tänka att jag äter godis, så kanske det känns lite bättre.

karin berättade just att en i fredriks pluton har en mask i foten. jag kräks lite och drar fötterna intill mig. sjukt äckligt!

later ladies and hoes! (and gents?)

If you ever change your mind, call on me

har återigen varit på söder och slagit ihjäl tid med meningslös shopping. eller nej. helt värdelös var den inte. nya jeans, en stickad tröja och en klänning. allt för 260kr!

jeansen är svart manchester (låter fult men är asnice!). man får snyggt ass i dem. med snyggt menar jag litet och ganska platt, eftersom jag har bootylicious-fobi.. heh. tröjan har the greastest colours och klänningen var bara ruskigt billig, men även rätt fin.

snart går jag i personlig konkurs och måste sluta mitt tvångsbeteende helst nyss..

varför ser ingen min prettyboy-vånda? varför bagatelliseras jag av sara och linda? varför får de allt att låta så jävla enkelt?

på bussen från danderyd var jag så trött att jag trodde att jag skulle spy. det gick över när jag fick visa upp min shopping för N, som sa att jag har snygg och karakteristisk klädstil.

jag är ball.

jag vill festa! tänker inte åka hem i helgen, så alla i sala kan känna sig säkra. skämt åsido, funderar på att gå ut i stan nån av dagarna. men jag vet inte.. den som lever får se. sara och jag kan säkert hitta på nåt kul. men linda, som är 24 kanske inte tkr att det är jättekul att festa med oss kids. men who knows?

fick tillbaka uppsatsen idag och jag var fan godkänd. ohyeahbaby!


If I hang myself in a christmas tree, would you be missing me?

Läste gamla inlägg på min egen blogg. Började skratta okontrollerat åt vårt egenmyntade uttryck "tjockbollar".

chokladbollar alltså.

om hur lyxigt det var när man hade fem spänn och kunde köpa sig en tjockboll i cafeterian på rasten. en boll som man åt sakta, sakta och bara väntade på att julia skulle släppa kaffekoppen ur sikte så man kunde droppa den skickligt snodda sockerbiten i den badkarsstora koppen (som hon förövrigt "lånat" av karin på obestämd tid) och låta den smälta och göra kaffet odrickbart. ibland vände hon tillbaka huvet innan man hunnit få bort handen och fick då straffbjuda på ett bett i bollen (fan).

kan även tilläggas att inte sällan var det actually julia som pröjsat för min boll...


mamma är min hero. hon har fixat kurslitteraturen till nästa delkurs! skönt att slippa tänka på det.

nu måste jag sova.

gonatt


Let's pretend we're all dreaming

I swapped my innocence for pride
Crushed the end within my stride
Said I'm strong
now I know that I'm a leaver

...

Idag har Linda introducerats för ännu en sida av mig. Frågan "hur kan du veta?" som så ofta ställs mig har jag svarat på, i risk att verka konstig. Hon tog det bra.

prettyboy var där och satt bakom mig. föreläsningen handlade om kön, makt och sex typ.. inte farligt intressant, men ganska. råkade göra bort mig lite alldeles innan start genom att lite för högt uttrycka min åsikt att feminister kan vara för jävla gnälliga ibland.. i två sekunder tänkte jag lämna rummet, men lät bli.

känner att jag nog lär åka in till stan imorgon. har ett plagg som måste provas och eventuellt köpas.

vill dessutom ha nytt nagellack. blått ska det va! får se om jag hittar nån bra nyans. har sett att hm nog ska ha.

den som lever får se.. eller nåt likande

imorgon får vi tillbaka uppsatserna. spännande. om jag inte få godkänt planerar jag att ställa till med en scen.

eller?

I'm gonna start a riot

svar på kommentar av förra inlägget: kan inte för mitt liv förstå hur salem kunnat sjunka så lågt, känner mig tom inombords. för mig är melodifestivalen ett forum för de som kom tvåa och sämre i fjolårets idol...

nu är sommarens sonisphere bokat! jag, josse och erika ska hänga på universitetsområdet (som om jag inte gör det varje dag redan) och lyssna på mötley (favorit i repris), iron maiden, iggy and the stooges (lite mer nogrannt är sist, fattade då inte grejen med en farligt mager snubbe i bar överkropp och krökt rygg), alice cooper (favorit i repris) och en hel hög andra rockers. ska bli grymt!

tv:n nere har pajat såhär mitt i söndagstablåns prime time. mamma och pappa springer i trappan och bär apparater, ropar åt varann, bläddrar i manualer och är bara allmänt icke-avspända. mamma har dessutom på sig en tisha med fagersta tryckt mitt på bröstet. hhrhm

NU ska jag äta.

hoppas att sj har snytit och ryckt upp sig imorgon, för då ska jag tillbaka till mitt andra hem. (hoppas prettyboy är på föreläsningen!)

adjö!Country girl, take my hand

Melodifestivalen på tv. Är lika anti som vanligt och ska snart köra ner näsan i kurslitteraturen. fan att man inte ens ska få ha pluggledigt en lördagkväll! är lite anti skolan också för tillfället kan erkännas.. saris har lovat att vi ska gå ut och leva livet när den är avslutad. låter bra!

hem till sala med tåget igår. gick verkligen över förväntan! en kvart sena från sthlm och tio minuter sena till sala. träffade marika på tåget. första gången på en evighet, så det fanns en hel del att prata om! Hon hade varit och mönstrat och hade tydligen fått typ skitbra på allt. cooL! väl i sala mötte jag upp karin för fika på mysiga dreambook.

idag var det gruvan hela dagen. efteråt våldgästade jag och emma saris som hade bakat chokladmuffins. Satt och läste elle (okej, kan erkänna att jag bara tittade på bilderna) och pratade lite mer ingående om veckans news...

heh.

asså nu låter det verkligen förjävligt innifrån tv:n. lägg ner mello, snälla please!

nu ska jag skriva ut schema för nästa delkurs. yey


Cast a spell on you

ibland blir jag less på mig själv (de som läser frekvent tänker nog nu att "hah! ibland säger du?) men ja, ibland. just nu iaf. jag är less för att jag är stressad. trots att jag visste hur mycket jag har kvar att skriva så klev jag medvetet på tunnelbanan åt fel håll, alltså in mot stan. iddi! åkte till söder och sprang i butiker i över en timme.

angerface är inte hårt nog. har skapat ett nytt:hateface

köpte iaf linnet jag sneglat på på monki (svart med tryck: avant garde). var även in på weekday och viskade kärleksförklaringar till dutch tape-kollektionen. känner att jag nog måste ha en tröja från den. får ta det när nästa bidrag kommer...

idag fyller N år så vi ska äta tårta. imorgon ska jag försöka ta mig till sala och fika med karin.

ja

har dessutom ett namn på prettyboy nu. han sa hej idag igen. ååååh


She's no longer your slave

Ute blåser det snö på tvären. Mörkt och kallt. Här inne är det ljust, men kallt. I mig är det... kallt.

måste försöka sova om en stund, fast jag vet att det kommer gå långsamt.

Om jag inte börjar med konsekvensövervägande snart kommer jag att gå under. jag vet ju innerst inne att jag inte kan hantera ångerkänslor!

alla säger hela tiden att de vill bort. bort från vad? rummet du sitter i? personerna du umgås med? staden du bor i? eller helt enkelt bara bort från dig själv?

jag vill bort.

jag är liten nu.

jag är en idiot.

vilket pris har egentligen självbevarelsedrift? vilket pris har ångerrätt på dina handlingar? Jag vill veta, för jag behöver köpa.


But I was so much older then. I'm youger than that now

Föreläsningen idag hamnade i skymundan. Satt med linda ganska långt fram när prettyboy kommer traskande och slår sig ner brevid linda. chocker! johanna förvandlas till en fjortonåring och kan inte koncentrera sig på nåt av det föreläsaren säger och än mindre anteckna. sitter nu och tittar argt ner på sida upp och sida ner av klotter i stil med det vanliga, blommor, stjärnor och annat värt.. linda drog i pausen och där satt jag med en kille med looks som sänd från ovan brevid mig. åh!

just nu är det ångest på schemat. måste blir klar med skrivuppgiften helst nyss för att sen kunna fokusera på litteraturen till mrogondagens föreläsning och fredagens seminarie. har kommit till analysen och känenr att det som skulle bli så tydligt och bra nu är luddigt och i klass med ett högstadiearbete.. aaaah

en irriterande grej är att om vi inte hade haft denna sketans uppgift att panikskriva, hade jag kunnat haft betydligt roligare grejer för mig ikväll. föreläsningsgruppen blev idag inbjudna till kvällens kvällsöppet med ekdahl och alla fick chansen att delta, antingen om man hade någon kommentar till ämnet (aborter) eller bara sitta med och lyssna, hänga med ekdahl och birro och chilla runt på tv4. ååå I wanna!

men nu blir det inte så.

hatar politisk teori!

Känner att jag vill tröstshoppa men har inte ekonomiska resurser till något dyligt.. suck. känner att jag vill åka hem och fika med sara och karin.. några dagar kvar till det kan hända. gnisslar tänder över sj och funderar hur jag nåsonsin ska komma till sala. får ångest och beslutar mig att börja gå. undrar åt vilket håll sala ligger? undrar åt vilket håll som är nordost i förhållande till hur huset ligger..

fan. tror jag ska gnaga lite på skalet på bananen som ligger här brevid, lägga mig på sängen, känna giftet sprida sig i kroppen och bara invänta döden.

hejdåbyebye baby, baby bye, baby baby byebye

"Okay ladies ni har ganska snygga ben, men ni dansar inte lika bra som sjömän..."

eheh.

jag antar att jag bara är lättad över att finally ha börjat på inlämningsuppgiften.

undrar förresten varför vi ladies mycket sällan kommenterar, kritiskt granskar, skrattar åt, trånar efter.. you get it.. killars ben, jag menar för det är ju tvärtom, eller? långa, snygga ben är ju liksom a good sign när det gäller oss, det är ju det man vill ha och därför plågar sina fötter i höga klackar.. hmm. fast å andra sidan har ju jag själv något av en benfetisch...eeeh. nog om det!

har loggat in på banken och sett mer än uppiggande siffror. jag måste göra något drastiskt för att inte detta ska gå dåligt. bland annat inte äta så mycket! lägger ju typ 50-60 spänn per dag bara på lunch/mellanmål. inte okej! dessutom känns det lite med bara ett mål lagad mat om dagen. subs och bananer är inget vinnande koncept. inte i längden. inte med en bikiniseason coming up! nu verkar det å andra sidan inte bättre än att jag droppat åtminstone ett och ett halvt kilo till på kort tid.. jeansen jag köpte för två veckor sen sitter inte tajt längre och vågen orkar inte längre upp i 53 utan landar nåt kilo under.. 

ujuj.

snart är nog middagen klar. ska ner och se hungrig ut. 

har skrivit till julia om den förfödande nyheten att kent är slutsålt och vi inte fick tummen ur i tid. hon har dock inte svarat ens med en liten svordom. funderar på om jag tyst ska operera in en strömförande grej i henne så att varje gång jag messar henne och hon inte svarar trycker jag på en knapp och hon får en stöt. 

tål att tänkas på!

jag vill att det ska bli fredag eftermiddag och att jag sitter på tåget mot sala. happy times!

Hooligans on E

På plats i sthlm igen. missade halva föreläsningen pgs tågkrångel. hatar tåg. kul att åka men helt jävla vrickade så fort det snöar, regnar, blåser, är blå himmel, är för varmt, kör på en myra.....

nej vadå, jag är glad.

pretty boy var i skolan idag. oh om han bara visste hur snygg han är! (suktande suck och blicken i skyn)

har lagt ner pluggadet för idag. har en brutal ångest inför mogondagens presentation och fredagens inlämning. har under några dygn nu allvarligt fudnerat på att hoppa av. måste ha mera ork för att hoppa på något sånthär. å andra sidan kan jag inte komma på något konkret som skulle kunna ge mig ny ork och kraft att mosa mig igenom dessa studier. kommer inte ha en ynka ledig dag förrän nästa torsdag. kill me!

vill ha fler kvällar som i lördags!
På förfesten:
Jag (håller fram hörgerarmen framför näsan på anna): Kolla! ser du nåt annorlunda?
Anna (granskar noga uppifrån och ner): Har du solat?!
Jag: ahahaha tycker du att det ser ut så? try again!
Anna: Har du rakat armen?! :O
Jag: ???? -.- nej! vad har du på din högra handled?
Anna (tittar på handleden som om hon inte hade en aning om vad hon hade runt den): ahaaa! OMG har du klippt bort festivalbanden! :O

tre gången gillt sägs det ju.

har träningsvärk i hela kroppen och skriker inombords av smärta i ben och rygg när jag går uppför och nedför trappor. måste försöka hinna börja träna framåt våren om jag inte ska bli ett klent litet spöke. farligt svag som det är nu. minsta lilla fysiska ansträngning gör mig till ett vrak.

ska äta ananas nu. köpte dessutom fransk nougat som ligger och tittar på mig från sänghyllan. här väntas lyxkväll dagen före domedagsseminariet där jag kommer få så högt blodtryck att mitt huvud sprängs (alla som sett vinjetten till spy hard vet hur det ser ut =inte trevligt!). vill inte utsätta mina kursare för det.

har dessutom sett att det finns mkt lediga studentbostäder i karlstad. kanske ska göra som mamma föreslog ändå? men nej. orkar inte ha så långt hem till kära sala, haha.

faaaaaaaaaaanvadjagärtröttpåpolitiskateorier. Ninni har blivit überintresserad och jag tror bestämt att hon försöker lista ut hur mkt tålamod en stressad johanna har genom att bara prata om hur sjukt intressant det verkar medan jag försöker äta.

inte okej.

(och ja, jag tycker bättre om kill citys version av rubriken än babyshambles (livbertines?) lisa moorish är snygg och har dessutom haft osisen, eller kanske turen, det är en smaksak, att vara mor till petes barn. hej och hå.)

adjö
RSS 2.0