We look so good together

vaknar och slår på tv:n. "pga av snökaoset meddelar sl att pendeltåg samt tunnelbana ställs idag, måndag" whaaaaaaaat?! kan det bli bättre, en måndagmorgon med -30 utanför fönstret?

det visade sig sedan på plats i sthlm att det bara är ovanjordslinjerna som är inställda, vilket inte berör mig. tack och lov! dock var det glest med regionaltågen så pappa skjutsade mig till universitetet. hur skönt som helst! dock var det stopp på E18 så det tog 30 minuter att åka från danderyds sjukhus till universitetet. brukar väl ta 5 annars.. haha.

anyway. eftersom prettyboy nu tydligen är homosexuell (jag menar hallå) så fortsätter jakten på mr right. jag var ju convinced att det var han, men ack så fel man kan ha. ska gå genom humanisternas korridor imorgon. där finns det nog ett och annat..

aja.


måste även säga att om ni gör ett test som heter "partikollen" eller nåt såntdär inför valet i höst så är det min föreläsare som gjort det. blev tillfrågad att vara försökskanin. visst, tänkte jag. sen sa han att man var tvungen och ha starka partipreferenser. mahaha, blev mitt svar. alltså inget test för min del.


nu måste jag köra näsan i böckerna.

goodbye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0