smokin in the boys room

erika är hemma!

sara är sjuk, så filmen och hänget är uppskjutet. Kaffet med julia är även det lagt till framtiden då jag inte åker in till stan ikväll utan först imorgon. nu har hon lämnat staden på obestämd tid. det känns lite pissigt, men såklart är det ett steg HELT i rätt riktning för henne! kanske påminner det mig om hur jag rotar mig allt djupare i staden jag allt som oftast bara vill ifrån? eller vill jag det? hade jag inte redan tagit mig bort om jag verkligen velat? jag har bott i stockholm, men mådde dåligt och kom tillbaka. kanske är detta min lott.

den här helgen har jag skickat jättemånga sms. de flesta till julia, men igår tryckte de berusade fingrarna iväg ett helt gäng till olika personer jag känner mer eller mindre väl. suck. som tur var inga jobbiga grejer. snarare jag själv som framstår som den jobbiga grejen. orrrkkkkaaa.


har hört navet på p3 idag, efter ett hett tips från karin. kollar låtlistan fler agånger om dan på sr:s hemsida bara för att se om de spelats. vilken obsession jag skaffat mig!


jag har utsatt mig själv för en grej jag tycker är sjukt jobbig, två gånger under ganska kort tid. jag har lyckats båda gångerna! kanske en rädsla på väg att försvinna? only time will tell, men ingen vore gladare än jag om det visar sig vara så. ännu ett steg närmre att bli "som alla andra".


start halv sju imorgon. sovmorgon typ ju!


adjö





fever fever leave my heart alone

jaha. iklädd underkläder och med ett glas vatten vid min sida ska jag nu signa ut för ikväll.

försvann ner på stan en sväng till. hängde med julia och lite petra. var in på hotellet, träffade anna. hängde med julia och fanny till state of graces loge och fick bacardishottar. gick ut från hotellet, krockade med sångaren i melody club, cyklade hem.

jag har många gånger förut lovat mig själv att aldrig gå på hotellet mer. detta efter alltför många trista kvällar och alltför mycket spenderade pengar på det där skitstället. ändå sviker jag gång på gång mitt löfte. tänker att "den här gången blir det nog liiite värt ändå" men nej. nu ska jag inte dit. inte på länge, länge. det spelar ingen roll att ens sällskap gör sitt bästa för att rycka upp en. stället är sämst.


gnällkärringen ska sova nu.


mhihi


godnatt

pass this on

det är mörkt ute och klockan är bara kvart i elva. hemskt. det går fort.

i stan är det sista dagen, klimexet om man så vill, på salafestivalen. jag ska inte dit. tror jag. har varit uppe vid månsan och haft en helnice kväll med julia och oda. nu är vi på varsitt håll alla tre. julia hos petra, oda hos nån jag inte riktigt vet vem och jag hemma. själv. vi kommer ses igen senare vad det verkar.

emmaboda verkar ha regnat bort totalt. vi träffade en stark överlevare, som gett upp en dag tidigt. kan inte vara kul att bra kräla i lera hela dagarna. fyfan.

när vi reste oss och skulle gå från månsan, stoppade en kille oss och frågade hur lång oda var. han och hans kompisar hade slagit vad (?!?!) och den som var närmast skulle vinna pengar. hahah!


har låten pass this on, av knife, på hjärnan. blir det så att jag glider ut kan det hända att den dunkas ut av ett gäng bra mycket sämre låtar.

jag låtsas som att den här veckan inte har någon måndag.


adjö

one night of magic rush

sitter och har den där känslan att nåt snart ska hända. att jag har en deadline och att jag måste hinna med saker. det är en bra känsla ibland. idag till exempel. är hemma och är lite hundvakt och ska åka tillbaka till stan så fort tillfälle ges. vid fyra kan det hända att folk bärjar trilla in igen. failade just grovt när jag skulle tända eld för att få varmvatten, så nu stinker jag rök. handy lady. får duscha i lägenheten I guess.

nu har det ändrat sig och ska tydligen inte regna ikväll. fab! har dock fått en kreativitetslåsning när det kommer till att sätta ihop en bra outfit till kvällen. vara lite galen med färg? vara safe och ha helsvart? hatt? nya kängorna? pistols? smink? uppsatt hår?

svårt det där. vill inte vara over dressed, men heller inte under dressed.

jag gillar inte särskrivningar. inte ens i engelskan.

lutar åt svart. ljusblå-grå stickad kofta eller svart kofta i mesh (ja, genomskinlig). svarta skor eller bruna skor?


det här suger ju.

haha.

äta lite tror jag.


adjöken


nu kan du få mig så lätt

millis spelar gitarr. hon gör det rätt bra nu för tiden. sen hon fick den stålsträngade låter allt så mycket bättre. ibland behövs nåt hårt, spänt av stål för att det ska klinga fint igen.

jag har jobbat färdigt på posten nu. om dryga två veckor är jag tillbaka. de drar i mig och vill att jag ska jobba mera där nu de här veckorna som kommer, men det går ju bara inte. det suger. det är min kropp som inte vill tillbaka till gruvan. min själ vill umgås med världens bästa kollegor, men kroppen bara orkar inte ge sig in i kaoset. långa dagar med bara skrik och panik. jag kan vara ärlig för alla och säga: jag vill inte. det gör ingenting bättre dock. men det blir kul. ni får hjälpa mig ta mig igenom det här hörrni! vi har ju världens mesta kul ihop! det blir bra ändå, jag behöver bara lite motivation tror jag.


jag har de senaste två dagarna handlat för tusen kronor. kläder och mattor. kul då. har nu tre ordrar på väg hem till mig. tur att jag och posten skildes som vänner!

ja för damn vad jag har slitit idag. DUBBLA disktrikt (jag vet, inget coolt om man jobbar på city mail med minidistrikt och skitlite b-post) men nu är det monsterposten aka the real deal vi pratar om. hann dessutom med att sluta tidigt. hädan efter vill jag refereras till som virvelvinden (aka hon som störtar upp o ner för trappor och flåsar högre än en arbetshäst). anledningen till detta var/är att josse råkade skada sig alldeles i början av turen. senast jag hörde av henne var hon på röntgen i västerås. inget jobb är riskfritt! att bli almost överkörd av en moppe (sin EGEN moppe) kan dock inte vara särskilt skönt...

nu outade jag dig lite josse. förlåt.


millis har bakat chokladpaj. amazing!


adjö


som på blomman på äng

man ska inte titta på leila bakar när man är hungrig. man bara ska inte.

ska göra nåt att äta snart. har fetaost och soltorkade tomater som behöver ätas upp. dunkar i dem tillsammans med lite sallad i ett pitabröd och vips är vi på banan igen. det där med fetaost och soltorkade tomater har blivit ett internskämt hemma hos oss, så erika ler nog när hon läser detta. anledningen är att millis haft en liten hang up på just de ingredienserna nu i sommar. allt hon gjort i matväg har innehållit det, om det inte stoppats av mamma.


okej, i en reklam för läppglans drar en brud en isbit mot sina tjockt spacklade läppar och det händer absolut ingenting med kletet hon har runt munnen. inte en jävla chans i världen, säger jag, att det skulle sitta still. det är emot all världens naturlagar. emot all världens övernaturliga lagar också för den delen. dessutom ser glansiga läppar inge fräscha ut. tycker inte jag iaf.

imorgon är det sista dagen på posten.. på två veckor. har redan fått mer dagar. löve. faktiskt känns det som att jag redan har helg, för att jobba förmiddag är som en dans på rosor.

chefen ska ut och äta samtidigt som mig och mina vänner på lördag. hahaha! hennes gäng har bokat bord en halvtimme före oss dock, och hon lovade att vara på lyset när vi kom, så jag kunde prata om vad jag ville utan att hon skulle höra. snällt ju! nu verkar dessutom vädret ha repat sig lite till helgen.


jag sitter och ler. det går bra nu.


adjö




l


to the rescue

jag DÖR vad varmt det är! eller, kvavt, äckligt, svettigt. vill bara gå och lägga mig, men jag sa visst till josse att jag skull ener på grillnatta om typ en halvtimme. det blir nice, bara jag tagit mig dit.. cyklade nyss och bokade klipptid, köpte hårfärg och sprang ett varv på hm. när jag kom hem var jag helt jävla slut. kan inte vara meningen!

jag är dömd till en kväll i glasögon. har haft det hela dagen på jobbet också. anledningen är att linsen till västerögat kröp in bakom ögat imorse och jag fick inte fram den utan att den gick sönder. att gå med en lins är något jag utsatt mig för en gång förut, vilket gått till historien som en av de jobbigaste dagarna i mitt liv so far. alltså blev det bricker.. kewl. om de ändå hade varit snygga hade det väl funkat, men nu känns det mest skit. hade tänkt ha huvtröja för att dölja fejset, men det går nog inte riktigt..

mamma skulle komma to the rescue med nya linser, men hon tog visst bara med kartongen med högerlinser. man blir så glad.


okej, nu är det dags för mat. en kulinarisk sensation som vanligt, micropizza. GOTT dock! mihi



adjö

vi lever alla med känslan att falla

en bra grej med att köra post är att man lyssnar mkt på radio och äntligen blir lite uppdaterad igen. rent musikmässigt, men även när det kommer till nyheter och stuff. att äntligen kunna lägga in en kommentar, eller ett argument hämtat från nutid, inte tre år sedan..

idag har inget utöver det vanliga inträffat. inget direkt värt att skriva om. christoffer hängde kvar tre o en halv timme efter att han slutat och häll mig sällskap. emil o andreas var även de inne ibland och snackade lite. jag älskar att ha kul på jobbet och hatar att jag inte är där nästa vecka eller veckan efter det..

önskar att jag åtminstone hade haft en kul bild, men inte heller det har jag lyckats åstadkomma..

sitter och väntar på att julia ska svara på mitt sms, att håret ska torka och att fiskpinnarna ska bli färdigstekta.


vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer

gillar den låten. svenska björnstammen is nice.


adjÖ


you can do anything

millis är här. hon har lagat asgod mat! vi var till ica och hon fick känna på hur mycket mat faktiskt kostar. hon blev skärrad och jag kände mig nöjd. dels för att jag slapp betala lite av det vi köpte, samt att hon fått lära sig nåt, hon som aldrig kan fatta värdet av pengar nån jävla gång. känner att jag förberett henne för vuxenlivet, om än väldigt lite. kanske dags att korka upp vinpavan och tända på en jolle på en gång? eller är det att ta det i för stora steg?

svårt det där.


åh, julia har nått en milstolpe med sin musik. äntligen ligger navet på p3 rotation. det är hon sååå värd! jävlar vad det ska firas med rödtjut när vi ses, om det nu blir onsdag eller fredag eller lördag. ser fram emot den kvällen som fan, verkligen. ja gud vad jag längtar. det är mitt ljus. jag behöver ljus på min väg. det behöver alla.

nu är maten färdig. jag hade kunnat levt på enbart mozzarellan, men det är visst nåt kött och nå klyftpotatis också. damn vad nice!!

imorgon är det två folk borta på jobbet. detta equals sinnessjukt mycket för oss som är friska och inte har semester. jag kommer köra ännu galnare och jag är rädd att min bil faktiskt kommer falla samman.. på riktigt!


adjö

you are gone, it makes me happy

väntar på karin och fredrik. har fortfarande sovkläderna på mig, så iofs vore det great om de inte kom precis just nu..


okej, slottsrundvandringen var bara nästan så seg som jag väntat mig. eller, själva slottet var kul, men att det sen skulle hittas på så mkt annat tjafs föll inte mig i smaken. mycket på grund av att mitt blodsocker fick för sig att det vore kul att störtdyka mitt i allt. värdelöst.

verkar som att jag har en bra vecka framför mig. vädret som skulle bli nice har nu ändrats och ska bli shitty, men det verkade vara okej på onsdag kväll, då det verkar som att det ska hittas på lite kewl. om inte juppe ska jobba. då blir jag gråtfärdig. nej, men nästan. eller jo, det blir jag.

nu har jag fan bråttom. tandborste in i munnen, nu!


adjö

if she was away

pendlar mellan hopp och förtvivlan.

som så ofta annars är det framtiden som stör mig. jobba, bo, vara, leva?

det är så mycket jobbigare att fightas med de stora frågorna, vilket ofta gör att jag slåss med de små istället. snart har jag inga små kvar, utan känner mig stundtals riktigt lätt, tills det andra smyger sig på.

om det inte hade varit för att tiden går så otroligt fort, hade allt känts mer greppbart.



imorgon ska jag följa med familjen till gripsholms slott. är väldigt osugen att vandra runt där en hel dag. den yngre jag hade tyckt det vore awesome, och hon kanske kommer fram bara jag vant mig vid tanken. nutidens jag vill hellre hoppa på ett stockholmståg och ha en dag på södermalm för sig själv. har inte varit på beyond retro på så länge. inte på weekday heller för den delen.


väntar på att de andra ska komma in. de är ute och går med hunden. vill ha kaffe, trots att jag sovit sjukt dåligt hela natten pga magvärk. eller nej, riktigt jävla kramper. min kropp mår inte så bra stundtals tror jag. efter nån timme i vaket tillstånd var jag dock helt ok. jobbet gick som smort och jag fick christoffer att jobba 3,5 timme övertid för att umgås med mig. grabbarna och jag <3


har börjat lyssna på "jättestora frågor" med johanna koljonen på p3 om dagarna, mest för att det är vad som snurrar i etern när jag kör post. fan vad jag älskar att höra på diskussioner mellan intellektuella människor! inte ett enda ord är en waste, utan allt bara flyter på. allt känns viktigt och allt är relevant. det måste kännas grymt att ha denna verbala gåva. jag är a whole lot better på att skriva, men jag skulle knappast kalla mig duktig. det mesta svävar runt osagt och oskrivet i mitt huvud. jag är smart på insidan, gills det?



a sucker for love

har haft familjemedlemmar över på kaffe och go'fika för att liksom som fira den futtiga lilla högtiden som heter namnsdag. nu sitter erika och jag och glor på varann och undrar om det är sovdags snart. känns lite överambitiöst att gå och lägga sig elva när hon ska upp nio och jag halv tio. jag menar så kul är det inte att sova, men i brist på bättre sysselsättning så..

imorgon är det fredag igen. vill inte ens tänka på hur helgen vid gruvan blir. micke som kör posten där kom in idag och sa att "det var inte lite folk vid gruvan idag heller, fy FAAN" för att citera. nästan 600 hade det tydligen varit ner såg jag sen. sjukt! är glad att jag bara behöver kasta ner lite post i lådor på skuggan och kungsängen och lite nere på stan och sen sitta och chilla och ta lite kunder och svara lite i telefon. bara en vecka sånt kvar nu dock.. igh.


okej, jag såg jsut en person på tv som jag tänkte att damn vad snygg han är! det visade sig sen vara en tjej. hehrmrm. inte första gången. igår googlade axel dessutom bara för att se om det finns nåt fetisch-namn på en som tänder på jättesmala människor (killar då, i mitt fall). han la ner ganska snart eftersom vi satt på en uteservering och jag inte riktigt kände mig bekväm med att få mina preferenser utbasunerade över ett soligt måns-ols..

erika knoppar nu. åh va trist. antar att det bara är att göra detsamma, annars blir hon väl sur. hon ska ju upp om "bara" nio timmar och 43 minuter...



guten nacht




tonårsdrömmar

erika läser högt ur en biografi on Noice. jag ska köpa ett gäng böcker efter löning. sätta adlibrisslavarna i arbete.


fjunmustachrock = gyllende tider (tydligen. erika igen)


josefine skulle inte kunna vistas i min lägenhet ens i två sekunder just nu. inte tove heller. det ligger jordnötter och skräpar överallt och har gjort i en vecka nu. det har varit dags att städa lika länge, men vem orkar? imorgon kommer dock mormor o morfar på kaffe. slutar halv sju och måste då alltså racerstäda eftersom jag spenderat denna kväll uppe vid månsan med erika och axel. mat och glass. galet gott!

förövrigt har jag namnsdag imorgon. förväntar mig jättemånga grattis..

okej, jag kände mig modig och skulle leta på en läskig bild med tillhörande musik, som typ är det vidrigaste klipp som finns. anledningen var att den kom upp till diskussion på en fest, och jag sa att jag kunde göra ett försök att hitta den. hade ingen aning om vart jag skulle börja, så jag youtubade "scary faces". nu mår jag jättedåligt. jätte verkligen. fan. rädd är jag också. typ som igår när jag och pappa tittade på slutet av en skräckfilm där det var folk som var fast i en ubåt med lite syre och en äcklig demon.. typ.

ja jag är lättskrämd.

nu ska jag bläddra i en klädkatalog.


adjö





why are you running?

igår hade jag en stenhård dag. verkligen. när jag kom hem var jag dock hundra gånger lättare i hjärtat än jag varit de senaste dagarna. det var precis vad jag behövde. skitmycket jobb och ingen tid att tänka på de egna tankarna. helt perfekt!


varning för random tanke: att få kass karma och återfödas som kiwifågel måste ju vara en riktig jävla bestraffning från ovan! varje gång jag ser en kiwifågel får jag sån ÅNGEST å dennes vägnar. fatta att se ut att behöva vingar/armar så sjukt mycket, men att sen inte ha det! att ständigt gå framåtlutad så pass att du nästan tippar framåt. fyfan. hur tänkte evolutionen då, darwin?

(bildlänk för er som inte vet riktigt vad jag pratar om)



på mitt jobb finns det de som är lite förmer än alla de andra. jag bland annat:


undrar varför det känns så mycket bättre att sitta på denna stol än på alla andra stolar?


sen finns det paket som skapar ett visst öppna-begär:


jag menar, säger tulldeklarationen att den innehåller en gnom... man blir ju SJUKT nyfiken!


sen finns ju även paketen som inte skapar särskilt stort öppna-begär:


kommentarer överflödiga.



är förövrigthemma hos familjen. äter gratis mat och tittar på tv med sällskap. så gött!


adjöken

a hard rain is gonna fall

okej, allvarligt skojat nu så skiter jag fullständigt i allt jag skrivit om att vara positiv. Idag är jag enbart negativ.

tänk er det absolut värst tänkbara nu: du har somnat på blöt kudde, med enda tröst att du ju faktiskt har sovmorgon och att dagen nog ändå inte kommer bli så jävlig som den har förutsättningar att bli. du vaknar av ett telefonsamtal att du måste börja tidigt istället. du ska vara brevbärare OCH jobba kväll (värsta kombo imaginable), det spöregnar ute, det är reklamutdelning (vilket betyder att du måste upp i varenda jävla trappuppgång fastän de inte har några brev), du äger inga regnkläder, du har inte kört distriktet på tre månader, du mår som en urvriden svamp, du hade lovat dina föräldrar och farmor att ta hand om hunden på morgonen.

du är dessutom i samma sorgliga töcken som under gårdagen då du bara låg ensam på soffan, röd runt ögonen och tittade på film, efter film, efter film.


mitt liv suger just nu. jag säger till när jag är tillbaka.



i dream my days away

Det går inge bra med min nya livsstrategi. har smått trembling legat och tittat på edward scissorhands. märk väl att jag darrar! typ som att jag har abstinens. jag är plockig, rastlös, har konstig hjärtrytm.. shit. jag är värre däran än jag vågat känna efter. att jag dessutom nu lämnats ensam är väl bara bäst. ingen att prata med, ingen att hitta på nåt med. till råga på allt har bästa cykeln punktering. helt platt. åååååhhhh

erika har glömt minneskortet till sin telefon hemma. tror jag. iaf ett av dem. får hålla i mig så att jag inte börjar lyssna på broder daniel. då vore det klippt.

lekte med en hatt igår. en hatt som for once var för stor för mitt annars groteskt stora huvud.



penelope cruz i pirates? nehe inte det?

jag har iaf raka tänder...




postbilen ville skada Huffe för att han stog lite för nära postlådan. det tyckte jag att han skulle låta bli, så det blev inge. bra va amalia?


Kusinen Tove är mitt object of envy just nu. emmaboda nästa helg OCH england i höst. hon är en sån som bara hoppar ut i det okända. flyttar till barcelona, och nu till england. jag vill ha lite mer av hennes bekymmerslöshet ibland. men emmaboda.. dammmn. hade jag jobbat på gruvan hade jag fan fixat det, men nu.. no can do, bara att svälja. 


nu ska jag ta min mosiga kropp och tvinga den till aktivitet. att inte vara kapabel att kunna rensa sin egen hjärna ibland är mitt största handikapp.


adjö

 

Utan dina andetag

är trött på denna typ manodepressivitet (is that even a word?). har här och nu bestämt mig för att jag inte ska låta saker/personer sänka mig så lätt. att bära huvudet högt, liksom. har alltid haft oerhört svårt för det. det där med att ta på ett care face har inte varit för mig. åtminstone inte bland sånt jag bryr mig om. att ta på sig masken är dock ett måste för mig nu, för att kunna fungera med ännu en lång arbetsvecka framför mig.

det här med att hoppas är en sjukdom. det blir en heltidssysselsättning tillslut. den är värre än en svinhårt jobb, för jag är övertygad om att du fan DÖR av att hoppas för innerligt och för länge.


igår hängde jag med andreas, minéa, limpan och marcus. det var nice. jag var trött och borta. jag var en dålig, egoistisk kamrat.


i eftermiddag ska jag vara ensam. tråkigt. alla andra ska jobba och jag ska vara ledig och titta på serier och äta choklad.

nu kaffe.



someone throw me a rope here.



adjö

we're all stars now, in the dope show

Erika har mer eller mindre tvingat mig att kärna ur körsbär som hon plockat. jag gjorde fyra liter, nu är jag död. hon och pappa håller fortfarande på. för de som inte vet görs detta enklast med hårnål. jag har spår i fingrarna efter den där nålen.


har inte ätit mer än frukost, så jag är lite instabil. lite mjuk i huvet. har lyssnat på p3 ett tag idag, direkt från hultsfred. jag är inte avundsjuk på de som är där. regn, kyla och lera. mys mys.

ska snart hoppa in i duschen och senare ge mig av till gruvan där det ska hängas med vänner. i duschen hoppas jag även att en massa obehagliga, gnagande känslor skafölja med ner i avloppet. jag behöver ömsa skinn nu, känna mig stor och värdig att vandra på jorden.

helgerna är för korta.

livet är för kort.


adjö


under control

känslan släppte. imorse. erika och mina grannar måste trott att jag var dum i huvet på riktigt.

läste nyss i julias blogg, angående droger. sjukt rätt och nu blev jag peppad att prata. jag brukar inte vara det längre, men när jag sitter och delar ut post brukar jag lyssna på p3. idag argumenterades det för och emot kapitalism. jag har svårt att ta ställning. jag har svårt att veta var jag står i alla frågor hela tiden. jag tycker om att diskutera, men många gånger känns det som om att man alltid måste ha sina åsikter skrivna i sten för att tas på allvar i en diskussion. det tycker inte jag att man behöver. sina värderingar, å andra sidan, behöver man ha klart för sig här i livet, annars kan det blir farligt. fast, å andra sidan, om man har kassa värderingar (kan hålla på i infinity med vem och vad som ska bestämma det, men ingen orkar, ni fattar) måste man väl kunna ändra på dem? varför ska man då inte "få" ändra åt andra hållet?

redan nu är min hjärna trött.

det är fredag.

jag ska dra i parkeringsbromsen inne på johanssons med julia om ett tag. det ska bli nice.


okej, jag var in på nelly.com (fråga inte) nyss och jag kan eventuellt ha sett mitt livs fulaste sko. har man lust och ork kan man gå in och kolla på den som heter "malva" från nellys egna märke. den rosa. fy för faan vad de ser ut! och jag kan tänka mig att de säljer som smör i detta stilmässigt många gånger totalt förtappade land.


uppfräshning på agendan. seg som ett gammalt tuggummi i tunnelbanan är jag. det sliter att gå upp fem på morgnarna!



adjöken





I don't want to waste your time

soffhäng med erika och axel. slutade ett idag och har sen dess städat upp the major mess i lägenheten och sen haft en lång, skön dejt med kudden. ska nog med lite tur orka titta på hela HP7 pt1 hos minéa ikväll..


snart ska det lagas mat. första och sista gången erika fick bestämma mat. utanför dörren stog hon med fläsk i ena handen och bruna bönor i den andra. sjukt.


så långt orkade jag skriva igår. jag är committed så det är kusligt.. hrmp.

filmkvällen var nice. bacardi razz åkte fram och rätt snart blev jag lite slirig. mitt i veckan. ujuj. jag hade kul iaf, och det är väl det som är meningen med allt, eller? hällde ut den halvdruckna vintetran jag hade i kylen nyss. lika bra att inte ha nåt hemma såhär på sommaren.

imorgon är det fredag och det gör mig glad. känner inte att jag desperat behöver helg, men det är alltid skönt som fan när det kommer. faktiskt så känns det nyss som att det var helg. en bra en var det, den förra. denna blir betydligt lugnare. som det ser ut nu iaf.. heh.


jag har en gnagande känsla i mig idag. den kom igår och kommer säkert vara kvar ett bra tag framöver. fan.

man ska aldrig lita på något eller någon, barn.

nu bifogar jag även en låt.



bra som fan.


adjö

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Tack Fobbe! Självklart får du det!

och ja julia, skitdålig karma. hoppas jag, annars är det jag som fick ett fett minus på karmakontot.

med ena ögat på skärmen och andra på tv:n försöker jag så smått hänga med i morden i midsomer. måste snart gå och sova eftersom jag fick schemaändring och börjar 6 imorgon. helt perfekt att sluta tidigt dock, så jag är all happy.

ikväll har jag hunnit med att dejta fyra vänner. limpan, minéa och julia n, samt sara. fan vad skönt det är att bo i stan igen så man kan vara lite spontan. allt detta har hänt sedan tjugo i sju, då jag slutade jobba. well done me!

har myror i huvet över grejs på jobbet. måste försöka lösa ett gäng problems imorgon. återstår att se hur det går!


pga tidsbrist och en shitload andra kassa ursäkter tänker jag avsluta detta inlägg nu.


godnatters


jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

.. låten i mitt huvud just nu. ingen favorit, men helt okej. daniel adams gay. eller förlåt. ray.


idag körde jag över en ekorre med bilen. det var inte kul. det färgade helt klart min dag. en nasty avslut på en rätt fet dag. jobb från 6 till 14 och därefter fika med julia och lite linnéa.

en ofet grej är att jag nu jobbar sega eftermiddagar resten av veckan med undantag fredag. att vilja krypa ur sitt skinn flera gånger om dagen för att man helt enkelt inte har nåt att göra är inte skoj. inte heller att somna under sista timmen för att man är ensam kvar och bara ska vänta på att klockan ska bli 18 och du får göra det sista och sen gå. nej du.


usch. ekorrmörderskan ska nu sätta mig och sörja lite i soffan med erika. hon var också med om traumat. fyfan!


hej

we look down on those who can't stay true



en camp-hund.


en lame ordvits senare sitter jag med ett smerk på läpparna och längtar efter dagens andra kopp kaffe, soon to come.


jag har en lite längtan inom mig. en längtan att få åka till småland sista helgen i juli. till emmaboda. med tove. det kommer inte bli så. det suger.

hej

Dead Souls

they keep calling me


vad skulle jag göra utan erika. igår spelade hon joy division, något jag inte gjort på länge nu. fan vad bra de är. vilken nytändning jag fick!

vaknade upp med ett leende i nunan idag. sannerligen inte varje dag! är inte bakis alls so far och ska snart åka hem till landet en stund. har grav ångest varje gång jag ska köra bil dagen efter, för jag vet att man nog egentligen inte ska göra det. jag brukar dock inte känna nån skillnad i hur min körning blir. lika kass som alltid liksom..


heh.


karin kommer om en timme. hon kommer förmodligen inte ha tid att prata. det är synd, för jag vill prata.

den här veckan ska jag och erika vara sambos. det ser jag fram emot som fan! ska även hinna ut och gå med saris, det har jag bestämt. jag försummar ju min goa lilla vän! jobbar som det ser ut nu förmiddag mån o fre och så eftermiddagar resten. kräkbajsjobbigt med eftermiddagar. förmiddagar är the apples of my eyes!

fick igår höra att jag säger ordet förmiddag konstigt. betonar på "för" och går uppåt i tonläget istället för ner. gör man inte det?


förövrigt väckte jag karin nu när jag ringde. touché!



adios

a short term effect

okej. jag kan medge att jag kan framstå som något av en hycklare andreas. men, se det istället som att jag är en öppen människa som inte är sån att hon inte kan ändra sig. jag är inget fan av lajv, men ibland kan jag tänka mig att det skulle kunna vara jävligt coolt att ha skådisar i gruvan som gör som ett spel med besökarna. mer som en tidsresa. inte ett lajv.


egentligen borde jag inte sitta och skriva här nu. som vanligt när jag är alkoholpåverkad sitter jag och lyssnar på the cure och dricker vatten i hopp om att vakna på någorlunda rätt sida imorgon. karin ska komma förbi på förmiddan och hämta stuff hon glömt här.

kom nyss hem från axel. eller nja, egentligen från liljas. en sked mjukglass blev det. mest för att få sällskap åtminstone en liten bit på vägen. det fick jag dock, så helt klart värt den sötsliskiga massan som jag annars inte gillar at all.

efter en kul kväll, varm som fan i början och väldigt myggdominerad på slutet ser jag nu fram emot att möta kudden.


som alltid när man är vaken på natten blir man sin värsta fiende. just nu önskar jag mig snygg, rik och jävligt lycklig. jag önskar även att jag inte hade behövt jobba vareviga dag, utan kunde få lite sommarledigt.


åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

det där var frustration. all möjlig frustration, den bara kom.

sorry.



godnatt

woo boost

okej, idag började jag förstörandet av mitt just nu så väl fungerande liv. i brist på rekreation i min ensamhet började jag spela... super mario. DAMN, det skulle jag inte ha gjort. så fort jag sluter mina ögon ser jag hans lilla kropp hoppa fram över (och på) sköldpaddor i glada färger och musiken ringer i öronen. spelade tills jag var för irriterad för att fortsätta.

imorgon kväll blir förhoppningsvis riktigt kul. en liten iskänsla spred sig nyss i min kropp, men förhoppningsvis utan anledning. åh ångest.


det har varit varmt idag. körde tre små pluttiga brevbärarturer idag. in och ut. bil och moppe över halva stan. tur att det var lite post och tur att vickan cyklade och jag fick moppen!

min kropp känns som deg efter att ha gått upp fem, jobbat och sen spelat mario i värmen. därefter åkt hem till landet bara för att finna mig själv utelåst och resten av familjen i stockholm. KUL DÅ. har spenderat eftermiddag och lite av kvällen hos farmor som bjöd på en stadig middag bestående av fil och jordgubbar. nej jag är inte hungrig....


ska nu tränga undan onda tankar och gå ut och krama en kanin eller två.


adjö


they'll find a way to make you pay, and to make you toe the line

Igår välte en gubbe (troligtvis full som ett ägg, för jag såg honom raglandes idag igen) på cykel in i en häck nedanför huset. idag när jag var på väg hem från jobbet spydde en brud världens megastörsta spya över gångvägen. just nu dunkar det punkmusik över hela området. hur svinhögt som helst. jag älskar jakobsberg....

det kunde varit värre dock. jag kunde ha bott i västerås. idag kickar power meet igång vad jag förstår. en stor omväg runt den staden denna helg känner jag.

gårkvällen med vin på balkongen blev riktigt lyckad. har bara varit liite bakis på jobbet idag och jag tog dessutom moppe för att slippa alkolåset. mheheh.








efter en sjukt varm dag ska jag nu in i duschen. har längtat sen klockan 1.



adjö

jag är nästan där

vad bra det känns att vara sådär äckligt glad som jag är nu. det var så längesen! eller nej, det var det inte, men den senaste veckan har jag varit som i ett rus, fast helt nykter.

snart kommer några av mina favoritflickor till mig och dricker rosé. jag ska tänka bort att jag jobbar imorgon och att jag har alkolås på postbilen... det är det man har yngre kusiner till och det är därför man jobbar på samma jobb. ett blås är vad min kärlek kostar ;)

det går dåligt för min lax förövrigt. den myser i ugnen och var inte alls klar efter tio minuter som mamma sa. eller så är det kanske så att mamma i hela våra liv lurat i oss halvrå fisk..? nu har den varit inne i dryga tjugo och jag vill fortfarande inte äta den. kan ju åka på vad för sjukdom som helst. nån könssjukdom som florerar på fiskodlingarna eller vad som helst! fasa!

nej, nu är jag hungrig. let's ta tjuren (laxen) vid hornen (fenorna)!


adjöken adjö



it hurts to say, but I want you to stay...

...sometimes, sometimes.

det börjar bli tjatigt nu, men ÅH vad strokes var nice i fredags och vad jag gillar dem!


ska snart lägga mig på den nybäddade sängen och avnjuta ett avsntt av gossip girl. eller nej, jag ska sova till ett avsnitt av gossip girl. är jättetrött efter att ha gått upp fem och jobbat sten(nåja)hårt.

måste hinna duscha och laga mat. är osäker på hur man gör den maträtt jag ska göra, men det är väl bara å köra på känn. kan itne va så jävla svårt. ungsbakad lax med haricots verts och färskpotatis ska det bli.

det slog mig nu att det nog var första gången jag nännde en maträtt sådär pass utförligt i min blogg. detta är sannerligen inget forum för de kulinariskt lagda. det vet alla som tittat i mina köksskåp.


det sliter hårt att jobba på posten. det går det verkligen. jag kommer aldrig kunna välja ett av mina jobb om jag måste. när jag jobbar på det ena vill jag vara på det andra och tvärtom. svårt det där. kanske ska se mig om efter ännu ett?


ikväll kommer det brudar hem till mig. klassreunionen blev en klassreunion plus emma. synd att jag inte visste det igår när mamma kom med stolar. en får helt enkelt nöta balkongmatta!



adjö

He seemed impressed by the way you came in

är trött. vill sova. vill ha helg (c'mon o du uthålliga kvinna). vill vara ledig. kusinen min tog ledigt från vårt gemansamma arbete imorgon. lycko henne. jag jobbar stängning och kör förmodligen ut sjuka mångder post. förmodligen även på gator jag inte kört på förut. bor du på klövervägen, collingatan, polhemsgatan, sveagatan eller östra thulegatan borde du verkligen se upp. seriously. du kan dö.


mitt hjärta vreds just ur som en svamp. det gjorde lite ont. fast jag tänker för mycket, jag tror för mycket och jag vill tro för mycket. jag gillar inte att tro. jag gillar att veta.

jag är trött på den där urvridna svampen.



idag fick jag fontännäsblod. i panik spottade jag ut en munfull av det röda i min nyss urdruckna kaffekopp. han ha varit det vidrigaste jag sett (som jag själv åstadkommit. att youtuba "zit" räknas alltså inte in). det tog en stund innan det slutade, så nu kan jag ha åkt på anemi. eventuellt.


alla är så amazing. i deras glans ter jag mig så grå. jag hatar att tänka på mig själv som en liten människa, men ibland känns det bara så. jag är så stor, det är bara det att det ibland kan vara så svårt att visa världen det. svårast är det såklart att visa de som man faktiskt vill visa. jag kan också saker. bara inte sådär himla väldans bra.


nu måste jag duscha. sen ska jag sova. är av någon anledning fylld av olust inför morgondagen.


adjö




du säger att kärleken aldrig var till för dig

efter en fantastisk helg i borlänge sitter jag nu och försöker samla ihop mig inför ännu en arbetsvecka. en annan arbetsplats än de senaste två månaderna, vilket känns jättebra, men den lilla detaljen att jag måste gå upp klockan fem gör mig lite ledsen i ögat. ska lägga mig i sängen och gona och kolla på tv redan nu vid nio. är hungrig och orkar inte äta, så då blir det en fin avslutning på dagen att helt enkelt gå och sova.

erika gnäller jämt att jag kastar upp för lite bilder här. det kan ju iofs stämma, så det blir en och annan från PL. har tagit typ tio, så här kommer några som åtminstone är ganska skarpa..


dag 1. mat!


dag 2. perronghäng


dag 2. somliga hade festivalat sedan tisdag och var inte sugna på en faceshot.


dag 2. hänga i öltält bör man, annars dör man.


dag 1. en av festivalens bästa spelningar! henrik i mitt hjärta (för att vara sjukt cheesy. men lite ärlig också).


nu ligger det till så att jag måste gå och borsta tänderna och gå och lägga mig. är sjukt trött och kommer inte vara piggare när alarmet sets off imorgon. lite tv och mycket sova nu.


adjö

trying your luck

fick just ett sms av sophie. det stod "lycka till". tack!

okej, tydligen (yr.no) så ska det inte regna så brutalmycket i eftermiddag. fan va sköönt! har insett att jag kommer få skavsår av stövlarna så jag tog ett drastiskt beslut att ta de gamal hederliga conversen, som ska upp på sin femte peace and love-festival. galet!

är pirrig som ett barn dagen före julafton. det kommer bli riktigt bra det här. hoppas jag. funderar på att inte ta med alkoholen upp. bara en öl, för stämningens skull, sen får det va. vill inte vara seg imorgon då man måste ladda om. kan dock hända att det blir desto mer av det flytande då..

nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig!


adjö

RSS 2.0