Like a pen

just nu är min dator sjukt seg. funderar på vad som kan vara fel. ska stänga av den och förflytta mig till soffan tror jag bestämt.

hörde av mig till karin och ställde in norrmanska ikväll. mår inte alls bra och jag hade inte varit nåt roligt sällskap. ska försöka fixa det tills imorgon.

lyssnar på like a pen med the knife. ohlala. läser dn, om sthlms it-girls. ser precis vad jag ska ha för färg på håret så småningom. det blir orange, fast med mer rött i än i somras.

måste tillägga att jag inte alls tycker om deras videor. the knifes alltså. blä

har diskuterat med pappa om att vi mycket gärna vill se shutter island. verkar riktigt bra!

kan mitt hår växa fortare tack? just nu har det ganska bra längd men är så slitet. gillar iofs att ha slitet hår, men förr eller senare måste jag ju erkänna för mig själv att det bara måste klippas. och eftersom jag då sparat i ett år (ibland mer) så måste de klippa så satans mycket. men om jag nu ska bleka både en och två och tre gånger så småningom så måste jag ju klippa innan, annars ramlar det nog av. allvarligt alltså.

mhmm grhgun (ångestläte) läste som sagt dn:s på stan-bilaga. kikade ut en grym krog/klubbrunda för kvällen. men är jag i rätt stad? svar nej. önskar dessutom att nån i den där stan (läs sara och linda) hade gillat samma slags ställen och musik som jag gör. det är hårt.

det blir en video till idag, dock är det bara en stillbild så lyssna på låten istället. bra skit. om jag var dj är detta vad jags kulle spela. så det så!



trevlig fredagkväll. jag och pappa är ensamma hemma. om jag har tur blir det lite snakes on a plane (så länge jag kan hålla ormfobin i schack vill säga, vill till att jag håller upp fötterna från golvet. dock kallar pappa den för en ö-rulle och ibland kalkon-rulle. alltså kan det krävas lite övertalning). hrm

adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0