heartattack and wine

LEDIG!
 
planer under ledgiheten so far: skönt häng med julia o maja ikväll, stockholm med mormor (hon mutade mig med gratis tågbiljetter och häng på en mysig restaurang) på måndag, uppsala med tove (dag ej bestämt). annars är det parkeringsbromsen i ute på landet. Millis har en vecka sommarlov kvar och erika är ledig hela nästa vecka. åååh. sovmorgnar, långpromenader, tystnad, lugn. ja jag låter fan som en pensionär. haha!
 
 
okej, väderlekrapporten säger att det inte ska vara några moln. nog för att jag har riktigt, riktigt dålig syn, men jag ser att det är inte bara ett moln på himlen? assåååå. kommer det regn hoppar jag ner i ett gruvschakt. låter långsökt som fan, men jag och julia (och maja om hon hinner hem från le work) tänkte dra upp en sväng till gruvpuben. lär reda ut diverse sångmysterier med kinga och tänkte passa på att lyssna på lite musik och chilla lite med gamla kollegor. wii.
 
har lånat mammas högtalare igen. har skrivit lovord om dem tidigare, men jag förbluffas varje gång. de är så bra! får knottror på armarna när jag lyssnar!
 
 
åhkej. mat kanske?
 
 
adieu
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0