åren har nog slitit hårdare på mig

Idag hade jag ett FML-moment.
 
Kommer till Uppsala. Försenad såklart eftersom jag tog tåget istället för bussen. Gick till skolan och lämnade in tentan och lånade ett par böcker. Hade skavsår efter att ha tagit en pw i erikas nå gamla skitskor igår, så kände att jäklar vad skönt att jag skulle ha cykel när jag skulle till ica luthagen och sen vidare hem. ah tja. visade sig att jag glömt nycklarna i sala. FEST! Istället för att cykla i nedförsbacke blev det till att gå i uppförsbacke. bort mot ingenjörerna på pollack. det tog ett bra jävla tag och nu vet jag inte när jag någonsin ska kunna använda några skor alls igen. usch.
 
har gått en mil idag. missade att äta lunch, får då var jag ute och promenerade.. hrmp. ska nu göra nån sorts middag. jag har tonfisk och ägg. spännande.
 
våntar på svar från odan om huruvida hennes bror är quizsugen imorgon. är han det så blir det sala redan imorgon. annars blir det på fredag.
 
vi har nya tapeter här hemma. i sovrummen. jag önskade dock att de kunde smällt upp nåt snyggare i vardagsrummet istället för att byta den i mitt rum, som inte var särskilt ful alls? ah well. har ägnat seneftermiddagen åt att ställa tillbaka alla möbler och satt upp affischer. vi behöver nya tavlor i vardagsrummet. känns lite för mkt college att typ bara ha bandaffischer på väggarna. utan ram också, för den rätta känslan.
 
urk.
 
nej, tonfisk vare här!
 
imorgon ska jag möta upp syster på ekonomikum och få tillbaka mina nycklar, samt få reda på hur första tentan gick. väntar med spänning på att idag ska bli imorgon.
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0