Eternal sunshine

Vill bara varna för att detta är ett forced inlägg. Känner att jag inte vill vara en sån som aldrig uppdaterar och därför gör jag det trots att jag inte har något egentligt att skriva.

Jag har fått förtroende att låna pappas stickade tröja från Nani-Bon. Den är fin och ska användas istället för jacka en del den här veckan eftersom det tydligen ska bli soligt.

På tisdag kommer julia till stan vilket ska firas med en tur inkluderande weekday (för henne). jag har shoppingstopp at the moment. jag måste in på glitter och kolla efter en ring bara. och om det är soligt måste vi ta en öl på medis (vilket väl inte kan räknas som shopping, heh). tänkte även försöka smita in på myrorna på götgatan.. kanske.. vi får se.

såg nu att jag har två inställda föreläsningar i mitten av den här månaden. det betyder att det bara är TVÅ femdagarsveckor kvar i sthlm! dansade just en liten glädjedans med överkroppen (eftersom jag sitter ner).

tydligen är det stört omöjligt att få tag i en lägenhet i sala till sommaren. förbannar staten som inte byggt tillräckligt med bostäder på hur länge som helst. hörde på nån debatt att sverige varit sämst i europa på det, eller nåt sånt.. lyssnade bara med ett öra..

anyway. gossip girl om fem minuter. yes yes yes. chuck är snygg....

adjö


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0