reach for me

sitter hemma hos syster på dammgatan. fryser. har färgat hennes hår och ville inte ha färg på kläderna, så jag har liksom inga kläder på mig. haha.  så kan det va!
 
bra fika med oda idag. tvärmysigt i deras kök, med torkade apelsinskivor, pepparkakor, julmust och te. apelsinskivorna var som dekoration då alltså. tror inte att de gör sig som käk riktigt, eh. men gott luktade dem! längtar till jul så otroligt mycket nu! ska göra fint i lägenheten i uppsala tidigt, så att man kan mysa runt långt innan jul. åh.
 
älskar det här med att börja tolv på dagarna. det gör att man kan ta elvatåget till uppsala när man varit i sala och slipper kvart över åtta-bussen.
 
funderar på att lyda min mammas råd och ta lite sparpengar och fixa lägenheten riktigt fin. några tusen bara..
 
ÅH förresten. Mamma har GIVIT mig sin vinylspelare. förstärkare, högtalare, ALLT. jag är glad som ett barn. måste bara in på hifiklubben och haffa en liten reservgrej. den är inte riktigt fit just nu, spelaren. toves bob marley, zappa, pink floyd.. grymt! är man snäll kanske man får låna hem pappas bruce, beatles och midnight oil.. kanske. han är lite noga med det där..
 
ah well
 
godnatt
 

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Pappor brukar visst vara noga med sina Beatles-LP. Men vårdar man dem ömt kanske man har nåt att vänta i arvet sen...

2012-11-19 @ 07:37:24
URL: http://www.linneasvanligavardag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0