you're riding high in april, shot down in may

Okej, nu har jag sett allt som rör this is england. filmen och serierna. bara att vänta på this is england '90, som tydligen ska var lite på g. håller tummarna för det! Jag älskar this is england. Det är svart så svart. Trasiga familjer, tragiska händelser, ångest, död, svek och desperation. Ändå är det så underbart. De som inte redan sett allt, se!
 
Själv längtar jag till jul like a crazyperson. som kontrast har tove fått jättemånga buketter tulpaner av sin mammas kompis, så vårt hem liknar mest påskharens hem för tillfället, hm. millis och erika har svinfint i sin lägenhet på dammgatan i sala! var där endel i fredags och myste. herregud vad mysigt det är, det är nästan obehagligt. Mamma har inrett den. Den där lägenheten är mammas fjärde barn. Varför inte mitt hem, hennes förstföddas, kan få lite moderlig kärlek har jag svårt att förstå. Här ser det ut som en knarkarkvart.. typ. spruckna tapeter och band-posters på väggarna. såklart inte i ram utan uppnålade. fkn classy.. har beklagat mig över det förut här vet jag.
 
ah well. lite skola imorgon, två timmar. lagom. ledig onsdag sånär som på en tentarapport. sen drar jag till sthlm en sväng och på torsdag är det seminarie. därefter hemtenta över helgen. VILL INTEEEE.
 
om jag inte var så förbannat lat hade jag tvättat och handlat mat idag. nu få rjag gå smutsig och hungrig en dag till. that's life.
 
adjö
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0