Champaigne Supernova

Betydligt piggare idag, vilket betydde skolan. Tog dock en sovmorgon och tog bilen in till halv tolv. Fixade lite företagsgrejer på stan och missade lunchen. Eftersom jag inte ätit ngt under dagen var jag skapligt hungrig vid halv fyra då jag åkte till ica och sen in till julia och micrade en panpizza och laddade batterierna för att åka ner och träffa pappa och köpa masonitskivor och målarfärg till mässmontern. Allt gick bra och nu är företaget drygt tusen kronor fattigare, my lord.

Julia, I'm deeply sorry att jag inte hann diska efter mig. I'll make it up to you some day!

Mamma har varit och skrivit på för jobb under sommaren. Fuck! Jag vill oxå ha jobb! Har visserligen bara sökt ett, men fler ska det förhoppningvis bli när jag hittar nåt jag kan tänka mig och då ska gudarna veta att jag kan tänka mig i princip allt utom telefonförsäljare och att jobba på typ äldreboende.

Imorgon har vi engelska vilket betyder att talet ska hållas. Annemarie verkar dock livrädd att bli smittad av mitt mysiga virus så att jag kanske slipper, vem vet?

Nu ska jag ner och bråka på millis så vi slipper sitta framför grey's anatomy ikväll igen. Så jävla dålig serie! måste bara få säga det trots att hela världen verka tycka att den är såå bra. Vill hellre läsa i Cias bok som erika har lånat. Den handlar om Mötley Crüe och är så jävla äcklig att man vill kräkas, men ändå kan jag inte sluta läsa. Oh, det kallar jag lockande läsning. Sex, drugs and rock n' roll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0