Colin the copper

Ska snart hoppa in i duschen. Skönt att ha det gjort innan jag måste fixa nåt att äta. Karin plockar upp mig kvart i sju, sharp.. well, om jag käner henne rätt blir det väl runt tio i ;) Ska hem till anna en jättesnabbis för att göra affärer, plus att hon oxå ska åka bil med oss, trevligt! Lider stora kval för tillfället då jag inte hittar några bra strumpbyxor tills ikväll. Hade tänkt hudfärgade eftersom det passar bäst, men de enda som var hela var mammas, vilket är noo good. 1. De är sådär läbbigt shiny. 2. De är typ utlänningsbruna! Jag är svenneblek, om ens det! Önskar jag vore brunare, men så är icke fallet. Rotade iaf reda på ett antal av mina svarta, bara för att sniffa på den lilla fotdelen och snabbt konstatera att de nog redan var använda minst en gång var. Suck. Problem kvarstår.

Jag gillar inte radioversionen av Glasvegas Geraldine. Den är upptempo och för mkt trummor. Nej! Det ska vara den småsega, härliga versionen!

Hoppas att kvällen blir bra. Har alla förutsättningar. Hoppas bara att vissa personer är hemma så chanserna ökar att jag slipper bli arg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0