i can't recall your face anymore

Seminarieuppgift 3 klar. JAAAA! Fortfarande inte tid för rast dock. Måste läsa det övriga för den här veckan samt kolla på nästa veckas texter eftersom vi måste ha bestämt topic för det senast måndag, helst tidigare. skjut mig.
 
Erika dissar släktchillet i sthlm på lördag. emilia också. bitchar. Jag vill äta gratis mat och träffa mamma och pappa, så jag tänker fan följa med fastän jag står upp till knäna i böcker och stress, så det så!
 
Asså. låtar som finns i flera versioner finns det ju gott om. Här kommer ett par tips från mig: Dylans Just like a woman: live from royal albert hall 1966 = bäst (plattan bootleg series vol4). Dylans Idiot wind = inspelningen från plattan (blood on the tracks). och så den senaste upptäckten Tom Waits Make it rain, där jag nog håller med jesper som upplyste mig om att den ens fanns haha, om att det är liveversionen som är bäst. den inspelade oxå bra, men inte lika.  Detta egentligen ganska ointressanta stycke (känner jag nu) är baserat på vad man hittar när man gräver på spotify, kan jag också upplysa om.
 
ah well.
 
Uppgiftens färdigställande sånär som på lite pet och några källor, firades i matikum på EP med en kaffe. Nu sitter jag efter en promenad hem  i snövädret (bild finns. kommer) och sjunker ner i koffeindaze. Funderar på att se en film ikväll. isabelle skulle se django ikväll. jag är lite avis på de som har den osedd. you're in for a treat.
 
 
adjö
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0