Sticks and stones

Hemma från sthlm, lite fattigare än tidigare, men faktiskt inte alls så farligt! Lydde råd och gjorde en liten budget, vilket höll riktigt bra! Har dessutom skaffat en liten present till karin (som fyllde i maj) på skämsgränsen till sent kan tyckas, men jag är så värdelös på presenter att det är inte klokt! Önskar att jag hade mkt bättre fantasi och kunde pricka in sånadär grejer som när folk får de i present så blir det en riktig jävla fullträff! Har väl lyckats typ en, max två gånger i mitt liv. way to go!

i fredags sprang vi fram och tillbaka mellan affärerna i centrum. en nolla på fantasiskalan, men gjorde några fina shoppingfynd. hela helgens utropstecken var väl att jag inte hittade ett skit på weekday, varken på stan eller på söder. unbelievable! Erika köpte två par cm-jeans för 100spänn styck. Jag kunde inte vara helhjärtat glad för hennes skull eftersom min egen jeansjakt gick så kasst, men fan vad nöjd jag skulle vara i hennes läge! lördag blev det djurgården där mamma ville kolla på en ikeautställning. erika o jag köpte snygga kort i shopen, bland annat foton av audrey hepburn som jag ska sätta upp some place nice. senare på dan gjorde vi götgatan, käkade på mcD och lite annat kul. 

imorgon åker jag och e ut till saladamm och tjänar lite mer pengar. grillnatta inne i stan på kvällen så vi åker nog in en sväng och kollar läget. är på jakt efter ljusrosa nagellack i den där perekta rosa nyansen. lagom ljust så att man inte känner sig som en barbie, men heller inte för mkt åt det vita hållet så det ser ut som man målat med tippex!

tog lite bilder i helgen. lägger nog upp lite senare. måste bara orka först.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0