Gitarrer och bas, trummor och hat

hej ladies and gents. plötsligt har det blivit vargavinter ute och man blir till is varje gång man tittar ut. men det är kul..

snörök på fjället (pistvakt) var väl i stort sett gårkvällens soundtrack. framförallt när vi vandrade över slussen (twice), men även då vi gick från söder till skärmarbrink klockan halv tre på natten. sov med sara på en tunn madrass med stickiga filtar och stenhårda prynadskuddar. julia och sanna hade en säng. jag är inte bitter, faktiskt inte (och är just nu för en gångs skull inte ironisk). Det var som sagt indiekväll på debaser slussen och julia och josef spelade tillsammans med tre andra band. Band ett, två (navet) och tre var grymma. band fyra... nja. band tre var ett gäng göteborgskillar som var skittrevliga. Sällskapade med dom ut på söder en sväng efter spelningarna.

kvällens bästa: julia, sanna och johanna ska försöka vara chill när snook kommer in på kebabstället. med varierande framgång...

har julklappsångest och vet inte hur detta ska gå. konstigt nog är både erikas och millis kvar. de borde ju vara lättast, eller?


onsdag idag? jag är dagvill


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0