Clampdown

Vaknade sju imorse av åskan. Inte kul alls! Lyckades iaf sova några timmar till innan jag vaknade av regnet.

Nu skiner solen och himlen är blå. Kanske borde ut och få lite sol på mig, men jag passar nog. Msnar istället med maja och fattar beslut rörande kvällen, helt utan Julia. Schysst, but I like it! Mamma och Millis städar. Jag är rädd att de ska komma och lägga sig i röran hos mig som jag tänker ta itu med själv, in a minute.

Fredag igen alltså. En vecka sen vi var i västerås. En vecka sen jag skaffade mig brännan på bröstet och den syns fortfarande! Snyggt. Ut i sala en sväng ikväll vad det verkar. Får ha samma tröja som jag hade då så att det inte syns fula kanter. Snabba, enkla lösningar är oftast de allra bästa!

Mamma har gjort ostkaka. kan hända att jag smakar lite snart.

            
Passar på att ladda upp en bild på mitt hår i sin nuvarande nyans. Me like a lot! Nu har det ljusnat lagom mycket och jag trivs som fisken i vattnet. Bild två är bara för att jag ska få säga hur jävla gärna jag vill ha ett ankare på handleden just nu. Dock ett som inte är ditmålat av migsjälv med eyeliner (dessutom med fel hand!). Den uppmärksamme märkte även att jag skrev "just nu", vilket alltså betyder att jag med största sannorlikhet inte kommer göra det, eftersom jag ändrar mig ungefär lika ofta som jag blinkar. Men at the moment älskar jag det och kommer fortsätta drömma, säkert veckan ut.

Erika har åkt till Axel och jag har tråkigt. Damn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0