Keep it clean

Erika och jag sitter och klappar våra skitiga hår, lyssnar på bd och är allmänt sommarslappa. Har haft en riktigt seg dag. Slökollade på paradise hotel och sen harry potter 4.. heh. En sak jag inte förstår är hur folk kan titta på och till och med följa (!!) serier som paradise hotel, big brother, robinson, tila tequila och allt vad de heter. Förlåt, men jag tycker de är så lame! Så fruktansvärt ytliga, tråkiga och jobbiga.. ibland undrar man hur folk är funtade.

Det hade kommit upp charmiga bilder från fredagen på fb. svälj. Undrar egentligen lite över varför jag aldrig kan vara med på en bild utan att göra en ful min. Det blir typ alltid "titta i kors och göra ankmun" så fort kameran åker fram. Jag ger exempel:

Otroligt sexigt.

Denna kväll ska tillbringas hemma med de andra. Imorgon fyller faster och med lite tur kan det hända att kvällen spenderas i västerås.

Sen måste jag även tillägga att jävlar vad jag vill ha dessa skor! Det får bli höstens investering eftersom jag fortfarande väntar på mina andra skönheter som jag beställde förra söndagen. Det är nåt visst med söndagar. Det är alltid då allt är som värst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0