They only want you when you're seventeen

reflektioner från ett förkylt födelsedagsbarns om sitter framför nyhetsmorgon i tv4: Det nya programmet Dansfeber verkr jättetråkigt. Han i reklamen för Ica Maxi Hälla måste vara en av sveriges sämsta i tv-rutan. Videoklippet från de som stter fast nere i gruvan i chile ger ångest trots att man sitter hemma i sin egen soffa.

anyway.

för tjugo år och femtio minuter sedan föddes jag. måndagen den 27 augusti 1990 kl 8:30. mamma har ångest över att hon numer har barn som är över tjugo år och har snabbt konstaterat att dagens tjugoåringar har yngre och fräschare föräldrar än när hon var tjugo (på mitten av åttiotalet)...

den här tjejen är 15, ska fylla 16 och har inte börjat gymnasiet än. vad hon inte vet är att det kommer bli tre av de bästa åren i hennes liv so far.


Här går hon i första ring, har palestinasjal nästan varje dag och lyssnar a whole lot på ramones och white stripes..


hinner inte fler bilder nu, ska snart stoppa huvet under kranen och tvätta mitt väldigt röda hår.. vill egentligen inte köra i schampoo i det av rädlsa att det ska bli matt, köttfärgat och fult, men min självbevarelsedrift ber mig att löddra in håret innan schampot löddrar in sig själv.

i eftermiddag har julia och navet spelning på popaganda. måste skriva till tove att hon ska skynda sig dit och stå längst fram.

jag längtar efter karin, emma, sara och amalia som jag ska träffa om en stund. mår mkt bättre idag och har snytit mig ungefär tusen gånger i hopp om att hela förkylningen ska följa med ut.. det har den inte gjort... än


Kommentarer
Postat av: MA

Nu är det för sent att bli tonårsmamma! :P

2010-08-27 @ 14:31:22
URL: http://nittiokvadrat.wordpress.com
Postat av: Karin

Haha ja jag satt också och tänkte på det!

2010-08-27 @ 17:29:53
URL: http:// http://nittiokvadrat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0