like a rolling stone

millis och pappa har ockuperat vardagsrummet för etapp ett av sex i harry potter - the marathon. ångest.

har haft universums mest chillade dag, som alltid på juldagen. ska inte ut gudskelov utan det fortsätter vara kav lugnt kring mig. julen är en dålig helg för utgångar I must say. då om nån gång vill man väl vara hemma och kolla på film hänga med familj och vänner? nej, min fina fina helg ska icke besudlas av sala statt. blä


any day now måste jag nog höra av mig till gruvan och lägga korten på bordet: ge mig en eller ett par dagars arbete och säg vilka tider jag ska infinna mig, annars blir det inget. min chef på posten kunde erbjuda mig hela veckan vad det verkar, and I swear I'll take it! är trött på gruvan just nu. vill ha ett "vanligt" jobb. dessutom har jag högre lön, wiho!


familjen har fått en present av ael och hans mamma. ett pussel som är en färgfläck. erika har suttit med det mer eller mindre hela dagen. jag har varit med i femminutersomgångar, mer vågar jag inte för risken att bli knäpp. maken till jävligt pussel har aldrig skådats! alla bitar är inte bara samma färg, det finns bara tre olika utformningar av bitar, vilket betyder att det finns hundra likadana bitar av varje. trehundra röda bitar som bara ligger och hånflinar mot en. god jul liksom.


hör kommer förresten en liten lsita på några av de julklappar jag uppenbarligen förtjänat under året 2010:
-dvd
-stavmixer
-tresemméschampoo
-choklad
-nya underkläder
-expensive facekräm
-en näve filmer
-jeans

happy lady!



adjöss







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0