in love with judas

slötittar på första avsnittet av maestro. svenska "kändisar" ska dirigera en symfoniorkester. damn vilken utmaning I say! skulle jag fan inre klara! som nån som sjungit i kör och sånt vet jag ju hur viktigt det är med en ledare som viftar och har sig. man lutar sig verkligen på den personen. är man då en stor stor orkester så är det många som lutar sig på en liten person. det låter ganska galet när det håller på nu måste jag säga. tempot åker fram och tillbaka i en jäkla fart!


man vet att man börjar bli gammal när man träffar sina vänner på mataffären. förr träffades man i skolan, eller på fotbollsträningen, eller på krogen, när man var där oftare.. idag sågs jag och cissi på ica. hon hade julia i telefon och la henne ifrån sig i fruktdisken så kunde vi prata alla tre medan vi två plockade frukt. lite spexigt sådär. jag hade en lista längre än kinesiska muren och har idag gjort mitt digraste matinköp någonsin. lite ångest, men äta bör man ju.. även om jag inte hade nåt emot en förlorad aptit just nu, efter denna tjocksommar.


imorgon ringer alarmet före fem, så ett längre inlägg får utebli.


har köpt ett nytt te som ska invigas till the good wife.


fyfan vad I'm acting old.

adjö

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Det är helt galet läskigt att dirigera en orkester! Jag försökte mig på en dirigentkurs en gång, men det var för svårt och otäckt så jag slutade...

2011-08-22 @ 21:45:35
URL: http://linneasvanligavardag.blogg.se/
Postat av: Minea

Hahahaha! Oj, akta dig! Det låter nästan som att du är äldre än mig ^^ Hehehehehehe1

2011-08-22 @ 22:38:30
URL: http://mineaminea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0