jag gjorde upp en eld för dig...

Om man inte dör direkt, så blir man om än kraftigt helkroppsbedövad av att lukta på mina fötter just nu. tror jag. har inte testat, men av känslan att döma så är det så.

är trött trots att jag jobbat eftermiddag och fick sova till nio imorse. om tolv timmar har jag jobbat en o en halv redan. weee. att det är fredag hjälper upp a whole lot dock.


idag när jag körde runt och dunkade i post i lådor på staafgatan dök plötsligt ett välkänt intro upp på p3. NAAAAVEEEEETTTT tänkte min hjärna och fingret höjde till pinsamt hög volym. dunkade runt kvarteret med rutorna nere (så att man ska kunna dela ut posten liksom, att dra upp de är alltså inte ett option) så att pensionärerna som krattade i trädgårdarna vände på huvet och kollade. jag brukar i regel inte vilja dra mer uppmärksamhet till mig när jag kör post. man har ju redan är jättegul bil liksom.. men idag kände jag att det fick vara värt det.

en vis micael på jobbet tänkte sig att jag är en sån brud som har reptiler och kräldjur hemma.. eh what? ser jag ut som en sån? verkligen?

my god.


usch. gnagande oroskänsla. känner mig så liten och dum när det blir såhär. dum, korkad, ful, bortgjord, töntig, jobbig, äcklig, tjock, ratad, ensam.


så nu vet ni det.


är lite otaggad på morgondagens väder. regn regn och mer regn, när det ska festas ute i öja. vafan! vem vill festa runt i regnjacka och stövlar? vi ska dessutom cykla dit. världens ände. och axel är inte hemma och kan skjutsa. livet suger.






nej



...nu brinner hela skogen

Kommentarer
Postat av: Linnéa

Vi får ju sitta i tält! :)

2011-08-18 @ 19:55:05
URL: http://linneasvanligavardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0