it's taking me higher

let's dance är allt som är fel i universum just nu. förutom att japan fått sig en omruskning och en rotblöta. alexander rybak åkte ut och frank gjorde det inte. så sjukt! och nej, jag har inte sett egentligen ett enda program av let's fakking dance, för jag tycker att det är näst intill tråkigare än tidigare nämnda naturkatastrof. jag blir bara lite lätt irriterad pga svår uttråkning.

northug var som sagt på skavlan och hade underbett.. eller? nåt konstigt var det. han lär aldrig bli gift. då är vi två. vi kanske skulle passa bra ihop. han sover mycket sa han. blir bra det. tydligen kör han inte i falun i nästa helg, men i sthlm på fredag. mamma tyckte vi kunde åka och kolla och shoppa. jag jobbar vilket gör mig ledsen. skulle behöva lite lov och få göra nåt kul så jag blir som folk. dock inget lov i sikte förrän de fyra dagarnas himmelsfrid som påsken skänker. bara sex veckor kvar, kämpa!


hoppas att mamma är frisk imorgon så vi kan åka till hennes bror.

gangs of NY börjar nån gång efter ett. den ska alltid gå så jävla sent! I don't get it! en långvarig förlovning började dock för fem min sedan.. men jag orkar inte med sorgligt nu när jag har ont i huvet av understimulans. bättre att sova och vakna gladare till veckans bästa dag: Lördag!

kommer dock inte orka gå gruvdrängsled. förlåt andreas!



godnatt

 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0