may it be an evening star

loggade in på bilddagboken för första gången på ages och kollade lite bakåt. där finns det lite godingar, även fast jag vet med mig att jag gjort ett antal rensningar, så långt ifrån allt är kvar. långt ifrån alla mina vänner där fanns kvar heller.. heh. kollade kommentarerna och konstaterade att facebook konkurrerat ut min generation på sajten för längesedan. några fanns kvar dock. klickade mig in på odas och kollade bakåt. OMG hahah vilken liten sköning! minns att jag tyckte att hon såg lite blåst ut då, men vilken tur att hon ju är hur smart som helst!

sommar 07:
 



erika sommaren 08:


januari 09:




OJ:
reinfeldt använde just adjektivet "jättefantastiskt" på rapport.

vad tar han till för uttryck när något på riktigt är fantastiskt? jag menar, nu använde detta hemsnickrade superlativ åt att centern möblerat om lite i partitoppen.. inte ens hans parti?


just sayin'.



imorgon ska jag fira fredagkväll on my own för första gånger på sjukt länge. nära på ett år tror jag. har köpt naturgodis och en donut. fan vad jag ska njuta! glöde såklart köpa nån typ av fikabröd, så kollegorna får hålla till godo tills nästa vecka. det kan du hälsa mor din josefine!


adjö

Kommentarer
Postat av: den farliga

På tal om Reinfelt stod Håkan Juholt precis utanför fönstret jag satt vid i skolan!

2011-09-30 @ 12:31:15
URL: http://amaliadenfarliga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0