high on rebellion

Var ute och gick i bara tisha och korta löpartights och blev ändå supersvettig. Så varmt och underbart vackert ute. Det luktar sommar och solen bränner på huden.
 
Igår var en helt fantastisk dag från början till slut och jag inser hur otroligt mycket jag kommer sakna Uppis i sommar. Kommer nog åka hit lite ändå, men fortfarande. Jag kommer inte sakna skolan så mycket dock. Åtminstone inte alla dess krav, men föreläsningar och häng.
 
Ikväll blir det lugnt. Ska inte titta på mello, utan det blir god mat och en film. vilken är inte bestämt än, men lutar åt the fall eller the way back.
 
Imorgon kväll blir det en rendezvous med Maja. En kvällsfika tänkte vi. Ska förbereda lite intervjufrågor nu tänkte jag, så får jag metoduppgiften gjort också. Två fluor i en smäll, det är lite så jag jobbar.
 
haha
 
 
grannarna sitter ute på terassen och pumpar i vanlig ordning skitdålig housemusik. åååå jag orkar inte med dem. tack och lov för att hockeymatchen är slut nu iaf. ett jävla liv var det. det där med att heja på distans är bara jobbigt. ska man ösa kan man göra det på plats känner jag..
 
min mobil har börjar bugga. när man smsar någon och får leveransrapport, står det en helt annan kontakts namn på leveransrapporten än till den man skickat själva meddelandet. upplagt för riktigt brutal ångest de där sekunderna när man tror att man skickat fel...
 
ska baka havrekakor med toblerone i ikväll. jag kommer ha ätit SÅ mycket när den här dagen är slut, men är man trött och lite bakis så är man! imorgon är en ny dag.
 
adieu

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0