the sky is a landfill

Och där kom den. Ångesten med stort Å. Ja, just precis den jag i förra inlägget tyckte att jag lyckades trycka undan. Fan också. Allt för att jag inte lyckas hitta dokumentären jag behöver till min c-uppsats. ska skriva till svt imorgon och kolla om det finns en chans. inte en ynka liten torrent lyckades internet frambringa och jag är minst sagt frustrerad. undrar vilken stackars sate där uppe på institutionen för kulturantropologi och etnologi som blir min handledare under denna monsterperiod av mitt liv. den tycker jag synd om. hoppas hen har tålamod, för jag har det inte.
 
Tove har skaffat egen blogg. Nu har hela kolletivet varsin, med varierande frekvens. Erika levererar inlägg i samma takt som en inte direkt nyservad vägarbetesmaskin, medan tove minst sagt gått ut starkt. jag befinner mig väl nånstans mitt emellan. jämnast i mitt inläggspostande men klart ojämnast i humöret!
 
 
Inatt när insomnia slagit klorna i mig låg jag och tänkte låttexter. Fullt normalt jag vet. Då kom en gammal favorit upp i huvudet. Vill trycka den på en väska eller tröja damn it. Det blir.
 
 
Moving with grace the men despise
and women have learned to lose
 
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0