var den första droppen faller

Har nu gjort sen anmälan till tolv kurser. Håller tummar och tår för att jag halkar in på något, annars är jag en kvinna med stora problem till hösten! Wow. 
 
Sitter hemma på landet efter en bra jobbdag. Allt flöt på och klaffade. Tycker om sådana jobbdagar! Hann dessutom med att svänga in till farmor och farfar för ett glas saft och en bit körsbärskaka. Faster var där (Tove o Fridas mamma fyi) och peppade upp deppade mig lite. Ibland är det allt man behöver. Pepp och socker.
 
Imorgon kommer jag förhoppningsvis få krama på Karin och Amalia. Fick mess från förstnämnde att det skulle fikas på månsan imorgon kväll. Erika och jag hade sedan förra veckan bestämt att vi skulle fika med pecanpaj på månsan idag, vilket vi gjorde (så gott!) så det får väl ses som en uppvärmning inför morgondagen då kanske. Har lite dåligt samvete att jag missar SKAnsens spelning på Sätrabrunn, men Abbe klarar sig garanterat utan min publiksupport, även om det hade varit kul att se dem. Det blir garanterat drag!
 
Tittar med ena ögat på Lalehs konsert på skansen som går på svt atm. Hon är så fin. Hon för mig att tänka på Maja. Bästa Maja.
 
 
Tillbaka till helgen i Tjälvesta. Den var helt fantastisk och blir svårslagen den här sommaren alltså!! Två nätter i ett av Challes familjs hus i Snavlunda. Sex personer: Tove, Erika, Rickard, Filip, Challe och jag. Underbart väder, en vinstinn hemmakväll, ett triathlon, pizzalunch vid vattnet i Askersund, bad i sjö, promenad över ängar till knytiskalas, vin och dans, technotimme, filmhäng, roadtrip, VM-final. Underbara dagar från början till slut. Hade separationsångest på bussen hem till Sala där på söndagsnatten, det ska gudarna veta! Erika och Tove har bilder, så nån dag kanske det kommer upp!
 
Nu blir det te och lite mys innan sovdags. Ska imorgon vakna utan gråtsvullna ögon.
 
Adjö
 
 

Kommentarer
Postat av: Den farliga

Toppfint att ses! :)

2014-07-15 @ 22:50:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0