down to the sound

Måndag igen och stressmössan på. Har fyra tjocka böcker som ligger på hög och tittar på mig från bordet, samt en recensionsexa som inte är riktigt, riktigt klar än. 
 
Det här med att byta uppsatsämne känns bra men samtidigt förjävligt. räknade efter hur många dagars arbete som gått åt till att läsa litteratur till in förra idé och kom fram till att det är långt över en vecka. Det måste nu tas igen och snabbt lär det gå. PM ska vara inne om lite drygt tre veckor och jag kommer vilja ha två veckor på mig att skriva. Minst. Helvete. 
 
Min kropp gör ont. Lägger jag handen på magen och trycker lite vill jag skrika. Varenda inälva gör ont och jag vill att det ska sluta vara så. Blundar och hoppas på sommaren.
 
 
Helgen sprang förbi som så ofta annars. Började dock redan i torsdags. I mitt tidigare inlägg visste jag inte att jag skulle lockas ut på vdala av rickard och carl, något som resulterade i alldeles för mycket öl, shots och ja.. palermo.. när jag gick stannde tove kvar och needless to say ställdes vår satsiga pluggdag på EP in efter att jag äntligen lyckats få tag på henne på telefon där på fredagmorgonen. Det hette att vi skulle plugga hemifrån, så jag hoppade (nåja) på bussen, gled hem, men vet inte om det blev så mycket plugga alltså..
 
Fredag kväll blev spelning på Vox. Kärrgruvan. Så bra! Därefter vin och häng hemma hos måns (som befinner sig i sydafrika atm) som byggt en stor koja mitt i vardagsrummet. Där i satt vi, ett gäng vuxna människor och betedde oss som barn. Kul! Från koja till GH och massor av dans. Över natten gjordes våran lägenhet till ett litet kollektiv, med frukost i buffé-style lördag morgon. 
 
två bra dygn!
 
Lördag kväll var det slitet, men tog mig till Måns lägenhet igen och hängde lite med matilda, simon och marcus. lyssnade på my little pony-vinyl, på halva hastigheten. skräckfilmsfeeling.
 
 
Nu: plugg!
 
adjö
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0