drown with the monster

Idag var en bra dag sånär som på huvudvärken jag hade under den timme och fyrtio minuter jag befann mig i skolan. Vaknade bakis och alldeles för tidigt av en pigg kamrat på andra sidan sängen som tyckte att det var kul att prata om blodgivning. precis vad man vill ha för sin inre syn när man mår misär: åderlåtning. som kompensation fick jag godfrukost i form av rostmackor med smör och brie. SÅ gott!
 
Efter skolan tog jag kontakt med min kära sambo som det visade sig låg hemma och led av svår magnum mandel-craving. Det blev en glass med hemkörning för hennes del. kaffe och glass. yes!
 
Okej, inser att jag bör sluta skriva vad jag äter hela tiden. intresserar typ ingen utom möjligtvis mitt tarmsystem.. eh
 
Köpte ny löpartröja idag. hejdå presentkortet från mamma och hej bättre kondition. jag menar alla vet ju att löpningen sitter i kläderna... och asså. är rädd att jag fick hybris efter fredagens 6,5 km på 40 min. har gått med på att springa med rickard, vilket jag börjar inse nog kommer att bli min död! ska lägga in 112 som snabbnummer samt tala in ett automatiskt meddelande som spelas upp när de svarar i andra änden: "Hej, mitt hjärta och lungor har exploderat. jag ligger någonstans i uppsalas outskirts. är rädd att det är bråttom utav bara fan"
 
nåt sånt tänker jag mig..
 
Nu: plugga, for a change
 
 
adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0