dance my tears away

Gjorde just det läskigaste på länge: skickade in en praktikansökan som kommer se vääldigt bra ut på cv:t... efteråt.. men kommer vara otroooligt hårt under de tio veckor det pågår. Det rör projektledning, det rör internationella kontakter, det rör MYCKET interaktion med människor jag inte känner, det kräver att jag blir ett meta-jag för en period. Ett jag som är orädd och pekar med hela handen. aaah well. nu håller vi tummarna för att jag får det och sedan för att jag ROCKAR det. 
 
stay tuned.
 
 
annars då. Just nu rätt lugnt. Tentan i torsdags gick bra, jag är säker på G, nåt annat vore konstigt med tanke på att jag inte behövde göra ?!-face en på en enda fråga. Efter tenta blev det tredagarsfestande. Erika varpå besök, så på torsdagen firades hennes födelsedag med sedvanlig nationsrunda, på fredagen fortsatte det med ett par nationer till och på lördagen for hon på gåsmiddag ute vid ulltuna och jag på halloweenfest i grannskapet med Jonas. I söndags kände jag mig rätt överkörd, vilket nog var helt i sin ordning. Filip var över på kaffe och tillsammans med frippe kollade vi på vårt nya favorit-skämskudde-program: First dates. WOW vilken ångest, men ÅH så kul det var! halva nöjet var nog att titta på filip som får svår panik av pinsamma sociala situationer. Ett tag låg han bakom minst två kuddar och under en filt med knäna uppdragna mot magen. bara håret tittade fram och från högen hördes jämrande ljud.. ack ack. som att se idolauditions med mamma typ..
 
nu blir det dusch, mat och vidare mot matilda
 
 
adjö

Kommentarer
Postat av: tove

Hahaha, älskar att Filip har exakt samma reaktion som jag skulle ha haft. Frenetiskt ryck i tummen för att försöka byta kanal trots att dosan inte är i närheten av en. Får typ ångest bara av att tänka på det...

2014-11-07 @ 11:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0